Trio in seksclub

()

De voorbereidingen waren eigenlijk al een week eerder begonnen. Ik neusde op het internet naar een leuke parenclub. Mijn oog viel toch weer op een parenclub waar wij (Hanneke en ik) een aantal leuke herinneringen aan overgehouden hebben. Het is alweer meer dan een maand geleden toen we naar die parenclub gingen in de buurt van Rotterdam. We waren er wel een paar keer eerder waren geweest. Maar die bewuste avond was het in die club Gigolo Nicht, wat betekende dat er die avond een stuk of 15 door de club geselecteerde single mannen aanwezig waren. En als je ze leuk vond, kon je … Nou ja, vul zelf maar in! We waren niet echt voor de single mannen gekomen, maar je weet nooit hoe zo’n avond kan en zal aflopen.

De stemming zat er bij ons tweeën al wel een beetje in. We hadden lekker gegeten en zijn daarna naar het grote bubbelbad gegaan. Gekeken hoe anderen lekker met elkaar lagen te vrijen. Na het bubbelbad hebben we een relax-ruimte opgezocht en hebben een beetje met elkaar liggen te vrijen, met af en toe een aanraking van stelletjes die naast ons lagen. Het werd weer eens tijd om weer eens iets te gaan eten. Toen we een tafeltje gevonden hadden, ging ik wat te drinken voor ons halen. Toen ik na een tijdje terug kwam, zag ik Hanneke met rode wangetjes geanimeerd aan het praten met een aantrekkelijke jonge vent. Eén van de Gigolo’s. Hij was eigenlijk op een leuke manier mijn vrouw aan het versieren en opgeilen. Af en toe raakten hij haar arm en schouders aan. Eigenlijk de jongen, die ik tijdens het voorstellingsronde op de dansvloer al gespot had. Want eigenlijk weet ik zo’n beetje wel wat zij lekker, leuk en aantrekkelijk vind. Deze jongen beviel Hanneke wel.

Ik ging er bij zitten en gaf Hanneke een geruststellende blik. We raakten met zijn drieën aan de praat. Hij stelde zich voor als Mark. Hij bleek bij een filmbedrijf in Amsterdam te werken en deed dit voor de lol erbij. Ik zag dat Hanneke dit wel erg prettig en opwindend vond. Hanneke is een rustige zachtmoedige vrouw, die op haar eigen manier kan genieten van seks. Ze is een mooie blonde vrouw van 38 jaar, 1.65 cm, 60 kg met een paar mooie ronde borsten. Ze houdt niet van ruwe seks, maar eerder van rustige en tedere seks. Ze mag graag gemasseerd worden. Ze houdt dus van tedere seks-trio’s met een andere mooie vent. Een specialiteit van Hanneke is pijpen. Ze kan overheerlijk pijpen. Oefening baart echt kunst. Een andere specialiteit van haar is het klaarkomen op het been van de man, terwijl ze ondertussen pijpt. Het vrijen met vrouwen ziet ze als een extraatje; lekker teder en zacht tongzoenen en elkaars lichaam strelen. Ik ben niet biseksueel, maar vind het leuk om Hanneke samen met een andere vent te laten genieten. Ook vind ik het leuk om van een afstandje naar haar te kijken hoe ze diverse standjes met een andere man uitprobeert. Dat is een genot om te zien. Ondertussen trek ik dan heerlijk aan mijn veel te stijve pik.

Na een kwartiertje stelde ik voor om iets met zijn drieën te gaan doen. Hanneke en Mark zeiden tegelijkertijd volmondig ja. Ik zag aan haar dat deze vent haar meer dan normaal opwond. Ze liep als een geil tienermeisje met ons mee, naar de ruimte waar ze met ons een geil trio ging doen. Toen we in de kamer aankwamen, zagen we dat er nog net een plekje in de linkerhoek vrij was. Toen we uiteindelijk, al kruipend over diverse andere lekkere lijven, in het hoekje waren aangekomen, begon Hanneke, tot mijn verbazing, want normaal neemt zij nooit het initiatief, gelijk te vrijen met Mark. Haar mond zocht als een hongerige spreeuw naar zijn mond. Een intens geile tongzoen was het resultaat. Ik voelde me echt niet buitengesloten, want zo kon ik eens lekker geil naar haar en Mark kijken. Het was een prachtig en geil gezicht om haar zo te zien kronkelen met een ander.

Met een geile beweging schuurde zij haar lekkere lijf tegen Mark aan. Heel voorzichtig haalde Mark de kleren van haar lijf. Haar beha werd in een vloeiende beweging van haar lekkere borsten afgepeld. Bijna direct sloten de lippen van Mark om haar verstijvende tepel. Ondertussen gleed zijn hand over haar buik richting haar slipje. Ik zag zijn hand in haar broekje gaan. Hanneke bewoog haar kutje richting zijn hand om zo veel mogelijk van zijn aanraking te kunnen genieten. Een lichte rilling ging door haar door de zon gebruinde lijf. Mark had haar geile natte kutje gevonden en had één van zijn vingers in haar kutje gestoken en met de andere wreef hij over haar klitje. Ik genoot van het genieten van mijn mooie geile vrouw. Het geile liefdesspel ging door en ik zag hoe Mark met zijn mond afdwaalde over haar buik richting haar geile spleet. Hij lag nu met zijn hoofd tussen haar benen en ging met zijn lippen over haar lippen verborgen achter haar slipje. Weer golfde een geile siddering door haar lijfje. Eindelijk had Mark haar jeukende en lekkende kutje gevonden. Ik zag het geile vocht glinsteren tussen haar bijna gesloten schaamlippen. Met zijn tanden trok hij het slipje van haar naar beneden. Geheel naakt lag ze voor hem. Mark streelde met zijn lippen over de buitenste schaamlippen van haar mooie kutje. Heel voorzichtig werkte hij met het puntje van zijn tong haar buitenste schaamlippen wat verder open en verwende haar binnenste schaamlippen met zijn strelende tong, om uiteindelijk haar klit bovenin tussen haar natte lipjes te vinden.

In een flits zag ik dat de pik van Mark een grootte van 20 cm had bereikt. Ik schrok wel een beetje, want Hanneke is nogal klein geschapen. Wel lekker natuurlijk zo’n nauw kutje, maar Hanneke moet wel heel erg geil zijn om zo’n gevaarte van 20 cm naar binnen te kunnen laten glijden. Mark begreep dit en maakte haar nog geiler door haar lekker teder, maar geil te likken. Vanaf haar kontje tot de bovenkant van haar kut gleed zijn tong in een tergend geil tempo heen en weer. Af en toe gleed zijn tong in haar zeiknatte kutje en in opperste extase hief zij haar kutje op, om die geile tong zoveel mogelijk te kunnen voelen. Een diepe emotionele kreet van: “Mm” ontsnapte aan drie paar lippen. Het plezier en geilheid, die we met zijn drieën beleefden was onbeschrijfelijk geil. Na een tijdje richtte Mark zich op en ik zag dat zijn mond nat was, nat van het geil van mijn vrouw. Op dat moment richtte zij zich op en ging voor hem zitten. En ik? Ik zat op een 30 cm afstand en zag hoe zij haar vingers zijn pik hongerig omsloten.

Zacht en met geil geopende mond was ze op zoek naar zijn mond. Met zijn vinger in haar natte kutje schuurde hij met zijn borst langs haar zo gevoelige tepels. Twee lijven als torentjes van genot vlak voor mij. Toen dit beeld op mijn netvlies zat, zakte Hanneke naar beneden. Steeds verder naar beneden, totdat ze bij zijn pik was aangekomen, zacht, onder invloed van haar hete adem, wipte zijn pik een beetje heen en weer. Mark kon natuurlijk wel raden wat er ging gebeuren. De eikel van Mark glom in het licht. Ze opende haar mond en streek geile maar ongelooflijk teder een de eikel van Mark, om daarna als een warme natte handschoen haar mond over zijn eikel heen te laten zakken. Nu trof Mark een zoete geile rilling door zijn lijf en bracht zijn lijf een stukje omhoog. Nog ietsje verder dacht hij. Maar Hanneke liet het daarbij en haalde mond van zijn pik, om hem daarna als een soort lolly aan de zijkant af te likken. Eén van haar hobby’s is toch wel het pijpen van een lekkere schone geschoren pik.

Ze houdt daarbij rekening met mij, want ze weet dat ik het erg geil vind om goed haar mond te zien, als deze zich over de eikel van andermans pik zakt. Nou als een volleerde pornoster liet ze mij de videobeelden zien. Prachtige beelden van een zuigende vrouw met het oog voor de toeschouwer. Likkend aan de fris geschoren pik begon ze onderaan zijn stam. En met tong ging ze tergend langzaam langs de zijkant omhoog, om daarna weer aan de andere kant naar beneden te gaan. Weer onderaan gekomen likte ze liefdevol en geil onderaan zijn kaal geschoren ballen. Daarna begon het hele ritueel weer van voren af aan, om na een paar keer één van zijn ballen in haar mond te nemen en er heel zacht aan te zuigen. Toen ze weer langs zijn pik weer bovenaan was gekomen en hij verwachtte dat ze weer lekker geil aan de zijkant naar beneden zou gaan, gingen haar lippen nog ietsje verder uit elkaar en zakte met een “mm… zucht” over zijn dikke eikel heen.

Opnieuw rolde er een geile rilling door de twee geile lijven. Mark was in extase toen Hanneke zijn pik diep in haar mond nam. Goddelijk mooi en geil was het om te zien hoe die kaalgeschoren pik zo diep in haar mond verdween. Hopelijk kan Mark het nog een tijdje volhouden om niet klaar te komen. Maar Mark was een volleerde Gigolo en hield zich in bedwang, samen vervolgden ze hun steeds geiler pad van geilheid en extase. Op een bepaald moment sloeg Hanneke, met zijn grote pik nog in haar mond, haar rechterbeen over zijn rechterbeen en met zijn pik diep in haar mond begon zijn haar weg naar eerste orgasme. Al rijdend als een jonge geile hond gleed en schuurde ze over zijn been en ondertussen heftig zuigend aan zijn pik. Even keek ze met een berengeile blik naar mij en zei: “Wat een lekkere geile pik die wil ik straks als ik klaargekomen ben in mijn nauwe kutje hebben. Als het kan hé”

Ik knikte haar bemoedigend toe. Ik was er van overtuigd dat ze geil genoeg was om zijn pik te kunnen verdragen, maar gaf haar toch als tip om bovenop hem te gaan zitten, zodat ze zelf de lengte van zijn grote pik en het stoten kon bepalen. En met een geile blik terug knikte ze even met hoofd om, zich vervolgens weer op haar seksminnaar te richten om met haar hete spel verder te gaan. Heftig zuigend werkt ze zich naar haar hoogtepunt toe. Iedere keer verdwijnt zijn lekkere geschoren pik in haar heftig zuigende mond. En eigenlijk totaal onverwacht verschijnt er een hete kramp in haar lijf en om dit te compenseren zakte ze met haar mond nog verder over zijn pik heen. En met haar hand duwde ze zijn ballen omhoog om zoveel pik en ballen dicht bij haar mond te hebben. Dan ontplofte ze, vergezeld met een luide, met een pik in haar mond gesmoorde kreet, in een luid orgasme.

Het gezicht van Mark vertrekt in een opgewonden grimas, eigenlijk een tweede verwoede poging om zijn orgasme te voorkomen. En ook al was hij klaargekomen, had ik het nog niet jammer gevonden, want een spuitende pik over haar lekkere tieten is één van mijn opwindendste beelden, tijdens een eerder trio, die voorgoed op mijn netvlies staan gegraveerd. Met zijn stijve pik, als een tableau Vivant, in haar mond in tegenstelling tot haar heftige, in een spasme, kronkelend lijf laat ze haar heftige orgasme heel langzaam wegebben. Ik realiseer mij opeens dat ik bijna klaarkom, en even plotseling stop ik acuut met het rukken aan mijn hete pik. Gelukkig kon ik mij net op tijd inhouden. Het nadeel van mijzelf is dat als ik klaargekomen ben, ik even voor een uurtje dat geile gevoel kwijt ben en dan even op “Geestelijke Krachten” moet komen. Soms ben ik wel eens jaloers op die mannen, die dat niet hebben.

Langzaam zie ik Hanneke uit haar orgasme komen en zachtjes en teder aan zijn pik zuigt. Maar dit tafereel duurt niet meer dan een paar minuten en Hanneke wil aan haar finale beginnen. Met een klein beetje moeite richt ze zich geil en loom op. Slaat haar rechterbeen met een geile beweging geheel over zijn lichaam heen. Pakt zijn pik en streelde zijn eikel lichtjes tussen haar schaamlippen door. Ze zal toch niet haar geile kutje over zijn condoomloze pik heen laten zakken. Maar haar verstand om het veilig te doen wint het gelukkig van haar geilheid. We leven toch in tijden, waarin we deze zaken niet meer kunnen doen. Veiligheid voor alles en zeker bij ons! Maar toch jammer; want hoe geil zou het wel niet zijn om die geile, met dikke aders bedekte, lul haar schaamlippen, langzaam zonder rubber, opzij te zien duwen, om na het klaarkomen hem uiteindelijk langzaam uit haar doorgeneukte kutje te zien glijden, om daarna in de finale een stroompje van het hete sperma naar buiten te zien komen.

Jammer, jammer dat dit in onze huidige tijd niet meer kan. En met de samenwerking van een chirurgisch team kijkt ze naar mij en op dat moment had ik het iets geopende condoom al in mijn hand. Heel even raak ik met mijn vingers de vingers aan van de hand, die zo-even, in een geile kramp, een oververhitte pik heeft bewerkt. De vonk slaat tussen ons over, maar ik wacht nog even om me met het geile hete spel te bemoeien, en blijf nog even aan de zijlijn liggen kijken. Als in een reflex haalde ze het condoom uit de verpakking en steek het tuitje in haar mond. Terwijl ze mij met een omfloerste blik aankijkt. Even bestond Mark niet meer en gingen we in elkaars blik op. Wat mooi, met die getuite lippen en het tuitje van het condoom. Zou daar het woordje “getuite” lippen vandaan komen?

Langzaam rolde ze met haar mond het condoom in een supergeile beweging over de snaar-stijve pik van Mark. Beneden aan gekomen, zoog ze nog een keertje uitgebreid aan zijn kale zak, om daarna weer langs de zijkant omhoog te gaan. Vervolgens haar mond weer op zijn eikel te zetten en hem diep in haar mond te laten verdwijnen. Maar dan is het genoeg en met een soepelheid van een amazone gaat ze op haar hurken boven de keihard recht omhoog staande fallus zitten. Wrijft de eikel nog een paar keer tussen zeiknatte schaamlippen door en laat zich dan heel langzaam – de lengte van zijn grote pik aftastend – naar beneden zakken. Als een maagdelijk meisje zakt ze telkens weer een stukje verder over zijn grote pik. Hanneke laat mij, ondanks haar eigen geilheid, het uitzicht behouden, en draait zich ietsje bij. Ik zei de paarse kop van zijn pik geleidelijk in haar eigenlijk veel te kleine verdwijnen. Het gezicht van Hanneke vertoont geen spoortje pijn, maar ongekende geiligheid ten top. Weer verder gaat de weg naar beneden, want daar wacht haar de beloning. Die gehele geile genotsstaaf diep in haar kutje, terwijl haar kutje en kontje zachtjes worden opgevangen worden door de ballen van Mark.

Mark merkt dat Hanneke moeite heeft met zijn grote pik en helpt haar door stil te liggen en haar lekker te masseren over haar buik op weg naar beneden. Even stopt Hanneke halverwege. Het einde is bereikt? Ze kijkt naar beneden en ziet hetzelfde wat ik zie. Dun sliertje van haar geil glinsteren op het rubber van het condoom. En dat spoort Hanneke weer aan om verder te gaan. Tergend langzaam gaat haar kutje verder naar beneden om uiteindelijk zijn pik helemaal in haar op te nemen. Dan blijft Hanneke even rustig zitten, om even bij te komen, maar niet voor lang, want ze begint met haar onderlijf cirkelende bewegingen te maken. Ze kijkt me wederom aan, maar nu met een triomfantelijke blik; zo van ‘dat heb ik hem toch maar geflikt!’

Ik knik haar trots toe! En ik ben ook trots op haar, op haar geilheid, op haar genieten en op haar kleine kutje, die deze geweldenaar heeft verslonden. Dan begint ze omhoog te komen en geeft daarmee een teken aan Mark om zich te bewegen. In het begin heel teder om Hanneke nog een beetje te laten wennen aan zijn grote pik. Plezier, overwinning en geilheid straalden van Hannekes gezicht. Zij bepaalt het ritme en iedere keer zie ik de grote met haar geilheid glimmende pik in dat lekkere kleine geile kutje verdwijnen. Het ritme wordt door haar bepaald. Steeds sneller laat ze haar kutje over zijn pik heen zakken. Zonder oog voor haar omgeving gaat ze volledig op in de bewegingen met haar sekspartner. Ik kijk om mij heen en ik zie dat ik niet de enige ben die naar het stel zit te kijken. Verschillende stelletjes in deze parenclub zitten met veel geil-plezier, door de open raampjes van deze ruimte, naar hen te kijken. Ik zie dat veel mannen achter hun vrouwen staan te bewegen. Zouden zij…?

Opeens kondigt zich een nieuw orgasme bij Hanneke aan, al schuddend komt ze tot een daverend orgasme, waarbij haar borsten hijgend de cadans van het neuken overnemen. Als het klaarkomen is weggevloeid, stapt Hanneke van haar ‘paard’ en gaat voor hem op de knieën met haar billen naar het publiek zitten. Het publiek kijkt met geile blikken naar haar geile lekkere kontje. Haar kutlippen staan helemaal open, alsof ze nog steeds die stijve dikke pik ervaren. Daartussen glinstert het bewijs van Hannekes geilheid. Hanneke neemt met haar hand Marks pik in haar hand en met de andere houdt ze zijn ballen vast. Ze slurpt met haar mond zijn pik opnieuw naar binnen. Opeens richt ze zich op en zegt met een hese geile stem, terwijl ze weet dat het publiek recht in haar kleine supergeile openstaande kutje kan kijken, “Mark wil je mij nu alsjeblieft nu van achteren lekker volspuiten?”

Mark laat zich dit niet voor een tweede keer vragen en gaat met zijn 22 cm achter Hanneke zitten. Opeens zie ik weer een paar beren op de weg. Ging die pik echt helemaal in haar kutje? Kon ze hem wel verdragen? Maar Hanneke hield zich niet bezig met dit soort vragen, want ze wilde dat zijn pik zo snel mogelijk de leegte in haar geile kutje zou opvullen. Die blik van haar geeft mij vertrouwen en de geilheid schiet weer door mijn lijf. Ik zie, vanaf de zijkant dat de pik van Mark langzaam in het kale kutje verdwijnt. Hanneke kreunt het uit en als een geil rillende dier stoot ze haar kont naar achteren om zo diep mogelijk genomen te worden. Met hoofd achterover in haar nek slaat zij haar blonde haren heen en weer. Geile rillingen golven door haar lekkere geile lijf. Steeds ietsje harder beuken ze tegen elkaar! En dan kijkt Hanneke opzij en wenkt mij. Dat is voor mij het teken om erbij te komen.

Ik kruip bij haar naar voren en streelt zachtjes haar deinende borsten. Wat een geil lijf en wijf wilde ik liefdevol zeggen. En ik zeg het ook in haar oor. Ze kijkt me aan met een blik van… Wederom fluister ik haar toe: “Toe lieverd, laat je maar gaan, ga maar helemaal los” Met een eindeloze geile blik vraagt ze mij om mijn pik in haar mond te steken. Ik ga voor haar liggen en direct buigt ze zich en neemt mijn pik heel teder in haar mond. “Mm…” mompelt ze, met haar mond vol pik. “Lekker twee pikken in mij!” Mark begint lichtelijk te zweten en ik zie dat hij langzaam naar zijn hoogtepunt aan het werken is. Ik kijk hem met een vragende blik aan, van houd nog even vol. Mark knikt mij toe en zegt: “Alles voor het genot van Hanneke toch!” Ik knik instemmend. Mijn eigen orgasme kan ik eigenlijk nauwelijks inhouden. Het genot komt vanuit mijn pik en spat als een razende naar boven en beneden.

Hanneke heeft mij nog nooit zo lekker afgezogen. De stoten van Mark voel ik door in de zuigbewegingen van Hanneke. Als een gek draait haar tong rond mijn eikel. Af en toe glijdt ze met haar zo geoefende beweging langs mijn pik om vervolgens mijn eikel weer met haar mond op te slurpen. Wat een genot om je eigen vrouw zo te zien genieten tussen twee mannen. Wat een avond! Mark zie en voel ik heerlijk in haar lijf stoten. Soms heb ik het gevoel dat zijn eikel tegen mijn eikel aantikt. Verbeelding natuurlijk, maar toch… Ik zie dat Mark in mijn vrouw haar geile kutje wil klaarkomen. Zelf ben ik ook bijna tot mijn hoogtepunt aangekomen. Hanneke laat voor een moment mijn pik even los en krijst zachtjes maar verstaanbaar voor iedereen. “Spuit me allebei vol alsjeblieft!!”

Dat is voor Mark het teken om vol gas te gaan en hij stoot met een grote snelheid zijn grote pik in het arme, maar super geile kutje van mijn lieve opwindende vrouw. Van genot schiet mijn pik uit haar mond, om vervolgens het volgende moment weer door haar hete mond te worden opgeslokt. Heftig begin ik haar in haar mond te neuken en voel haar tong wederom langs mij eikel flitsen. Wat een geil moordwijf. Zou ze zo geil zijn om mijn zaad door te slikken? Totaal niet met elkaar afgesproken ontploffen we beiden tegelijk. En met kracht schieten we ons geile sperma in haar kut en mond. Mark komt met een luide kreet in haar kutje klaar, vanaf mijn kant zie ik zijn pik in haar achterwerk stuiteren. Heftig stotend totdat al het geil in haar kutje zit, terwijl Hanneke in al haar geiligheid mijn sperma probeert door te slikken. Het is zoveel dat ze een beetje moet kokhalzen, maar alles werd met een overduidelijke liefde en geilheid doorgeslikt.

Ik zie Mark Hannekes rug en billen met tederheid masseren. Langzaam glijden twee pikken uit haar lijf. Het op zijn hondjes neuken en pijpen dreigt zijn tol te eisen. We laten Hanneke op haar rug liggen. Hanneke vraagt aan Mark of ze zijn sperma over haar borsten wil uitsmeren en dan lekker masseren. Ondertussen zoek ik Hannekes met mijn sperma besmeurde mond en begint met haar heftig te tongzoenen. Ik proef de smaak van mijn eigen sperma door haar lekkere parfum heen. Mark ligt aan de andere kant en smeert teder zijn eigen sperma over haar borsten heen. Volledig uitgeblust ligt mijn lieve lekkere Hanneke tussen ons en met een gelukzalige blik sluit ze haar ogen en geniet van deze cool down.

Na deze vrijpartij zijn wij drieën in de club iets gaan drinken met elkaar. Tijdens dit gezellig praatje met elkaar besloten wij om elkaars telefoonnummers uit te wisselen, zodat we elkaar af en toe ook buiten de club privé konden ontmoeten. Maar zoals het bijna zo vaak gebeurt zijn deze telefoonnummers weggeraakt. Ik had het briefje in mijn broekzak gestopt en in de was er vergeten uit te doen. Hanneke vond dat jammer, want Mark was toch wel een mooie vent, waar ze seksueel als een blok voor viel. Een week later gaf ze mij te kennen, wat ik natuurlijk eigenlijk al wist dat ze er verschrikkelijk van baalde, dat het briefje weg was geraakt. Maar ja, terugdraaien kon ik het dus niet. Misschien weer een nieuwe ronde met weer nieuwe kansen? Dus de volgende keer beter. Maar ja wat zo spontaan ontstond aan het begin van deze avond.

Hoe krijg ik dat nu voor elkaar? Een nieuwe uitdaging voor mij dus om dit voor elkaar te boksen! Hoe bereid ik dit voor en hoe pak ik dit nu aan? Kortom het vergde dus nogal de nodige voorbereiding! Op zoek naar een nieuwe mooie Gigolo met Stijl.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *