Natuurstrand

()

Eindelijk is het weer eens lekker warm. Ik bel mijn vriendin Bella vanaf kantoor en we spreken af om een frisse duik te nemen na het werk. Om half zes op een dinsdagavond is het vast heerlijk rustig zwemmen.

“Laten we naar de plas gaan in plaats van het zwembad Petra,” stelt Bella voor. Net buiten de stad is een natuurplas. Je ligt daar heerlijk rustig in de natuur, maar ik weet ook dat sommigen daar naakt zwemmen. Maar, iedereen is natuurlijk vrij om te doen wat hij wil. Ik was er echter zelf nog nooit geweest en bezocht altijd het veilige zwembad. Ik sputter wat tegen.

“Ik ga niet naakt hoor,” waarschuwde ik mijn vriendin vast.

“Geeft niet, moet je zelf weten” is het duidelijke antwoordt dat mij tenslotte doet besluiten om toch mee te gaan. “Voor mij is het toch ook nieuw.” Bella en ik zijn beiden 23. We kennen elkaar al enige jaren, hebben samen de MEAO gedaan en wonen nog altijd in het zelfde studentenhuis. Bella is behoorlijk klein, slank (iets te vind ik), en heeft blonde lange haren. Zelf ben ik voor een meisje behoorlijk lang en heb donkere haren en ben stevig gebouwd. We stappen op de fiets, en 15 minuten laten komen we bij het water aan. Her en der liggen mensen te genieten van de avondzon. Sommigen met zwemkleding, anderen helemaal naakt.

“Gelukkig zijn er geen bekenden,” zegt Bella, want ik heb geen zwemkleding bij me. Ik schrik een beetje. Zij gaat dus wel naakt. Ik trek mijn jurkje over mijn hoofd, waaronder ik mijn badpak draag. Bella ontdoet zich van haar korte broek en T-shirt. In haar ondergoed staat ze wat te prutsen om de kleding in haar tas te stoppen. Ik zie het allemaal aan, zittend op mijn badlaken. Tien meter verderop zitten twee jongens die zo’n strippende meid schijnbaar ook leuker vinden als de naakte dames aan hun andere zijde. Zij zijn naakt, maar door hun houding en het gras is er van ons standpunt niks te zien. “Toch wel eng hoor, om je zo uit te kleden, met die ogen op je” zegt Bella, ze maakt haar bh los, en laat hem van haar borsten glijden. De A-cup past perfect bij haar lichaam. Aan de tepels zie ik dat ze het niet alleen maar eng vindt. Ze staat weer op om het kledingstuk in de tas te doen en volgens mij nog meer om haar lichaam aan de beide heren te tonen. Enkele seconden later besluiten zij dat het beter is om maar op hun buik te gaan liggen en wenden ze ogenschijnlijk hun blik af.

“Mijn string houd ik toch maar even aan” zegt Bella.

“Durf je niet meer?” Daag ik haar uit. “Dat moet jij zeggen met je degelijke badpak” is het kribbige antwoord. Zwijgend gaan we zonnen. Na 10 minuten loopt het zweet ons over de rug en opper ik het idee om te gaan zwemmen.

“Dan zal ik mijn string uit moeten doen, anders wordt hij nat en ik heb geen droge,” antwoordt Bella. Ze gaat rechtop staan en trekt het dingetje naar beneden. Ze was duidelijk voorbereid op deze zwempartij, want haar schaamhaar is keurig geschoren tot een net streepje, wat ook de beide jongens niet ontgaat. Het water is nog koud in mei en we zijn al snel weer terug, waarna Bella mij begint uit te dagen.

“Waarom ga je niet topless?.”

“Dat doe ik nooit” is het logische antwoord.

“Het is heerlijk hoor, en je hoeft je echt niet te schamen.” Met al dat naakt om me heen voel ik me wel een beetje een buitenbeentje. Ik stem in. De bandjes die ik van mijn schouders en ik rol het badpak naar beneden. Mijn behoorlijke cup D is nog helemaal wit. Ik word flink bekeken, en zo voel ik me ook.

“Dit is link,” zegt Bella, en ze geeft me de zonnebrandcrème. Ze gaat liggen zonnen en sluit haar ogen. Ik ben een beetje over de schrik heen en terwijl één van de jongens ongegeneerd naar mijn borsten staart, wrijf ik ze stevig in met zonnebrandcrème. Door zijn kleermakerszit ben ik de enige die zijn kruis kan zien. Het laat hem duidelijk niet koud. Ik kijk hem recht aan terwijl zijn pik langzaam naar een stevige erectie stijgt. We dagen elkaar ongewild uit. Hij pakt zijn pik en trekt het vel terug terwijl ik mijn tepels extra goed insmeer. Ik zie zijn blote eikel en de hele situatie windt me enorm op. Als er plotseling twee fietsers aan komen gaat hij snel weer op zijn buik liggen.

Ik herken de fietsers. Het zijn Koen en Kurt, twee huisgenoten van ons. Iets jonger dan wij en nog studerend.

“Goeienavond!” roept een van hen, “jullie zijn goed bezig!” Ze komen er bij zitten. Bella blijft strak op haar buik liggen, duidelijk geschrokken van het bezoek. Ik weet me geen houding te geven. De jongens houden hun ogen niet van ons af en vooral Bella’s kontje en mijn borsten trekken hun blikken. De ongemakkelijke situatie zorgt ervoor dat niemand wat weet te zeggen.

“Laten we gaan zwemmen” zegt Koen tegen zijn vriend. Hij trekt zijn kleding uit en loopt in de strakke zwembroek die daaronder zat richting water. Ik bespeur een behoorlijke bobbel, wat waarschijnlijk de reden is dat hij snel doorloopt. “Ik kom straks, want ik ben mijn zwembroek vergeten,” roept Kurt terug. Koen is het water al in. Het is inmiddels al half 8 en bijna alle andere zonaanbidders zijn nu vertrokken. De eersten liggen minstens 20 meter verderop. Ook de twee andere jongens zijn vertrokken na de komst van Kurt en Koen. Bella ziet haar kans schoon.

“Nou en, je mag hier gewoon naakt zwemmen hoor Kurtje.”

“Dat ga ik straks ook wel doen,” antwoord hij.

“Waarom nu niet?” begint Bella.

“Sja,” is het antwoord “dit is niet het geschikte moment om mijn broek uit te doen.”

“Stel je niet aan” gaat Bella verder. Even is het stil bij Kurt waarschijnlijk hopende dat zijn penis weer wat slinkt. Het was een vreemde situatie. Al jaren waren we huisgenoten, maar naakt hadden we elkaar nooit gezien.

“Ik vrees dat ik niet meer kan ontkomen… we maken een deal” zegt Kurt, “Ik ga naakt, als Bella zich omdraait en Petra haar badpak uit trekt.”

“Da’s een deal” reageert Bella direct, maar ik houd de boot liever wat af. Bella draait zich direct om showt haar stevige borstjes en haar poesje. Het viel me nu pas op wat een prachtige harde tepels ze had. Kurt trekt daarop alles, uit op zijn slip na. De aanblik van Bella laat hem duidelijk niet koud. De mannenslip kan nog maar net alles bedekken en er zit een natte plek in. Hij gaat snel zitten om niet alle bezoekers mee te laten genieten.

“Nu eerst jouw badpak” zegt hij. Ik voel me in de hoek gedreven en zeg dat hij eerst moet. Door mijn eigen opwinding, en ook door Bella, laat ik me overhalen tot een compromis. We besloten dat het tegelijk moet. Bella telt tot 3. Plotseling kijken we allemaal naar de stijve penis die tevoorschijn komt. Ik wist niet dat mijn opwinding nog verder op kon lopen. Geïntrigeerd staar ik naar de grote pik, de blote en natte eikel en de zak die helemaal strak staat.

“Nu! Petra!” roept Bella mij toe. Kurt en Bella kijken elkaar aan en begrijpen elkaar direct. Ze stormen naar mij toe en we beginnen te stoeien. Kurt houdt me van achteren onder mijn armen vast en pakt daarbij, uiteraard per ongeluk, mijn borsten ook mee. Ik voel zijn natte eikel tegen mijn rug prikken. Bella pakt mijn badpak bij mijn heupen vlak boven mijn kruis en begint het naar beneden te stropen. Verder verzet is zinloos. Mijn poes is al helemaal bloot. Terwijl Bella het badpak uiteindelijk over mijn voeten trekt, rent Kurt naar het water.

“Ik ga zwemmen want het loopt hier uit de hand.” Bella rent mee naar het water en ik ga beduusd, stilletjes en naakt van de avondzon genieten. Na nog geen 5 minuten zijn ze alle drie terug en nemen plaats op hun badhanddoeken. Er valt een stilte, die alleen Koen niet begrijpt.

“Nou, zo wordt je plasser niet bruin Koen,” grap ik na een tijdje.

“Ja, ik ben de enige nog met zwemkleding zie ik” zegt hij, volledig onbewust van wat zich daarvoor had afgespeeld. “Maar ik ga nooit naakt, zo simpel is dat” zegt de preutse Koen, van wie wordt gezegd dat hij nog maagd is.

“Kom op, we zijn nu allemaal naakt. Wat moet er nog gebeuren om jouw ook uit die zwembroek te krijgen?” Zegt Kurt die natuurlijk vaker met hem was wezen zwemmen. “Niets, het gebeurt niet. Ik ga zo naar huis.” Hij knoopt de kleine handdoek om zijn middel en begint daarna pas de zwembroek naar beneden te stropen. De handdoek is veel te klein en als hij bukt om zijn tas te pakken kijk ik recht tegen zijn blote kont en zijn ballen aan. Kurt kijkt Bella vragend om hulp aan.

“En als ik jou nu eens overhaal?” zegt ze. Ze gaat naar hem toe zitten met gespreide benen en duwt haar schaamlippen uit elkaar. “Ik wil jouw best graag naakt zien” zegt ze “en mijn klitje ook wel. Kijk, hier zit hij.” Ze wrijft zachtjes over haar klit. Ik ben volkomen verrast door mijn vriendin, maar sta zelf ook op ontploffen en wil het liefst ook ter plekke masturberen. Ik volg Bella’s voorbeeld. In kleermakerszit spreid ik ook mijn vagina. “Kijk hier zit de mijne…” Van de zenuwen weet Koen zijn onderbroek in zijn tas niet meer te vinden. Hij blijft driftig zoeken. “Kom op man” zegt Kurt. Hij pakt de handdoek van zijn vriend en trekt die met een ruk van hem af. Koen verzet zich en de beide jongens beginnen met elkaar te stoeien. Twee naakte stoeiende jongens met stijve penissen. Wat een uitzicht. Uiteindelijk dwingt Kurt Koen in en judogreep op de grond. Hij zit met zijn blote ballen op de borstkast van Koen en zet zijn knieën op de spierballen van Koen. Zijn half harde penis hangt nu boven het gezicht van zijn vriend, wiens penis zelf ook nog bijna helemaal stijf is.

“Ga weg met dat ding viespeuk,” roept hij.

“Eerst even die spierballen rollen” is het duidelijke antwoord.

In deze houding kan Koen geen kant op en Bella ziet haar kans. Ze loopt op de jongens af en begint de penis van Koen te verkennen. Met haar linker hand pakt ze de ballen zachtjes vast en met de rechter begint ze zijn pik af te trekken. Haar linker middelvinger glijdt door zijn bilnaad, die nog nat is van het zwemwater.

“En nu rustig blijven liggen Koen, anders gaat hij je gaatje in” zegt ze dreigend.

“Oké! Oké” kan hij nog net uitbrengen. Bella haalt haar rechterhand nog een paar keer heen en weer als plotseling het sperma van Koen over de rug van Kurt wordt gespoten.

“Stiekeme viespeuk,” roept Kurt, en springt van hem af. Het hele tafereel wordt me te veel. In enkele seconden bereik ik een enorm orgasme. Ik was me nog altijd aan het vingeren; met een hand het gaatje en met de andere mijn klit. Alle drie bekijken ze me aandachtig terwijl ik daar lig te kreunen, wat de opwinding alleen maar sterker maakt. Ademloos kijken ze toe.

“Dan blijven wij twee over” zegt Kurt tegen Bella.

“Laat dan nu maar eens zien wat jij altijd op dat zolderkamertje van je zit te doen.” zegt Bella. Bella en Kurt gaan wijdbeens tegenover elkaar zitten, met de voeten bijna tegen elkaar. Zijn penis is enorm en staat recht overeind.

“Kijk, dit doe ik dat altijd als ik aan je denk,” zegt Kurt, en hij trekt langzaam het vel van zijn pik helemaal naar achteren. Een druppel vocht perst er uit, wat hij met zijn vinger over zijn eikel uitsmeert. Hij zit duidelijk dicht bij een orgasme. Met haar benen zo wijd, opent Bella’s vagina helemaal en is voor Kurt alles zichtbaar. Alles is goed nat. Eerst een, daarna twee vingers verdwijnen in haar natte gaatje, terwijl haar andere hand over haar clitoris wrijft.

“Ik kan ook deze natte staaf daarin steken,” opperde Kurt.

“Niks daar van,” zegt Bella, die dit schijnbaar wel ver genoeg vindt gaan, “We willen zien hoe je het met jezelf doet.”

“Nou vooruit dan maar” protesteert hij, en hij begint sneller aan zijn penis te trekken. Steeds sneller en sneller, terwijl ook de vingers van Petra sneller bewegen. Na nog geen tien seconden spuit het witte zaad van Kurt door de lucht. Hij kreunt het uit. Bella’s bewegingen gaan nog sneller en ruwer. We kijken alle drie toe hoe ze zichzelf verwent. Na meer dan een minuut houdt ze op. Het lukt haar niet een orgasme te krijgen.

“Dat geeft niet, het lukt nooit” zegt ze. Ze wil er duidelijk niet over praten, maar ik dring aan.

“Ik denk niet dat ik dit wil weten hoor, ik ga even zwemmen,” zegt Kurt nonchalant, en hij loopt samen met Koen naar het water. Uiteindelijk komt het hoge woord er uit. Ze heeft nog nooit een orgasme beleefd. Niet tijdens het masturberen en ook niet tijdens het neuken. Ooit was het bijna gelukt bij het beffen, maar de betreffende jongen kon het niet echt goed. Ik deelde die ervaring. Jongens kunnen het meestal maar bar slecht. “Maar ja, je kunt er zelf niet bij he?” Concludeer ik grappend.

“Zou jij het goed kunnen denk je?” Vroeg Bella.

“In ieder geval beter als de meeste jongens,” zei ik. “Ik weet wel hoe ik het zelf zou willen.”

“Kom, we gaan snel weg voor die twee terugkomen,” zei ik. Bella knikte. In de opwinding hadden we het misschien wel een beetje te ver laten komen. Omdat ik geen droog ondergoed heb meegenomen zal ik enkel in mijn jurkje naar het studentenhuis moeten fietsen.

“Eigen schuld,” zegt Bella, “had je maar naakt moeten gaan zwemmen, dan was je badpak nog droog geweest.”

Op de fiets is het lastig om alles bedekt te houden met het korte jurkje. “Wie is er nou de naaktloper?” is het commentaar van Bella. Ik geef toe dat ik de volgende keer maar beter gelijk naakt kan gaan zwemmen. Dat scheelt in ieder geval een hoop onnodige spanning en opwinding. Het gesprek gaat al weer snel terug naar Bella’s probleempje. “Dus je bent nog nooit klaargekomen?” Vraag ik ongelovig.

“Echt niet,” zegt ze. “Heb je het wel eens met die nieuwe douchekop op de begane grond geprobeerd?” Opper ik. “Ik woon op de derde etage, dan ga ik toch niet daar douchen…” is het nuchtere antwoord. Thuis zetten we de fietsen op slot en lopen het huis binnen. “Kom, ik laat het je zien,” zeg ik, en ik loop op de begane grond naar de douche. “Doe normaal joh, we hebben daar niks te zoeken,” zegt Bella.

“Jawel, je moet dit zien.” Ik laat haar zien hoe je de douchekop bij kan stellen zodat er een harde straal uit het midden komt. “Niet direct op je klit spuiten, want dan werkt het niet. Dat doe ik alleen lekker als je al heel opgewonden bent” zeg ik haar. Er gaat een kamerdeur open en een van de studentes vraagt wat we in hun douche moeten. We lopen stel door naar onze derde etage.

We maken wat eten en doen daarna de afwas. Maar het onderwerp laat mij niet los, en Bella vast en zeker ook niet.

“Ga je het proberen met die douche?” Vraag ik.

“Nee joh, dat kan ik niet maken. Bovendien is dat toch het probleem niet.”

“Wat dan wel?” “Mijn clitoris is denk ik veel te klein.” zegt Bella. “Maar nu wil ik het er niet meer over hebben.”

“Volgens mij maakt het niks uit hoor hoe groot hij is” zeg ik. Het is even stil en ik vraag me af hoe we hier ooit uit gaan komen. We kijken het late nieuws. Ik draag nog steeds alleen het jurkje, maar ben me daar niet meer zo van bewust. In kleermakerszit zit ik op de bank. Dan valt het me op dat Bella naar me zit te kijken. Naar mijn kruis zelfs.

“He joh.” roep ik, en ik trek mijn jurk naar beneden. Even is Bella uit het veld geslagen, maar dan vraagt ze “Mag ik hem nog eens zien?”

“Wat nog eens zien…” vraag ik.

“Nou, vanmiddag heb ik je wel naakt gezien, maar ik heb er niet op gelet hoe groot jouw klit is.” Ik schrik maar denk snel na. Wil ik dat wel? Wat moet ik hier nu van denken? Ik besluit dat er eigenlijk niks is dat ze vanmiddag nog niet gezien heeft. En het probleem van Bella moet worden opgelost.

“Okay, maar laat dan ook maar eens zien of die van jou echt zo klein is” antwoord ik uiteindelijk. Ik doe mijn jurk weer wat omhoog. “Kijk dan maar” zeg ik.

“Zo kan ik het niet zien” zegt Bella, en ze heeft natuurlijk gelijk. Toch weer met enige schaamte spreid ik met mijn rechter hand mijn schaamlippen zo ver mogelijk. Ik voel mezelf blozen in deze rare situatie. Bella komt nu gehurkt tussen mijn benen zitten en duwt mijn jurk verder omhoog.

“Hij is echt veel groter als bij mij” zegt ze. “En dan ben je nu nog niet eens opgewonden.” Bloednerveus zwijg ik even.

“Dat is niet helemaal waar” zeg ik. “Als iemand mij zo intiem zit te bekijken dan… Nu jij, laat eens zien hoe klein hij is.” Bella staat op. Ze doet haar jurkje helemaal uit en ook haar string. Ze gaat op de bank zitten en legt haar benen weid op de voorkamertafel. Ik ga tussen haar benen op de tafel zitten. Bella spreidt haar schaamlippen. Ik voel de opwinding komen bij deze aanblik. Ik kan het niet goed zien en ga op mijn knieën voor haar liggen. “Zie je het nu?” vraagt ze.

“Hij is denk ik, wel wat kleiner als die van mij, maar als je opgewonden wordt is hij toch wel groter?”

“Ik ben al wel een beetje opgewonden hoor,” zegt ze, “maar uh… wil je…” Ik dacht aan mijn opmerking van vanmiddag. Zou ik het echt wel kunnen? “Alsjeblieft, een keer,” kreunt ze. Ik laat me overhalen en buig voorover naar haar spleetje. Ik lik haar zoals ik het zelf graag gelikt zou willen worden. Door het spleetje van haat grotje naar het klitje. Steeds sneller en sneller. Na een minuut kreunt Bella; “stop je vinger er alsjeblieft in.” Mijn middelvinger verdwijnt in het natte holletje. Ik neuk haar hard en snel met mijn vinger. Haar spieren trekken samen en ze klemt mijn hoofd tussen haar benen als ze luid kreunend klaarkomt, nog geen 2 minuten nadat ik ben begonnen met beffen.

“Dat was het lekkerste orgasme ooit.”

“Maar het was toch je eerste,” antwoord ik.

“Uh… dat was een leugentje om je over te halen.” zegt Bella. Ik ben met stomheid geslagen en kijk haar ongelovig aan. Naar een poosje kom ik weer bij.

“Wat zeg je? Nu zal ik je ‘t krijgen.” Ik duw mijn vriendin ruw op de grond. Ze lacht zenuwachtig. Ik hurk boven haar gezicht en duw mijn kut tegen haar mond. “Likken jij, tot ik 3 keer ben klaargekomen.” is het enige wat ik zeg. Maar dat duurt niet lang. Ik ben zo opgewonden dat ze binnen 5 minuten haar schuld heeft ingelost.

Uitgeput, ploffen we naast elkaar op de bank neer.

“Ben jij wel eens anaal gelikt?” vraagt Bella na een tijdje…

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Natuurstrand”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *