Burentrio II

()


Op de afgesproken tijd bel ik bij de buren aan, de deur gaat vrij snel open. Ik stap naar binnen en direct kijk ik tegen een mooi opgemaakt gezicht aan. Marijke heeft zich heel licht opgemaakt met een zalig luchtje, ze draagt een korte rok met daaronder weer de donker gekleurde panty’s en pumps met een vrij hoge hak. Een bloesje waarvan de bovenste knoopjes los zijn, de aanzet van haar bh is net te zien. De haren zijn een beetje gekruld en gekamd: “je ziet er uit om op te eten,” fluister ik haar toe. De lippen van Marijke raken die van mij, onze tongen gaan voorzichtig bij elkaar op ontdekkingstocht. Het is een lange vochtige maar zeer hete zoen. Als we elkaar hebben losgelaten geef ik haar het cadeautje, ik krijg direct weer een zoen omdat het een parfum is waar zij heel erg van houdt.
Even later komt Miranda de kamer ingelopen. Zij draagt een rokje, iets langer dan die van vanmorgen met eronder mooie zilveren panty’s. Op het rokje heeft ze nu een bloesje aan, het staat ook weer strak rond haar schitterende borsten. De bh schijnt iets door de stof van het bloesje heen en ook de knoopjes zijn vrij ver los. De haren zijn in een vlecht gebonden achterop haar hoofd, hierdoor krijgt ze een heel erotische uitstraling. Aan haar voeten heeft ze nu ook een paar pumps met een hoge scherpe hak, als ik haar het cadeautje heb gegeven krijg ik van haar ook een zalige lange natte zoen.

“Ga zitten Ronald,” hoor ik Marijke zeggen, “wil jij iets drinken?”
“Ja lekker,” antwoord ik, “doe maar iets fris.” Even later wordt er door Marijke een fris glas bruiswater op de salontafel gezet. “Kijk eens een glas fris voor mijnheer,” lachend kijkt zij mij aan. Ik neem plaats op de bank en kijk de dames even aan: “ik wil wel even zeggen dat jullie er beiden heel erg goed uitzien,” zeg ik. De vrouwen lachen: “dank je wel,” zegt Marijke, “ik ga even naar de keuken ben zo weer terug.” Marijke loopt de kamer uit, haar billen gaan geil heen en weer in het rokje. Miranda kijkt mij opgewonden aan terwijl ik haar moeder in de gaten houd. Als ik weer naar Miranda kijk gaat zij langzaam op een stoel zitten. Ik krijg een aardig zicht onder haar rokje. Wat mij heel blij verrast is dat ik een stukje bloot been zie aan de bovenzijde van haar kous. Ik heb net niet kunnen zien of het zelf ophoudende kousen zijn of dat zij een gordeltje draagt. Mijn pik begint weer langzaam tot leven te komen. Als ik naar Miranda kijk zie ik een vrolijke schittering in haar ogen. Ik denk dat zij precies weet wat zij doet. Zij is mij moedwillig helemaal gek aan het maken. Dit gaat een mooie avond worden bedenk ik. Twee vrouwen die beiden aan de versierende kant bezig zijn, mm… lekker.

Miranda zet haar benen een stukje uit elkaar en komt dan langzaam uit haar stoel omhoog, ik zie nu duidelijk de bandjes van een gordeltje zitten: “van mij mag je zo wel even blijven staan,” breng ik met hese stem uit. Miranda begint zachtjes te lachen: “dat zou jij wel willen, misschien gebeurt dat nog wel vanavond,” fluistert zij hees terug. “Ik ga ma even helpen in de keuken,” zegt Miranda. Ik kijk haar na als zij de kamer uit loopt, het is een heel opwindend gezicht om billen op die manier te zien bewegen. Miranda doet het met opzet dat is duidelijk aan haar bewegingen te zien. Na een poosje komen de beide vrouwen de kamer weer in en beginnen met de tafel in gereedheid te brengen voor het eten. Even later staat het eten op de tafel. Ik word aan het hoofdeinde van de tafel neergezet. De vrouwen zitten beiden aan een kant van mij. Ik krijg mijn bord met een heerlijk uitziend stukje vlees wat gebakken aardappeltjes en een beetje groente aangereikt: “dat ziet er heel lekker uit,” geef ik als compliment. “Dank je,” antwoordt Marijke, “laten wij hopen dat het ook zo smaakt.” Ik begin te eten en het smaakt zalig en met plezier eet ik mijn bord helemaal leeg. Er worden nog wat aardappeltjes opgeschept. Op een gegeven moment voel ik langs mijn been iets omhoog komen kruipen. Ik kijk even naar Miranda en zie dat zij haar eten op heeft en met haar lichaam zachtjes beweegt. Glimlachend kijk ik in een paar geile ogen: “het heeft heerlijk gesmaakt Marijke,” zeg ik dan.

Marijke begint te glimmen: “dank je wel,” zegt zij dan, “dat was ook de bedoeling.” Na het eten ruimen wij met zijn drieën de spullen af, als de vaat in de vaatwasser staat voel ik een hand over mijn billen strelen. Ik blijf even staan, langzaam voel ik de hand via mijn billen naar mijn benen zakken, er komt nog een hand bij die langzaam streelt naar mijn borst. Ik zie dat het twee verschillende handen zijn. Miranda komt voor mij staan, haar lippen komen dichterbij en ik voel haar vochtige zachte lippen die van mij raken. Langzaam open ik mijn lippen. Gelijk schiet de tong van Miranda er tussendoor. Mijn hand streelt de lange haren van het meisje, ik voel dat Marijke mijn broek heeft losgemaakt, haar handen zakken langzaam de bovenzijde mijn broek in. Haar lippen glijden langs mijn hals en laten een nat spoor achter.

Miranda drukt zich stijf tegen mij aan, haar vingers lijken wel overal tegelijk te zijn. Mijn paal staat op springen door de behandeling die ik van beide dames krijg. De vrouwen laten mij heel even los ik voel de vingers van Marijke aan mijn kleding trekken, samen met Miranda laat zij mijn kleding in geen tijd van mijn lichaam af zakken. Ik word weer tussen de vrouwen in gedrukt er komen een paar handen rond mijn lichaam overal voel ik die vingers weer. Mijn opwinding groeit snel, ik voel het zaad op temperatuur komen in mijn ballen: “O! Ho! Dames dit is lekker ik ga jullie zo onder spuiten,” kreun ik. De vingers van Marijke strelen een beetje krachtiger mijn billen, haar lippen raken mijn oor: “dat is ook de bedoeling Ronald,” fluistert ze zacht. “Kom maar klaar, laat je zaad maar in het rond vliegen.” In de ogen van Miranda staat alleen maar opwinding te lezen: “mm… hij is erg lekker die harde paal in mijn hand,” kreunt ze zachtjes. De lippen van Miranda sluiten zich rond mijn tepel, met haar tanden bijt zij er zacht in: “O! Ho! Ja… ja! Ik kom! Mm…” kreun ik. Met een paar harde stralen spuit het zaad over de vingers van Miranda, ik zak iets door mijn knieën van het genot. Marijke houdt mij tegen zodat ik klem tussen de vrouwen in blijf staan. Even later zakt het opgewonden gevoel een beetje uit mijn lichaam.

Ik draai mij om naar Marijke: “dat was zalig,” fluister ik, mijn lippen sluiten zich op de lippen van Marijke onze tongen vinden elkaar voor een lange hete zoen. Miranda heeft mij los gelaten, haar vingers brengt zij naar haar mond en likt deze rustig af: “Mm… jij smaakt erg goed,” hoor ik haar zeggen. Marijke pakt de hand van Miranda dan brengt zij deze naar haar mond en likt er ook aan. In de ogen van de dames brandt een groot opgewonden vuur. Ik draai mij om zodat ik Marijke zacht tegen de keukentafel druk, mijn handen beginnen aan een ontdekkingstocht langs haar kleren. Aan de voorkant maak ik elk knoopje wat ik tegen kom los: “Mm…,” gromt Marijke zachtjes. Miranda is tegen ons aan komen staan en haar vingers beginnen de rok van haar moeder los te maken. Al snel liggen de kleren van Marijke op de keukentafel en op de grond. Zij draagt een panty waarvan het ook net lijkt of het kousen zijn maar, bij de billen en poesje is er geen panty. Het is een heel mooi gezicht, tussenin zit een kaal poesje met boven het klitje een dun streepje wat omhoog wijst. De lipjes zijn al aardig vochtig er glinsteren een paar druppeltjes op. De borsten van Marijke zitten verscholen in een mooie zwarte bh met een paar goudkleurige versiersels er overheen.

Mijn hand heeft de bloes van Miranda ook los gemaakt, ik trek hem langzaam van haar schouders af. Eronder draagt zij een mooi donkerblauwe bh, haar borsten zijn eigenlijk iets te groot voor de bh en worden aan de bovenzijde naar buiten gedrukt. Mijn vingers strelen het blanke vlees: “mm… ga door,” kreunt ze zachtjes terwijl zij haar hoofd achterover laat zakken. Ik laat mijn tong over de borsten van Marijke glijden die ook erg strak in de bh zitten. Zachtjes laat ik mijn tanden de vorm van haar borsten volgen: “Mm… Dat is echt lang geleden. Mm… ga door.” Kreunt zij. Mijn hand streelde de borsten van Miranda, als ik ter hoogte van de tepels kom voel ik dat deze hard naar voren wijzen. Zacht laat ik er een tussen mijn duim en vinger rollen: “Oo… ja… ik word hier gek van,” roept zij ineens uit. Mijn hand zakt naar beneden waar ik het rokje los maak dat direct van haar billen af glijdt. De dames strelen elkaars lichaam nu ook, Marijke brengt haar lippen naar die van Miranda. Als de lippen elkaar raken komen de tongen er tussendoor, in een mooi spel spelen de vrouwen met elkaar.

De laatste kledingstukken van de vrouwen verdwijnen van hun lichaam op de kousen en schoenen na. Ik heb Marijke op de tafel gezet, langzaam glijd ik met mijn tong via haar borsten naar haar buik. Er blijft een vochtig spoor na van mijn tong en met mijn hand streel ik haar benen: “mm…,” hoor ik haar kreunen. Met haar hand drukt zij zacht mijn hoofd verder naar beneden. Ik sla haar poesje even over, met een boog ga ik naar haar benen, langzaam laat ik mijn tong weer verder omhoog gaan. Miranda streelde de borsten van haar moeder, met haar tong streelt zij de harde tepels: “O… ja… doe het,” kreunt Marijke, “laat mij komen… mm… ” Mijn tong gaat zacht tussen haar openstaande lipjes door, als ik het klitje raak gaat er een schok door haar lichaam: “ja… dat is lekker mm…” gromt Marijke, haar handen drukken mijn mond stevig op het klitje. Met mijn tong streel ik het harde klitje. Mijn hand gaat via haar benen naar de onderzijde van haar benen. Marijke zet haar benen verder uit elkaar waardoor mijn hand alle ruimte krijgt om haar billen te verwennen. Marijke laat haar vingers over het lichaam van Miranda strelen. Langzaam voel ik het lichaam van Marijke tegen een orgasme aan komen: “O… ja… Ronald ik ga komen,” roept Marijke, “mm… ga door ja…” Ik voel hoe haar hand weer op mijn hoofd gedrukt wordt, haar lichaam begint ongecontroleerd te bewegen: “ik kom! Mm…” roept zij. Mijn mond loopt vol met haar sappen, Miranda streelt het lichaam van haar moeder stevig.

Mijn vingers verplaats ik naar de billen van Miranda. Langzaam glijden zij over haar billen richting haar rug en weer terug tot aan haar benen. Als mijn vingers de binnenzijde van haar benen strelen zet zij haar voeten verder uit elkaar, ik raak haar lipjes met de toppen van mijn vingers: “Oo… ja…” kreunt Miranda. Mijn vingers worden door haar kutje naar binnen gezogen, mijn duim streelt haar harde knopje. Langzaam zakt Miranda door haar knieën mijn vingers verdwijnen nog iets verder in haar kutje: Oo… ja… dat is lekker,” kreunt Miranda. De lippen en vingers van Marijke verwennen de borsten van Miranda: Oo… ja… ik ga komen! Roept Miranda ineens, “Mm… ja…” Haar poesje begint harder in mijn vingers te knijpen, mijn vingers en hand worden natter door de sappen die Miranda laat lopen. Ik trek mijn vingers als zij een beetje tot rust komt uit haar poesje. Zachtjes lik ik mijn vingers en hand schoon.

Als de vrouwen weer een beetje zijn bijgekomen lopen wij de keuken uit, in de hal nemen wij de trap naar boven. Beide vrouwen lopen voor mij de trap op, ik heb een mooi zicht op de kale glimmende poesjes. Ik laat mijn vingers langs de lipjes die vlak voor mij lopen strelen, Marijke staat direct stil, haar ene been staat een tree hoger. Het poesje is een klein beetje geopend door deze manier van staan, mijn vingers glijdt langzaam bij haar naar binnen: “Mm… lekker Ronald,” kreunt zij, “ga door mm…” Langzaam zakt Marijke een beetje door haar knieën waardoor mijn vinger helemaal in haar poesje verdwijnt: “Mm… dat is lekker,” kreunt zij zachtjes. Ik geef een zoen op haar billen dan laat ik mijn vinger uit haar kutje glijden: O… o… nee… ga door niet stoppen,” gromt Marijke. Ik duw haar zachtjes de trap op, in de grote slaapkamers staat een ruim tweepersoonsbed. Miranda ligt al op het bed met in haar hand een vibrator waarmee zij zichzelf zachtjes streelt. Ik hoor haar zachtjes kreunen, Marijke blijft even staan en draait haar hoofd naar mij toe: “dat is een mooi zicht,” steunt zij zachtjes de lippen van Marijke raken die van mij. Onze tongen schieten tussen de lippen door en raken elkaar in een natte zoen.

Dan maak ik mij langzaam los en ik ga naar het bed. Als ik er op kruip, doet Miranda haar ogen even open: “neem het van mij over,” steunt zij hees. Ik pak de vibrator van haar aan, met langzame strelingen laat ik het trillende apparaat over haar lipjes glijden: “Oo… ja! Ga door,” roept Miranda terwijl zij op haar lippen bijt. Ik breng mijn mond dichter bij haar poesje, mijn tong steek ik uit en laat hem zachtjes op haar klitje neerkomen, met een schok drukt Miranda haar billen omhoog waardoor het klitje krachtig tegen mijn tong wordt aangedrukt. Dan voel ik de handen van Marijke over mijn rug strelen, langzaam streelt zij mij van mijn nek naar mijn billen. Ik zit op mijn knieën op het bed zodat mijn gegroeide lul niet in de verdrukking zit, ik voel dat Marijke met haar voeten mijn benen uit elkaar drukt. Haar hand komt aan de binnenzijde van mijn been rustig omhoog. Heel even tikken haar vingers mijn eikel aan: “Mm…” kreun ik met mijn mond strak op de poes van Miranda. De vingers zijn weer gelijk verdwenen en gaan aan de andere kant van mijn been weer naar beneden.

Miranda begint steeds sneller te schokken, haar kutje wordt ook steeds vochtiger. Met haar handen drukt zij mijn hoofd nog strakker op haar lipjes, de vibrator zit helemaal in haar geschoven, ik kan haar klitje zo gemakkelijk bewerken. Mijn vingers zoeken de opening tussen haar billen op, langzaam druk ik een vinger bij haar naar binnen: Oo… ja… ik ga weer komen,” roept zij ineens. De kracht die zij gebruikt om zich van het bed omhoog te drukken is erg groot, met mijn tong bewerk ik haar klitje zacht, mijn vingers maken rustige bewegingen in haar kontje. Met mijn andere hand bewerk ik zacht de opening van haar kutje. Met een lange kreet komt Miranda klaar: Oo… ja! Dit is het! Mm… ik kom! Mm… De sappen stromen rijkelijk langs mijn mond en vingers. Ik voel hoe haar lichaam weer tot rust komt, de vibrator is half uit haar kutje gevallen. Ik pak hem op en streel heel even haar lipjes, met haar hand drukt zij de vibrator even een stukje weg: “heel even rust,” kreunt ze zacht. Ik laat mijn handen en mond over haar lichaam glijden.

Ik kom iets omhoog, Marijke heeft zitten kijken naar het mooie schouwspel. Langzaam laat zij zich achterover zakken, ik kruip iets naar haar toe met mijn lippen begin ik haar mooie lichaam te strelen. Langzaam zak ik van haar nek naar haar borsten waar ik iedere borst een zachte behandeling geef: “mm… dat is lekker,” steunt Marijke. Ik glijd met mijn tong, een vochtig spoor achterlatend, naar haar navel. Met mijn tong streel ik zacht haar navel en buik, mijn handen gaan luchtig over haar benen die gestoken zitten in de nylon. Marijke ligt te kreunen en haar billen kunnen niet stil blijven liggen. Miranda is naast haar moeder gaan liggen, zachtjes streelt zij de borsten van Marijke. Haar lippen sluiten zich rond de harde tepel: Oo… ja… dit is echt te gek,” kreunt Marijke: “twee monden en vier handen. Mm… Ga door! Ik voel het komen.” Haar poesje lik ik zacht langs de buitenste lipjes. Langzaam ga ik naar boven waar ik met mijn tong haar klitje raak, tegelijk verdwijnt er een vinger in haar grotje: Oo… ja… ik ga komen… mm…” kreunt Marijke. Ik voel hoe mijn vingers strak in haar grotje gezogen worden, haar benen komen strakker rond mijn lichaam te zitten. Met kracht drukt zij haar onderlichaam tegen mij aan: “ik kom!” gilt ze “ja… ha… ja!” Met harde stoten van het lichaam lopen de sappen mijn mond in, met haar handen drukt zij mijn mond strak tegen haar kutje aan. Na een poosje laat zij haar spieren ontspannen en kan ik weer normaal adem halen. Als ik in de ogen van de dames kijk zie ik een en al genot maar ook een honger naar mij.

Marijke komt overeind en drukt mij gelijk achterover op het bed: “zo nu wil ik genieten van die harde staaf,” gromt zij. Gelijk voel ik haar handen strak rond mijn paal gelegd worden. Miranda drukt mij helemaal in de matras en komt met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Met aan elke kant een been zie ik haar billen steeds verder naar beneden zakken, heel even blijft zij op een paar millimeter van mijn mond stil hangen. De geur van haar openstaande grotje is een zalige opwinding voor mij. Ik steek mijn tong uit en lik zachtjes langs de vochtige lipjes: “mm… dat is lekker,” hoor ik haar kreunen, dan drukt zij haar billen verder naar beneden. De handen van de dames voel ik overal tegelijk over mijn lichaam strelen. Marijke kreunt: mm… deze ga ik opeten, wat een zalige paal.” Tussen haar lippen door verdwijnt mijn harde paal steeds verder in haar mond. Ik ben al vaker gepijpt maar wat Marijke doet, heb ik nog niet veel meegemaakt. Tot aan mijn ballen verdwijnt hij in haar keel, even laat zij hem zitten. Met haar tong verwent zij zacht mijn eikel en de harde stam van mijn lul. Ik wil het wel uitschreeuwen van genot alleen gaat dat niet want het poesje van Miranda zit strak op mij gedrukt, met haar heupen beweegt zij langzaam over mijn tong en lippen.

Mijn ademhaling gaat niet al te gemakkelijk doordat Miranda om beurten mijn mond en neus dicht drukt met haar billen, mijn handen laat ik langs haar mooie strakke billen glijden en druk gelijk haar billen iets omhoog waardoor ik wat lucht krijg. Marijke bewerkt mijn lul met haar lippen en tong op een zalige manier, heel langzaam laat zij hem uit haar mond glijden. Mijn eikel blijft net tussen haar lippen met haar tong drukt zij strak tegen de spieren aan de onderzijde van de eikel, het meest gevoelige plekje van de man, ik voel mijn zaad op kookpunt komen in mijn ballen. Dan zakt zij met haar mond weer naar beneden waardoor mijn lul volledig in haar mond en keel verdwijnt, mijn opwinding neemt iets af door deze manier. Ik voel aan het bewegen van Miranda dat zij op de rand van een orgasme zit, met mijn vingers streel ik zachtjes haar kontje, als ik mijn vinger door haar bilnaad laat lopen naar het poesje toe wordt deze erg nat van haar sappen. Met een natte vinger glijd ik weer terug door haar naadje en druk mijn vinger langzaam haar kontje in, even reageert zij hier niet op dan schiet haar kontje omhoog en komt met kracht weer op mijn mond terug: Oo! Ja… ha! Doe het ho… ik ga komen ja, ha, ja… Ja!” Gromt zij dan.

Mijn vinger druk ik helemaal in haar gaatje, met mijn tong streel ik haar klitje. Mijn vrije hand laat ik over haar kutje strelen en laat een vinger erin verdwijnen. In het warme grotje bewerk ik zachtjes de gevoelige voorkant van haar kutje. Met een luide kreet lopen haar sappen rijkelijk over mijn gezicht, haar lichaam ligt wild te schokken op mijn tong. Langzaam komt Miranda weer een beetje tot rust terwijl mijn opwinding alleen maar stijgt: Ho, ho… Marijke als je niet heel snel stopt dan ga ik je mond vol spuiten mm… dit is lekker mm… kreun ik zacht. Ik hoor haar zachtjes grommen en dan glijdt mijn op springen staande paal tussen haar lippen uit. De vrouwen strelen mijn lichaam van mijn tenen tot aan mijn haren, langzaam komt Marijke omhoog. Ik voel de harde tepels mijn benen raken. Langzaam komt haar tepel tegen mijn gevoelige paal aan: “mm…” grom ik zacht. Marijke komt nog iets verder omhoog als ik haar aankijk is zij gaan zitten met aan elke kant van mij een been, haar natte spleetje hang boven mijn lul: “ik ga je neuken jongen,” fluistert zij met een heel hese stem.

Ik kijk naar mijn lul die langzaam in haar grotje verdwijnt, ik voel haar kutje zich langzaam rond mijn paal sluiten. Elke millimeter die ik in haar glijd, is één en al genot. Ik moet de grootste moeite doen om niet direct mijn zaad in haar warme grotje te spuiten: “Ja… ha… dit is lekker,” kreun ik zacht, “mm… mm… zalig!” Miranda laat haar lippen over mijn tepels glijden, zachtjes bijt zij er even in. Met een harde stoot duw ik mijn onderlijf omhoog waardoor mijn harde paal helemaal in haar moeder verdwijnt. Marijke drukt mij weer terug op het bed: “ik bepaal de snelheid en niet jij,” gromt zij. Ik probeer om zo rustig mogelijk te blijven liggen maar met de mond en handen van Miranda en het warme kutje van Marijke is dat bijna onmogelijk. Langzaam begint Marijke mij te neuken met rustige halen laat zij mijn lul uit haar kutje glijden als ik er bijna uit schiet, knijpt zij haar lipjes tegen elkaar en houdt heel even stil waarna zij zich dan weer met een snelle beweging laat zakken. Ik voel het zaad borrelen in mijn ballen: Ho… ho… Marijke ik ga je kutje vol spuiten,” grom ik, Ho… dit is echt lekker mm…” Ik kijk in de ogen van Marijke: “spuit jij mij maar vol jongen. Kom maar, laat je warme zaad maar lopen,” kreunt zij, mij geil aankijkend. “Ik kom!” Roep ik dan, “ja… ja, ha, ja! Hier is het.” Met wilde schokken spuit ik mijn zaad haar kutje in.

Als mijn opwinding en genot een beetje afneemt zak ik terug met mijn billen op het bed. Marijke laat mijn verslappende lul uit haar grotje zakken, langzaam komt zij met haar kontje een stukje over mijn buik heen. Haar lipjes openen zich een beetje waardoor mijn zaad haar kutje uit komt lopen. Marijke komt naast mij op het bed liggen, de lippen van haar raken die van mij. Ik open mijn lippen en voel haar tong er tussen door komen, onze tongen raken elkaar in een passievolle zoen. De lippen van Miranda voel ik over mijn buik glijden, het zaad wat haar moeder op mijn buik heeft laten lopen likt zij op. Even later ligt Miranda aan mijn andere zij de lippen van haar raken die van en onze tongen strelen zachtjes langs elkaar. Ik proef mijn eigen zaad en de sappen van Marijke. Mijn handen strelen de ruggen van de vrouwen, zij pakken mij stevig beet zodat ik geklemd tussen hun in lig: “dames,” zeg ik, “zou ik even naar de wc mogen? Anders kan het wel eens zijn dat jullie dadelijk een nat bed hebben.”

Nou en? Vraagt Marijke, zij blijft mij stevig vast houden. Een kort poosje later laten de vrouwen mij toch los: “ga dan maar even,” lacht Marijke, “zullen wij iets gaan drinken?” Gaat zij verder. “Ja, lekker even de keel smeren,” glimlach ik naar haar. De dames lopen de slaapkamer uit en gaan naar beneden ik loop de badkamer in om bij de wc-pot een plasje te doen. Als ik even later ook beneden kom staat er een glas drinken op de tafel voor mij, de vrouwen zitten nog in hun blote billen net als ik. Ik zie dat zij zich een beetje verschoond hebben, ik ga op de bank zitten en voel dat de avond nog niet is afgelopen. Al weet ik niet of mijn jongeheer nog wel een keer zou kunnen.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *