Zieke collega

()


Het zal zo omstreeks 10 uur in de ochtend geweest zijn toen ik een telefoontje van mijn collega Eline kreeg. Ik had haar al gemist die ochtend omdat ze niet bij de geplande werkbespreking was geweest, en daarna hoorde ik dat ze ziekteverlof had. Ze had met tennissen haar enkel verstuikt en kon nauwelijks op haar benen staan. Omdat ze geen auto had en openbaar vervoer in deze toestand natuurlijk niet mogelijk was, had ze zich afgemeld.

Ze vertelde me dat het niet zo heel erg was, en vroeg of ik haar de dagen erna zou willen ophalen; of ze nu thuis in een stoel zat of op het werk. Nu woonde Eline maar een paar straten van mij vandaan, en het was natuurlijk een kleine moeite. Ik beloofde in de middagpauze even langs te komen en zou iets te eten uit de kantine voor haar meebrengen.

Zo gezegd, zo gedaan en om 13 uur belde ik aan en werd door een strompelende Eline opengedaan. Honger had ze, die meid, en het bleek dat ze eigenlijk niets in huis had om te eten, behalve een paar biscuittjes, en die waren allemaal bij het ontbijt opgegaan. Een half uurtje later zat ik weer in de auto met de belofte na het werk met boodschappen terug te komen en wat te koken.

Om zes uur belde ik weer aan, stuurde Eline meteen weer naar de bank terug en probeerde mijn weg in een vreemde keuken te vinden nadat ik haar een sherry had ingeschonken. Na een geslaagde maaltijd maakte ik koffie en zat op een stoel naast de bank gezellig te kletsen. Eline en ik hebben het altijd heel goed met elkaar kunnen vinden, maar vreemd genoeg waren we na werk nooit samen opgetrokken, hoewel we vlak bij elkaar woonden. Ik dacht dat zij samenwoonde met een vriend (naar nu bleek al meer dan 3 jaar niet meer) en zij dacht hetzelfde van mij (ook al een jaar of zo niet meer). Na de koffie nog een glaasje wijn en toen was het voor mij echt tijd om op te stappen: morgen weer een lange dag. Hoewel ik Eline graag zou ophalen, vertelde ik haar dat ze beter tot na het weekend thuis kon rusten, lekker op de bank en met een ’neem het er maar even van’ nam ik afscheid met de belofte de avond erna weer te komen en voor eten te zorgen.

De avond erna stapte ik na werk weer bij Eline binnen, die me open deed in een kort broekje en een lekker strak zittend bloesje. Goh, ik had nooit geweten dat die meid er zo sexy uit kon zien, omdat ze op werk, net als ik trouwens, altijd heel ‘netjes’ gekleed was. Eline voelde zich heel wat beter en had duidelijk minder pijn. De zwelling om haar enkel was ook nagenoeg weg. Ze zat gezellig bij me in de keuken terwijl ik voor een maaltijd zorgde en praatte honderd uit.

Na de koffie opende ik de fles wijn die ik had meegebracht en omdat het vrijdag was hoefde ik niet zo op de tijd te letten. Terwijl ik een tweede glas wijn voor ons inschonk huppelde Eline naar het toilet. Toen ze terug kwam, kwam ze even bij me op de stoelleuning zitten, legde haar hand op mijn been (waarom kreeg ik het opeens zo warm!) en zei, “bedankt voor je hulp, Mia!” Voordat ik er erg in had drukte ze een kus op mijn wang.

Hoewel het waarschijnlijk heel onschuldig bedoeld was voelde ik me, net als bij het binnenkomen warm worden en mijn tepels reageerden. Een beetje verward stamelde ik een, ‘ach, graag gedaan meid’, terwijl Eline weer naar de bank liep om haar been hoog te leggen. Om mezelf een houding te geven haalde ik wat pinda’s uit de keuken en zette het schaaltje binnen handbereik van Eline op het tafeltje. Toen ik mij wou omdraaien greep Eline mijn been en trok me naast haar op de bank. Voordat ik het wist voelde ik haar lippen op de mijne en, in eerste instantie verward maar daarna welwillend, onderging ik haar tongzoen.

We stopten en keken elkaar aan, om eigenlijk meteen daarna weer elkaars tongen te vinden. Heftig en met passie kusten we elkaar, en het moet voor als alle twee een openbaring zijn geweest dat we op elkaar vielen na al lange tijd zonder relatie te zijn geweest. Eline’s hand lag op mijn been nu, en ik verlangde naar meer. Ik gaf dat aan door haar nog heftiger te tongen, maar de boodschap scheen niet door te komen. Mijn hand schoof langs haar hals langzaam naar beneden en bleef juist boven haar borst hangen. Eline reageerde onmiddellijk en hief haar borst op terwijl haar hand over mijn dij naar mijn kruis gleed.

Ik voelde haar tepel onder de bloes en kneep er even zachtjes in voordat ik mijn hand naar de knoopjes gleed en haar bloes voorzichtig open maakte. Na de eerste twee knoopjes gleed mijn hand naar binnen en ik voelde haar zachte borsten. Ze had, als ik al had gezien toen ik binnenkwam, geen bh aan. Mijn vingers masseerden haar tepel en ik voelde de hardheid. Eline kreunde zachtjes.

Ik stond op van de bank en ging naast haar op mijn knieën zitten, intussen alle knoopjes van haar bloes losmakend. Ik sloeg de bloes open en mijn mond gleed naar beneden en omsloot haar borst. Mijn tong speelde rondom haar tepels en ik zoog hard als om de tepel nog harder en groter te maken als hij al was. Intussen gingen mijn handen naar haar short. Bij het knoopje aangekomen trok Eline haar buik in om het openen gemakkelijker te maken en in een vloeiende beweging ging de rits meteen mee naar beneden. Mijn hand gleed onder haar slipje en woelde in de bos haar die ik tegen kwam. Ik trok haar slipje naar beneden en Eline’s bips wipte omhoog en ze trok zelf met een hand short en slip over haar kontje naar beneden. Mijn vingers streelden zachtjes langs haar dijen en Eline opende haar benen.

Langzaam verminderde ik de druk om haar tepels en mijn mond gleed nu van haar borst naar haar buik, mijn tong ijverig strelend. Bij haar navel speelde ik even in het holletje, wat een gegiechel in Eline losmaakte, maar blijkbaar vond ze het wel prettig. Ik ging nu verder en mijn tong volgde mijn vingers naar haar dijen. Oh zo lekker zacht als die waren aan de binnenkant. Ik kon haar geilheid nu ruiken en moest me bedwingen om niet meteen met mijn tong diep in Eline’s honingpotje te duiken.

Mijn vingers waren nu vlak bij haar lippen en ik voelde de vochtigheid. Voorzichtig trok ik de lipjes met twee vingers uit elkaar en meteen waren mijn vingers door en door nat. Mijn tong volgde mijn vingers weer en even later zuchtte Eline diep toen ik met mijn tong tussen haar zachte lippen gleed, eerst naar onder, toen naar boven. Haar klitje was groot en hard al, en toen de punt van mijn tong het beroerde, schokte Eline en kreunde luid.

Mijn vingers gleden nu door tussen haar lipjes en spreidden het geil tussen haar benen terwijl mijn tong heftig met haar klitje speelde en ik soms mijn mond diep op haar klitje drukte en hard zoog. Ze werd groter en groter daar en ik kon de bloed tinteling in haar klitje steeds duidelijker voelen. Mijn vingers hadden nu de opening van haar kutje gevonden en plagend stak ik ze soms naar binnen. Haar tamelijk nauwe opening week echter gretig voor mijn vingers en spoedig stimuleerde ik met twee vingers haar kutje.

De vingers van mijn andere hand speelden intussen druk met haar borsten en haar tepels waren steenhard en stonden lekker fel omhoog. Eline onderging haar behandeling en haar ademhaling werd steeds dieper en gejaagder. Het zou niet lang duren, wist ik, of ze zou klaar komen. Mijn vingers kromden in haar kutje en met de tip raakte ik haar g-spot even aan. Ze schokte. Mijn vingers gleden weer naar buiten nu om even daarna weer lekker naar binnen te glijden en weer raakte ik haar gevoelige plekje daarbinnen. Tegelijkertijd zoog ik steeds harder aan haar klitje. En speelde mijn tong steeds sneller om haar genotsknopje. Ik voelde de tinteling in haar klitje nu zeer duidelijk en even daarna spande Eline haar buikspieren, een spanning die meteen overging in een spastisch samentrekken van haar kutspieren. Mijn vingers werden samengeknepen en ik moest doorduwen omdat ze anders zo uit haar kutje zouden worden geperst. Met een luide gil kwam Eline klaar.

Ik likte nog zachter over haar klitje en langzaam trok ik me van haar terug. Mijn mond gleed weer naar boven over haar buik, haar borsten en vond haar mond in een innige kus. Ze proefde haar eigen geil en likte met haar tong rondom mijn lippen om maar niets verloren te laten gaan. Langzaam kwam ze volledig tot rust en wou aandacht aan mij gaan besteden. Ik weerde haar echter af, en hoorde mezelf met een beetje verdrietige stem zeggen, nu niet Eline, morgen of zo kan wel weer. Eline knikte begrijpend, zoals alleen een vrouw dat kan onder deze omstandigheden.

Lekker hebben we nog gekletst bij het restantje wijn, en de avond daarna heb ik een feestmaaltijd voor ons beiden gekookt. De betaling die ik in natura kreeg was de inspanning meer dan waard

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *