Bezoek van schoonzuster

()

Het was zo ver; mijn schoonzusje zou enkele weken bij ons op bezoek komen. Het is de enige zus van mijn vrouw. Dertig jaar, slank, 1,75m lang en blonde haren. Stevige borsten als ik moet schatten maat 85 C en bruine ogen. Van buitenlandse afkomst maar spreekt perfect Engels. Sinds enige maanden is haar verkering uit, vandaar dat ze nu wat langer wou blijven.

Op een avond, mijn vrouw was weg naar een vriendin. Ik kwam thuis van een vergadering en zag bij binnenkomst dat ze een seksfilm had aangezet op Canal +. Ze kreeg of had al een rood hoofd dat weet ik niet precies meer.

Ik ging mij douchen en ging haar zeggen dat ik naar bed ging. Ze had de TV ondertussen al op een ander programma gezet. Ik vertelde haar dat, omdat ik weer vroeg op moest. Waarna mijn schoonzus vertelde dat ze op mijn vrouw wou wachten.

Ik heb boven nog wat TV liggen kijken en schakelde over op de satelliet omdat ik wou weten of mijn schoonzus weer naar die porno film zat te kijken en jawel hoor hij was al weer overgeschakeld waardoor ik het zeker wist. Ze had echter het geluid heel zacht gezet want dat hoorde ik niet.

Ik besloot ook te kijken en hierbij het geluid heel hard te zetten. Daardoor wist ze dat ik een spelletje speelde. Na enige tijd hoorde ik beneden geluiden en de geluiden van het huis vertelden mij dat mijn schoonzus blootsvoets de trap op kwam.

Ik lag languit helemaal naakt op bed een beetje met mijn pik te spelen en daar kwam ze op handen en voeten naar de slaapkamerdeur geslopen in de gedachte dat ik haar nog niet had gezien. Ik vond het erg spannend om zou bekeken te worden en rukte nog wat harder.

Opeens zei ik tegen haar, ”wil jij het soms even overnemen?”

Waarna mijn schoonzus met alleen haar tangaslip en push-up BH mij erg geil aankeek en zich hierna direct over mijn pik ontfermde.

Ik ging op zoek naar haar gleufje welk ik snel gevonden had en het viel op dat die echt zeiknat was, ongelofelijk. Ik ging met twee vingers in haar kut en merkte dat ze toch erg groot geschapen was daar, iets wat ik zeker niet had verwacht, ik vergeleek haar immers met mijn vrouw.

Ik moet zeggen ze pijpte of haar leven ervan afhing. Daarbij merkte ik ook dat ze ontzettend geil was. Aan haar geluiden te horen merkte ik dat ze het bijzonder lekker vond als ik haar wat harder aanpakte. Zo gezegd zo gedaan. Ik vingerde haar ondertussen met drie vingers terwijl ik mijn duim tegen haar aars aandrukte klaarblijkelijk vond ze dit erg lekker want ze maakte bijna dierlijke geluiden toen ik haar stevig vingerde.

We lagen te kronkelen op het bed en waren in standje 69 aangekomen.

Ik besloot haar eens stevig te beffen terwijl zij mijn ballen likte. Ik merkte dat ze mijn aars met haar tong bewerkte waarna ze net zoals ik eerder gedaan had haar duim in mijn aars wrong.

Ik pakte haar klitje tussen mijn lippen en zoog er hard aan, dit hield ik even aan omdat ik merkte dat ze klaar begon te komen. Ik kreeg een lading kutsap te verwerken! Tjonge! Ze spoot gewoon haar geile sap in mijn mond, ongelofelijk was dat.

Ze vroeg me of ik haar hard op zijn hondjes wilde neuken. Ik ging achter haar zitten en ramde ineen keer mijn hele staaf van 23 cm in haar genotsleufje en ramde in een uit haar kut.

Na enige tijd haalde ik mijn apparaat eruit en zette hem voor haar kont en ook hierin ramde ik in een keer naar binnen. Ze slaakte een kreet. Maar, vond het erg lekker, zo te voelen.

Opeens voelde ik iets tegen mijn aars aandrukken, keek om en zag mijn eigen vrouw met een knots van een voorbindpenis achter mij zitten.

“Zo jongen kon jij je niet bedwingen en ben je maar op mijn zus gekropen. Jij geile beer. Dan zullen wij jou eens laten voelen wat het is om in je kont geneukt te worden. Ik ram hem er net zo hard bij jouw in als dat jij bij die geile zus van mij gedaan hebt.”

Ik voelde ineens een ongelofelijk pijnschut en dacht mijn hele reet scheurt open. Gelukkig ging het snel over in genotspijn.

Na twee minuten hield ik het echter niet meer en spoot alle geil in de kut van mijn schoonzus.

Moe maar voldaan trok ik mij na enige minuten uit haar kut terug. Mijn vrouw zij tegen mijn zus, ”en? Is hij niet lekker geil die kerel van mij.”

Waarop ze alleen maar nog geiler keek naar ons beide.

“Zo dan zal ik nu die kut van jou eens leegzuigen want ik wil het zaad van mijn eigen vent eens proeven uit een andere kut.”

Zoiets had ik mijn vrouw nog nooit horen zeggen maar ze deed het echt en lag te zuigen op de kut van haar eigen zus of ze niets anders gewend was.

Na enige tijd was mijn gereedschap ook weer paraat en ik ging boven het gezicht van mijn schoonzus zitten waarna ze mij weer begon te zuigen en ik mijn eigen vrouw befte.

Zo gingen we nog enige tijd door tot wel alle drie volkomen bevredigd gingen douchen.

Dit belooft nog wat voor de komende weken.

Wie weet kom ik nog eens met een real story hierover

Joris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *