Zweven

()


Altijd weer spannend, een vliegreisje. Ik ben het namelijk nog steeds niet echt gewoon maar nu ik weet wat er gebeurt kan ik me gemakkelijker over mijn lichte angst heen zetten. Door het controle poortje. Een dame checkt met haar apparaatje of ik ergens ‘piep’. Nee dus. Maar ik word wel uit de rij gehaald op het moment dat de bagage gecheckt is. Een vriendelijke mijnheer vraagt of ik mijn tas wil openen. Hij is vooral geïnteresseerd in mijn kleine toilettas. Daar komt uiteindelijk een nagelvijltje uit te voorschijn. En dat mag dus niet mee… Formuliertje ingevuld, ik gooi het ding zelf in de afvalbak en dan mag ook ik doorlopen. Gelukkig kan ik bij het raampje zitten. Op die manier heb ik minder last van een dreigende misselijkheidsaanval. Ik sluit mijn ogen op het moment dat het vliegtuig los komt van de grond. Ik voel me letterlijk zweven.

Naar buiten kijkend zie ik de wereld heel snel klein worden totdat er alleen nog maar de stralende zon boven het wolkendek is. En dan durf ik me ontspannen. Mijn gedachten gaan meteen naar jou. Ik weet dat je me op komt halen en verheug me nu al enorm op ons weerzien. We hebben de afgelopen weken elke dag contact gehad via de webcam en de telefoon. Maar nu wordt het echt tijd dat we elkaar weer letterlijk in de ogen kunnen kijken, elkaar weer kunnen aanraken, elkaar weer kunnen zoenen. Ik wil met je praten, dagelijkse dingetjes met je ondernemen, met je stoeien, met je vrijen. De reis kan me niet snel genoeg gaan. De landing bezorgt me pijnlijke oren maar ik weet ondertussen dat dit gevoel snel verdwijnt.

Het wachten op mijn bagage duurt lang maar eindelijk zie ik mijn blauwe koffer op de band en gris deze mee. Door de schuifdeuren naar de ontvangsthal. Ik zie je meteen.

Heel even tasten onze ogen elkaar af en dan voel ik me opgetild door jouw armen. Je drukt me stevig tegen je aan en onze monden vinden elkaar in een lange heftige tongzoen. Mijn handen kroelen door je haar en jij doet iets waar ik acuut geil van word: je pakt me in mijn nek beet en trekt mijn hoofd wat naar achteren. Jouw lippen hebben dan vrij spel in mijn hals. Ik voel je tong naar beneden glijden en ben blij dat ik een shirtje aan heb met een diepe hals. Je laat me langzaam langs jouw lijf naar beneden glijden en knijpt me even lief in mijn borsten. Mijn tepels staan al hard naar voren. Wat trillerig laten we elkaar weer los.

Mijn hand verdwijnt in de jouwe en je trekt me mee. Lachend roep ik dat ook mijn koffer nog mee moet! Even later zit ik genietend naast je in de auto. Mijn hand vertrouwd op je bovenbeen. De zon schijnt, het is rustig op de weg. We praten honderduit over de dingen die we meteen aan elkaar willen vertellen. Af en toe kijk je me aan, streel je me over mijn wang, knijp je in mijn knie en heel langzaam verandert de sfeer tussen ons beiden. Ik weet nog steeds niet hoe dat precies gebeurt maar het is elke keer hetzelfde als we bij elkaar zijn.

Is het omdat mijn hand dichter bij je kruis is gekropen, jouw hand argeloos mijn borst raakt, jouw vinger net even te lang achter mijn oor blijft liggen? Ik vang je hand in de mijne en kus je vingers. Mijn tong draait cirkeltjes over je handpalm. Ik hoor je binnensmonds kreunen en glimlachend bijt ik zachtjes in je duim. Die duim blijft meteen op mijn lippen liggen en zachtjes duw je hem mijn mond binnen. Als ik je naar binnen zuig speel je meteen met mijn tong en laat je duim over mijn tanden glijden. Nu kreun ik zachtjes. Meteen komt je wijsvinger ook naar binnen en speelt met me. Alles in me reageert nu op je, mijn trillerige benen, mijn hard geworden tepels, mijn vragende mond, mijn zacht kloppende kutje.

Met een diepe zucht laat ik me wat achterover zakken in de stoel, mijn voeten op het dashboard. Jouw vingers glijden vanuit mijn mond naar mijn hals. Er blijft een nat spoortje achter als je hand langzaam in mijn shirtje verdwijnt. Feilloos weet je mijn borst te vinden en je speelt met mijn tepel. Ik duw automatisch mijn borsten naar voren en met een brede lach op je gezicht probeer je beide tepels tegelijk aan te raken. Na wat gemanoeuvreer van mijn kant uit, lukt dat ook. En dan kan ik alleen nog maar voelen; voelen hoe je me opwindt; voelen hoe mijn borsten gekoesterd worden door jouw hand; voelen hoe mijn kutje nat wordt.

Een diep keelgeluid van jou laat me realiseren dat ik je misschien te hard heb vastgepakt in je kruis. Mijn hand ontspant zich en zachtjes streel ik je stijve penis die duidelijk voelbaar is in je broek. Met het gemak van een ervaren automobilist, stuur je met je vrije hand de auto over de weg. Je haalt een grote vrachtwagen in terwijl je vingers mijn tepel nog harder maken. Je haalt nog een auto in terwijl je je hand op mijn benen legt. Langzaam trek je mijn rok omhoog totdat je mijn naakte huid kan voelen. Mijn benen gaan wat verder uit elkaar en dan verdwijnt je hand richting mijn slipje. Je streelt me zachtjes.

Ik kijk je aan maar jij houdt je blik op de weg gericht. Bij een snelheid van 120 km per uur, voel ik hoe je vingers mijn slipje opzij trekken en dan langzaam over mijn gezwollen schaamlippen strelen. Je stopt met strelen als je mijn klitje gevonden hebt. Even rust…

Twee ingehaalde auto’s verder, maakt je wijsvinger rondjes over mijn klitje en glipt dan ineens mijn kutje binnen. Het gevoel is zo intens dat ik je weer (te?) hard knijp en de auto een kleine slinger maakt. Geschrokken wil ik overeind gaan zitten maar jouw hand duwt me weer terug terwijl je je vinger dieper in mijn kutje begraaft. De snelheid laat je nu wat zakken en rustig blijf je op de rechter weghelft doorrijden.

Mijn benen gaan nog verder van elkaar als jij twee vingers bij me naar binnen steekt. Ik voel een straaltje geil langzaam in mijn bilspleet lopen. Zacht blijf ik jou strelen over je broek heen en mijn andere hand pakt jouw pols vast. Met zachte druk regel ik zo zelf wat het lekkerst aanvoelt in mijn lijf. Zacht lachend vertel ik je wat ik zie en voel: de zon buiten, de voorbij glijdende bomen, de mosgroene auto voor ons, mijn zachte borsten met harde tepels, jouw stijve penis in je broek, jouw warme vingers in mijn kutje, mijn zin om geweldig klaar te komen.

“Laat je dan gewoon gaan…”

Meteen maak je een felle neukbeweging met je hand en ik voel je vingers nog dieper in me glijden. Je hebt mijn g-spot te pakken en mijn lijf zakt nog wat verder onderuit om je beter te kunnen voelen. Ik kom je hand met korte stootjes tegemoet.

“Vertel me…”

Met een hese zachte stem, mijn ogen gesloten, vertel ik hoe ik je vingers heen en weer voel gaan, hoe ik voel dat mijn kutje van binnen sponsachtig wordt, dat mijn geil zich als een plasje onder mijn billen verzamelt, dat mijn klitje gestreeld wil worden, dat ik mijn orgasme eraan voel komen. Je zet je duim op mijn klitje en masseert me in hetzelfde tempo als je neukende vingers in mijn kutje. Hijgend hap ik naar adem en kijk naar je. Glimlachend draai je je gezicht naar me toe en kijkt me met glanzende ogen aan. Je zet je knieën tegen het stuur en streelt met je andere hand heel snel maar grondig over mijn harde tepels. Veel meer is er niet nodig want ik hoor nu zelfs hoe mijn kutje sopt rondom jouw vingers.

Met je hand weer netjes aan het stuur verhoog je de snelheid van de auto en neukt me heftiger met je vingers. Op het moment dat je in gaat halen en ondertussen mijn klitje stevig bewerkt, voel ik mijn orgasme zich samenballen in mijn onderlijf. Mijn kutspieren knellen om je vingers en met een felle stoot naar voren, kom ik klaar. Het gevoel is zo intens dat ik even niet meer weet waar ik ben. Ik hoor en zie niets meer, voel alleen maar. Jouw vingers die mee bewegen in de golven van mijn kutje. De claxon van een andere auto brengt me weer bij mijn positieven.

Wat trillerig kijk ik je aan terwijl mijn lijf zich helemaal ontspant. Nog steeds glimlachend blijf je in me bewegen en laat dan heel langzaam je vingers tot rust komen. En zo rijden we minuten lang verder. Jouw vingers nog in me, mijn kutje warm kloppend daarom heen, allebei een glimlach op ons gezicht. Met een diepe zucht trek je je hand voorzichtig terug. Strelend maak je een nat spoor van mijn geil over mijn benen. Ik vang je hand weer in de mijne en zachtjes lik ik je vingers. Ik proef mezelf…

Voorzichtig leg je je hand op mijn borst en daar laat je hem liggen terwijl je met zachte stem vertelt over je verlangen naar mij, naar ons, hoe je gefantaseerd hebt over deze autorit. Ik knijp zachtjes in je bovenbeen en wil mijn hand weer over je penis leggen. Je houdt me echter tegen en zegt dat jij een andere keer wel aan de beurt komt, tijdens een andere fantastische autorit. Misschien wel als je me over een week weer terugbrengt naar het vliegveld. Meteen begint mijn fantasie te werken over hoe ik jou dan zal verwennen.

Je merkt dat ik ondertussen wat ongemakkelijk zit op de natte plek van mijn stoel.

Behendig stuur je de auto dan ook een parkeerplaats bij een benzinestation op.

“Koffie?” Lachend graai ik op de achterbank naar mijn koffer. Eerst een handdoek die op mijn zitting gelegd kan worden voor als we strakjes verder rijden. Meteen gris ik ook een schoon slipje en spijkerbroek mee om me op het toilet te kunnen verkleden.

Hand in hand lopen we naar binnen. Je trekt me daar weer stevig in je armen terwijl je me een diepe tongzoen geeft. Met een klapje op mijn billen stuur je me daarna weg.

“Koffie nog steeds zwart?”

LieveV

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *