Lucas & Manu

()


Hoi, ik ben Helena, een speelse en vrolijke losbol van eenentwintig lentes jong. Sinds een klein jaar woon ik samen met mijn vriend in een knusse woning. Mijn vriend Manu is een super lieve kerel met een hart van goud. Hij is een stuk ouder dan ik ben, namelijk drieëndertig. We zijn intussen vier jaar samen en het leeftijdsverschil is nooit een probleem geweest, maar sinds we samen zijn gaan wonen is er toch het één en ander veranderd. De rekeningen stapelen zich op en ik studeer nog. Wat dus betekent dat Manu gekozen heeft om voor alle kosten in te staan. Voor mij was dit allemaal goed en wel, maar het liep het afgelopen jaar heel anders dan ik verwacht had.

Manu is webdesigner en werkt heel veel van thuis uit. Overdag werkt hij van ‘s morgens tot ’s avonds aan zijn computer, in de avond kruipen we samen gezellig onder een dekentje in de zetel, we knuffelen en zoenen wat, maar hij is altijd veel te uitgeput van het werk om iets meer te doen. Het gevolg is dat Manu elke avond om tien uur besluit te gaan slapen, waarna ik alleen achter blijf. Ik heb hierdoor al maanden geen seks meer gehad. In het begin viel dat allemaal wel mee, maar ondertussen begint het wel een gemis te worden.

Tegenwoordig neem ik als Manu gaat slapen, zijn laptop bij me om wat te surfen op opwindende chatsites. Niet met een bepaald achterliggend idee, maar meer om wat plezier te beleven. Ik heb sinds kort ook een profiel aangemaakt op een datingsite. Opnieuw niet met de behoefte om te gaan daten, maar meer om wat nieuwe mensen te leren kennen. Vaak krijg ik simpele reacties met: -Mooie foto!- -Of Lekker ding ben je!- Waar ik dan gewoon beleefd op reageer. Op een avond krijg ik echter een ander soort reactie dan normaal gesproken. Nic Name, zo luidt zijn Nic name, stuurt me: -Hallo, ik was wat door je profiel aan het kijken en zag dat we nogal wat dezelfde interesses hebben qua muziek en films en vroeg me af of je eventueel zin had om wat te kletsen?-

Normaal gesproken reageer ik altijd heel kort en nietszeggend op de berichtjes op mijn profiel, maar om een bepaalde reden trok de vriendelijke en geïnteresseerde manier van spreken van deze onbekende mij aan. Ik reageerde dat ik graag wat wou praten over onze gezamenlijke interesses en dat hij mocht vragen wat hij wou. Dit nam hij wel heel letterlijk op, want hij bestormde mij met vragen. Maar ik had hem zelf groen licht gegeven, dus vond het absoluut niet erg. Na amper twee uur wist hij zowat alles over mij, maar ik nog amper iets over hem. Dus besloot ik om de rollen om te draaien.

Zo kwam ik erachter dat hij Lucas heet, achtentwintig jaar is, een passie heeft voor muziek, zang en dans, hij een broer en een zus heeft, sinds enkele maanden gescheiden is na een huwelijk van bijna zes jaar en dat hij geen kinderen heeft. Bij dit laatste zegt hij ook nog dat hij dit jammer vindt, omdat hij heel graag papa wil worden. Snel stel ik hem gerust door te zeggen dat hij daar nog alle tijd voor heeft. Ook vertel ik hem erbij dat ikzelf ook graag kindjes wil, maar mijn vriend absoluut niet. Dit onderwerp ligt bij hem ook heel gevoelig, want toen ik er eens over begon kregen we zware ruzie waarna het bijna tot een breuk tussen ons kwam.

Plots wordt onze chat onverwachts door hem onderbroken. Hij was de tijd uit het oog verloren en merkt dan plots dat het al veel te laat of eigenlijk veel te vroeg is. Hij vertrekt wel niet zonder te vermelden hoe gezellig hij het vond en vraagt zelfs of we morgen verder gaan waar we gebleven waren. Hier ga ik maar al te graag op in.

De volgende dag verloopt niet veel anders dan de meeste dagen. Manu duikt zoals gewoonlijk weer om tien uur zijn bed in, waarna ik zijn laptop neem. Snel surf ik naar mijn oude vertrouwde site, maar zie tot mijn verdriet dat hij niet online is. Ik zet wat muziek op en besluit nog even te wachten. Na een halfuur ben ik van plan de computer af te sluiten als ik een groen bolletje naast zijn naam zie verschijnen. Mijn hart maakt een vreugdesprongetje waar ik zelf van schrik. Ik besloot me in eerste instantie aan te melden op deze site om wat geil contact te maken en de enige persoon waar ik graag mee chat is zo een lieve en brave man.

Even begin ik schrik te krijgen dat Lucas misschien net zo saai is als Manu. Niet dat ik plannen had om Manu te bedriegen, helemaal niet. Maar als het zo loopt als bij Manu dat we na een periode niet meer weten wat tegen elkaar te zeggen dan zullen onze gesprekjes snel afgelopen zijn. Ik word uit mijn gedachten gehaald door een berichtvenstertje dat opent op mijn scherm. Lucas begroet me op een normale en beleefde manier, maar zet achter zijn aanspreking een X’je. Ik bedenk me dat dit wel onschuldig en vriendschappelijk zal zijn en trek er me verder weinig van aan. Ik antwoord gewoon op zijn berichtje en zeg blij te zijn hem te horen. We praten verder waar we gisteren eindigden en komen steeds meer over elkaar te weten. De gesprekken beginnen ook meer de persoonlijke richting uit te gaan, langs beide kanten. We praten over hoeveel liefjes we al gehad hebben, over hoe onze eerste zoen verliep en op welke leeftijd we het eerst seks hadden. Plots vraagt Lucas uit het niets: – Hou je van dit soort gesprekjes? –

Ik moet dan ook in alle eerlijkheid opbiechten dat het mij niet onberoerd laat. Ik merk nu pas dat Lucas eindelijk begint los te komen en dat kan ik alleen maar toejuichen. Dan vraagt hij: -Word jij net als ik ook zo geil hiervan?- Mijn hand verdwijnt kort in mijn slip. Als ik ’s avonds aan de computer zit doe ik namelijk geen broek aan. Ik voel even aan mijn poesje en mijn vochtige vingers verraden dat ik inderdaad opgewonden raak. Ik antwoord dus ook bevestigend op zijn berichtje. Hierna gaat hij nog een stapje verder door te vragen wat voor lingerie ik momenteel draag. Normaal gesproken zou ik nu al lang weg geklikt hebben, maar de opgebouwde spanning zorgt ervoor dat ik dolgraag wil weten waar dit heen zal leiden. Lucas is intussen duidelijk al heel opgewonden, want hij blijft maar verder gaan. Dan zegt hij dat hij mij graag zou geven wat ik van mijn vriend tekort kom. Plots zegt hij zelfs tegen mij: – Geef me je adres, dan kom ik je onmiddellijk bevrijden uit de klauwen van die saaie vriend van je.- Ik weet niet wat me bezielde, maar met mijn stomme kop geef ik hem mijn adres. Meteen daarna gaat Lucas offline. Pas wanneer ik het groen bolletje naast zijn naam zie verdwijnen, besef ik wat ik gedaan heb. Hoe kon ik nu zo idioot zijn. Wat als hij alles tegen mijn vriend komt vertellen, dan is het zeker voor goed gedaan tussen ons.

Die nacht lukt het me niet om de slaap te vatten. Lucas blijft maar door mijn hoofd spoken. Wat als die lieve, begripvolle man dat ik dacht dat hij was nu eens iemand met vreselijke bedoelingen is. Ik besluit me op het ergste voor te bereiden en wil daarom Manu duidelijk maken hoeveel ik van hem houd. Ik trek de dekens van ons af en stroop zijn onderbroek naar beneden. In neem zijn slappe lul in mijn handen en trek er langzaam aan. Ik zie hoe Manu langzaamaan wakker begint te worden. Wanneer zijn jongeheer al wat harder geworden is, neem ik deze tussen mijn lippen en begin hem stevig te pijpen. Manu opent zijn ogen en ziet mij tussen zijn benen liggen. Hij geniet er duidelijk van. Wanneer zijn penis op oorlogssterkte staat wil ik door hem geneukt worden, het is al veel te lang geleden. Ik ga op bed staan en net wanneer ik met mijn poesje over zijn paal wil zakken houdt Manu mij tegen.

“Zo niet Helena, niet eer je je nieuwe pillen hebt,” zegt hij tegen mij. Nu moeten jullie weten dat ik medicatie moet nemen omdat ik lijd aan epilepsie. Het is echter zeer zware medicatie en ik word misselijk door dat in combinatie te nemen met de pil. Nu wacht ik dus op nieuwe medicatie waardoor dit probleem niet meer voorkomt, maar in de tussentijd kan ik dus niet de pil nemen. Wat dus ook betekent dat Manu weigert seks te hebben. Zelfs met condoom vindt hij het risico nog te groot. Hij duwt mij terug met mijn rug op bed waardoor het uit is met de pret. Al snel valt hij weer in slaap. Hierdoor brak er iets binnenin mij, ik wil en kan mijn seksuele verlangens niet langer negeren. En als Manu mij dat niet gunt, moet ik maar op zoek naar alternatieven.

De volgende dag voel ik me boos, moe en bang tegelijk. Na zijn korte middagpauze gaat Manu al snel weer aan het werk. Er werd met geen woord meer over het voorval van vorige nacht gesproken. Ik lig languit in de zetel en luister wat muziek via mijn hoofdtelefoon. Ik hoor het dus ook niet als de bel gaat. Ik merk dit pas wanneer Manu op mijn schouder tikt en vraagt de deur te gaan openen. Lichtjes geïrriteerd wandel ik tot bij de voordeur en zie daar een grote, gespierde kerel staan. Even ben ik overdonderd door zijn voorkomen en lijk ik even weg van de wereld. De man in kwestie brengt me terug op aarde en vraagt of hij binnen mag komen. Zonder nadenken laat ik hem binnen in de hal. Dan spreekt hij mij opnieuw aan.

“Dag Helena,” zegt hij zacht. Hoe kent deze man mijn naam is het eerste wat in mij opkomt. “Ik ben het… Lucas,” zegt hij vervolgens. Ik schrik, dit had ik niet zien aankomen. Ik had Lucas zijn gezicht nog nooit gezien aangezien hij een avatar had ingesteld als profielfoto. “Sorry voor gisteren,” gaat hij verder. “Mijn internet viel plots uit en het werkte vandaag pas terug, maar toen was je geen enkele keer online en ik moest je gewoon zien.” Nog compleet overdonderd sta ik naar Lucas en zijn prachtige lichaam te staren. Dan kom ik plots terug bij zinnen en besef dat Lucas snel weg moet gaan. Als Manu hem ziet, zitten we allebei in de problemen.

“Ga weg, nu,” fluister ik tegen hem.

“Dat kan en wil ik niet,” antwoordt hij. “Ik wil jou, hier en nu!”

Door zijn plotse opkomst kan ik hem nauwelijks weerstaan, bijna vergetend dat mijn vriend in de kamer hiernaast zit. Plots grijpt Lucas zijn kans. Hij duwt me met mijn rug tegen de muur en geeft me een stevige zoen op mijn lippen. Ik ben zo geschrokken dat ik hem automatisch een mep in zijn gezicht geef. Hier is hij duidelijk van overdonderd. Hij legt zijn hand op zijn kaak en staat ettelijke seconden naar mij te kijken, maar dan zoen ik hem hevig terug. Het duurt niet lang vooraleer onze tongen met elkaar beginnen spelen. Ondertussen voel ik hoe zijn hand mijn lichaam verkent. Met zijn sterke handen wrijft hij over mijn verschillende lichaamsdelen tot hij aankomt bij mijn borsten. Hier besteedt hij extra aandacht aan. Hij knijpt er hard in waardoor onze monden loskomen van elkaar en er een kreun uit mijn mond ontsnapt. Deze is luider dan ik verwachtte en Lucas legt onmiddellijk zijn hand op mijn mond. Het heeft echter niet geholpen, want meteen daarna horen we Manu roepen, “Helena, is er wat?”

Lucas raadt me aan om te antwoorden en dus roep ik terug, “nee hoor, geen probleem. Ik heb stomweg mijn voet omgeslagen. Ik denk dat ik even op bed ga liggen. Werk maar goed verder.”

“Oké, tot straks. Rust maar wat uit,” zegt Manu weer op zijn beurt. Lucas heeft de boodschap duidelijk begrepen en lacht me toe. Ik neem zijn hand vast en trek hem de trappen op richting onze slaapkamer. Daar duw ik hem meteen met zijn rug op bed en als een panter sluip ik op handen en knieën dichter naar hem toe. Ik doe de knopen van zijn broek langzaam open en trek deze dan volledig uit om hem vervolgens op de grond te gooien. Zijn onderbroek volgt al snel. Meteen springt zijn stijve paal omhoog en botst tegen mijn neus. Ik schrik een beetje. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik de lul van een man al zo stijf kreeg terwijl deze nog in zijn broek verborgen zat. Ik voel me meteen triomfantelijk hierdoor en begin als een bezetene aan zijn stijve paal te zuigen. Manu scheert zijn schaamhaar niet waardoor ik het pijpen niet altijd even lekker vind, maar nu zie ik dat Lucas volledig gladgeschoren is. Dit geeft me nog een extra goed gevoel erbij. Ik lik de stam van onder naar boven en met mijn hand speel ik in de tussentijd met zijn ballen. Ook lik ik al elk druppeltje voorvocht op dat verschijnt.

Hij smeekt me plots hem ook iets te zien te geven. Dat moet Lucas uiteraard geen tweede keer vragen. Ik trek mijn blouse over mijn hoofd en gooi die naar het andere eind van de kamer. Daarna klik ik het slotje van mijn bh open en laat deze ook vallen. Nu heb ik best een grote cup maat, DD, dus is er voor Lucas veel om naar te kijken. Om hem genoeg te tonen stop ik met het zuigen van zijn harde staaf en al zittend op mijn knieën begin ik hem af te trekken. Hij laat zijn handen rusten op mijn billen, wrijft erover en knijpt er af en toe zelfs in.

Daarna besluit ik weer een stapje verder te gaan. Snel doe ik mijn broek en slipje uit, al dansend voor zijn neus. Eerst fluit hij me toe, maar houdt hier al snel mee op uit angst om betrapt te worden door Manu. Als ik volledig naakt voor hem zit schuif ik wat dichter naar hem toe. Ik hef mijn billen op en ga boven zijn omhoog staande lid hangen. Na wat er gisteren is gebeurd had ik wat schrik gekregen om hierna verder te gaan, maar daar houdt Lucas duidelijk geen rekening mee. Hij grijpt me beet bij mijn heupen en duwt zijn paal hard bij me naar binnen. Ik laat me op zijn borstkas vallen en druk mijn lippen op de zijne om niet te beginnen schreeuwen van puur genot. Het is zo vreselijk lang geleden dat ik nog dit mannelijk stuk vlees in mijn lichaam heb gevoeld en ik moet zelfs in alle eerlijkheid toegeven dat Lucas veel beter is dan Manu.

Eenmaal dat ik wat heb kunnen wennen aan zijn penetratie, lossen onze lippen elkaar en ga ik opnieuw recht zitten. Ik begin spontaan op zijn roede te wippen. Eerst traag, maar steeds sneller en sneller en sneller. Ik zie hem verlekkerd naar mijn enorme borsten staren die vrolijk mee schudden op het ritme van Lucas zijn stoten. Het duurt niet lang meer tot ik met een diepe zucht een knallend orgasme beleef. Dit is voor Lucas de druppel en meteen daarna voel ik zijn lul opzwellen waarna er verschillende stralen warm zaad bij mij naar binnen worden gespoten. Ik laat me uitgeput neervallen op Lucas zijn gespierde borstkas en blijf enkele minuten uitgeteld neerliggen.

Daarna staan we rustig recht en beginnen ons weer aan te kleden. Lucas bedankt mij voor de geweldige dag. Ik bedank hem ook en we sluiten af met een heerlijke zoen. Lucas vraagt me wanneer we elkaar weer zien. Ik zeg hem dat ik even tijd voor mezelf nodig heb en hem weer zal contacteren via de chatsite. Lucas gaat knikkend akkoord en al zoenend gaan we weer naar beneden waar we afscheid nemen aan de voordeur. Lucas is nog maar net de deur uit of Manu staat al achter mij.

“Gaat het al wat beter met je voet?” vraagt hij oprecht bezorgd. Ik knik bevestigend, maar zeg voor de rest niets. Ondanks ik intens genoten heb, zit ik toch met een schuldgevoel opgezadeld tegenover Manu. Dat is ook de reden dat ik de dagen nadien wat afstand bewaar.

Twee weken later zou ik normaal gesproken mijn maandstonden hebben. Nu is het zo dat ik een vrij regelmatige cyclus heb en dat ik me dus al snel zorgen maakte en dacht aan het ergste. Ik kocht een predictor en ging meteen een test afnemen. Tot mijn angst was deze positief. Ik ben zwanger. Ik heb ondertussen al een afspraak bij de dokter gemaakt voor een definitieve test om uitsluitsel te krijgen. Ik weet niet wat ik moet doen nu, moet ik Lucas inlichten en hoe moet ik het aan Manu uitleggen. Verschillende scenario’s spoken door mijn hoofd heen.

Haily

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *