Patiënt 0

()

Als doktersassistente maak je natuurlijk van alles mee. Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven, maar één verhaal zou er absoluut niet in voorkomen, want dit is te gek voor woorden. Als ik er aan terug denk, weet ik nog steeds niet wat me toen bezield heeft.

Het ging als volgt: om mijn baas, die huisarts is in een middelgrote plaats, te ontlasten van zijn drukke werkzaamheden, moest ik het maken van uitstrijkjes van hem overnemen. Nadat hij het mij een paar keer voor gedaan had en ik het onder zijn toezicht enkele malen zelf gedaan gehad, wist ik hoe het moest en waar ik speciaal op moest letten. In het vervolg mocht ik het toen zelfstandig uitvoeren en menig vrouw heeft daarna met ontbloot onderlijf en haar benen wijd voor me gelegen. Zo heb ik dus al heel wat vagina’s gezien en trof ze in soorten en maten aan en onwillekeurig vergeleek ik ze altijd met mijn eigen. Toch keek ik altijd met een zakelijke blik en het aanzien van zelfs de mooist uitziende geslachtsorganen deed me niets. Tot die ene keer.

Ze belde ’s morgens om een afspraak te maken. Ze moest de jaarlijkse pilcontrole laten doen en daarvoor moest ze eerst een uitstrijkje laten maken. Pas als de uitslag daarvan bekend was en bij de huisarts op zijn bureau zou liggen, moest ze op zijn spreekuur verschijnen. Dus vroeg ze wanneer ze terecht kon voor het maken van zo’n uitstrijkje. Ik zocht haar registratiekaart op en zei tegen haar, dat ze dezelfde middag wel terecht kon om twee uur en dat ze zich bij mij moest melden. We hingen op en ik legde haar kaart opzij om er later op aan te kunnen tekenen, dat ze voor het uitstrijkje was geweest. Ik bekeek de kaart en zag, dat ze Marina heette. ‘Nooit eerder gezien’, dacht ik nog bij mezelf en dat bleek achteraf ook wel te kloppen, want ze woonde hier nog maar pas.

Ik zette mijn werkzaamheden voort en na een drukke ochtend nam ik middagpauze.

Zodra die voorbij was, schakelde ik de telefoon over op het antwoordapparaat.

’s Middags wilden we in de praktijk niet gestoord worden door allerlei vervelende patiënten, die over de meest uiteenlopende kwaaltjes gingen lopen zeuren. Daarvoor was de ochtend beschikbaar en de middag richtte ik in om ander werk te doen, zoals bloeddrukken meten, inentingen doen, bloed afnemen en ook het maken van uitstrijkjes hoorde daarbij. Ik keek in de agenda en zag, dat ik het eerste uur met vijf mensen te maken kreeg en daarna viel er een gat tot vier uur. Ik werkte geroutineerd de eerste vier patiënten af en als laatste verscheen Marina.

Ze viel me meteen op, omdat ze iets bijzonders over zich had. Ze was zo rond de dertig en daarmee een jaar of tien ouder dan ik. Ze was slank, maar niet mager en had glanzende haren tot op haar kaaklijn, die met elke beweging van haar hoofd mee bewogen, zoals graan heen en weer zwaait in een stevige zomerbries. Ik gaf haar een hand en wees haar de behandelkamer. “Vanaf je middel bloot maken, alsjeblieft,” zei ik, “en als je klaar bent, geef je maar even een seintje.” Ze ging achter het gordijn, waar men zich uit kon kleden en ik ging terug naar mijn werkkamer om nog een paar dingen te regelen. Even later hoorde ik haar roepen en ik ging naar haar toe. Ik deed de deur op slot, want ik wilde geen pottenkijkers bij zoiets intiems als een uitstrijkje maken, waarbij de betrokkene toch niet bepaald in de leukste houding komt te liggen. Ik trok een paar latex handschoenen aan en nam haar op van top tot teen.

Ze was mooi om te zien. Niet te dun en niet te dik. Haar dijen raakten elkaar als ze rechtop stond en de driehoekige ruimte bovenaan bij haar benen, pal onder haar schaamlippen, was minimaal. Sommige vrouwen zijn zo mager, dat er een zee van ruimte tussen hun benen zit, maar ik vind dit veel mooier.

“Ga hier maar liggen,” zei ik en wees op de behandeltafel. “Benen in de beugels graag.” Toen ze haar positie ingenomen had, zag ik dat ze een kaal geschoren kut had met alleen op haar venusheuvel een driehoekig plukje schaamhaar. Prachtig om te zien en ik besloot ter plekke om mijn poes ook zo te scheren. Ze schuifelde nog wat heen en weer en ik legde de benodigde attributen klaar. Vervolgens maakte ik het speculum warm onder de kraan en ging tussen haar benen staan. Ik weet nog steeds niet waarom, maar ik werd ineens bloedgeil van de aanblik van haar mooi uitziende vagina. Mijn kut-klieren kwamen volop in actie en ik werd kletsnat. Ik kreeg veel zin om haar te beffen en mijn tong diep in haar scheur te stoppen, maar ik moest koel blijven en een puur professionele aanpak hanteren, hoewel me dat zwaar viel. Ik spreidde haar schaamlippen en duwde het speculum voorzichtig naar binnen. Om haar te plagen en om te doen waar ik zin in had, raakte ik daarbij zeer nadrukkelijk, maar ook op een gevoelige manier, haar clitoris aan. Ze veerde op alsof ze een schok te verwerken kreeg en het leek wel of het gevoelsknopje onder stroom stond. Ze keek me aan met een vragende blik waarom ik het deed, maar ik negeerde het en deed alsof het per ongeluk kwam. Ik opende het speculum en zette het vast. Ik kon tot aan haar baarmoeder kijken. Poeh, wat een zalig uitzicht. Om er zo met mijn tong in te duiken. Ik pakte het wattenstokje en streek langs de baarmoedermond. Ze vond het blijkbaar niet onaangenaam, want ze kantelde haar bekken heen en weer alsof ze aan het rijden was op een stijve penis. Ik bedacht me niet en drukte mijn duim brutaalweg een klein stukje in haar anus. Ze wist dat ik dat expres deed en ze reageerde erop zoals ik verwacht had: het wond haar op. Maar ik had nog steeds zin om te doen alsof ik het niet met opzet deed en wilde haar nog verder plagen, maar toen ik mijn duim terug trok, stroomde er een wit straaltje slijmerig spul uit haar aars. ‘Zaad’, dacht ik.

“Wat is dat?” vroeg ik.

“Sperma,” zei ze met enige schroom. “Vlak voordat ik hierheen kwam, ben ik door mijn man in mijn kont geneukt. Hij had een overvolle zak en was de hele dag al chagrijnig. Ik wilde eigenlijk niet, maar hij was niet te houden. Ik vond het te gênant om me in mijn kut te pakken, want het leek me niet gepast om een uitstrijkje te laten maken van een kut, waar het zaad nog in zit. Daarom liet ik me anaal nemen, want ik verwachtte dat dan niet op zou vallen wat er gebeurd was. Maar ja, jij moest zo nodig aan mijn kont zitten.”

Haar openhartige bekentenis verbaasde mij enigszins. Ze leek me geen type om met haar gevoelens en intieme geheimen te koop te lopen, maar misschien kwam het omdat ik de assistente van de dokter was of omdat ik op één of andere manier vertrouwen inboezemde, want blijkbaar had ze er geen moeite mee om mij eerlijk te vertellen wat ze gedaan had voordat ze hier heen kwam. Ik vertrok geen spier en had nog steeds geen zin om toe te geven dat ik haar opzettelijk prikkelend aangeraakt had.

“Het ging per ongeluk,” loog ik keihard. “Is het lekker om van achteren gepakt te worden?” Toen de woorden bestierven, schrok ik eigenlijk van mijn brutale vraag. “Liegbeest,” zei ze, “je deed het eigenlijk wel expres. Je kon ook al niet van mijn clitoris afblijven. Ik heb je wel door. Je wilt me gewoon opwinden hé.” Ik voelde dat ik bloosde. “Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag,” zei ik.

“Ja,” zei ze, “normaal gesproken vind ik anaal wel lekker.”

“Vind je het niet pijnlijk?” vroeg ik.

“Mijn vriend wil er ook wel van achteren in, maar dat laat ik niet toe. Eén keer hebben we het geprobeerd en drong hij bij me binnen, maar dat deed zo zeer dat ik hem gesommeerd heb om direct te stoppen.”

“Dan doe je het misschien niet goed,” zei Marina, “of je houdt er gewoon niet genoeg van.”

Ik zei: “Ik vind het wel lekker om me daar te laten likken en hij mag er ook wel een dikke dildo of vibrator in stoppen. Zelfs vind ik het wel lekker om vaginaal te gepakt te worden met een vibrator in mijn achterwerk, maar dan moet hij die niet bewegen. Dat vind ik niet prettig en het is zelfs behoorlijk pijnlijk.” Ik stond versteld van mezelf. Zo openhartig was ik zelfs tegenover mijn moeder nog nooit geweest. En ook mijn vriendin had ik niet zulke vergaande, intieme zaken verteld. En mijn vriend al helemaal niet. Tegen hem zei ik alleen maar wat hij moest doen om het zo lekker mogelijk voor mij te maken en verder hadden we het bijna nooit over seks. En over zijn bed-prestaties al helemaal niet: daar heb je vriendinnen voor.

Marina zei: “het doet bij mij nooit zeer en heeft het ook niet gedaan. Ook de eerste keer niet. Ik kom er meestal heel erg intens van klaar, maar daarstraks niet. Het moest te snel en ik was toch wat gespannen, omdat ik hier naar toe moest. Ik ben wel klaar gekomen, maar het was heel onbevredigend. Ik had daarna ook een heel katterig gevoel over me.” Ik bekeek haar achterwerk en was betoverd door de magische aantrekkingskracht daarvan. En vooral door het zaad, wat er nog uitlekte. Ik ben een grote liefhebster van sperma en gelukkig kan mijn vriend altijd minstens een keer af drie achter elkaar en even zo vele keren zorg ik ervoor, dat ik zijn zaad in mijn mond gespoten krijg. Marina lag er heerlijk onbeschaamd bij en ik kreeg een onweerstaanbare zin om haar te likken en haar van d’r katterige gevoel af te helpen.

“Zal ik je helpen om dat onbevredigde gevoel kwijt te raken?,” vroeg ik brutaalweg, “zal ik nog maar een uitstrijkje maken? Maar nu met de tong?.”

“Als je daar zin in hebt,” zei Marina, “graag.” Ik kon me niet langer beheersen en trok met een snelle beweging het speculum naar buiten. Ik wreef met mijn duim over haar klit en likte haar schaamlippen. Toen ik voelde hoeveel geil er uit haar kut kwam en waarmee Marina bewees goed op temperatuur te zijn, stak ik mijn tong diep in haar gleuf en genoot van haar geile sappen. Het smaakte heerlijk en ik prikkelde haar kittelaar zo geil mogelijk. Marina kronkelde onder mijn aanrakingen en bewoog haar heupen wild heen en weer. Ik propte een nat gemaakte vinger in haar aars en vingerde haar ermee. Ze schokte omhoog en mijn vinger kwam onder het sperma te zitten, wat nog steeds uit haar kontgaatje lekte. Ik beheerste me niet langer en stopte mijn tongpunt in haar aars. Drie vingers stak ik in haar kut en slurpte al het zaad op, wat ik te pakken kon krijgen. Ik werd kletsnat en wreef ongegeneerd en hard over mijn eigen kut.

“Zal ik je ook likken?” vroeg Marina steunend. Maar verder kwam ze niet, want ze kwam zuchtend en met een lange kreun klaar. Ze drukte haar dijen stijf tegen mijn schouders en verkrampte helemaal. Ze schokte wild en ik had moeite om haar klit te blijven prik- kelen en noodgedwongen gleden mijn vingers uit haar kut. Mijn mond drukte ik zo vast mogelijk op haar kont om daar vooral het contact niet mee te verliezen. Langzaam trok haar hoogtepunt weg en liet ze zich ontspannen terug zakken op de behandeltafel. Ik trok me terug en keek begerig naar haar aanlokkelijke kut. Nu had ik een katterig gevoel, want ik wilde nog wel veel langer likken. Marina kwam overeind en trok me naar zich toe.

“Ga jij nu eens liggen,” fluisterde ze, “dan zal ik hetzelfde bij jou doen.” Voordat ik er erg in had lag ik op de behandeltafel en trok Marina mijn broek en slipje uit. “Jullie hebben hier vast wel glijmiddel,” zei ze en ik wees haar de la, waarin een potje vaseline stond. Ik begreep, dat ze zich ook met mijn kont wilde bezig houden en dat maakte mij des te geiler. Het sap stroomde met bakken uit mijn kut en mijn schaamharen werden klef. Marina dook tussen mijn benen en begon mijn kut te likken. Ik kreunde en elke aanraking maakte me heter. Ze smeerde een klodder vaseline op mijn aars en ik voelde iets puntig naar binnen dringen. Ze had de thermometer, die in de la naast de vaseline lag, meegenomen en drukte die diep in mijn darm. Haar tong hield zich vooral me mijn kittelaar bezig en ik voelde, dat ze de thermometer verving door een vinger. Even later kwam er een vinger bij en ze bewoog de vingers niet, maar hield ze doodstil.

“Ik voel het al,” zei ze, “je bent erg nauw geschapen. Daarom kun je ook niet goed genieten van een anale wip. Je vriend moet je kont eerst de kans geven om te wennen aan de uitrekking en niet meteen beginnen met bewegen.” Langzaam begon ze mijn kont te vingeren en al snel bewogen haar vingers vlug in en uit. Ze stopte er nog een vinger bij in en met een paar vingers van haar andere hand drong ze mijn kut binnen. Haar tong flitste nu als een gek over mijn dik opgezette clitoris en ik verloor de controle over mezelf. Geil kreunend en wild bewegend kreeg ik een orgasme en de vingers van Marina drongen tot aan de knokkels in mijn endeldarm. Ik vond het heerlijk en was bijna nooit eerder zo lekker klaar gekomen. Mijn hoogtepunt duurde heel lang en vooral het poken in mijn reet rekte het genot. Uiteindelijk trok het geile gevoel weg en verdween de spanning. Maar totaal bevredigd was ik niet en ik had zin in nog een keer. En bovenal had ik zin om me nog een keer te vergrijpen aan die kostelijke aars van Marina.

“Jij maakt mij nu niet meer wijs, dat je de penis van je vriend niet in je anus kunt verdragen,” zei ze, “ik heb je in elk geval flink opgerekt.”

“Daar zal hij blij mee zijn,” zei ik.

“Hoe zit dat met jou? Heb je zin in nog een keer?.”

“Ja, lekker,” zei ze, “wacht. Ik heb een idee. Geef mij dat speculum eens even.” Even later kreeg ik hem aangereikt compleet ingesmeerd met vaseline. Ze hoefde niets te zeggen, want ik wist wat ze wilde. Ze kroop op me en begon me te likken. Ik deed bij haar hetzelfde en voorzichtig stopte ik het speculum in haar aars. Langzaam en heel behoedzaam, om haar niet te beschadigen duwde ik het apparaat ik haar endeldarm en haar soepele kringspier liet de penetratie gemakkelijk toe. Toen het ding helemaal in haar kont zat, opende ik het en draaide de stelschroef vast. Ik kon diep naar binnen kijken en dat wond me vreselijk op.

“Lik me,” zei Marina geil en ze befte me op een heerlijke manier. Ik genoot en zat diep met mijn tong in haar kut. Mijn eigen kut werd door haar uit gelebberd en ze zat flink met mijn kont te spelen. We kronkelden allebei wild en kreunden luid. Na enige tijd zei Marina: “haal dat ding er eens uit en geef het aan mij.” Ik draaide de stelschroef los en trok het apparaat voorzichtig uit haar kont. Ik gaf het aan haar en stopte vier vingers ervoor in de plaats. Ik vernam hoe zij het ding in mijn kont stopte en ik verbaasde me, dat ik het pijnloos verdragen kon. Ik merkte, dat zij nog meer verdragen kon en stopte mijn duim ook nog in haar reet in een poging haar te vuist-neuken. Zonder moeite gleed mijn hele hand in haar achterste en ik begon mijn hand te bewegen. Al snel kon ik haar zonder problemen met mijn vuist bewerken en ik trok mijn hand telkens helemaal naar buiten en ramde die dan weer diep naar binnen. Ondertussen likten we elkaar heftig en vooral elkaars klitjes moesten het ontgelden. Marina trok het speculum uit mijn kont en werkte vier vingers in mijn aars. Ik kon nog geen hele vuist verdragen, maar haar vingers gingen tot over de knokkels naar binnen. Ik werd gek van opwinding, net als Marina overigens. We hijgden snel en het hoogtepunt was niet ver meer weg. Opeens voelde ik mijn kut exploderen en een langgerekt orgasme zette zich in. Marina raakte ook in extase en begon te sidderen, wat over ging in een wild heen en weer schokken. Minuten lang genoten we van ons gelijktijdig hoogtepunt en uiteindelijk verdween de geilheid uit onze lichamen.

We trokken elk onze handen uit elkaars reet en probeerden onze ademhaling weer op regel te krijgen. We lieten elkaar los en kropen van elkaar af. Beiden voelden we ons wat ongemakkelijk en ik schaamde me eigenlijk dood. Ik schoot in mijn kleren en gedroeg me onhandig. Hoe had ik me zo kunnen laten gaan? Ik had nog nooit met een vrouw gevreeën en viel ook helemaal niet op ze. Maar dit keer had ik me grenzeloos over gegeven aan mijn geile emoties en me helemaal uitgeleefd. Blijkbaar gold voor Marina hetzelfde en ze voelde zich ook bezwaard in deze omstandigheden, maar ze had haar kopje er sneller weer bij als ik. Ze zei.

“Het geeft niet wat er gebeurd is. Ik heb er van genoten. Maar ik wil dit, net zoals jij zo te zien, nooit weer mee maken. Het moet een éénmalig iets blijven. Je moet er verder ook niets achter zoeken en vooral niet denken, dat hieruit een relatie kan groeien. Dat is wel het laatste wat ik wil dat me overkomt. Het is gewoon een toevallige kruising van onze levenspaden. Om de kans op herhaling te vermijden, zal je me nooit weer zien en ik zal daarom ook een andere huisarts zoeken.” Ze gaf me een vluchtige kus op de wang en streelde m’n andere wang met twee vingers. “Bedankt,” fluisterde ze nog, “het was geweldig. Ik zal het nooit vergeten.” Ze schoot achter het gordijn om zich aan te kleden en ik ging terug naar mijn kantoortje.

Ik was behoorlijk in de war en nog steeds vol van hetgeen wat er gebeurd was. Even later zag ik haar in een flits en zonder omkijken de deur uitglippen en dat was het laatste wat ik ooit van haar gezien heb. Ook de dagen daarna moest ik vaak terugdenken aan deze belevenis en pas weken later vervaagde de herinnering. Tot op heden heb ik nooit weer zoiets uitgespookt met een vrouwelijke patiënt en ik ben het ook niet van plan. Maar elke keer als ik weer een uitstrijkje aan het maken ben, denk ik terug aan Marina en hoe lekker het was. En of ik het wil of niet: elke keer wordt mijn kut dan weer een beetje nat.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *