Burentrio I

()

Ik woon in een mooie wijk in de oude stad, in dit huis was ik tien jaar geleden komen wonen. In het begin dacht ik dat het maar van korte duur zou zijn. Als ik nu terugkijk op de afgelopen tien jaar dan ben ik blij dat ik gebleven ben. Het is een gewone eengezinswoning waarin ik alleen woon. Naast mij woont een jong gezin de vrouw ziet er leuk uit, ik kan altijd bij haar aankloppen als ik iets mis, zij natuurlijk ook bij mij. Momenteel heeft ze drie kinderen de jongste is net twee geworden de tweede is nu vier jaar de oudste is bijna zeven jaar. Haar man is veel weg waardoor ik nogal eens gevraagd word om een klusje te doen bij hen in huis. Ik heb al vaak stiekem gekeken naar haar als ik bij haar ben om iets te doen. Ik ben er eens geweest toen zij een beetje ziek was en rondliep in haar ochtendjas, doordat de kraan erg bleef lekken was de oudste bij mij wezen vragen of ik dat misschien kon verhelpen. Ik heb altijd wel een paar nieuwe leertjes liggen voor lekkende kranen. Ik liep na die dingetjes gepakt te hebben met de oudste dochter mee. In huis moest ik eerst de hoofdkraan afsluiten, zoals bij iedereen zit dat ding in de hal onder een luik. Ik opende het luik en draaide de kraan dicht, ik keek naast mij. Daar stond mijn buurvrouw vlak bij mij, haar ochtendjas was een stukje open gevallen waardoor ik een ruim zicht eronder kreeg.

Ik kon tot bijna tegen haar broekje aan kijken; “lukt het buurman?” Hoorde ik haar vragen. Ik keek naar boven en lachend zei ik: “jazeker, alleen de kraan gaat zwaarder dan ik hoopte.” Glimlachend deed zij een stapje naar voren om in de put te kijken, heel even keek ik recht tegen haar zwarte slipje aan. Het was niet een heel groot slipje waardoor ik de billen van haar eronder uit zag komen. In mijn broek reageerde mijn lul direct, langzaam groeide hij uit tot een harde boom. Toen ik de kraan dicht had gedraaid richtte ik mij op: “zo die zit dicht,” zei ik, “nu de kraan even uit zijn bedruppel helpen.” Ik liep naar de lekkende kraan toe, daar maakte ik de kraan los en verving het leertje. Ik draaide mij om en stapte de badkamer uit, in de hoek zag ik verschillende slipjes en bh-tjes liggen. Mijn hand streelde even over mijn kruis, snel liep ik naar de hoofdkraan en draaide deze open. Bij de lekkende kraan terug gekomen zag ik dat het lekken over was: “dank je wel buurman,” glimlachte de buurvrouw, “wat krijg je van mij?” Ik keek haar aan en zei: “jij hebt al genoeg gegeven.” Ik verliet de badkamer.

Even later zat ik thuis met een harde paal in mijn hand, mijn gedachten zagen weer haar mooie benen en dat zwarte slipje boven mij. Het duurde maar een paar seconden voor mijn zaad over mijn hand liep. Aan de andere zijde bij mij was sinds kort een vrouw komen wonen, er was ook altijd een kind bij haar, een man had ik nog niet ontdekt. De vrouw zag er bijzonder goed uit; ik schatte haar rond de veertig iets jonger misschien. Als ik haar zag dan was er vaak een heel mooi jonge vrouw bij die schatte ik rond de achttien. Zij woonden nu drie maanden naast mij ik vond het tijd worden om eens kennis met hen te maken. Een paar dagen later kwam ik van mijn werk thuis in de tuin van de nieuwe buren stond de vrouw in de tuin te werken: “goeden middag buurvrouw,” zei ik lachend. De vrouw draaide zich naar mij een paar stralende ogen keken mij strak aan: “hallo buurman,” kwam er zwoel uit haar mond. “U woont hier nu een paar maanden het lijkt mij wel leuk als u eens een kopje koffie bij mij komt drinken,” ging ik verder. Haar ogen straalden nog verder: “dat is een goed voorstel buurman,” antwoordde zij, “ik neem dan wel mijn dochter mee.”

“Dat is geen probleem,” antwoordde ik lachend, “zullen wij het morgenavond doen? Ik moet doordeweeks altijd erg vroeg op dan is het niet zo gemakkelijk voor mij om later naar bed te gaan.”

“Dat is in orde buurman komt voor mij ook beter uit,” lachte zij terug, zullen wij afspreken om een uur of acht?”

“Een heel goed plan buurvrouw,” antwoordde ik. Daarna liep ik naar binnen.

De volgende dag zijn mijn gedachten iedere keer bij de mooie moeder en haar dochter, er kwamen allerlei visioenen bij mij naar boven. Soms moest ik mijn gedachten dwingen om bij het werk te blijven. Aan het einde van de dag ging ik snel naar huis, ik deed eerst een paar boodschappen zodat ik een paar lekkere dingen in huis had. Nadat ik mij had gedoucht en aangekleed liep ik de keuken in daar zette ik de koffie klaar en zocht de lekkere koeken op. Vlak voor achten ging de bel, met een beweging zette ik het koffiezetapparaat aan, in de hal opende ik de deur: “goeden avond kom binnen,” zei ik lachend. De buurvrouw stak haar hand uit: “ik ben Marijke, begon zij, dit is mijn dochter Miranda.” Het meisje gaf mij ook een hand, bij beide vrouwen stelde ik mij voor als Ron. Ik sloot de deur en achter de vrouwen aanlopend ging ik de kamer in.

Marijke had een rok aan die tot halverwege haar bovenbenen reikte, eronder had zij haar benen gestoken in een paar donker gekleurde panty’s met een strakke naad aan de achterzijde. Er boven had zij een bloesje aan waar de bovenste knoopjes van los waren je kon net de aanzet van haar borsten niet zien. Miranda droeg een langere rok deze reikte tot onder haar knieën de benen van Miranda gaan ook schuil in donkere panty’s, het bovenlichaam is gehuld in een strak gesloten shirtje, haar lange haren zijn netjes gekamd tot net over haar schouders. Marijke heeft donker bruin haar waar hier en daar wat grijze plukjes in zitten, het is niet zo lang maar wel vol het komt tot halverwege haar hals. “Neem plaats,” zeg ik als wij in de kamer zijn, “hoe willen jullie je koffie? Ik drink hem helemaal zwart,” antwoordt Marijke. “Ik heb er graag een klontje suiker in, vult Miranda haar moeder aan.” In de keuken schenk ik de kopjes vol, met de koffie en de koeken loop ik de kamer weer in. “Kijkt u eens een lekker kopje koffie,” lach ik hun toe, “neem er een koek bij.” Beide vrouwen nemen een koek en laten hem zich goed smaken.

Er ontstaat een leuk vlot gesprek, ik krijg te horen waarom zij geen man rond zich heen heeft, waar zij vandaan komen en meer van dat soort zaken. De koffie heeft plaats gemaakt voor een drankje en de koeken voor wat schaaltjes met chips en nootjes. “Mag ik even naar de wc?” Vraagt Miranda. Ik kijk haar aan en antwoord: “natuurlijk je weet hem te vinden, ik denk dat je het zelf kunt anders roep je maar dan komen wij wel even helpen.” De vrouwen schieten beiden in de lach: “ja dat zou jij wel willen,” antwoordt Miranda. Ik knik even waarna ik mijn aandacht weer op Marijke richt, het is een vrouw van tweeënveertig, haar dochter is net negentien geworden. Marijke is een vlotte vrolijke vrouw, haar lippen gaan redelijk snel op en neer, soms komt er een stortvloed van zinnen naar buiten. Maar zij is wel heel gezellig, de avond vlot redelijk snel: “go het is alweer bijna twaalf uur,” kreunt Marijke, “wij moeten toch zo maar weer eens thuis gaan kijken.”

“Van mij hoeven jullie niet weg,” zeg ik snel, “ik vind het wel gezellig.” De dames kijken mij aan: “dan moet je ons straks misschien wel naar bed dragen,” lacht Miranda mij toe. “Hoezo? Val je in slaap?” Vraag ik haar. “Je weet maar nooit,” antwoordt Miranda met een mysterieuze glimlach rond haar lippen. “Ach dat zou ik niet erg vinden om twee mooie vrouwen naar bed te begeleiden,” antwoord ik. Marijke kijkt mij aan: “dat weet je pas als je het gedaan hebt,” zegt zij dan, “maar als wij toch nog even mogen blijven schenk dan nog maar een drankje voor mij in.” Ik pak het glas op en schenk het weer vol, ook Miranda wil nog een glaasje.

Als het wat later wordt, gaat het gesprek ook langzaam over in wat seksueel getinte opmerkingen, de dames gebruiken deze ook regelmatig. Als ik even heb zitten luisteren naar Miranda en mij terugdraai naar Marijke zie ik dat de rok een stukje is opgeschoven. De donkere panty kan ik nu volgen tot halverwege haar bovenbeen, het bovenbeen is redelijk stevig om te zien mijn lul begint zich langzaam een weg te banen om overeind te komen. In de ogen van Marijke zie ik dat zij precies weet wat zij doet, er is een donkere opwindende gloed in te zien: “bevalt het waar je naar kijkt?” Vraagt zij ineens aan mij terwijl haar ogen een stukje dicht worden geknepen waardoor er een nog grotere opwinding uitstraalt. Ik schrik even van deze directe vraag snel herstel ik mij: “wat ik nu kan zien mag er wezen en ziet er heel mooi en opwindend uit,” antwoord ik dan terwijl ik haar recht aan kijk. “Dan hoef ik het niet te verbergen,” komt er fluisterend over haar lippen. Miranda is stil blijven luisteren naar haar moeder en naar mij. Als mijn blik een stukje opzij draait, zie ik dat ook Miranda een stukje meer van haar benen laat zien. Deze zijn redelijk slank en zien er ook heel sexy uit: “dat mag er ook zijn,” fluister ik zacht, terwijl ik met volle aandacht naar de benen van Miranda kijk.

Het gesprek gaat over op allerlei dingen die te maken hebben met seks, ik krijg niet meer te zien van de benen gestoken in donkere panty’s. De vrouwen weten heel goed hoe zij een man moeten opwinden zonder te ver te gaan. Marijke kijkt op de klok: “wij gaan nu echt naar huis Ronald, anders wordt het echt te laat voor ons,” zegt zij. Met een langzame beweging trekt zij een been onder zich vandaan waardoor ik heel even tot bijna haar kruis kan kijken. Dan staat zij op Miranda staat ook op en laat haar rok weer netjes langs haar benen glijden. In de hal komt Marijke met haar lippen naar die van mij, ik krijg een vrij lange zoen van haar, het tongetje van Marijke streelt zachtjes langs mijn lippen snel reageer ik door mijn lippen te openen, onze tongen raken elkaar voor een korte maar opgewonden zoen. Miranda geeft mij op dezelfde manier een heerlijke zoen: “wij zien jou morgen weer,” fluistert Marijke als zij de deur uitstapt. Ik kan mij net inhouden om niet de beide kontjes voor mij een tik te geven.

Als de vrouwen in het huis naast mij zijn verdwenen sluit ik de deur, mijn hand glijdt over mijn kruis. Mijn lul staat bikkelhard in mijn slip, met mijn vrije hand open ik mijn broek als er ruimte is, springt mijn stijve lul naar voren. Met mijn rug tegen de deur sluit ik mijn hand rond mijn paal. Met een paar ferme trekken voel ik het zaad een weg naar buiten zoeken: “mm… ik spuit mijn zaad over de grond,” kreun ik zachtjes. Met een paar wilde bewegingen van mijn heupen spuit het zaad in een paar stralen over de grond. Wanneer het genot wat afneemt ruim ik alles op, dan ruim ik de spullen in de kamer op waarna ik naar boven ga, tien minuten later lig ik in bed het opgewonden gevoel is nog niet helemaal weg.

De volgende morgen ben ik weer vroeg mijn bed uit, zoals elke zaterdag maak ik het huis even schoon. Daarna ga ik wat boodschappen doen, in de supermarkt kom ik Miranda tegen: “goeden morgen dame,” lach ik haar tegemoet. “Goeden morgen buurman, is haar antwoord, heeft u lekker geslapen?” Ik kijk haar even aan fluisterend zeg ik dan: “na een spannende avond ben ik wat verstijfd naar bed gegaan toen ik dat had verholpen ben ik lekker in slaap gevallen, heb ook een mooie droom gehad over twee mooie vrouwen.” Met een knipoog loop ik verder om mijn boodschappen te pakken. Bij de kassa zie ik dat Miranda ook aan het afrekenen is, vanuit haar ooghoek houdt zij mij in de gaten.

Even later loop ik de supermarkt uit Miranda is een paar seconden voor mij de winkel uit gelopen zij loopt een paar meter voor mij. Ik bekijk haar met een redelijk verhoogde staat van opwinding, zij draagt een kort rokje dat tot halverwege haar bovenbenen komt. De benen zijn weer gestoken in mooie donkere panty’s aan haar voeten draagt zij pumps met een half hoog hakje. Op het rokje heeft zij een strak shirtje aan waar haar borsten heel mooi in uit komen. De meeste mannen bekijken haar met een geile blik. De haren hangen los over haar schouders. Ik doe een paar stappen sneller zodat ik naast haar kom te lopen: “vind je het goed dat ik met jou mee loop?” Vraag ik haar glimlachend. “Natuurlijk,” antwoord zij, “dat is altijd gezelliger dan alleen te moeten lopen.”

“Aan aandacht heb jij geen gebrek,” zeg ik zo terwijl ik in de rondte kijk, ik denk dat alle mannen wel een week ruzie zouden willen hebben als zij nu met jou iets mochten doen. Lachend kijkt Miranda mij aan: “dat is eigenlijk heel raar,” zegt zij dan, “waarom zou je er ruzie voor over hebben met je eigen partner om een avond met een vreemde vrouw te delen? En dan ik wil al die mannen echt niet hebben. Er is er geen één bij waar ik iets mee zou willen. Nou ja een misschien dan,” vult zij fluisterend aan. Ik kijk haar even aan in haar ogen brandt een opkomend vuurtje dat ik gisterenavond ook heb gezien bij haar. Ik draai mijn hoofd terug, in gedachte lopen wij naar huis. “Kom jij dadelijk koffie drinken bij ons?” Is de vraag van Miranda als zij bij de huisdeur is. “Dat is goed ik ruim de boodschappen even op en dan kom ik,” antwoord ik.

Als ik de boodschappen heb opgeruimd stap ik de deur uit, als ik op de bel van de buren wil drukken gaat de deur open: “kom erin Ronald,” zegt Marijke lachend, “ik hoorde mijn dochter jou uitnodigen, de koffie is gezet.” Ik loop achter haar aan de kamer in, haar billen die gestoken zijn in een mooie rok gaan rustig bij elke stap op en neer. In mijn broek begint mijn lul zich weer langzaam op te richten, gelukkig heb ik een iets ruimere broek aan. In de kamer zit Miranda op de bank verdiept in een tijdschrift: “hallo, mooie dame,” lach ik haar toe, “is het een interessant blad wat je leest?” Miranda kijkt mij lachend aan: “nee, helemaal niet maar ik heb even iets te doen,” antwoordt zij dan. Met een snelle beweging gooit zij het blad onder de salontafel, gelijk staat zij op van de bank heel even krijg ik een mooi zicht tussen haar benen. Als zij vlak langs mij heen loopt, ruik ik de heerlijke geur die zij bij zich draagt, ik kan mij niet herinneren of zij die geur een poosje terug in de supermarkt ook op had. Even later komen de beide vrouwen de kamer in met de koffie, Marijke heeft de drie kopjes en Miranda heeft een schaaltje met een paar sneetje cake erop. Ik neem een plakje van het schaaltje, mijn ogen blijven gericht op Miranda als zij zich weer laat vallen op de bank. Weer heb ik even een heel mooi zicht op die fraai gevormde benen van het meisje, zij trekt ook niet zoals de meeste vrouwen haar rokje gelijk helemaal onder zich zoals het valt laat zij het ook gewoon liggen. Voor elke man is dat een heel geil gezicht ik kan tot bijna kijken waar haar benen samen komen. Ik richt mijn aandacht voor de goede orde op haar moeder, al snel zijn wij weer in een leuk gesprek, op een gegeven moment vraagt Marijke: “Ronald, heb jij zin om vanavond bij ons te komen eten?” Ik kijk haar aan: “dat lijkt mij lekker,” geef ik als antwoord, “wat gaan wij eten? Wat wil jij eten,” is de wedervraag. Ik kijk haar strak aan: “wat ik zou willen zal ik maar niet zeggen,” lach ik haar toe, “ik lust bijna alles ik laat mij graag verrassen en verwennen.”

“Jij mag gerust zeggen wat jij in gedachte hebt,” is het zwoele antwoord van Marijke.

“Om de waarheid te zeggen zou ik wel zin hebben in twee mooie vrouwen als diner,” antwoord ik. “Ja, als je die dan zou opeten heb je er later niets meer aan.” Hoor ik Miranda zeggen. “Daar heb jij gelijk in,” glimlach ik, “maar ik zou ze ook niet echt op eten, het idee is wel heel lekker natuurlijk.” Marijke kijkt mij aan: “dat is dan geregeld jij eet vanavond bij ons,” geeft zij redelijk streng te kennen. Even later sta ik op: “ik ga naar huis,” zeg ik, “ik moet nog wat dingen doen. Vanmiddag wil ik de stad nog even in om wat dingetjes te kopen.” Ik loop naar de deur met beide dames achter mij, ik voel hun ogen branden in mijn rug, ik wil de deur open doen maar Marijke houdt die even tegen: “ik wil eerst nog een zoen voor je weg gaat,” zegt ze met zwoele stem. Mijn lippen raken die van haar en onze tongen spelen een heerlijk spel. Ook Miranda krijgt een lekkere zoen van mij waarna ik de deur uit loop.

Als ik mijn eigen woning binnen loop voel ik dat mijn lul hard in mijn broek ligt. Mijn hand streelt er even over wat een heel aangenaam gevoel is, er trekken een paar genotsgolven door mijn lichaam heen. In de middag ga ik even de stad in om nog een paar dingen te kopen die ik nodig heb, bij een speciaalzaak koop ik voor beide dames een flesje met parfum, na de geuren van de dames geroken te hebben weet ik ongeveer wel wat zij aangenaam vinden. Als ik weer thuis ben ruim ik mijn huis en de spullen netjes op, daarna ga ik even op de bank zitten. Een poosje later schrik ik wakker van de telefoon: “met Ronald,” breng ik met moeite uit als ik de telefoon heb opgenomen. “Sorry met wie?” Klinkt er aan de andere kant. “Met Ronald,” zeg ik nog een keer. “Sorry, dan heb ik het verkeerde nummer.” De verbinding wordt weer verbroken. Gelukkig ging de telefoon het is al aardig laat in de middag. Ik loop naar boven, in mijn slaapkamer zoek ik de kleren op die ik aan wil en leg deze op het bed. Dan loop ik de badkamer in. Mijn lichaam in de grote spiegel bekijkend zie ik dat mijn lul weer een aardige bos haar rond zich heeft. De tondeuse en het scheermes brengen hierin al snel verandering. Wanneer ik mij later in de spiegel bekijk constateer ik dat ik er weer netjes geschoren bij sta. Na een heerlijke douche kleed ik mij aan, ik doe gewoon mijn kleren aan die ik altijd draag een gewone spijkerbroek met daarop een bloes.

Roland  

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *