Nieuwe genoegens

()


Achter in de veertig, maar nog steeds een lust voor het oog. De natuur had Thea geschapen met een slank lichaam met elegante beentjes en afgewerkt met een sympathiek gezicht omlijst door lang blond haar. Ze was al zevenentwintig jaar getrouwd met Henk waar ze zielsgelukkig mee was, de erotiek was minder geworden, maar ja na zevenentwintig jaar was dat wel te verwachten dacht ze. Ze deden het nog wel regelmatig, maar soms mijmerde en fantaseerde ze wel eens hoe spannend het vroeger was toen ze voor het eerst onder haar rokje was gegrepen. Eigenlijk had Henk dezelfde gedachten als Thea, maar ze wisten het niet van elkaar, Henk ging verder, hij droomde over een man die Thea neukte waarna hij het overnam, hij werd geil bij dit soort fantasie en durfde er niet met haar over te spreken.

Henk had vandaag een afspraak met Remco, een sympathieke jongen achter in de twintig en net zoals hij in zaken, het restaurant was niet vol en ze konden rustig hun zaken bespreken tijdens de lunch waarbij ze een wijntje gebruikten. Ze kenden elkaar al een hele poos en nadat ze zakelijke kant besproken was gingen ze over naar hun hobby’s waardoor ook de vrouwtjes ter sprake kwamen. Remco complimenteerde Henk met zijn blonde vrouwtje waarop Henk impulsief reageerde onder andere door het losmakende wijntje.

“Remco als je eens wist hoe lekker soepel mijn vrouwtje is etc. etc… Zullen we voor de grap eens kijken hoever we haar kunnen krijgen?” Remco reageerde blij verrast, “maar als ze nu eens kwaad wordt en verkeerd uitpakt.”
“Welnee” sprak Henk, “ik ken Thea ze zal gestreeld zijn door de aandacht, maar echt boos wordt ze niet als ik er bij in de buurt ben.” Ze maakten dus een deal om een fles wijn dat het Remco niet zou lukken Thea te verleiden. Het eind van de week was genaderd en op zaterdagavond was er feest bij de plaatselijke bedrijfskring. Met enkele honderden gasten werd het een groot feest en Thea en Henk mengden zich onder de gasten waarbij ze even later ‘toevallig’ Remco tegenkwamen. Thea had Remco al een paar keer ontmoet en vond hem sympathiek, aan erotisch zaken had ze uiteraard nooit gedacht.

Remco begroette haar heel hartelijk en drukte haar lichaam omhuld door een dunnen galajurk stevig tegen zich aan ondertussen hartelijke woorden uitsprekend. Zijn handen gleden soepel langs haar heupen en hij drukte zijn onderlichaam stevig tegen het slanke lichaam waarbij Thea zeker zijn lid moet hebben gevoeld. Thea onderging deze hartelijke begroeting met verbazing en voelde totaal onverwacht tintelingen door haar hele lijfje gaan. De warme handen die haar vluchtig streelden en de zachte druk van zijn lid tegen haar bovenbeen was haar niet ontgaan. Met schrik keek ze naar Henk of die iets bemerkt had, maar die stond enthousiast te praten met Remco. Ze nam zichzelf voor zich te beheersen en Remco te ontwijken, tenslotte was ze getrouwd en trouw aan haar man.

Het diner werd opgediend en ze namen plaats aan tafel, die gedekt was met een ruim overhangend tafelkleed voor ca. twaalf man. De verlichting was in sfeer en het werd rumoerig gezellig met de nodige achtergrondmuziek. Tot haar verrassing nam Remco links naast haar plaats en zat haar man aan haar andere zijde. Bij het plaatsnemen legde Remco zijn hand op het bovenbeen van Thea wat niemand kon zien door de ruime tafel en het overhangend kleed. Thea schrok hiervan en keek automatisch naar Henk die haar vriendelijk toelachte. Ze wilde de hand wegduwen, maar ze wilde niet dat Henk het zag. Dus Thea liet de situatie zoals hij was ondertussen de warmte van de hand voelend op haar huid waardoor allerlei tintelingen in haar buikje ontstonden.

De conversatie verliep afwisselend en Thea vermaakte zich opperbest totdat ze op haar andere been de hand van Henk voelde die haar blote huid opzocht en zacht knedend naar boven gleed. Ze snakte naar adem, dit had ze nog nooit meegemaakt, ze boog zich wat voorover om de bewegingen meer af te dekken en voelde dat Remco zijn hand weghaalde, maar tegelijkertijd de andere hand doorstootte tot haar slipje waarbij een vinger langs het pijpje gelijk in haar kutje schoof. De natuur had zijn werk al gedaan want de lipjes waren nat en gezwollen. Henk drukte haar beentjes onder tafel uit elkaar waardoor ze met haar beentjes wijd zat en ze keek verwijtend naar haar man maar die was in gesprek met Remco over hun hobby namelijk een blond vrouwtje die aan hun tafel zat en zo begonnen ze beiden Thea te plagen die zich geen raad wist totdat ze eensklaps weer de hand van Remco voelde ook op haar blote huid en eveneens omhoog schoof tot haar openstaande kut.

Twee van zijn dikke vingers gleden soepel in haar kut bij de vingers van Henk en in het bijzijn van alle tafelgenoten voelde Thea het zachte gewroet van een paar mannenvingers in haar kut en zat ze verlamd van spanning aan de tafel. De mannen bleven, maar zachtjes tegen haar praten en grappen maken, alles gericht op erotiek en dat ze hun eikels in haar kutje wilden stoppen de openheid en het confronterende gedrag van de beide mannen verbijsterde haar. De duim van Remco masseerde intussen haar kittelaar en haar lichaam reageerde hier heftig op, zo vakkundig en gevoelig werd dat gedaan. Onwillekeurig zakte ze wat onderuit en spreidde haar benen nog wat meer. Haar servet viel van tafel aan de kant van Remco en ze pakte het op van de grond, maar Remco maakte gebruik van de situatie. Hij bracht haar hand onder tafel naar zijn penis die ondertussen fors uit zijn gulp stak afgedekt door het tafelkleed. Met schrik voelde ze in een seconde een warme zachte schacht van een mannen-lul en instinctief gleden haar vingers eromheen zover als dit kon want tot haar verbazing kon ze hem niet omsluiten zo dik was hij en ze voelde eveneens dat de eikel ongekende grootte had want hij drukte zwaar op de bovenkant van haar hand. Remco schoof haar handje heen en weer. Thea met ademnood om zich heen kijkend of iemand iets bemerkte wat gelukkig niet het geval was.

“We gaan naar huis” sprak Henk totaal onverwachts “en we moeten Remco even een lift geven ga je mee?” Ze liepen naar de parkeerplaats. “Ga jij maar achterin zitten met Remco.” Zwijgend gehoorzaamde Thea en nam plaats. Ze reden nog geen minuut en Remco streelde weer haar lichaam en Thea protesteerde nu luid in het bijzijn van haar man, hij stopte en stapte uit en nam ook plaats achterin.

“Lieverd snap je het nog niet, we vinden je aantrekkelijk en je wordt geneukt door ons allebei de hele nacht.” Dat zeggend gleed zijn hand onder haar rok en schoven twee vingers haar kut in waarbij Remco belangstellend toekeek intussen zijn forse lul tonend aan Thea die met verbazing kennis nam van het uitzonderlijk formaat. Henk trok Thea even naar voren zodat Remco achter haar plaats kon nemen waardoor ze op zijn schoot kwam te zitten, maar door deze handeling stond haar kut helemaal open en kon Remco de forse eikel recht voor openstaande schaamlippen plaatsen. Toen Thea rechtop ging zitten werd ze in een stoot gepenetreerd door een penis die tweemaal zo dik was als van haar man. Met een gil en gevoelens van verbijstering voelde ze haar lichaam gevuld worden tot haar baarmoeder.

De dikke eikel slurpte haar kutvlees naar binnen en trok haar kittelaar strak tegen de vette schacht, haar kut was inmiddels zo nat dat alles zeer gesmeerd verliep en ze voelde de aderen van de lul diep kloppen in haar kleine kut. Remco hield haar stevig vast en Henk nam weer plaats achter het stuur en al rijdend naar huis werd Thea gevuld met de zacht bewegende natte lul die haar kut steeds wijder neukte. Ze kon niet meer bewegen, was een slaaf geworden van het heerlijke gevoel en al bewegend in de rijdende auto, kijkend tegen de rug van haar man spreidde ze haar beentjes geheel en liet de lul tot aan zijn diepste punt in haar kut glijden wat Remco waardeerde. Haar heupjes beetpakkend schoof hij het slanke vrouwtje met stevige regelmaat over zijn grote lul en zijn eikel werd leeggezogen door het natte kutvlees wat gloeide van de hitte, zijn orgasme naderde en uit zijn dikke eikel stroomde en spoot het hete geil in de kut van Thea die het voelde en besefte dat het diep ging, ze opende zich helemaal en voelde het geil in haar baarmoeder spuiten waarbij het orgasme uit haar buikje haar de adem benam en hun geil zich met elkaar mengde.

Ze deed haar ogen open en zag dat ze thuis waren aangekomen. Henk opende de voordeur en gedrieën stapte ze naar binnen. Thea was onwennig en niet gewoon met de situatie, veel tijd om daar aan te denken had ze niet want haar man spreidde dadelijk haar beentjes op de zitbank. Terwijl hij zijn kleinere lul in haar schoof zag ze Remco zich al ontkleden en dat de forse penis alweer grote vormen aannam, Henk stootte diep en geil, hij hield het niet meer dan een paar minuten met al dat klotsende geil van de andere man om zijn lul, zijn lul liep leeg in haar kut die voor zijn gevoel ruim was geneukt.

Thea lag hijgend achterover en voelde het zaad langs haar beentjes lopen. Ze zag Remco naderen met een bungelend imposant stuk lul en een paddenstoel van een eikel erop ter dikte van haar pols, de eikel werd tegen haar natte lippen gedrukt en gesmeerd door al het voorgaande geil gleed het zalige stuk vlees al kloppend diep in haar kut en begon spontaan te penetreren intussen luid smakkende geluiden makend als een zuigerstang die pompte, Thea had het niet meer, de vlinders gleden door haar buikje en de sensaties schoten door haar hele lijfje, ze onderging het genot, spreidde haar benen en kneep haar kutspiertjes langs de dikke schacht haar best doend het genot van dienst te zijn en te genieten, al zuigend trok haar kut de lul leeg en voelde ze de eikel diep in haar dringen en weer zijn geil diep spuiten in haar openstaande baarmoeder alles lekker opzuigend.

Hijgend lagen ze alle drie voor pampus op het bankstel allemaal nagenietend van het lekkere geile spel en bijkomend van de ongewone situatie. Thea stond als eerste op en keek tevreden rond. Voor het eerst sinds lange jaren had ze weer de erotische sensatie ondergaan, ze was altijd monogaam geweest maar nu… Naakt keek ze in de spiegel en werd geil op haar eigen aanblik, ze draaide zich om naar de mannen die begerig naar haar keken en stopte een vinger in haar kut en bracht hem naar haar mond, het mengsel van heerlijk zaad smaakte haar. Onbewust liep ze naar de eethoek en ging ruggelings op de tafel liggen haar beentjes optrekkend, volledig spreidend waardoor haar kut helemaal openstond.

De mannen kwamen aangelopen en keken diep in het glinsterend kutje en Thea voelde alweer even later de druk van een eikel tegen haar kut. De nacht duurde lang en ze genoot zoals een vrouwtje kan genieten van die gave die de natuur haar toebedeeld heeft. Remco werd hun huisvriend en te pas of onpas stapte hij binnen en gaf Thea toe aan de roep van de natuur. Henk vond het ook heerlijk en nadat de beide mannen ook beseften dat ze over biseksuele gevoelens beschikten was het paradijs compleet en werden de soorten geil in elk lichaam gespoten of afgezogen waarbij Thea het grootste orgasme kreeg op dat moment dat de kleine anus van haar man werd geneukt door de forse lul van Remco. Op het moment dat Henk in haar kutje gleed, totaal onverwachts voelde ze hoe hij werd gepenetreerd en door de forse stoten van Remco gleed haar man nog dieper in haar kut en kregen ze alle drie een stuitend orgasme.

Desiree

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *