Een Oosterse deal

()


Een paar maand geleden moest ik naar Japan om een zeer belangrijke zakendeal af te sluiten. Mijn vrouw kon verlof nemen en ging mee. Ik had gedurende een week dagelijks besprekingen met mijn potentiële klant, de onderhandelingen gingen zeer moeizaam. Mijn vrouw Frieda bracht haar tijd door met uitstapjes in de omgeving van Tokyo. Op vrijdagavond nodigde ik deze klant uit voor een etentje. Mijn vrouw die mocht ook aanwezig zijn. Frieda is een struise grote vrouw, met een lekkere geile kont en een paar grote borsten met gevoelige grote tepels die altijd stijf staan.

Voor het etentje dat doorging in een van de beste restaurants van Tokyo had Frieda een lang zwart kleed aangetrokken dat als een tweede huid om haar lichaam zat, al haar lekkere plekjes waren duidelijk zichtbaar. De klant, Oshido, een klein Japannertje van veertig jaar, kon zijn ogen niet van haar afhouden. Frieda maakte de opmerking dat hij haar met zijn ogen zat uit te kleden. Tijdens een dood momentje toen Oshido naar het toilet was, zei ze me dat hij er wel geil uitzag en als het nodig was ze geen probleem zou hebben om hem wat op te geilen.

Het etentje verliep gesmeerd. Oshido had alleen maar oog voor Frieda, en de sake vloeide rijkelijk. Toen Frieda zich wat ging opfrissen bekende Oshido, waarschijnlijk ook een beetje door de alcohol, dat hij een vrouw zoals Frieda als de perfecte vrouw zag, zo een lekkere kont daar konden ze in Japan alleen maar van dromen. Ik maakte een schuine opmerking dat ik hem wel begreep en ja hoor onze Frieda; dat was zeker een geile brok en ze was wel fier over haar forse kont. Ik verraadde hem een geheimpje: “als Frieda een goed glaasje op heeft wordt ze bloedgeil en is ze wel bereid tot een spelletje.”

Merkwaardig genoeg werd er toen nog meer sake geserveerd. Op het einde van de maaltijd bracht Oshido ons terug naar ons hotel. We vroegen hem mee naar onze suite om nog een glaasje te drinken om af te sluiten. Oshido plofte in een van de fauteuils, Frieda excuseerde zich; ze moest iets gemakkelijker gaan aantrekken. Ze kwam terug in een extra kort rokje en een tanktopje dat met moeite haar borsten kon verbergen. Ze nam plaats recht tegenover Oshido. De zetels waren erg Japans, dus zeer laag bij de grond, gevolg is dat als je knieën nogal hoog komen, en vanuit zijn plaats kon Oshido onder Frieda’s rokje kijken. Oshido had zo’n kleine digitaal fototoestelletje bij waarmee hij de hele avond foto’s maakte van ons. Ook nu bleef hij het toestelletje in zijn hand houden. Frieda die wel wat in de gaten had liet haar knieën nog wat meer uit elkaar gaan zodat Oshido haar kleine slipje goed kon zien en stiekem zat hij foto’s te maken van haar pruim.

Ik vroeg hem beleefd of ik zijn toestelletje even mocht zien, dat kon en toen ik op Play drukte zag ik een mooie close up foto van Frieda’s pruim, je kon zelfs de gekortwiekte schaamhaartjes zien. Tuurlijk deed ik alsof ik niks gezien had en gaf het toestelletje terug. Ik ging nog eens drankjes bijhalen en vroeg aan Frieda om mij te helpen, ik vertelde haar kort wat hij deed en zij stelde voor dat ze haar slipje zou uittrekken, waarop ik haar voorstelde dit slipje in een klein cadeau-doosje te stoppen en hem dit te schenken als aandenken. Zo gezegd zo gedaan. Frieda gaf mij het kleine doosje met haar slipje in, ik gaf het doosje aan Oshido als een aandenken van deze leuke avond met de boodschap dat hij het pas mocht openen als hij terug bij zijn thuis was.

Frieda zat terug op haar plaats en toen Oshido in de gaten kreeg dat haar slipje weg was verstijfde hij. Maar herpakte zich snel en begon weer foto’s te maken. Hij hield wel zijn benen strak gekruist. Hij zat zeker met een erectie. Frieda, mijn geile schat deed haar benen nog ietsjes meer uit elkaar, en ja hoor de reactie bleef niet uit. Oshido kreeg het warm. Het gesprek ging heel losjes en Frieda bracht het op seks. Hoe Japanners genieten van seks. Nu bleek dat Oshido gek was op orale seks, vooral het likken is de lievelingsbezigheid van vele Japanse mannen. Hij gaf ook toe tegenover Frieda dat hij erg gek was op haar lekkere kont. Waarop Frieda brutaal opstond voor hem ging staan met haar rug naar hem toe, zich voorover boog en haar rokje omhoog trok. M.a.w. haar geile kont bevond zich hiermee op zo’n vijftien centimeter van Oshido’s neus. Voor Oshido een spier kon vertrekken zei Frieda met een zwoele stem.

“Ik wil dat je nu mijn kont uitlikt tot ik klaarkom en mijn kut druipt van het geil, daarna wil ik dat jullie mij neuken tot ik sterretjes zie en al mijn gaten volgespoten zijn met jullie hete sperma. Nou Oshido liet niet op zich wachten, hij greep Frieda’s kont vast. Trok haar “wangen” lekker uit elkaar zodat haar bruine rozet lekker open lag en hij boorde zijn tong diep in haar kont. Als een bezeten man zat hij haar bruin gaatje uit te likken, Frieda begon al vlug te kreunen van genot. Toen Frieda haar kut begon te strelen trok hij haar handen weg en zei dat hij haar wou doen klaarkomen zonder dat ze zichzelf streelde.

En ja hoor haar kut, die in crew cut geknipt was, met lange bruine lippen die ver naar buiten hingen. Welnu, haar kut begon binnen de kortste keren te druipen van geilheid. Dit beeld was zo geil dat ikzelf met een stijve van jewelste kwam te zitten. Ik ritste mijn broek open en duwde mijn dikke pik in Frieda’s mond, zij begon mijn leuter met lange halen lekker te pijpen, ik zou dit niet lang volhouden. Oshido die ondertussen Frieda’s aars lekker verder uitlikte, begon eerst met een vinger haar rozetje te masseren. Door al het likken en strelen begon haar aars naar buiten te puiten alsof het “mondje” om meer aandacht vroeg. Na het strelen begon Oshido met vingerwerk. Eerst een klein Japans vingertje, daarna twee en nu was hij druk bezig met drie vingers Frieda’s kont open te rekken. Haar kut stroomde van het geil dat in dikke stromen langs haar benen naar beneden liep.

Frieda liet mijn dikke pik uit haar mond floepen, net op tijd, ik stond op het ontploffen. Met haar handen ging ze tussen haar benen door op zoek naar Oshido’s pik. Ze begon hem te strelen en trok zijn broek op, hierop draaide ze zich om en ging op de knieën voor Oshido zitten. Toen ze zijn broek omlaag ritste kwam zijn Japans apparaat naar buiten. Hij was nogal zwaar gebouwd, maar kort. Een korte, zeer dikke pik met een joekel van een champignon als eikel. Hier zou Frieda plezier aan gaan beleven. Ze nam hem direct, zij het met moeite, in haar mond. En begon hem te pijpen. Zij kon de pik helemaal in haar mond nemen, met de dikke eikel in haar keel.

Ik besloot ook om tot actie over te gaan, trok Frieda’s kont omhoog zodat ze op handen en voeten kwam zitten met haar lekkere kont in de lucht. Ik bracht mijn pik voor haar kut en duwde deze naar binnen. Haar hete natte hol omsloot mijn pik zoals een vuist die lekker knijpt. Ik begon haar direct zwaar door te neuken, haar dikke tieten bengelden in het rond. Oshido kreeg het wat moeilijker met het pijpen, Frieda beet dan maar in zijn pik om zijn aandacht te houden, hij schreeuwde het uit, (van genot en pijn tegelijkertijd). Hij gaf Frieda een ferme tik op haar kont, wat ook bij haar een golf van genot veroorzaakt, hierdoor en door mijn harde neuken kwam ze schreeuwend klaar, waarop ik dan weer mijn lading in haar kut spoot. En een serieuze lading was dit.

Nu is het mijn beurt zei Oshido, Frieda moest zich op haar rug draaien met de benen extra wijd en de kont omhoog, plaatste hij zijn dikke eikel voor haar natte aars. Langzaam duwde hij zijn pik in haar kont binnen. ’t Is een extra geil zicht om zo’n dikke eikel haar aars te zien binnen dringen. Je kon duidelijk zien dat het gat tot zijn maximum werd opengerekt. Oshido begon haar met lange halen lekker te neuken in haar kont. Frieda nam ondertussen mijn slappe geval in haar mond en begon deze terug tot leven te wekken. Het geile geneuk in haar kont maakte dit proces niet bijzonder moeilijk en binnen de kortste keren stond ik weer stijf.

Ik vroeg Oshido om een kleine pauze te nemen zodat we van positie konden veranderen. Ik stelde voor dat we Frieda samen zouden nemen. Oshido voor de afwisseling in haar kut en ik in haar kont. Ik ging op de grond liggen, daar mijn pik stukken langer is dan die van Oshido maakt dit dat hij haar ook diep kan neuken. Enfin, ik op de grond, Frieda op haar rug bovenop mij, mijn pik in haar aars, hij ging gemakkelijk in haar hol binnen, Oshido had dit gaatje lekker gesmeerd. Frieda’s kont wordt tijdens het aars-neuken even nat als een kut en dit maakt het neuken veel lekkerder dan bij vrouwen met een droge kont. Nu ik diep in haar kont zat perste Oshido zijn dikke eikel in haar kut. Ik kon de voortgang goed voelen.

Eens erin begonnen we samen Frieda te neuken, ik in Oshido uit, die tegengestelde wrijving maakte Frieda gek van geilheid en ze begon al vlug zwaar te kreunen. Dit was een supergeile situatie, en Frieda kwam meer dan eens klaar met als gevolg dat haar kut en haar kont nog meer geil produceerden. Haar lange kutlellen waren gezwollen van deze heftige neukpartij. Frieda vroeg uit geilheid ons om in haar mond te spuiten. We trokken ons beiden snel terug, want in zo’n situatie hou je het niet lang vol. De kont was lekker heet en eng, ik kon de pik van Oshido goed in en uit die kont voelen schuiven. Een hemels nummertje.

Zoals ik al zei we trokken ons eruit en Frieda ging op haar knieën en aan elke kant stonden Oshido en ikzelf aan onze pik te trekken Oshido spoot zijn eerste volle lading over Frieda’s snoet en in haar mond. Ik hield het ook niet meer en spoot mijn lading ook in haar mond, ze slikte dit gretig door en eiste nog meer. Ik was al twee keer klaar gekomen en moest een beetje rusten. Dus begon ze Oshido te pijpen en binnen een paar tellen had ze hem stijf gezogen. Hij wou haar nog even in de kont neuken. Frieda stak haar kont in de lucht en Oshido nam plaats achter haar. Zonder pardon duwde hij zijn pik naar binnen en speelde een in-uit-in-uit spelletje, telkens als hij zijn pik eruit trok kon je een plop horen, zo eng zat hij erin.

Haar kont-kut bleef dan voor een stuk openstaan en je kon diep in haar darmen kijken. Voor de lol stak ik er twee vingers in en Oshido twee aan de andere kant en trokken we haar aars ver open zodat we nog dieper in haar geile gat konden kijken, wat goed slijmerig was, Oshido likte zijn vingers af alsof het een goddelijk sapje was (was het ook, smaakt naar “nog meer a.u.b.”) Daarna ging hij door met neuken, en neukte haar nu vlugger en harder. Zijn pik plopte in en uit haar kont-kut en Frieda kwam voor de zoveelste keer klaar. Nu kon Oshido het ook niet meer houden en spoot zijn tweede lading in haar kont. Hij trok zich terug en Frieda likte zijn pik proper, ze genoot er duidelijk van.

Hierna namen we samen een lekkere douche waarbij Frieda ons nog eens klaar pijpte. Hierna ging Oshido, zeker voldaan naar huis. We troffen elkaar de dag erna, hij dankte me voor het mooie geschenkje en zou deze avond nog lange tijd gedenken. Maar gezien we nu businesspartners zouden worden moesten we elkaar zekere op geregelde tijdstippen treffen en het was onontbeerlijk dat Frieda er ook bij betrokken zou worden. M.a.w. we hadden de deal gesloten. En regelmatig een geil partijtje neuken was zeker iets om naar uit te kijken.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *