Zo is het goed

()

Sinds ik samen met mijn vriendin ben, is mijn leven een heel stuk beter. Niet alleen wat seks betreft, maar ook als het gaat om de rest van mijn leven. Ze maakt mij veel gelukkiger dan de man waar ik eerder mee was. Ik wist al een hele tijd dat ik op vrouwen viel, maar ik had alleen het idee dat het beter voor mij zou zijn om het met een man te doen, een relatie dus. Het zal de druk van buitenaf zijn geweest, ik kan het zelf eigenlijk niet eens zo goed verklaren. Maar, op een gegeven moment was ik klaar met de relatie met die man en ik wilde verder gaan. Mijn vriendin die ik nu ken had ik via hem leren kennen.

Hij kende haar via via en ze gingen wel vaak met elkaar stappen en uiteindelijk was ik ook van de partij en toen was het al een klik tussen haar en mij. Toen het uit was ging ik dus even naar een kroeg waar ik normaal niet kwam en nam ik even een paar drankjes om het allemaal een beetje op zijn plek te laten vallen, want ik had een heel erg belangrijke keuze gemaakt; ik zou alleen nog maar voor vrouwen gaan, want dat was toch waar mijn gevoel lag, waar ik echt liefde en aantrekkingskracht bij voelde, op het gebied van seks en relaties. Ik was lekker aan het drinken, genoot er eigenlijk wel van, toen ik ineens de stem van mijn huidige vriendin hoorde.

Ik draaide mij om en daar stond ze, meteen ongelooflijk mooie outfit aan waarin al haar vormen meer dan goed te bewonderen waren. Iedereen keek al naar haar, ze zag er gewoon ongelooflijk sexy uit, duidelijk op jacht en dat straalde ze ook nog eens uit. Ze kwam bij mij zitten en vertelde dat ze al had gehoord dat het uit was. Ik begon tegen haar op te biechten dat ik op vrouwen val en dat ik het met een man deed om de schijn op te houden en het leek een waterval van emoties en van alles opbiechten te zijn, ik kon maar niet ophouden.

Ze begreep het volkomen en zei dat ze eigenlijk allang doorhad dat ik alleen op vrouwen viel. De manier waarop ik altijd naar haar keek en dat ze eerlijk moest zijn, ze viel erg op mij. En natuurlijk leek dit allemaal te vroeg te komen, het was pas een dag uit, maar het voelde ook erg vleiend en goed, en aangezien ik al een paar drankjes achter de kiezen had, begon ik haar meteen te zoenen. Ik had heel veel geluk, want ze begon mij meteen terug te kussen. Het kwam als een geschenk uit de hemel. We zoenden daar en mensen keken naar ons en het kon ons geen bal schelen. We deden ons ding en begonnen elkaar te betasten. Toen beseften wij dat het te ver ging voor in een kroeg en dus gingen we naar buiten en liepen we een stukje door de stad, op weg naar het stadspark.

Het was avond maar heel erg lekker weer aangezien het hartje zomer was. In het park konden we wederom niet van elkaar afblijven. Of liever gezegd, ik niet van haar en zij ging gewoon in het hele verhaal mee, omdat ze er ook zeker niet vies van was hoor, dat gaf ze later ook wel toe. Ik keek of er mensen in de buurt waren en aangezien we vrij afgeschut zaten, besloot ik mijn hand in haar kruis te leggen. Ik kroop met mijn vingers onder haar jurkje, schoof haar slipje opzij en begon haar gewoon in het stadspark te vingeren. Ze gedroeg zich ook als een sletje, want ze deed haar benen van elkaar, liet het slipje tot op haar enkels zakken en schopte het uit.

Ik kon nu vrij bewegen en deed dat dan ook. Sterker nog, in plaats van mijn vingers liet ik mijn tong al het werk doen. Ik dook tussen haar mooie benen door mij op de grond te laten zakken, om zo haar benen nog verder van elkaar te duwen en haar heerlijk te gaan beffen. Ze had een zalig smakende poes, die rook ook geweldig en ik likte haar al vochtige gleufje met heel veel overgave, mijn tong maakte alles natter, hoewel dit niet nodig was. De sappen stroomden uit haar poesje, het was echt geweldig om te proeven. Ik stak er een vinger bij in en met mijn andere hand stimuleerde ik haar zalige klit. We deden net of we in de slaapkamer bezig waren en vergaten gewoon dat we in het park aan het vrijen waren.

Ik liet haar uiteindelijk op mijn mond en vinger klaarkomen en likte al die sappen op, het vocht plakte letterlijk op mijn gezicht en ik vond het geweldig. We zijn daarna nog wat gaan zoenen en toen naar haar huis gegaan. Hoe we daar gekomen zijn weten we allebei niet meer, maar we werden de volgende morgen in haar huis wakker en beseften wat we hadden gedaan, maar hadden allebei geen enkele schaamte over het hele gebeuren. Het voelde gewoon goed en dat was eigenlijk het meest belangrijke van de hele gebeurtenis. We hebben samen fijn ontbeten en de dag verder met elkaar doorgebracht.

Sinds die avond in het park zijn we eigenlijk gewoon bij elkaar gebleven, Mijn mannelijke ex was en is er helemaal niet blij mee en denkt dat we stiekem al met elkaar vreemd zijn gegaan, wat absoluut niet waar is. Hij mag er van denken wat hij wil, ik vind het wel jammer dat hij die gedachte in zijn hoofd heeft gehaald, we hadden nog gewoon vrienden kunnen zijn. En als hij mij alles uit had laten leggen was het een stuk makkelijker geweest. Maar ja, misschien laat hij dat ooit nog eens toe. Zo zijn mijn vriendin en ik bij elkaar gekomen, ondertussen ruim een jaar lang alweer en we hebben het nog steeds heel erg veel naar onze zin met elkaar. Vrijen in het park doen we trouwens niet meer, want we drinken haast geen alcohol meer, anders had het zomaar kunnen gebeuren.

KarenVC

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *