Vrouw zijn … 2.2

()

Irene, Bertje hadden hun climax al achter de rug en keken samen met mij gefascineerd toe hoe Leen klaarkwam. “Wie heeft na al dit nog nood aan een vent,” zei Irene toen de kreten van Leen waren weggestorven. “Waarom jezelf iets ontzeggen, je kunt beide toch combineren. Ik vind het zalig me langs achter te laten nemen en ondertussen mijn kut en klit te bespelen met een vibrator of andersom. Zal ik even de man spelen om het te tonen?” stelde ik voor. Het cruciale moment was aangebroken. Tot nog toe hadden de dames alleen maar met zichzelf gespeeld. Nu stelde ik echter in nauwelijks bedekte termen voor eentje van hen te neuken. Ze waren zo ver weg dat ze er niets op tegen hadden en zich alle drie dolenthousiast als proefkonijn aandienden. Ik vond het niet meer dan rechtvaardig Leen als eerste aan beurt te laten komen. Naar Irene ’s zeggen bij ons contacttelefoontje was het al een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. Ik nam een neukharnas met binnen- (waarom zou ik mezelf ook niet wat gunnen?) en buitenwaarts gerichte pik.

“Dat is alvast iets wat een man niet kan, zichzelf en een ander neuken tegelijkertijd ” zei ik, terwijl de binnen -lul in mijn gleuf liet glijden en ik het harnas aangespte. Leen keek met hongerige ogen naar het extra dikke en lange geval dat ik had uitgekozen. Ik liet haar op handen en voeten in de lengte van het bed plaatsnemen, zodat ze zichzelf goed kon bekijken in de spiegel aan de wand tegenover ons. Ik knielde achter haar, trok haar dijen nog wat verder uit elkaar en legde dan mijn rechterborst in haar billenspleet. “Nog iets wat een man niet kan,” kreunde ik, mijn tiet stevig tegen haar vochtige en warme kutlippen wrijvend. Ik duwde mijn stijve tepel in haar kontrozetje. Er ging een geweldige siddering door me heen, die ik tot in mijn tenen voelde. “Oh, wat geweldig! Je tepel in mijn reet, maar neuk me nu, neuk me alsjeblief. Toe neuk me, neuk me goed en hard, neuk me, ik heb het zo hard nodig.” Ze was zo nat, dat het ganse gevaarte moeiteloos in haar poesje schoof.

“O ja, dit is het ware. Ik was haast vergeten hoe het voelde een pik in me te hebben,” stamelde Leen. “Dit zul je niet zo gauw vergeten, verzekerde ik haar terwijl ik fors begon te stoten. “Mm… Lekker hard, lekker rammen! Zacht kan straks nog altijd, maar nu wil ik gebeukt worden,” zette ze me tot een strakker tempo aan. “Reik haar die orgasme vibrator even aan,” vroeg ik Irene. Zij wist het speeltje moeiteloos te vinden en overhandigde het aan Leen. “Dit toestelletje, het lang dun staafje en ovaalvormige top, kun je gemakkelijk tussen jouw lichaam en dat van je partner inhouden terwijl jullie neuken, hou het tegen je klit of je schaamlippen, lieve Leen.” Ze sloeg mijn goede raad niet in de wind. “Oh ja, uiterst lekker,” moest ze snel toegeven. Toch legde ze de vibrator snel opzij, omdat het haar aandacht afleidde van het geneukt worden. Daar wou ze zich op concentreren en na de lange periode van onvrijwillige sensorische deprivatie die ze achter de rug had, kon ik daar best inkomen. Ik kon me heel goed in haar inleven. Me in haar uitleven ging me nog beter af. Wat maakten we een leven! Ik zette mijn scherpe nagels diep in haar billen, wat haar nog verder ophitste.

“Toe ja, nijp maar lekker in mijn kont.” Bij elke stoot gingen haar tieten aan het dansen. “Wat heb ik toch een prachtig stel,” bewonderde ze zichzelf in de spiegel. “Kwam er maar iemand met ze spelen,” pruilde ze. Blij terug een actief aandeel te kunnen spelen, schoven Irene en Bertje op hun rug tussen Leen ’s armen, die zij wat verder uit elkaar had gezet. Hun benen bengelden over de rand van het bed. Ze zogen zich elk op een verschillende tiet vast. Leen en ik hadden een prachtzicht op hun open kutjes en kontrozetjes, die nog eens een keertje weerspiegeld werden in de wand tegenover ons. “Toe vinger elkaar,” geilde Leen. “Elkaar, niet jezelf had ik gezegd,” corrigeerde ze toen Irene en Bertje een vinger in de eigen kut staken.

“Irene ’s rechter, en Bertje ’s linkerhand kruisten en vingerden elkaars spleetje, terwijl ze de middenvinger van hun andere hand in hun anus staken. Beide verplaatsten ze hun aandacht naar Leen ’s linkerborst. Ze zogen zich erop vast. Spoedig legden ze zich op de tepel toe. Hun spitse tongen speelden verstoppertje met elkaar, zichzelf aan een kant schuilhoudend, elkaar plots achterna rennend rond Leen ’s tepel heen, elkaar ontwijkend en tenslotte toch op elkaar stotend. Ze tongen elkaar over en langs de tepel heen. Hun lippen vonden elkaar en zogen die schrijnende tepel in hun gemeenschappelijke mondholte. Leen wist niet meer waar ze had van dat geile schouwspel. “Jeetje, ik ga klaarkomen,” kondigde ze haast ongelovig aan. Ik beet haar hard in de schouder. “Ah, oh, ah, ja! Mm…” gilde ze. De schokken in haar onderlichaam plantten zich tot diep in het mijn verder. Ze kwam klaar met een ontzagwekkende intensiteit. “Ik ben gelukkig,” bleef ze aanhoudend gillen. Haar climax bleef lang aanhouden. Op het ogenblik dat ik de kunstpik uit haar begon terug te trekken duwde ze haar bekken wild achteruit, wat haar een tweede orgasme bezorgde dat het eerste overlapte en versterkte. Toen ik nog eens extra hard in haar doorstootte, kwam daar nog een derde vloedgolf bovenop. Ze duldde niet dat ik uit haar gleed.

“Toe alsjeblief blijf in me, ik heb het zolang moeten missen,” bedelde ze. “Wil ik je eens een keertje in je kont neuken? Wat zou je daarvan vinden?” stelde ik voor. “Moet je dat nou nog vragen,” terwijl ze haar achterste alweer verwachtingsvol in de hoogte stak. “Vragen, is beleeft zijn,” zei ik, mijn pik voorlopig voor mezelf houdend. “Beleefd zijn,” smaalde ze ongeduldig, “ik heb maling aan beleefd zijn, ik wil beleefd hebben. Steek in godsnaam je lul in mijn reet.” Toen stond ze me uiteindelijk toe liet haar te verlaten om alleen maar de ene opening voor de andere te kunnen omruilen. Nu ik uit haar was, wou ik haar zomaar niet geven wat ze wou. “Straks,” lachte ik, ‘ik wil je aars eerst lekker smeren, anders doe ik je nog pijn.” “Komaan dan,” gaf ze toe, nog steeds voorovergebogen, haar hoofd tussen haar ellebogen. Irene en Bertje waren al een tijdje van onder haar weg gegleden. Ze plunderden mijn valiesje en gingen elkaar en zichzelf met overgave te lijf met alle beschikbare hulpstukken. Leen werd ongeduldig toen ik niet onmiddellijk werk maakte van haar kont. “Ik wil je opgeilen, de zool van je voeten likken en zoenen.”

“Ik kan niet geiler,” verzekerde ze me. “Wedden dat?”

Mijn tong dartelde tussen en langs haar tenen, zoog op de vetknobbeltjes. Ik trok haar voeten ietsje naar achter en naar omhoog en perste ze in mijn eigen schoenen. Ik likte het glanzende rode leer. De stiletto’s wezen agressief naar me toe. Ik liet mijn tong over de top en langs de linker naaldhak gaan, zoog die tenslotte diep in mijn mond, me inbeeldend dat het een pik was. “Wat doe je toch,” hoorde ik haar zeggen. Haar protestkreten deden me niets, pas toen ik zelf het moment rijp achtte, maakte ik mijn mond los en richtte mijn hoofd op. Mijn handen streelden over de bovenranden van haar kousen, waar die in het meegevende vlees van haar billen beten. De poriën van mijn vingertoppen verkenden de textuur van de stof, de strakke gladheid van het nylon en de zachte gladheid van haar dijen. Mijn gezicht bevond zich op een paar centimeter van haar geslacht. De essentie van haar orgasme vervluchtigde in mijn neusgaten, verzadigde de poreuze membranen met de smaak en de geur van haar vrouwelijkheid.

Ik ademde lichtjes tegen haar lippen, die ze onder haar lichaam door met wijs- en middenvinger van haar rechterhand van elkaar trok. Ik staarde gefascineerd in haar kut. Met de nagels van mijn duimen kraste ik aan de buitenranden van haar kontrozetje. “Oh,” ontsnapte het haar. Mijn tong danste als een evenwichtskunstenaar over de smalle balk tussen haar aarsgat en de trechter van haar kut. Ik kleefde mijn lippen tegen haar anus, hem naar buiten zuigend. Mijn middenvinger glipte tussen haar vliezen. Beladen met haar geil masseerde ik hem in haar reet, terwijl mijn duim cirkelende beweginkjes maakte tegen de binnenwand van haar kut. Haar bekken begon draaiende en achterwaarts stotende neukbewegingen te maken. Dat was voor mij het signaal dat het tijd was. Ik bevrijdde mijn vingers. “Toe nou, waarom stop je alweer,” jammerde ze klaaglijk, “het was net zo lekker.”

“Mij goed, ik dacht anders dat je wilde dat ik je in je reet naaide,” antwoordde ik. “Ja! Oh ja, ik wil het.” Ik kwam overeind op mijn knieën, legde mijn handen stevig op haar achterste en duwde de kop van mijn kunstlul tegen naar aarsopening. De monsterachtig dikke eikel perste haar anus langzaam maar zeker open en drong in haar darmkanaal. Ze keek me over haar schouder aan. Pijn en genot streden om voorrang op haar gezicht, maar ze beval me niet op te houden tot de ganse lengte in haar kont was gegleden. Ik begon haar aars te neuken. Ze bemoeilijkte het terugtrekken door de dildo telkens af te knellen met haar sluitspier. Wanneer ik naar voren stootte, ontspande ze die echter zodat ik in een vloeiende beweging ongemeen diep binnendrong. “Wow. Ga lekker door,” kraaide ze uitzinnig. Toch was het nog niet helemaal zoals ze het wenste. “Mijn kutje voelt zo leeg en verwaarloosd,” beklaagde ze zich. “Nou moe, jij bent ook niet snel tevreden zeg.”

Ik vorderde Bertje op, die Irene aan het poken was met een voorbind dildo, Irene ’s benen heel hoog over haar schouders. Ze bevrijdde zich meteen. “Sorry noodgeval “prevelend ze tegen de misnoegde Irene. Ik was op mijn zij gegleden, steunend op mijn elleboog, het lichaam driekwart slag naar achter. Leen leunde heel dicht tegen me aan, haar achterhoofd tussen mijn borsten. Ze tilde haar linkerbeen over de mijne heen en plantte het stevig achter mijn gebogen knieën. Zo lag ze wijd open. Twee vingers van mijn vrije hand trokken haar kutlippen nog verder uit elkaar. Mijn middenvinger duwde op haar klit. “Wat een lekker kutje,” kraaide Bertje verrukt. Ze plaatste haar handen aan weerszijden van Leen en mijn middel en duwde de dildo, glinsterend van Irene ’s sappen, vlot naar binnen. Ze neukte erg bedreven, afwisselend met lange halen of korte stoten, soms alleen maar de eikel tussen Leen ’s kutlippen roterend. Bertje was zelf zo opgewonden dat ze onbeschaamd in Leen ’s bek lag te kwijlen. Leen draaide haar hoofd alle kanten op. Nog steeds had ze niet genoeg. “Ik wil een pik in mijn mond,” raaskalde ze. Ook Irene schoot nu in een harnas en knielde voor Leen, de lange dildo tegen haar lippen duwend. Die ging erop zuigen alsof het een echte pik was. Haar tong likte over de met speeksel bevochtigde eikel. “Ik wil dat je een halssnoer van sperma rond mijn hals gaat spuiten.” Dat beeld deed het tenslotte. “O, ja! Ik ben er. Ik ben er ja! God het is zo zalig ik kom klaar met mijn kut mijn kont mijn klit.”

“Mm… Nou dames, ik moet jullie gelukwensen hoor,” zei ik toen ons liefdeskluwen zich had ontrafeld. “Ik zie echt dat jullie het meeste van deze speeltjes weten te gebruiken. Zullen we de demonstratie verder zetten? We hebben heus nog niet alles getest.” Het was eigenlijk niet meer nodig de fictie van de demonstratie hoog te houden. Ik vond het echter lekker geil dat raamwerk te gebruiken om hen mee te sleuren in een draaikolk van steeds wildere uitspattingen. Naar Bertje en Irene zag ik die namiddag niet meer om. Leen en ik gingen totaal in elkaar op. We vreeën de ganse namiddag en het was al vier uur toen Irene toevallig op haar uurwerk keek. “God, al zo laat. Mijn man komt binnen een uurtje terug van zijn werk.” Ik voelde me zo weldadig in Leen ’s armen dat ik weinig zin had uit bed te komen. Nog minder zin had ik in het afhandelen van de zakelijke transacties, waaraan Bertje me trouwens moest herinneren, anders was ik zo het huis uitgestapt.

Maar ik krikte mijn humeur al snel op. Het was een zalige dag geweest. Ik zou naar huis toe gaan met een gevuld orderboekje. Mijn eerste drie klanten beloofden me voor de nodige mond aan mond, of moet ik zeggen kut aan kut reclame te zorgen. We hadden zalige uren seks en erotiek gehad en – daar was ik zeker van – Leen en ik hadden nog iets intenser met elkaar gedeeld.

Wij zouden elkaar terugzien dat was duidelijk.

Evelien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Vrouw zijn … 2.2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *