In elke hand één…

()


Als ik thuiskom in mijn flatje hoor ik gerommel in het huis naast me, het stond al een tijdje leeg en het ziet er naar uit dat ik nieuwe buren krijg. Als ik klaar ben met eten gaat de bel, ik doe open en een vrouw staat voor mijn neus.

“Hallo” zegt ze “ik ben Norma en ben samen met mijn man en twee zoons je nieuwe buren voor de komende vijf jaar.” Ik zeg dat ik Eva ben en vraag direct “waarom vijf jaar.”

“Mijn zoons gaan beiden studeren in deze stad, mijn man heeft een project voor dezelfde tijd en omdat beide zoons redelijk beschermd zijn opgevoed en ik geen vijf jaar alleen wil zijn kom ik mee.”

“Welkom Norma en als je tijd hebt kun je gerust even een kopje thee komen drinken.” We nemen afscheid en ik kruip onder de douche. Morgen is het zaterdag en het belooft een prachtig weekend te worden.

Heel vroeg boodschappen gedaan vandaag en de rest van de dag wil ik op het strand doorbrengen. Toch te laat weggegaan, de drukte is enorm, gelukkig ben ik op de fiets maar als ik op het strand aankom vind ik het al veel te druk. Goede raad is duur maar ik besluit om verder te fietsen naar het naaktstrand wat ik wel vaker doe wanneer het zo druk is. Ik vind een plekje aan de rand van de duinen en installeer mezelf. Ik lig een half uurtje als ik mijn naam hoor, mijn nieuwe buurvrouw komt op me aflopen en vraagt of ik hier vaker kom.

“Hoi Norma, ja altijd als het erg druk is” zeg ik haar toch enigszins verbaasd haar hier aan te treffen omdat ze zoals ze zelf zegt altijd zo beschermd gewoond hebben.

“Mag ik bij je komen liggen” vraagt ze en ik nodig haar uit met een handgebaar. Ze ziet er goed uit voor een vrouw met twee kinderen en ook is ze egaal bruin zodat dit zeker niet de eerste keer is dat ze op het naaktstrand is.

“Alleen” vraag ik haar, “ja” zegt ze “Martin heeft nog wat klusjes en de jongens hebben nog een week school dus die komen pas volgende week.” Als we naar huis fietsen vraagt Norma “Ben je er morgen weer dan kun je kennis maken met Martin die belooft heeft om morgen een dag vrij te nemen van het klussen.”

De volgende dag maak ik kennis met Martin, een mooie man met een heerlijk stuk vlees tussen zijn benen die lekker slingert tijdens het lopen. Ook Martin is egaal bruin en duidelijk niet vatbaar voor mijn vormen die ik overduidelijk aan hem etaleer. Een leuke dag en ik denk dat ik er een paar leuke buren bij heb in het trappenhuis.

De week erop regent het maar maak ik wel kennis met de tweeling van Norma en Martin. Peter en Geert zijn twee blonde knapen met leuke koppies en steken ruim een kop boven mij uit. Die avond word ik uitgenodigd om wat te komen drinken en maken we wat beter kennis met elkaar. De jongens hebben net gedaan met hun eerste jaar unif. Het duurt een paar weken voor we elkaar weer zien op het strand en ook zijn de jongens hier nu bij, lijken qua lichaam veel op hun vader en als de mannen voetballen kijk ik naar hun slingerende geslachtsdelen, ik geniet. Om twee uur nemen Norma en Martin afscheid, ze hebben nog iets te doen.

“Mogen wij nog even bij je blijven Eva” vraagt Geert.

“Natuurlijk” zeg ik en beiden nemen de opengevallen plaatsen in en komen daardoor dichter bij me liggen.

“Jongens mag ik iets vragen,”

“Kom maar op” zegt Peter.

“Je moeder zegt dat jullie beschermd zijn opgevoed maar jullie zijn het wel gewoon om op een naakt strand te liggen.” Peter reageert en zegt dat onze moeder dat wel denkt maar dat wij beide brutaler zijn en meer ervaring hebben dat dat zij graag zou willen.

“Je maakt me nieuwsgierig” zeg ik “vertel maar verder en laat de sappige details niet achterwegen.” De jongens glunderen en vertellen verhalen van school, het voetbal, het zwembad en ook nog over de sauna waar ze buiten weten van moeder lid van zijn. Ik ben wel iets gewend en zo te horen zijn deze knapen inderdaad niet echt onervaren en mijn kutje begint te kriebelen. Het wordt al laat, we besluiten naar huis toe te gaan en gedrieën fietsen we naar huis.

“Morgen zijn pa en ma weg ga je dan weer mee met ons naar het strand Eva” vraagt Peter.

“Akkoord” zeg ik “hoe laat gaan we weg.”

“Zullen we elf uur hier voor de deur afspreken” vraagt Geert, “ok” zeg ik “tot morgen” en doe de deur achter me dicht. Die avond moet ik mezelf een aantal keren klaarmaken met de gedachten die me parten spelen, als ik de jongens zover kan krijgen ga ik een mooie dag tegemoet. De volgende dag is het maandag, mijn vrije dag en het strand ligt er verlaten bij, in de ruime omtrek zie ik niemand liggen. We leggen onze handdoeken neer en kleden ons uit. De jongens hebben zich aan weerszijde van mij gelegd en we kletsen er flink op los. Wanneer het even stil is en ik op mijn rug van de zon geniet zegt Geert ineens tegen me

“Eva je weet toch zeker wel dat je een mooie vrouw bent.”

“Als jij dat vindt zal het wel zo zijn” zeg ik terug, en sluit mijn ogen weer. Plots voel ik dat er aan weerszijde iets in mijn handen gelegd wordt en als ik het vastpak weet ik ook meteen wat het is. Twee harde stijve pikken heb ik vast en op dat moment voel ik ook twee handen op mijn lichaam komen die mij beginnen te strelen, elk aan één kant van mijn heupen tot mijn schouders.

“Vindt je dit erg vervelend” vraagt Peter, als antwoord begin ik ze langzaam af te trekken. “Ik geloof het niet, zo te voelen” antwoord Geert en direct gaan de handen naar mijn tieten. De jongens zijn inderdaad geen beginnelingen voel ik terwijl ik geniet van hun kneden en spelen met mijn tepels. Eén hand verdwijnt tussen mijn benen en vind mijn ondertussen kletsnatte kut, een vinger verdwijnt naar binnen en een ander speelt met mijn knopje. Peter maakt zich los van mij en beweegt zijn lul naar mijn mond toe en om hem in mijn mond te nemen draai ik me op mijn zij.

Mijn nieuwe positie geeft Geert de gelegenheid om vanachter tegen me aan te komen liggen, zijn hand vindt opnieuw mijn tieten en een stijve prikt tegen mijn dijen aan. Mijn eigen hand houdt de lul van Peter vast en met mijn tong lik ik rond zijn eikel en zuig hem verder naar binnen toe. Ik doe mijn benen iets wijder, duw mijn kont wat naar achter zodat Geert de ingang van mijn grotje vindt en zachtjes zijn pik naar binnen schuift. Niet voor het eerst in mijn leven heb ik twee pikken in me en ik geniet. Beiden beginnen me nu zachtjes te neuken en ik werk gewillig mee. Peter is de eerste die zijn zaad in mij loost, ik slik het netjes door en Peter zakt af naar mijn tepels die hij met zijn mond nog harder maakt en er flink op los zuigt. Ik voel ook mijn orgasme opkomen en als ik klaarkom kreunt ook Geert en voel ik zijn lul bewegen op de maat van zijn zaad dat in mijn kut spuit. Langzaam glijdt zijn verslappende lul uit me, een golfje zaad met zich meetrekkend. Ik wil meer en duw Peter op zijn rug en ga op hem zitten zijn lul naar binnen werkend. Geert gaat weer achter me zitten en bewerk mijn tieten opnieuw terwijl ik mezelf op en neer beweeg op de lul van Peter. Ik kom klaar en laat mij voorovervallen op de borst van Peter. Geert vraagt bij mijn oor.

“Eva je hebt nog een gaatje vrij heb je dat al eens gedaan en wil je mij daarin hebben.” Natuurlijk begrijp ik wat hij bedoelt en ondanks dat het alweer even geleden is stem ik toe. Hij drukt zijn stijve tegen mijn kontgaatje en langzaam schuift zijn lul naar binnen. In mijn kut voel ik ook de lul van Peter weer groeien en uit eerdere ervaring weet ik dat het niet lang zal duren voor ik mijn derde orgasme zal krijgen. Om en om verdwijnen de lullen in me en een geweldig gevoel maakt zich van mij meester. Wederom bewijzen de jongens dit niet voor het eerst te doen en als ik mijn derde en vierde orgasme heb gehad spuiten ook de jongens hun laatste zaad naar binnen. Nadat we ons in de zee hebben af en uitgespoeld liggen we nog even na te genieten van deze dag.

“Eva” zegt Peter “je bent een lekker geil wijfje en ik weet zeker dat we de komende vijf jaar regelmatig van je komen genieten.”

“Ik hoop het jongens” zeg ik en geef beiden een zoen.

Eva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *