Rust

()


Eindelijk wat rust. Jouw nieuwe job bevalt je goed, leuke collega’s, het werk is uitdagend en vooral de afstand maakt dat je veel meer tijd hebt voor jezelf. Regelmatig ben je weer fanatiek aan het sporten. Beetje bij beetje zie ik je weer gelukkiger worden met je looks. Het nieuwe huis is af en ook hier zie ik duidelijk dat er een last van jouw schouders is afgevallen. Je kleedt je steeds sexyer en je merkt ook dat ik het fijn vind. Ik kan niet van je afblijven. Regelmatig hebben we weer seks. Waarschijnlijk zitten we zelfs aan de drie keer per week wat we voor de grap met elkaar een keer hadden afgesproken. Ook tijdens de seks merk ik dat je zelfverzekerder bent. Je weet dat ik er van houd als ik je zie genieten. We wisselen het af, heerlijke knuffelseks en zo nu en dan intensieve pornoseks.

Nu is het tijd voor een gezellig weekendje weg en je hebt er zin in. Je weet immers dat een weekendje weg gelijk staat aan lekker bijkomen, ontspannen, uitslapen, lekker geen verplichtingen hebben en seks, veel seks en met name intensieve seks. Onze weekendtassen zijn ingepakt. De speeltjes zijn mee, handboeien, zweepje, bondage riemen, massageolie, blinddoek en sexy lingerie.

Tijdens de autorit praten we over koetjes en kalfjes en na een uurtje komen we aan op de plaats van bestemming. Het is pas vier uur dus we kunnen even ontspannen. We checken in en bewonderen de luxe hotelkamer. Daar waar jij met name kijkt naar het grote tweepersoonsbed en de inloopdouche met twee douchekoppen ben ik mij aan het inbeelden waar ik wat allemaal met je zou kunnen doen. We frissen ons rustig op en zo nu en dan ontsnappen we niet aan elkaars aandacht. Als je uit de badkamer bent zie ik dat je er super sexy uitziet. Uitdagend jurkje waar je billen mooi in uit komen, laag uitgesneden en een beetje strak zodat ook je borsten niet veel te wensen overlaten. Hakjes aan, rode lippenstift en je haren sexy restylet. Mijn mond valt open en er begint iets te groeien. Ik kan nu helemaal niet meer met mijn handen van je afblijven.

Om acht uur hebben we gereserveerd in een gezellig restaurant. We dineren en kletsen volop. De wijn vloeit en beiden voelen we dat we niet geheel nuchter meer zijn. Tussen het eten door streel ik je benen en je lichaam. Als je naar het toilet gaat sta je gracieus op en loop je heupwiegend van de tafel weg. Halverwege draait jouw hoofd om, je kijkt me sexy aan en geeft mij een knipoog. Als we klaar zijn met dineren is er een klein feestje in een kleine gezellige club. Arm in arm stappen we de club in en de bas van de muziek komt ons tegemoet.

Als ik je voor laat kijk ik om me heen en zie ik al aardig wat mannenblikken mijn sexy vrouw volgen. We bestellen wat te drinken en je trekt me mee de dansvloer op. We zijn net een verliefd stel pubers en laten ons mee voeren met het ritme van de muziek. Als we in een hoekje staan zoek ik je lippen en kus je intens. Automatisch open je jouw mond en spelen onze tongen met elkaar. Je houdt me stevig vast en mijn handen strelen je lichaam. Stiekem schuif ik mijn hand onder je jurkje. Aangezien je een slipje draagt met open kruisje voel ik al snel dat het niet droog is tussen je benen. In je oor fluister ik je de vraag of je vandaag mijn sletje bent en ik alles met je mag doen. Je beantwoordt mijn vraag eerst met een innige tongzoen en een zwoele ja.

Rond een uur of twaalf houden we het voor gezien. De spanning is te groot en moet ontladen worden. We stappen in de taxi die ons naar het hotel brengt. Eenmaal in het hotel laat ik het bad vol lopen en we laten ons er in zakken. We zoeken elkaar op en vrijen verder. Na een tijdje stap ik uit bad en vertel dat je moet blijven zitten. Je hoort wat gestommel en ik kom terug met het outfitje waarvan ik graag wil dat je dat aantrekt. Het is een string met open kruis en een bovenstuk waar je borsten en tepels uitsteken met een open rug. Ook zitten er handboeien en enkelboeien bij. Daar boven op leg ik een blinddoek neer en om het compleet te maken plaats ik je hakjes op de grond. Je wilt iets zeggen maar ik zeg, “ssst, gewoon aantrekken en je optutten, ik kom je zo halen.”

Na een tijdje kom ik de badkamer weer in. Je ziet er super geil uit. Aangezien je niks ziet neem ik je mee de kamer in. Voorzichtig leid ik je naar de kamer. Je handen bind ik vast aan iets waardoor je handen boven je hoofd vast zitten. Ook je enkels bind ik vast zodat je wijdbeens staat, met je armen omhoog. Zachtjes voel je een streling in je hals die langzaam overgaat over heel je lichaam. Eerst voel je ook zachtjes het zweepje over je lichaam gaan dat langzaam overgaat naar zachte klappen. Je billen, je borsten, je kutje, alles wordt meegenomen. Met mijn vingers voel ik tussen je benen en merk dat je al goed nat bent. Je handen worden losgemaakt en je voelt nu vier paar handen over je lichaam die je strelen, masseren en knijpen, een zweepje dat je zo nu en dan slaat. Je wordt langzaam naar het bed gedirigeerd en je benen worden uit elkaar geduwd en vastgebonden. Terwijl een stel handen je lichaam verder streelt en je bewerken met het zweepje voel je een paar lippen je benen kussen en langzaam richting je kutje gaan. Je hand wordt vastgepakt en je voelt een warme dikke lul in je hand. Langzaam begin je er mee te spelen en je voelt hem nog groter en dikker worden. Uit eigen beweging beweeg je je hoofdje richting die lul en begin je hem te pijpen. Steeds verder stop je hem in je mond totdat het niet meer gaat en steeds gulziger begin je er aan te sabbelen.

Tegelijkertijd voel je dat jouw kutje wordt gelikt. Ik hoor je genieten en kreunen, terwijl die lul in je mond zit. Een stel handen streelt ook je borsten en je wordt nog steeds bewerkt met het zweepje. Je bent zo geil dat je bijna klaarkomt, helaas is het nog niet de tijd om klaar te komen. Je voelt wat beweging en merkt dat er gewisseld wordt. Er neemt weer iemand plaats bij je hoofd en iemand anders neemt plaats tussen je benen. Je voelt mijn lul tegen je lippen aan en je gaat verder met pijpen. Ook voel je een dikke grote lul die jouw kutje aan het plagen is. Hij streelt langs jouw klitje, tussen je lippen door en slaat jouw kutje er mee. Ik haal mijn pik uit je mondje en fluister in je oor of je die dikke pikt in je kutje wilt. Je kreunt ja.

Heel langzaam voel je die dikke eikel bij je naar binnen glijden en in een gestaag tempo voel je uw kutje helemaal oprekken en verder gevuld worden. Halverwege hap je naar adem en krijg je de tijd om te wennen. Ik plaats jouw handen op de billen van de persoon tussen je benen. Na een tijdje zie ik je heupen bewegen en je handen trekken hem dieper en dieper totdat hij tot aan zijn ballen in je zit. Weer even pauze. Ik begin je innig te zoenen en langzaam en teder word je met lange halen geneukt. Elke keer sta je versteld hoeveel lul er in je gaat en hoe intens het aanvoelt.

Je benen worden losgemaakt, worden nog wijder uit elkaar getrokken. Stevig word je geneukt en ik hoor je kutje goed soppen. Even kijk ik hoe die dikke pik jouw kut goed oprekt en er strak om heen zit. Ook ik verbaas me hoeveel lul er in je past. Ik zie je geil glinsteren om zijn pik en hoor zijn ballen kletsen tegen je heerlijke billen. Kom, neuk mijn sletje hard en diep, daar houdt ze van. Mijn vingers strelen je klit terwijl mijn pik diep in je mond zit en je nog steeds in een stuk door hard en diep wordt geneukt. Dan haalt hij zijn lul uit jouw kutje en dat blijft nog mooi openstaan. Je geil sijpelt naar buiten en zie dat het bed ook goed nat is.

Ik ga met m’n rug op het bed liggen en dirigeer je met je kutje boven op mij. Je hoofd wordt naar beneden gedrukt en je duwt automatisch je mond open. Diep neem je mijn lul in je mond. Je wordt zo gemanoeuvreerd dat je kontje goed naar achter staat, je benen goed wijd en je rug hol. Terwijl ik je klit lik voel je dat die pik nu veel makkelijker in je kut glijdt. Geen tijd om te wennen, maar je wordt hard geneukt. Ik merk dat je zelf je billen naar achter duwt om nog meer pik in je te krijgen. Lang heb je niet nodig, een tong op je klit en een dikke pik diep in je kut. Heftig begin je te schokken en kom je klaar. Ik kom onder je vandaan maar de pik blijft in je. Ik kruip voor je terwijl je op je handen steunt. Voorzichtig trek ik je blinddoek af terwijl je nog steeds wordt door geneukt. Het lijkt wel alsof het tempo wordt opgeschroefd.

Ik beveel je me aan te kijken. Kijk me aan. Het enige wat ik zie is die geile voldane blik in je ogen. Ik vraag je wat er gebeurd. Je kreunt en mompelt iets. Ik trek je hoofdje aan je haren achter over en geef aan dat ik je niet verstaan heb. “Wat zeg je?”

“Ik word geneukt…”

“Hoe wordt je geneukt schat?”

“Hard en diep,” weet je er nog uit te persen.

“En door wat wordt je geneukt geil sletje van me?”

“Door een dikke grote zwarte pik.”

“Is het lekker schat?”

“Ja het is lekker…”

“Wil je dat die stopt?”

“Neen! Niet stoppen.”

“Wat wil je dan schat?”

En dan komt het wat ik zo geil vind.

“Ik wil dat die grote zwarte pik mij keihard en diep neukt.” Nadat je het hebt uitgesproken duw ik m’n pik weer in je mondje. Ik krijg het seintje dat hij het ook niet lang meer vol houd. Ik leid je van het bed en duw je op je knieën. Naast je, op hoofdhoogte, hangen twee lullen. Je weet wat de bedoeling is en ik weet dat je wilt dat ze allebei klaarkomen op je geile borsten. Om en om zuig je en trek je ze af. Als een explosie komen we beiden klaar, het schiet alle kanten op. Na afloop zitten je borsten, je kin en je gezicht ook onder. De laatste beetjes probeer je eruit te zuigen, om de beurt.

Dan nemen we je mee naar de douche waar je weer lekker schoon wordt gewassen. Ook al ben je hevig klaargekomen, je bent nog steeds een beetje geil. Onze lullen vergeet je niet en je wast ze lekker schoon en trekt er langzaam aan. Je voelt dat er weer leven in komt. We drogen ons af en gaan terug naar de slaapkamer. Hij gaat op z’n rug liggen en meteen spring je er boven op. Snel pak je z’n lul vast en zonder pardon laat je hem meteen in je glijden. Een kreun ontsnapt uit je mond. Als een amazone berijd je hem. Je kijkt mij geil aan als je hem flink aan het neuken bent. Je trekt mij maar je toe en begint me intensief te pijpen. Elke keer duw ik je hoofdje verder over m’n lul. Je kijkt me aan.

“Kom schat, neuk die dikke pik. Laat hem maar weer lekker spuiten.” Ik wil het zien en neem afstand. Wel geef ik aan dat je mij moet blijven aankijken. Ik ken die blik, en op de een of andere manier merk ik aan je dat je bijna weer klaarkomt. Ook hij heeft niet veel meer nodig. En dan kom je weer super intens klaar. Hij neukt nog door. Totdat je in je kutje opeens voelt dat hij zijn condoom vol spuit. Nog een paar flinke ferme halen en uitgeput laat ook hij jou los. Je rolt van hem af en hij duikt de douche in.

Uitgeput lig je op je rug op het bed. Ik trek je naar de rand van het bed en begin je meteen hard en diep te neuken. Ondanks dat je bent uitgeput en je kutje ruw aanvoelt beweeg je mee. Als ik na een tijdje je kutje heb volgespoten val ook ik moe en voldaan naast je. Zonder kleren aan vallen we beiden in slaap. Ik kan nog net jouw blik zien voordat je in dromenland terecht komt. Uitgeput maar onwijs voldaan, en een grote glimlach op je knappe geile smoel.

V&A

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *