Proloog

()

Ik stond alleen in de hal. Door de open deur hoorde ik het geroezemoes in de kerk. Mijn familie, vrienden, mijn aanstaande echtgenoot, ze zaten allemaal op mij te wachten. Laat ze nog maar even wachten dacht ik, en keek langs mijn lichaam, dat in feestelijke witte kant was gehuld, naar beneden. Ik streek met mijn handen over mijn borsten, die door het gebaleinde lijfje omhoog en tegen elkaar werden gedrukt. In gedachten zag ik, hoe mijn nieuwe man er vanavond zijn handen overheen zou laten dwalen. De parelen knoopjes zou losmaken, mijn borsten onthullen en de tepels in zijn mond zou nemen. Een beleefd kuchje deed me omdraaien, de predikant, gekomen om te zien wat me ophield. Hij bloosde licht, verward door het feit dat hij me betrapte terwijl ik mezelf in zijn kerk zo onbeschaamd betastte.

“Bent u klaar?” vroeg hij fluisterend. Hij was jong. Grote, bruine, ernstige ogen op de mijne gefixeerd. Grote handen frunnikten aan de garneersels van zijn toga. Ik draaide me om en keek hem recht aan, mijn handen nog op mijn borsten. Hij keek me aandachtig aan, gefascineerd, bijna angstig. Ik hield zijn blik gevangen, testte hem, wilde zien hoe lang ik deze stilte kon laten voortduren. In de kerk begon een klein kind te jengelen. “Bijna, er is nog één ding. Misschien kunt u me ermee helpen?”

“Natuurlijk, wat is er?” Ik had nog net de tijd om “dit” te fluisteren voordat mijn mond op de zijne belandde. Mijn vingers woelden door zijn nekhaar en trokken zijn hoofd tegen me aan. Heel even verstijfde hij van schrik, en daarna namen zijn dierlijke instincten het over. Zijn tong boorde zich net zo heftig in mijn mond als de mijne bezit van zijn mond had genomen. Zelfs door zijn toga heen voelde ik zijn erectie, groot en heet. Hij is al stijf vanaf het moment dat hij binnenkwam en mij zag, dacht ik. Zijn handen waren op mijn borsten, mijn billen, drukten mij tegen hem aan. Het was alsof hij me helemaal wilde verzwelgen, stukjes als vers brood van me af bijten en ze in zijn mond stoppen. Ik wilde mijn handen in zijn kleren duwen, de pik aanraken die ik tegen mijn buik voelde persen, maar ik kon de zoom van de toga niet vinden. Ik legde mijn hand er dus maar overheen, kneep hem door de lagen stof, hard en snel. Een zachte kreun, als een teken van overgave, ontsnapte aan zijn mond.

Hij scheen even de controle over zijn ledematen te verliezen, en toen zijn handen verslapten knielde ik voor hem neer. Mijn sleep spreidde zich uit tot een poel van witte kant. Nu kon ik onder zijn toga komen. Ik schoof zijn rits naar beneden en legde eindelijk mijn hand op zijn pik. Brandend heet, gezwollen van verlangen. Ik probeerde mijn hoofd onder het ambtsgewaad te krijgen om zijn prachtige staaf in mijn mond te nemen, maar mijn predikantenvriend had een ander idee. Hij liet zich bijna boven op me vallen, knielde neer en duwde me achterover tegen de stenen. Nu was het mijn beurt om mijn rokken opzij te doen. Hij wilde zijn pik zo wanhopig graag in me duwen, dat hij niet eens stopte om mijn slipje uit te doen. Hij trok het naar een kant en schoof met één stoot bij me binnen. Enthousiast als ik was, glibberig van opwinding, snakte ik naar adem door de kracht waarmee hij me had gepenetreerd. Met één hand hield hij mijn hoofd achterover, vingers verstrengelden zich door mijn haar, en hij kuste me alsof zijn tong me net zo neukte als zijn staaf. Zijn andere hand greep mijn schouder, steunde me om zijn stoten op te vangen.Mijn naakte dijen boven de witte kousen drukten tegen de koude vloertegels.

Hij neukte me hard, diep en snel. Het eind van zijn pik raakte met iedere stoot het diepste punt van mijn schoot, en zijn lichaam beukte tegen mijn klit. Het genot was bijna pijn, zo groot was zijn staaf en zo genadeloos waren zijn stoten. Ik voelde dat niets hem nu nog kon tegenhouden tot hij was klaargekomen. Ik keek omhoog en zag achter hem rijen van gezangboeken op de planken. Ik dacht aan de mensen die binnen geduldig wachtte tot we ons bij hen zoude voegen. Terwijl ik mijn middelvinger in zijn anus stak, verbeeldde ik me dat mijn bruidegom ons zou komen zoeken en ons hier zou zien. Ik op mijn rug op de vloer, mijn witte jurk uitgespreid in het stof en de predikant die me als een wild dier neukte.

Hij drukte zijn gezicht tegen mijn borst om zijn kreet te smoren toen hij klaarkwam, waarbij zijn hele lichaam beefde op het moment dat zijn stoten overgingen in oncontroleerbare krampen. Ik werd overvallen door mijn eigen orgasme, golven die me binnenstebuiten keerden, terwijl ik het gezicht van mijn bruidegom voor me zag. Schrik en afschuw gemengd met opwinding bij de aanblik van mij, terwijl ik op de vloer werd geneukt. “Anja?” De bekende stem deed me opschrikken. “Wakker worden, we zijn er bijna.” De geamuseerde ogen van mijn stiefzus My keken via de achteruitkijkspiegel naar mij. Mijn schoonbroer ging geërgerd recht zitten waarbij hij mijn hoofd van zijn schouder duwde. ”Sorry, heb ik lang geslapen?”

“Bijna een uur. We zaten op de snelweg in een file, maar nu gaan we rechtdoor naar de kerk.” Mijn verwanten wisten dat er maar één manier was om op mijn aanwezigheid bij huwelijken te kunnen rekenen. Door me erheen te rijden en vervolgens weer thuis te brengen. Dat had voor mij het voordeel dat ik het nooit nuchter hoefde te doorstaan. Mijn gevoelens over huwelijken waren namelijk nogal ambivalent. Aan de ene kant was daar het ondraaglijke rondje beleefde conversatie met mensen die je alleen op huwelijken en begrafenissen zag. Met wie je niets gemeen had, behalve op zijn best een achternaam.

Aan de andere kant, zoals mijn droom me zojuist zo levendig had helpen herinneren, was er iets pervers sexy aan een huwelijk. Misschien kwam het door de maagdelijke bruid die verwachtte door haar bruidegom in verrukking te worden gebracht. Of misschien was het dat ene kernpunt van het huwelijk waardoor het twee mensen officieel is toegestaan elkaar wezenloos te neuken. Het enige punt waar je nooit rechtstreeks over moet praten, en toch iedereen kent. Wat het ook was, het was niet de eerste keer dat ik een verhitte droom had onderweg naar het huwelijk van een nicht.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *