Ron, Lies en Iris

()


Ik leerde Iris kennen via een mailtje. Ik had op een site een reactie gevraagd over een paar dingen. Ik kreeg van mannen een hoop reacties maar ik was op zoek naar de reactie van vrouwen, jong of oud elke reactie was welkom. Ik had de vraag al een heel tijdje staan en had de belangstelling voor de site en de vraag al weer verloren. Naar mannen was ik niet op zoek, die gaven hetzelfde commentaar dat ik ook had.

Een hele tijd later, het zal een maand of drie later geweest zijn, zat er een mailtje in mijn box. In de mail kreeg ik een reactie van een vrouw. Op dit soort mailtjes had ik zitten wachten. Zij stelde zich zelf voor als een jonge vrouw die graag aan seks deed en dan ook eigenlijk wel bepaalde rollenspelen wilde spelen. Veel vertelde zij niet in dat eerste mailtje, ze sloot af met de zin, ‘als jij meer wilt weten van mij vraag het maar en ik geef je antwoord, je mag alles vragen’. Met een lichte blijdschap las ik de mail een keer of drie door. Om er maar geen gras over te laten groeien antwoordde ik direct.

Ik vroeg haar hoe oud zij was, hoe zij er uit zag, en wat voor kleren zij graag aan had, of zij een relatie had. Ik denk dat ik alles wel vroeg wat een man maar wil weten van een vrouw. Voor ik hem verstuurde las ik het nog een keer door en dacht: dat is wel erg veel wat je vraagt, als zij dat leest heb je kans dat zij nooit meer iets van zich laat horen. Maakt ook eigenlijk niet uit, zij heeft zelf gezegd dat ik alles mocht vragen. En met die gedachte stuurde ik het mailtje weg.

Het duurde een heel tijdje voor er weer een berichtje van haar kwam. Zij verontschuldigde zich dat het wat lang geduurd had maar dat kwam omdat haar pc kapot was. Zij gaf op al mijn vragen een eerlijk antwoord. Zij beschreef zichzelf.

<Ik ben 1m70 lang heb half lang roodbruin haar. Ik heb cup 80 D en van broek draag ik meestal maat 40 en soms is het ook wel 38. Mijn schoenmaat is 42, niet echt normaal haha. En ik schijn altijd te lachen en een gekke bek te trekken. Momenteel ben ik bezig om lerares te worden. Ik heb nu een fantastische relatie met een super coole meid, Melissa. Ik hou van knuffelen en masseren en gemasseerd te worden. Elkaar zachtjes strelen en verwennen. Ik ben ook gek op beffen die geur die smaak mm… heerlijk. Voor de rest wil ik misschien alles wel een keer proberen. Alles wat ik vergeten ben vraag je nog maar, een kus van een leuk meisje.>

Na de mail weer een paar keer gelezen te hebben werd ik heel erg in haar geïnteresseerd. Zij had wel geschreven dat zij nu een relatie heeft en geen aanleiding of behoefte had om nu vreemd te gaan. Ik had voor mijzelf tussen de regels door toch gelezen dat het ook best mogelijk was dat het wel zou kunnen gebeuren. Ik dacht er een poosje over na en zag dat zij niet had geschreven hoe oud zij was. Ik beantwoordde de mail weer en vroeg om haar leeftijd en vertelde dat ik zesenveertig was. En getrouwd, en dat wij elkaar zo nu en dan een pleziertje gunden. Misschien was dit voor haar al veel en mijn leeftijd te oud en wilde zij gelijk al niet verder met het contact. Je kunt beter gelijk maar een beetje eerlijk zijn dan weet je beiden wat je eventueel aan elkaar hebt. Ik schreef ook dat als zij wilde ik wel een foto zou sturen zodat zij kon zien wie ik was.

Het duurde weer een aantal dagen voor ik een berichtje van haar kreeg. In de vorige mail had ik haar verteld dat ik motor rij, als zij een keer zou willen mee rijden en zij had een helm dan kon zij wel een keer mee. Ik kreeg de mail op vrijdag, toen ik hem las werd ik toch wel een beetje blij. Zij vertelde haar leeftijd en schreef < dat mijn leeftijd er helemaal niet toe doet, het is zoals je jezelf voelt. Je kunt oud in jaren zijn, maar jong van hart en dat is het belangrijkste.> Er werd ook verteld over het motorrijden met haar ex en dat zij zelf het volgende jaar haar rijbewijs wilde gaan halen. Het aanbod om eens mee te rijden hield zij in haar achterhoofd en als het uitkwam dan wilde zij zeker een keer mee. De rest vertelde zij nog wat kleine dingen die alleen voor mij interessant zijn. Onderaan stond nog een regel: <die foto van jou zou ik graag ontvangen, ben benieuwd hoe jij er uit ziet.>

De mail beantwoordde ik gelijk en deed er een foto van mij bij en stuurde hem weg. Nog geen uur later kreeg ik een mail terug en er zat ook een foto bij: <dit ben ik dus, deze foto is al wel een jaartje geleden gemaakt, maar ik ben niet veel veranderd, alleen een jaartje ouder geworden haha.> Ik vond die foto van haar heel leuk en de man die erop staat ziet er heel lekker uit. Nog wat kleine dingen schreef zij. Zij moest de volgende dag werken, ik zou dus morgen haar zeker niet zien en ook geen mail krijgen, misschien in de avond, schreef zij. Ik was allang blij dat ik een beetje in haar beeld paste dat was een goed gevoel.

Een poosje later zag ik dat er op mijn msn een berichtje stond: of ik een persoon wilde toelaten tot mijn lijstje. Ik bekeek het even en zag dat het Iris was. Ik gaf gelijk toestemming en gelijk stond er een veldje: <hallo Ron hoe is het? Ik heb jou maar even toegevoegd kunnen wij iets makkelijker met elkaar praten.> <Hallo Iris, dat is leuk en het praat inderdaad een stuk sneller dan via de mail.> Wij chatten een heel tijdje, na verloop van tijd zei zij: <ik had al op bed moeten liggen, blijf weer veel te lang hangen, maar ik ga nu toch echt. Ik hoor je morgen wel weer, goede nacht en tot later, dikke zoen van een leuk meisje.> Ik wenste haar ook een goede nacht toe en sloot de pc af. Voor mij was het ook tijd geworden, na een lange week van hard werken moet je toch zo nu en dan even de tijd nemen om uit te rusten. Ik zei mijn vrouw welterusten en ging naar boven.

De volgende morgen was ik alweer vroeg op. Ik ben altijd vroeg mijn bed uit het liefste gewoon om een uur of zeven eruit en dan ook weer redelijk bijtijds erin. Tijdens het klaar maken van mijn ontbijt zette ik de pc aan en meldde mij even aan bij msn. Ik zag gelijk dat er weer verschillende mailtjes stonden. Nadat ik de mailbox had geopend bleken er inderdaad weer zes spam mailtjes in te zitten. Er zat nog een mail in, die was van Iris: <goedemorgen Ron, lekker geslapen? Ik wel, het was eigenlijk te kort maar de reden daarvan vond ik niet erg. Ik heb er over nagedacht en zou best morgen met jou een stukje willen rijden. Laat het even weten als jij ook zin hebt in een motorritje, dan kunnen wij iets afspreken. Zoen Iris.>

Mijn blik dwaalde naar buiten, het weer was heel erg mooi. Ik keek weer naar het scherm en tikte de bewerking: beantwoorden, in. Na heel even nagedacht te hebben schreef ik: <hallo Lieve Iris, dat lijkt mij een heel leuk voorstel. Ik kan zeker en wil dan als het jou ook uitkomt om een uur of negen gaan rijden. Ik weet alleen niet waar ik jou kan ophalen, ik kom vanuit Brabant. Ik hoor wel hoe en waar en dan zie ik jou morgen. Kus Ron.> Ik druk op de knop van verzenden en denk: nou maar even afwachten op het antwoord en dan gaan wij morgen misschien wel een leuke rit samen maken.

Later die dag stap ik op de motor en maak een leuk ritje. Het is heerlijk weer de zon staat strak in de lucht en er is ook geen wind. Als je even stil staat in je lederen kleding dan is het toch best erg warm eronder. Na een paar uurtjes mijzelf even een beetje te hebben afgereageerd kom ik heerlijk ontspannen weer thuis. Ik maak mijn motor een beetje schoon en zet hem in de schuur en trek mijn motorkleding uit. De zon is er nog steeds en ik ga in de tuin zitten en laat de zonnestralen lekker over mijn lichaam glijden. Door de rust en stilte dommel ik een beetje in. Ik schrik wakker als ik hoor.

“Wat een heerlijk weer, dit zou best altijd zo mogen blijven mm…” Ik krijg een zoen en mijn vrouw valt naast mij op een stoel neer.

“Hallo, Liesje hoe is het er mee? Lekker gewerkt? Ja, eigenlijk wel, alleen het was een beetje stil vandaag, lijkt wel of iedereen in de zon is blijven hangen. Maar volgens mij hebben zij nog gelijk ook,” antwoordt Lies. “Heb je nog een mailtje van Iris ontvangen?” “Ik heb nog niet gekeken ben zelf een uurtje weer thuis, ben weggeweest op de motor en wilde nu eerst even genieten van de zon, lach ik haar toe.”

Wij hebben een heel goede relatie en sinds een paar jaar gunnen wij elkaar ook dat plezier om eens wat met een ander te doen. Een poosje geleden heb ik voor het eerst mogen mee maken wat seks is met twee vrouwen. Lies wilde nooit iets weten van een vrouw tot op dat moment, maar zij is ineens veranderd en dat heb ik gemerkt. Samen met haar vriendin, Marijke, heb ik een fantastische avond beleefd. Daar was het heerlijk weer voor. “Ga je morgen ook weer rijden?” Vraagt zij dan. “Ik denk het wel, misschien gaat Iris wel mee en dan weet je maar nooit.” Ik geef Lies een knipoog en krijg een mooie geile blik terug. “Neem haar anders maar mee, dan kunnen wij misschien nog iets leuks doen met elkaar, mm… heb er wel zin in. Marijke kan dit weekend niet want die is een weekend weg, daar had zij weinig zin in,” antwoordt zij glimlachend. In haar ogen zie ik een verlangen en een heel klein beetje verdriet vanwege het gemis van haar vriendin.

Lies staat op en komt naar mij toe. Zij heeft een rok aan die tot net op haar knieën hangt, als het lekker weer is heeft zij bijna altijd een rok of jurk aan. Zij zegt altijd: ik geniet als ik een rok of jurk draag van de blikken om mij heen en ik voel mij er helemaal vrouw in zalig mm… Als zij zich voorover buigt en haar lippen op de mijne drukt gaat mijn hand via haar blote been langs haar dijen rustig omhoog. Ik streel elk stukje heerlijke huid van haar. In mijn mond hoor ik haar diep kreunen en zij zakt iets door haar knieën en zet ook beide voeten een stukje uit elkaar. Mijn hand schuift verder omhoog en Lies begint steeds heviger te bewegen op haar mooie benen, zij haalt haar mond van mijn mond af en kijkt mij diep aan en fluistert.

“Jij maakt mij heel erg gek mm… O! Ik ben al de hele dag zo geil Oo… ja, ga door mm… zalig!” Mijn hand raakt haar billen en gelijk voel ik dat zij geen slipje aan heeft. Mijn vingers gaan tussen haar benen door en raken het natte poesje aan. De lipjes staan al een stukje open en mijn vinger glijdt er zonder moeite in. Haar ogen draaien weg en een diepe grom ontsnapt tussen haar lippen: “Mm… Ja… zalig… ho! Ik ben zo heet. Ik wil klaarkomen! Ho… doe het Ron, ja… dat is lekker ho…” Mijn duim strijkt over haar klitje en als ik hem er iets steviger op druk pakt zij mij stevig rond mijn hals vast en zet haar voeten verder uit elkaar en zakt nog iets verder door haar knieën. Haar ogen staan stil en boren zich in die van mij. “Ja… ik kom…! Kreunt zij dan en ik voel haar lipjes zich strak rond mijn vinger trekken en gelijk worden mijn vingers nog natter. Zij blijft even staan en dan drukt zij mijn vingers uit haar kutje en geeft mij een heerlijke warme zoen. “Oo… daar was ik aan toe mm… en het was weer heerlijk Ron, mm…” zegt zij als mijn mond weer de vrijheid heeft gekregen. “Ik ga even onder de douche” zegt zij dan en loopt naar binnen. Ik kijk haar na en geniet van haar mooie billen die zachtjes bij elke stap op en neer gaan.

Ik heb een mooie en zalige vrouw moet ik bekennen mm… De avond gebeurt er niets meer, Iris gaat vroeg naar bed zij voelt zich niet erg lekker en wil de volgende dag van de zon genieten en besluit om vroeg naar bed te gaan. Als zij op bed ligt open ik mijn mailbox en zie gelijk dat Iris een mailtje heeft gestuurd. < hallo Ron, ik ga graag mee en als jij mij nou gewoon bij mij thuis komt ophalen? Ik denk dat het misschien wel het makkelijkste is.> Op de volgende regel heeft zij haar adres geschreven. <Ik ben klaar vanaf acht uur in de morgen. Ik zie je morgen kus van een leuk meisje.> Ik moet om de mail een beetje lachen en schrijf het adres op en open even een routeplanner en vul de gegevens in. Even later weet ik hoe ik het makkelijkste bij haar kan komen.

De volgende morgen ben ik vroeg wakker en na een opfrissende douche te hebben genomen loop ik naar beneden en doe even een ontbijt. Als ik daar mee klaar ben pak ik mijn motorkleding en trek dat aan. Ik neem de spullen die ik mee moet nemen en ruim deze in mijn zakken. Als ik naar buiten stap merk ik dat het al heel lekker is, er staat heel weinig wind en de zon is al aardig bezig om zich te laten voelen. Niet lang daarna rij ik rustig weg. Als ik bijna bij de afslag ben kom ik een tankstation tegen en besluit om eerst mijn tank maar even te vullen. Tien minuten later zit ik op de afrit en bedenk dan hoe ik moest rijden. Al snel weet ik het weer en binnen een paar minuten rij ik de straat in waar zij woont.

Als ik de motor bij haar voor de deur op de standaard zet gaat de deur gelijk open. Iris staat in de deuropening, zij ziet er heel lekker uit. Zij draagt een wijde rok blote voeten en een even weidse bloes, haar haren zitten in een snelle coup. Zij ziet er heel leuk uit. Ik loop naar de deur toe en krijg een heel leuke glimlach. “Hoi Ron, je bent lekker vroeg.” “Ja, dat had ik gezegd, als ik ga rijden dan doe ik dat zo vroeg mogelijk,” antwoord ik. “Kom binnen dan ga ik mij even in het leer hijsen en dan kunnen wij zo weg.” Ik loop achter haar aan: “ga maar ergens zitten, ik ben zo terug.” Ik neem plaats op de bank en kijk de woonkamer even door en constateer dat het een gezellig ingerichte kamer is, er staat veel groen en een paar kasten met een aardige verzameling boeken. Een paar minuten later komt Iris de kamer weer in. Zij zit mooi strak in haar zwarte lederen combi.

“Ik hoop dat ik niet weer last van mijn billen krijg” zegt zij dan.

“Hoezo?” Vraag ik. “Ik had altijd erg last na een tijdje op het zadel gezeten te hebben dat het net leek of er een striem op mijn billen zat en die deed zeer.”

“Daar weet ik de oplossing voor,” lach ik haar toe. “Vertel” roept zij gelijk.

“Dat komt doordat je een slip aan hebt en die rand drukt in je billen en gaat erg pijn doen, sinds ik dat weet draag ik onder mijn broek geen slip meer.” Zij kijkt mij aan en zegt dan: “is dat echt waar? Dan ga ik nu mijn sexy slipje even uit doen.” En lachend loopt zij weer weg. Als zij een paar minuten later terug is zegt zij: “kom wij gaan wij hebben al tijd genoeg verspeeld.” Wij stappen op de motor en rijden langzaam de straat uit. Ik moet even wennen aan iemand achterop. Sinds ik weer rij heb ik nog niemand achterop gehad, al snel merk ik dat Iris geen vreemde is en met elke bocht gaat zij heerlijk mee. Zij heeft haar armen rond mijn middel geslagen. Ik merk aan haar lichaam dat zij er van geniet. De vreugde van het samen rijden komt bij mij ook weer binnen en dat is een prettig gevoel. Vroeger toen ik ook motor reed ging Lies altijd mee, maar daar heeft zij nu geen zin meer in.

Na een tijdje gereden te hebben rijden wij een parkeerplaats op met een restaurant. Wij stappen af en lopen lachend en genietend naar binnen. Wij pakken beiden een broodje en een kop koffie en gaan aan een tafel zitten. Iris kijkt mij aan en zegt.

“jij ziet er echt best goed uit, op de foto had ik dat al gezien maar in het echt ben jij toch nog veel leuker mm…” Zij strijkt met haar vingers langs die van mij en kijkt mij heel lief en geil aan. “Dank je,” antwoord ik, “ik probeer er ook zo lang mogelijk goed uit te blijven zien, ik vind dat erg belangrijk voor een mens, je voelen zo als je eruitziet. Ik moet ook zeggen dat jij er heel sexy uit ziet, als ik jonger was dan werd ik spontaan verliefd op jou,” ik geef haar een knipoog en kijk haar aan. Zij neemt een slok van haar koffie en zegt. “Heeft leeftijd daar iets mee te maken dan? Kun je niet verliefd worden nu jij een paar jaar ouder bent?” Op dit antwoord had ik niet gerekend en wist ook even niet wat ik moest zeggen.

“Eigenlijk niet, daar heb jij gelijk in, leeftijd heeft er niets mee te maken.”

“Nou dan staat het jou vrij om verliefd te worden of te zijn op mij,” lacht zij mij toe. “Dank je, dan denk ik dat de verliefdheid wel een beetje zal groeien de komende dag,” zeg ik. Na een poosje stappen wij op en lopen naar de motor toe. Wij nemen even door welke richting wij op zullen gaan. Als wij de richting hebben bepaald stappen wij weer op en rijden rustig de parkeerplaats af. De rit gaat heerlijk het is net of er niemand achterop zit, Iris weet precies hoe zij zich moet gedragen op de motor. Na een poosje tikt zij mij even aan en wijst op een bord, het bord geeft een parkeerplaats aan. Als wij de afrit naar de parkeerplaats hebben bereikt rij ik deze langzaam op. Ik zet de motor neer en Iris stapt er van af, ik zet hem op de standaard en stap ook af. Iris heeft haar helm af gedaan en kijkt mij heel gelukkig aan.

“Ik geniet er van Ron heerlijk, ik wist niet dat het zo lekker was om weer achterop te zitten mm… Ik heb alleen een klein probleem,” en gelijk kijkt zij in de rondte, “ik moet vreselijk nodig plassen.” Ik kijk haar aan en glimlach: “dan ga je toch even in de struiken zitten of staan dat kan toch best.” Zij kijkt mij aan en in haar ogen glimt een lichte tinteling: “kijk jij dan even of er niemand aan komt? En alleen kijken of er niemand komt en niet naar mij kijken.” En lachend loopt zij tussen de struiken. Ik kijk even over de parkeerplaats, deze is erg stil er staat een auto en die staat aan de andere kant. Als ik mij omdraai en de struiken in kijk zie ik Iris haar broek uit doen en heel even bukt zij zich iets en kijk ik tegen haar billen aan. Mm… mooie billen constateer ik. Dan recht zij zich weer en zie ik tussen haar benen een straal komen. Ik kijk ter hoogte van haar gezicht en tussen de bladeren door zie ik dat zij mij aan kijkt, er staat een heel geheimzinnige blik in haar ogen maar ook een blik van: ‘ik daag je een beetje uit.’ Ik voel de kriebels door mijn lichaam lopen en draai mij om en kijk weer over de parkeerplaats. Iris komt weer rustig aan gelopen en kijkt mij aan en lacht dan even, haar tong streelt langs haar lippen. Zij komt iets dichter bij en tilt haar hand op en laat een vinger over mijn lippen gaan. Ik steek mijn tong uit en gelijk proef ik de urine die op haar vinger zit, zij kijkt mij aan en haar tong streelt langs haar lippen. Ik doe een stapje naar haar toe, haar lippen zijn nu een paar centimeter van mij vandaan. Even kijkt zij mij strak aan, ik voel een arm rond mijn hals en ik wordt naar voren getrokken. Onze lippen vinden elkaar, haar mond gaat langzaam open en mijn tong ontmoet die van haar. Ik laat mijn tong rustig langs die van haar glijden en langzaam streel ik de volle lengte van haar tong. Wij laten elkaar los en gelijk zegt Iris.

“Laten wij weer verder gaan, ik geniet er nog steeds van en ik wil dat groene ding weer tussen mijn benen voelen.” Als wij de helmen hebben op gezet stappen wij weer op en rijden de parkeerplaats weer af. Ik voel nog haar tong langs mijn lippen strelen, een zalige rustige streling ook daar heeft zij beslist geen les meer in nodig met die tong van haar brengt zij een man en een vrouw heel snel in opperste stemming mm… Wij rijden poosje door en als ik even moet tanken zeg ik.

“Iris wij zijn niet zo ver bij thuis vandaan, zullen wij even langs gaan bij mij?” Zij kijkt mij aan en vraagt: “is jouw vrouw thuis?”

“Ja, die is thuis en die weet dat wij samen aan het rijden zijn,” antwoord ik haar. “Vindt zij het goed dat jij mee brengt naar jullie huis?” Vraagt zij. “Gisteren zei zij tegen mij breng haar morgen even mee kunnen wij kennis maken en misschien…. Je weet maar nooit,” antwoord ik haar glimlachend. “Oké, lijkt mij wel leuk, ik ga een met jou mee.” Wij stappen weer op en rijden naar mijn huis. Als wij een half uurtje later het pad oprijden komt Lies aan gelopen. Ik zet de motor op de standaard en als wij onze helmen af hebben stel ik de dames aan elkaar voor. Ik doe nog even iets aan de motor en als ik mij omdraai zijn de dames al weg. Glimlachend loop ik achter de meisjes aan. In de keuken zie ik de helm en de jas van Iris liggen. Ik hang mijn spullen op en loop naar buiten, Iris zit in haar motorbroek en laarzen in een stoel. Ik kijk haar aan en zeg.

“Jij mag je broek en laarzen wel uit doen. Jij weet ook wel dat ik er niets onder aan heb dus dat is denk ik iets te veel om gelijk in mijn blote billen hier te gaan zitten,” antwoord Iris. “Jij hoeft je voor mij niet in te houden, Iris, ik ben wel wat gewend en als het voor jou wat makkelijker is wil ik mijn bikinibroekje ook wel uit doen.” En gelijk staat Lies op en stroopt het broekje van haar lekkere billen af. Iris kijkt met veel bewondering naar het kale poesje van Lies en staat dan op en doet haar laarzen en lederen broek uit. Lies en ik krijgen een heel mooie vrouw te zien, zij is overal heel mooi gevormd, de benen zijn stevig en stralen een grote kracht uit. Haar buik is plat en er liggen best een paar mooie strakke spieren onder. Het poesje is geschoren alleen niet kaal in de lengte van haar spleetje heeft zij een klein streepje haar staan. De lipjes zijn een klein beetje gezwollen en stralen een erotische sfeer uit. Haar borsten die zij nu ook de vrije ruimte heeft gegeven zijn ook mooi strak en blijven zonder bh ook heel mooi staan, de tepels zijn iets verhard en staan als een paar knopjes te wijzen naar voren.

“Jij ziet er heel mooi uit Iris,” zeg ik dan. “Dank je wel, ik probeer er ook zo goed mogelijk uit te blijven zien en tot nu toe lukt dat ook redelijk goed, als ik mag dan moet ik Lies ook een compliment geven want jij ziet er ook heel goed uit mm…” Iris is weer gaan zitten. Zij draait haar stoel zo dat de zon over haar lichaam streelt. Het lichaam van Iris word door deze streling van de zon nog meer erotischer en in mijn broek voel ik dat mijn lul zich langzaam begint op te richten.

“Waarom heb jij eigenlijk nog iets aan Ron,” vraagt Lies ineens en kijkt mij gemaakt boos aan. “O, sorry maar er groeit iets en misschien willen de dames dat niet zien,” geef ik als antwoord. Iris draait haar hoofd naar mij toe en zegt. “Waarom zouden wij dat niet willen zien? Ik denk dat het een hele eer voor een vrouw is als zij ziet dat het de man iets doet zonder dat zij hem aanraakt, dus doe die broek maar uit en laat het maar zien.” Lies kijkt mij stralend en glimlachend aan. Ik sta op en trek mijn slip uit en gelijk schiet mijn harde lul omhoog en tik tegen mijn buik aan.

“Zo, het doet jou inderdaad iets zie ik,” zegt Lies.

“Ja, dat zei ik toch, maar dat is niet zo vreemd met twee mooie vrouwen in de buurt die dan ook beiden nog helemaal naakt zijn mm…

“Wat ik wel jammer vind,” zegt iris, “is dat wij onze poesjes netjes hebben geschoren en dat jij er nog zoveel haar op hebt staan.” Ik word aan gekeken door beide dames en zeg dan: “alles wat er teveel op zit mag je weg halen, ga je gang.” Ik hoor even niets en dan staat Iris op en pakt Lies bij de hand en zegt. “Kom Lies wij zullen hem eens lekker scheren ik hou wel van een kaal paaltje het is een stuk prettiger als je die in je mond neemt mm… Lies kijkt mij aan en zegt dan. “Dat is een heel goed idee Iris.” Ik word aan beide handen gepakt en achter de dames aan getrokken het huis in.

Wij lopen naar boven en daar word ik in de badkamer op de wc gezet. Iris pakt het scheerschuim en begint mijn zak en lul en de rest er om heen in te smeren met het schuim. Lies heeft het scheermes gepakt en begint met ervaren halen de haren voorzichtig van mijn lijf af te halen. Ik zie dat Iris een stap naar achter heeft gedaan en met haar vingers haar poesje opent en een vinger haar grotje in laat glijden. Mm… ja… dat is een mooi gezicht ho, ja!” Zij staat te schudden op haar benen, haar vingers glijden snel over haar lipjes en over het stijve klitje. Ik kijk recht in haar ogen en ineens roept zij.

Ho! Ik kom! Ho… dit is lekker ja… mm…” Ik zie dat haar vingers natter worden. Zij pakt zich beet aan de verwarming en komt langzaam weer tot rust. Als Iris een beetje is bijgekomen komt zij op haar knieën voor mij zitten en drukt haar lippen op de lippen van Lies. De dames laten mij even voor wat het is en Lies streelt met haar vingers over de rug van Iris. De andere hand glijdt tussen de borsten van Iris naar haar bijna kaal spleetje. Als Lies Iris haar lippen los laat neemt zij haar vingers die zij uit het poesje van Iris haalt in haar mond en kreunt. “Mm… jij smaakt goed. Ho! Daar wil ik nog veel meer van mm…!”

Iris neemt het scheermes op en gaat met haar benen wijd voor mij staan. Langzaam en zachtjes glijdt het scheermes langs mijn ballen. Lies is tussen de benen van Iris gekropen en kust haar boven benen van haar knieën tot vlak aan haar poesje. Dan zakt zij terug en doet met het andere been hetzelfde. Haar hand streelt over de strakke billen van Iris. Met haar tong spreidt zij de lipjes, zachtjes glijdt haar tong er tussen en likt de binnenzijde van de lipjes. Heel langzaam glijdt haar tong omhoog en neemt dan het harde klitje tussen haar lippen en gelijk draaien de ogen van Iris helemaal weg. Ho! Wat doe je daar Lies? Dat is lekker… ho… ja… ga door… ho… met die lul ga ik zo wel verder. Ho, lik mijn klitje, ja, ho, zalig!”

Het scheermes heeft zij neergelegd en met haar handen trekt zij haar kutje open en drukt het met kracht op de lippen van Lies. “Mm… je smaakt echt aangenaam, ho! Dit is zalig… wat een poesje mm… gromt Lies onder Iris vandaan. Ik neem mijn lul in mijn hand en begin er zachtjes aan te trekken. “Ho! Jullie maken mij helemaal gek, mm… ik voel mijn zaad om hoog komen ja! Ho! Lik haar Lies, ja…” Iris kijkt mij aan en kreunt. Ho… ja… Ron laat mij je zaad zien! Ho… trek jezelf af mm… ik wil het zien ja! Spuit je zaad de lucht in.” Zij blijft mij heel geil aan kijken met haar tong streelt zij langs haar lippen. Diep vanuit haar keel komt een heel diep gegrom.

Ja! Ik kom Lies! Ho… die tong wat is die lekker mm…” Mijn lul staat op klappen met lange halen kreun ik. Ho… dit is mooi… ik kom… klaar… ja.” Met grote kracht schiet mijn zaad de lucht in. Ik richt mijn lul een beetje en er vallen een paar dikke klodders op de schaamlipjes van Iris en op de lippen van Lies. “Ik kom!” Gromt Iris, ze pakt het hoofd van Lies beet en drukt het strak tegen haar poesje aan. Haar ogen draaien alle kanten op. Mm dit is lekker.” Lies likt al mijn zaad van het poesje van Iris af en zucht diep, “mm lekker mm…”

Iris komt weer terug op de aarde en pakt het scheermes weer beet en maakt het werk aan en rond mijn lul en ballen af. Na het afgespoeld te hebben met water en afgedroogd te hebben zakt zij met haar mond naar onder en neemt mijn lul, die slap is in haar mond. Zij trekt het vel naar achter en streelt met haar tong langs mijn eikel. Heel even zet zij haar tanden in mijn eikel, het is een zalig gevoel. Ik zak van de wc-bril af en ga op de grond zitten. Iris blijft mijn lul verwennen met haar mond. Lies komt over mij heen staan en drukt haar heerlijke poesje tegen mijn lippen aan. Ik open mijn mond en laat mijn tong zachtjes langs haar lipjes glijden.

“O, ja… dat is lekker ho… neem mijn klitje ho… ik ben zo geil! Ik wil komen! Ja… dat is het mm…” Ik neem haar klitje tussen mijn lippen en zuig er zachtjes op. Met mijn handen verwen ik haar zalige billen. Iris laat een hand over de benen van Lies strijken en met haar andere hand streelt zij mijn billen. Ik voel een vinger zich een weg zoeken naar mijn gaatje, ik licht mijn billen iets op en gelijk drukt Iris haar vinger diep mijn kontje in. Ik laat mijn vinger bij Lies in haar kontje verdwijnen, met mijn andere hand streel ik haar lipjes en zachtjes verdwijnt mijn vinger haar grotje in.

“Ja… ha… ja… Ron! Dit is lekker. Ja neuk mij met je vingers… ho… ik ga komen ja.. ha… ja! Met een luide kreun komt Lies tot een ontlading. Mijn mond vult zich met haar sappen. Ik blijf haar likken ook Iris blijft mij neuken. Mijn lul is weer gegroeid tot volle sterkte. Iris laat hem uit haar mond glijden en staat op. Zij kijkt Lies aan die even van de wereld af was en nu weer een beetje op adem komt. Langzaam laat zij zich zakken en ik voel mijn lul verdwijnen in een warm grotje.

“Mm… lekker… mm,” kreunt Iris diep van uit haar keel. Zij laat zich helemaal over mijn lul heen zakken en zit dan heel even stil. Zij begint mij te neuken eerst langzaam maar steeds sneller. Er blijven aan een stuk dierlijke geluiden uit haar keel komen. Lies geeft mij een diepe zoen en kreunt. “Dat is lekker Ron mm… ik ga jou zo ook even neuken… mm! Mijn lul wordt op een zalige manier verwend in het grotje van Iris. Zij stopt net zo plots als dat zij begon en mijn lul glijdt tussen haar strakke lipjes uit. Ik word aan mijn hand omhoog getrokken en beide dames begeleiden mij naar de slaapkamer.

Als ik op het bed ga zitten pakt Lies vanuit de kast een paar hulpmiddelen waaronder de voorbindpenis van Marijke. Iris neemt deze van haar over en bindt deze voor. Iris drukt haar lippen op de lippen van Lies en hun tongen glijden langs elkaar heen. Lies neemt de penis in haar handen en trekt hem af. Zij laat Iris los en gaat naast mij op het bed liggen, zij kijkt mij aan en trekt mij boven op haar, haar hand pakt mijn harde lul beet en begeleidt hem bij haar naar binnen. Ik druk mijn lul zachtjes naar binnen en kijk Lies strak aan. “Mm… lekkere vent van mij, neuk je vrouwtje mm… ja… ho… zalig.” Ik neuk haar met lange halen. Ik merk dat Iris achter mij op het bed kruipt en tussen onze benen in komt zitten. Haar handen pakken mijn billen beet en ik voel dat zij er een glijmiddel in laat lopen en zonder verdere voorzichtigheid drukt zij de voorbindpenis in een keer helemaal mijn kontje in.

“Ho! Dat doet zeer maar het is ook wel lekker “Ho… ja neuk mij Iris! Ho… zalig!” Iris begint mij met stevige halen te neuken, ik volg in het zelfde tempo en druk mijn lul bij Lies in en uit haar poesje. Iris trekt de penis uit mijn kontje. Ik draai mij om en neem Lies gelijk mee. Als ik op mijn rug lig begint Lies mij vol overgave te neuken. Ik hou haar even tegen en gelijk drukt Iris de penis die zij weer goed vochtig heeft gemaakt bij Lies in haar kontje. Lies kijkt mij aan en in haar ogen lees ik een lichte paniek, het is de eerste keer dat zij zich door zoiets groots in haar kontje laat nemen. Diep kreunt zij als Iris de penis zachtjes verder naar binnen drukt.

Ho! Dit doet pijn ho… ga door Iris ik wil het ja… doe het, ja!” Iris pakt de heupen van Lies beet en drukt de penis helemaal naar binnen. Lies moet even wennen aan de opvulling en begint dan weer te bewegen met lange halen neukt zij mij, Iris neukt haar in hetzelfde tempo ik hoor beide dames diep kreunen. “Ja… ho… lekker… ho… ja… neuk mij zalig tot al mijn gaatjes gevuld zijn! Ik geniet! Ho… ho… ho… zalig…. Ja, neuk mij… mm.” De voorbindpenis heeft aan de achterzijde ook een penis zitten, door het neuken gaat de lul ook bij haar stevig heen en weer. Zij gromt net zo hard als Lies. “Ja… ik neuk en word geneukt… mm… ik ga zo komen dat is lekker mm… ho… Lies je bent zo lekker! Ik kom!” En met een luide kreun komt zij schokkend klaar. Ook Lies gilt het uit. Ja… ik ook… mm ho… ja….” Ze grijpt mij beet en zet haar tanden jankend in mijn schouder, met een diepe huilend geluid laat zij zich helemaal gaan. Ik voel haar sappen langs mijn lul lopen.

Lies ontspant zich en laat zich nadat Iris de penis uit haar kontje heeft gehaald naast mij op bed vallen. Haar hand glijdt over mijn borst en streelt over mijn tepels die zij zachtjes tussen haar duim en vinger in neemt en er even hard in knijpt. Ik schiet omhoog en gelijk wordt mijn lul in een warme mond genomen. Ik voel een tong weer langs mijn lul glijden. Lies komt ook omhoog en met haar tong streelt zij via mijn borst over mijn buik naar mijn lul toe. Zachtjes neemt zij een voor een mijn ballen in haar mond en zuigt er even op. Haar hand streelt het stukje lul wat niet bij Iris in haar mond zit.

“Mm… heu… dames ik word hier helemaal gek van mm… ja.” Iris laat hem uit haar mond glijden en samen met Lies likt zij hem van onder naar boven, geen plekje wordt over geslagen. Ineens voel ik dat mijn lul met een snelle beweging word opgenomen, heel langzaam komt hij er dan weer uit en gelijk neemt de andere mond het over. Ik kan geen moment meer stil liggen. Mm… ja… ho… zalig! Ik ga komen! Ho, ja… dit is lekker ja! Ik kom!” En met een paar krachtige stralen schiet ik mijn zaad voor de tweede keer de lucht in. Mijn lul wordt nog steeds op een zalige manier gelikt. Ik voel het genot langzaam weg zakken, mijn lul gaat ook langzaam liggen. Ik kijk omhoog en zie dat Lies en Iris elkaar weer een diepe zoen geven. Hun tongen spelen met mijn zaad. Ik krijg als zij elkaar los laten van Lies een diepe zoen en voel ook mijn zaad via haar tong mijn keel in lopen. Ik slik het met genoegen in en straal vol overgave ook geeft Iris mij een lekkere zoen en via haar tong krijg ik nog iets meer zaad terug.

Wij vallen op het bed neer en zuchten even heel diep. Dat was lekker mm… ik hoop dat het nog vaak mag gebeuren.” Wij kijken elkaar aan en staan dan op. Ik loop naar de badkamer en zeg. “Als het aan mij ligt is dit zeker niet de laatste keer dames het was geweldig!

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *