Mijn naam is Johan

()

Mijn naam is Johan en ik ben 18 jaar, een paar weken geleden waren mijn ouders op vakantie, eindelijk had ik een keer het huis voor mij alleen. Op een dag in deze vakantie kwam mijn vriendin met een vriendin van haar op bezoek. Aangezien mijn vriendin strenge ouders heeft, mocht ze nooit blijven slapen We waren ook nog allebei nog maagd. Elke keer als we elkaar zagen konden we wel zoenen en een beetje voelen totdat we echt super geil werden en dan moesten we weer stoppen omdat we geen privacy hadden. Maar, nu eindelijk mijn ouders weg waren konden we doen waar we zelf zin in hadden.

Enfin, mijn vriendin kwam dus langs en ik zat al op haar te wachten met een verschrikkelijke paal in mijn broek, dus toen de deurbel ging kwam ik al bijna klaar. Het was een behoorlijke domper om te zien dat mijn vriendin er met iemand anders stond. Maar ja, die kun je moeilijk wegsturen. We besloten die avond maar een videofilm te huren, mijn vriendin en haar vriendin zouden wel naar de videotheek gaan om een film uit te zoeken, ondertussen zat ik weer alleen thuis. Die gelegenheid nam ik ook maar om mezelf af te trekken na die verschrikkelijke domper, om toch maar een beetje voldoening te krijgen.

Na een tijdje kwam mijn vriendin weer terug en gingen we met z’n drieën de film kijken. We zaten op een bank, mijn vriendin en haar vriendin naast me, na drie kwartier begonnen mijn vriendin en haar vriendin, Liesbeth en Marjolein zich een beetje te vervelen Ze vonden die film toch niet zo goed terwijl ik die film best aardig vond. Dus ze begonnen een beetje te praten en te giechelen je kent dat wel. Op een gegeven moment zegt Liesbeth,” Johan ik wil je pijpen.” Ik had het niet meer toen ik dat hoorde. Ik bedoel dat zeg je toch niet als er iemand anders bij zit, dus ik kreeg natuurlijk een rode kop. Op dat moment kon ik gewoon niets meer zeggen dus ik deed net of ik die film zat te kijken.

Mijn vriendin meende echter wat ze zei en ze knoopte mijn broek los. Aangezien ik nogal preuts ben stribbelde ik tegen maar Marjolein hield mijn armen vast en Liesbeth trok mijn broek naar beneden. Daar zat ik dan halfnaakt terwijl Liesbeth en Marjolein gewoon nog hun kleren aanhadden. Liesbeth begon me gewoon echt te pijpen en ik kwam ook omdat het mijn eerste keer was al vrij snel klaar in haar mond, ik kon het echt niet meer tegenhouden. Daarna kuste Liesbeth Marjolein met mijn sperma nog in haar mond. Oh! Wat was dat geil om te zien. De meiden begonnen elkaar uit te kleden tot ze alleen nog een slip aanhadden. Ik kon de natte plekken zien. Ik kon het niet meer aan en trok de slip uit bij Liesbeth en begon haar poesje te likken. Ondertussen was Liesbeth ook bezig om Marjolein te vingeren. Nadat ik Liesbeth ’s poesje had geroken en gelikt had, moest ik van Liesbeth Marjolein ’s poesje likken, ik stribbelde natuurlijk niet meer tegen en begon de clitoris te likken. Na een poosje gelikt en gevingerd te hebben bij beide dames, moest ik gewoon mijn lul die nog nooit zo groot was geweest ergens instoppen.

Liesbeth was mijn eerste slachtoffer, ze lag er ondertussen ook al klaar voor. Heel voorzichtig pompte ik mijn genotstaaf in haar poesje en begon langzaam te stoten. Toen ze eenmaal gewend was aan mijn dikke lul begon ik hevig door te pompen, ik voelde de bui alweer aankomen en trok snel mijn lul eruit. Marjolein was aan de beurt, maar zij had me vastgehouden dus ik moest haar terug pakken. Ik zei dat ze op haar buik moest gaan liggen. Mijn lul was nog kletsnat van het heerlijke vocht van Liesbeth. Nadat ze op haar buik lag, ging ik boven op haar liggen, en zocht naar haar anusgaatje, ik moest haar gewoon als straf anaal nemen. Maar haar gaatje was te klein en ik kreeg mijn dikke lul er niet in, ook nog een stukje onervarenheid van mij denk ik. Dus Liesbeth moest mijn wijsvinger aflikken zodat ik deze bij Marjolein in haar gaatje kon stoppen. Dit ging vrij gemakkelijk en ik besloot om met twee vingers in haar anusgaatje te roeren in en uit in een uit. Na een tijdje was haar gaatje wel groot genoeg om er mijn penis in te stoppen.

Oh… dat was fantastisch, in ene keer schoof ik hem erin en bonkte en bonkte totdat ik te laat was om mijn penis eruit te halen en in haar klaar kwam. Helaas was ze nog niet tevreden, en ik moest haar ook nog in haar kutje nemen. Ik voelde dat ik weer moest komen en haalde mijn lul er snel weer uit. Liesbeth smeekte om mijn sperma te mogen opvangen, dus ik liet me snel nog even pijpen totdat ik weer in haar mond klaar kwam.

Na twee uur waren we klaar. Ik had ondertussen pijn in mijn lul gekregen ik kon niet meer. Terwijl de dames gewoon nog niet verzadigd waren, dus ik beloofde om hen de volgende dag maar anaal te nemen.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *