Mesties collega

()

Zelf ben ik een rasechte import Vietnamese. Ik werk op kantoor waar de ene dag het al een stuk drukker is dan de andere. Sinds we 99% thuis werken zijn de terugkomdagen bijzonder vervelend omdat we door de corona maatregelen allemaal in een eigen kantoor zitten voor een dag. Nu vandaag is het een dag dat er echt haast niets te doen is. In de andere kantoren zie je iedereen druk achter zijn computer zitten alleen weten we eigenlijk allemaal van elkaar dat we niet echt met werk bezig zijn. Doelloos zit ik om mij heen te kijken en trek mijn rokje even goed. Net als ik mijn rokje goed trek zie ik het randje van mijn string. Aha! Ik weet wat ik kan doen. Snel zoek ik een site op waar ze lingerie verkopen en begin druk door alle pagina’s heen te scrollen.

Op veel van de pagina’s staan dingen die ik al lang in mijn kast heb liggen. Ben namelijk een vrouw die gek is op lingerie. Liefste zo stout mogelijk met kant, doorschijnend of een open onder kantje. Als ik Anja er gek mee kan maken dan koop ik het. Zelfs naar mijn werk heb ik zulke setjes aan. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren denk ik dan een beetje stoutmoedig.

Met mijn neus zit ik zo in de site dat ik opschrik als er ineens achter mij gepraat wordt. ”Zo! Ben je lekker aan het shoppen?” Mijn mesties collega van het bureau achter mij staat ineens naast me. Geïnteresseerd kijkt zij naar de site. “Heb je al veel van zulke setjes?” Zegt zij als zij mij een knipoog geeft. Van schaamte word ik rood maar het is nu toch al te laat. Zij loopt mijn kantoor uit en pakt haar bureaustoel. Die neemt zij mee naar mijn kantoor en ze sluit mijn deur. Dan komt ze naast mij zitten en haar ogen rollen verder over de site. We hebben een heel gesprek over lingerie. Raar dat ik dit met mijn collega aan het doen ben. De vrouwelijke collega die naast mij is komen zitten is een mesties vrouw. Altijd een goede lach en flirten, doet zij als de beste. Ineens stelt zij ‘de’ vraag.

“Draag jij die spannende setjes ook wel eens op de werkvloer?” Ik voel de blosjes weer op mijn wangen komen. Terwijl zij dit zegt voel ik haar hand om mijn been terecht komen. “Uhm… ja eigenlijk wel.” Haar hand voel ik steeds iets verder naar boven sluipen. Ik kijk om mij heen en zie de andere collega’s allemaal achter hun computer zitten. “Welke kleur heb je nu aan? En wat voor stof is het?” Rood met zwart kant komt er stotterend uit mijn mond. “Hm… Dat zal er bij een mooie Oosterse vrouw als jij wel heel erg lekker uitzien.” Op onze deuren kunnen we bordjes hangen met ‘niet storen’ en de luxaflex kunnen we dicht doen. Mijn mesties collega staat dan ook op en begint alles dicht te doen. “Zo! Deur op slot en laat mij dan maar eens zien hoe dat eruit ziet.”

Zij gaat op haar knieën en kruipt onder mijn bureau door. Langzaam laat ik mijn benen open vallen. De kleuren van mijn setje waren al bekend maar ik had niet verteld dat mijn onderkant open was. Als mijn benen helemaal uit elkaar zijn hoor ik mijn collega een kreunend geluid maken. “Dit had je niet verteld schone dame.” Ik lach stiekem een klein beetje en voel dan haar handen over mijn bovenbenen heen wrijven. Ik had dit ook helemaal niet verwacht van haar. Zij die er altijd zo geweldig uitziet door haar gemengd bloed valt dus op Oosterse vrouwen en zit nu tussen mijn benen. Ik voel haar warme adem over mijn schaamlippen heen gaan. Dan duwt zij mijn lippen iets uit elkaar en begint met haar tong mijn klitje te plagen. Ik pak mijn bureau beet omdat ze ineens op de goede plek zit. Ze gaat door en voert het tempo steeds meer op.

Ik heb nog nooit seks gehad met een vreemde vrouw maar als ik voel hoe zij me likt wil ik dit nog wel veel vaker. Ik laat haar dan ook doorgaan en als ik voel dat zij haar vingers in mijn kutje steekt. Kan ik eigenlijk niets anders meer dan heerlijk kreunen. Mijn ademhaling gaat sneller hoe meer zij met me bezig is. Dan stopt mijn collega en kijkt omhoog. Ze kijkt met heerlijk geile blik diep in mijn ogen en knipoogt. “Geniet je ervan?” Ik duw haar hoofd weer naar beneden zodat ze verder kan gaan waar ze gebleven was. Ze geeft nog een paar likken aan mijn klitje en staat dan ineens op. Ze schuift mijn toetsenbord aan de kant en gaat voor mij zitten.

“Zo nu kun je mijn kutje ook eens bekijken.” Ik zie dat ze niets aan heeft. Haar kutje is netjes geschoren maar voordat ik haar kutje opeet word ik onweerstaanbaar aangetrokken tot die speciale mesties lippen die gemaakt lijken om te zoenen. Die ene zoen verlangt alleen maar naar meer. Als ik haar borsten vast pak en aan haar kutje begin te likken hoor ik een aantal dingen op de grond vallen. Haar uitgesproken roze kutje is zo nat dat heel mijn mond doordrenkt is met haar kutvocht.

Net zoals dat ze dat bij mij deed drijf ik nu ook mijn vinger in haar kutje. Ze voelt heerlijk strak en een tweede vinger in haar kutje past echt maar net. Eerst laat ik ze er rustig in glijden en dan steeds een beetje sneller. Het gekreun dat uit haar mond komt wordt ook steeds sneller maar dan wilt ze dat ik stop. Ik snap er even helemaal niets van wat mijn collega nu wilt. Voorzichtig schuift ze mij aan de kant en fatsoeneert haar kleding.

“Maak jij je ook weer even netjes.” Ik kijk haar vragend aan. Allebei zijn we niet klaar gekomen wat ik nu wel heel erg graag zou willen. “Dit is een voorproefje. Ik ga nog even kijken of er werk is. Kom je vanmiddag als je klaar bent mee naar mijn huis?” De blosjes op mijn wangen beginnen weer te gloeien maar al snel zeg ik ja. “Oké vier uur stipt bij mijn auto. Jij bent met het openbaar vervoer toch? Weer komt er niets anders uit mijn mond dan ja. Toch wil iets in mij nog niet dat het nu al voorbij is. Snel sta ik op om achter haar aan te lopen voor dat zij de deur weer van slot haalt. Ik pak haar hand beet en trek haar lichaam naar mij toe. Mijn handen glijden nog een keer over haar borsten en ik geef haar nog snel een zoen. Een beetje verlegen zeg ik “tot vanmiddag lekkertje.”

私の指

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *