Onbeschaamd

()


“Oh ja!” Kreun ik terwijl ik Mike’s haar grijp en hem dichter tegen mijn natte kutje duw. We liggen op zijn bed en hij is me lekker aan het likken. Zijn tong draait om mijn klitje en ik draai hijgend met mijn heupen. Als ik een geluidje hoor, doe ik mijn ogen even open en zie dat zijn vader in de deuropening staat. Hij kijkt naar ons en wrijft met zijn hand over zijn kruis. Als hij mij ziet kijken likt hij even over zijn lippen.

Mike heeft niets door en likt nog steeds lekker aan mijn klitje. Zijn vader geilt al op me sinds ik iets met Mike heb en heeft dit ook nooit voor mij verborgen. Hij staart altijd naar mijn tieten en het is wel duidelijk dat hij door heeft dat ik hem stiekem ook erg lekker vind. Mike heeft een hele jonge vader die er nog bruisend goed uitziet. Toen we laatst film zaten te kijken en ik hem weer stiekem naar me zag staren heb ik hem even geplaagd door mijn hand over mijn shirt te laten glijden zodat hij mijn stijve tepel zag.

Als antwoordt wreef hij even over zijn kruis. Ik niet veel meer van de film gezien maar heb steeds even naar de bobbel in zijn broek gekeken. Toen ik na de film in de badkamer mijn tanden stond te poetsen, kwam hij even dicht achter me staan en greep mijn tieten vast. Hm…

“Mike boft maar met jou” fluisterde hij, “maar ik weet heus wel dat je geil van mij wordt meisje.” Toen liep hij snel de badkamer weer uit. Hij had echter wel gelijk, er hing een enorme geile spanning tussen ons. Gelukkig heeft Mike dit nooit in de gaten en zijn moeder al helemaal niet.

Maar nu staat hij daar stiekem naar ons te kijken en dat maakt me echt zo geil. Het is zaterdagochtend en zo te zien was hij onderweg naar de badkamer want hij heeft slechts een boxershort aan. Zijn harde paal zorgt ervoor dat zijn boxer als een tent vooruit staat. Ik laat met één hand Mike’s haar los en grijp mijn tiet vast. Langzaam streel ik mezelf terwijl ik hem blijf aankijken.

Hij heeft zijn hand in zijn boxer en ik zie de punt van zijn eikel boven het elastiek uitkomen terwijl hij er langzaam aan trekt. Mike glijdt met zijn hand naar de binnenkant van mijn dij en duwt mijn been verder uit elkaar. Dan glijdt hij met een vinger bij me naar binnen terwijl zijn tong steeds sneller om mijn klitje draait. “Ah…” ik kreun hard en beweeg weer met mijn heupen, verlangend om zijn vinger dieper in me te voelen. Mike snapt wat ik wil en ramt nu twee vingers diep in mijn natte kutje. Ik sluit mijn ogen en concentreer me op zijn vingers en tong. Ik kreun en hijg en knijp even hard in mijn tepel. “Oh ja!” Hijg ik als ik voel dat ik ga komen. Ik open mijn ogen en als ik zie dat zijn vader hardt aan zijn paal staat te trekken kom ik kreunend en schokkend klaar.

Een half uur later schuiven we samen aan de eettafel. “Goede morgen” zegt Bart, “lekker geslapen?”

“Ja, hoor pa, prima” antwoord Mike terwijl hij een boterham pakt. “Waar is mam?”

“Oh die is al vroeg vertrokken, die is een dagje shoppen met je tante.” Als Mike opstaat om wat uit de koelkast te pakken zie ik Bart weer kijken. Ik heb alleen een overhemd van Mike aan en mijn tepels zijn duidelijk zichtbaar door de dunne stof.

“Wat zijn jullie plannen” vraagt zijn vader.

“Oh ik moet helaas werken” zegt Mike. “Ga jij nog naar het strand Roos” vraagt Mike terwijl hij weer naast me komt zitten. “Hm… misschien, straks even kijken wat de meiden doen.”

“Nou, houdt me maar op de hoogte liefje, ik werk maar tot 3 uur dus wellicht kom ik daarna ook nog wel even.” Dan staat hij op en hij pakt zijn sleutels. “Nu moet ik rennen schatje,” hij geeft me een kus. “Dag pap,” en weg is hij. Ineens een beetje verlegen sta ik op en begin de ontbijtboel op te ruimen. De ogen van Bart volgen me terwijl ik heen en weer loop tussen de tafel en de koelkast. “Je vond het lekker om mij te zien kijken hè Roos” zegt hij ineens. “Wow wat heb ik staan genieten zeg. Maar ik weet zeker dat jij het ook lekker vond. Het is natuurlijk al een hele tijd duidelijk dat er iets broeit hier meisje. En het is ook duidelijk dat jij dat ook voelt.”

Ik sta een bord af te spoelen en voel dat hij achter me komt staan. “Me een beetje plagen door aan die lekkere tieten te strelen laatst bij de film” hijgt hij zacht. “En die keer dat je je benen net iets te ver uit elkaar had toen je tegenover me zat ik de tuin.” Hij heeft gelijk, er hangt vanaf het begin een enorme geile spanning tussen ons en ik heb hem zeker lopen uitdagen. Hij stapt dichter bij en ik voel zijn lul tegen mijn onderrug duwen. Zijn handen glijden langs mijn blote bovenbenen en strelen me. Ze glijden steeds iets hoger en pakken dan mijn billen vast. “Hm… geen slipje aan ondeugend meisje” kreunt hij terwijl hij mijn billen masseert. Ik word enorm opgewonden van hem maar schrik nu toch ook een beetje. Wat heb ik gedaan zeg, dit kan ik toch niet maken. Ik sta gewoon te vozen met Mike’s vader. Zijn handen glijden omhoog en grijpen mijn tieten vast.

“Ah, wat heb je me gek gemaakt met die heerlijke tieten van je” hijgt Bart. Hij maakt een knoopje los en glijd met zijn handen het overhemd in. Zijn handen kneden mijn tieten en ik kreun als hij in mijn harde tepels knijpt. “Hm… dat vind je lekker hè,” kreunt hij terwijl hij met zijn heupen tegen me aan duwt. Met zijn ene hand blijft hij mijn tiet strelen terwijl zijn andere hand de rest van de knoopjes los begint te maken. Als hij het onderste knoopje los heeft glijd zijn hand naar mijn dijbeen. Zacht streelt hij de binnenkant terwijl hij me in mijn nek zoent. Hijgend duw ik mijn kont naar achter, Jezus deze man maakt me wild. “Rustig maar schatje” fluistert Bart, we hebben alle tijd. Zijn hand glijdt omhoog langs de binnenkant van mijn dijbeen en zijn vingers strelen langs mijn kutje. “Hm… je bent lekker nat schatje. Wat ben je toch een geil ding.”

Doordat ik zo nat ben glijden zijn vingers gemakkelijk langs mijn lipjes en hij streelt me heen en weer over mijn kutje. Langzaam van voor naar achter en weer terug. Ik kreun weer en duw met mijn kont naar achter. “Hm… je bent ongeduldig hé schatje” zegt hij hijgend. Dan draait hij me om en zoent me vol op mijn mond. Zijn tong dringt mijn mond binnen en terwijl ik hem heftig terug zoen trekt hij met één hand mijn rechterknie omhoog. Ik voel zijn enorme erectie nu vol tegen mijn kutje duwen en draai wild met mijn heupen terwijl ik met mij handen zijn heupen dichter tegen me aantrek. Oh wow wat maakt die man me gek, ik wil dat hij me nu neukt. Ik kreun en probeer mijn hand tussen ons in te wringen zodat ik zijn lul kan pakken. Voordat ik ook maar in de buurt ben trekt hij zijn hoofd echter terug en zakt iets door zijn knieën.

Terwijl zijn mond zich om mijn tepel sluit duwt hij een vinger bij me naar binnen. Ik kreun hard en zak bijna door mijn benen. Hij staat op en pakt me bij mijn heupen. In een beweging draait hij me om en zet me op de keukentafel. Weer zoent hij me geil en knijpt met zijn hand in mijn tepel. Ik hijg tegen zijn geopende lippen aan. Zijn mond glijdt naar mijn nek en terwijl hij aan mijn oor sabbelt, duwt hij twee vingers in mijn kutje. “Jezus, wat heb je een lekker kutje” hijgt hij terwijl hij door zijn knieën zakt. Hij duwt mijn benen wijd uit elkaar en likt zacht aan mijn gezwollen klitje. Kreunend pak ik zijn haar vast. Zijn tong vindt direct precies het juiste plekje. “Ah… ja, niet stoppen” kreun ik. “Oh… ja, daar ja!”

Zacht likkend ramt hij nu ineens twee vingers hard bij me naar binnen. “Ah!” Ik kreun zo hard dat ik bang ben dat de buren ons kunnen horen. Zijn vingers beuken hard mijn kutje in en uit en zijn tong maakt me helemaal gek. Vrijwel direct kom ik schreeuwend tot een enorm orgasme. Hij leunt iets naar achter en kijkt geil naar mijn natte geopende kutje terwijl zijn vingers nog langzaam in en uit me glijden. “Hm… je kutje is nog lekkerder dan ik al dacht” zegt hij hijgend terwijl hij naar me kijkt. Dan staat hij op en ik zie dat zijn enorme paal al boven zijn boxershort uitsteekt. Hij kijkt op me neer terwijl hij zijn lul vastpakt en er even aan trekt. “Jezus, wat heb ik zin je te neuken geil meisje” hijgt hij terwijl zijn andere hand mijn tiet grijpt en er hard in knijpt. Met beide handen pakt hij mijn heupen en trekt me naar het randje van de tafel. Hijgend van verlangen kijk ik hem aan terwijl hij zijn eikel tegen mijn kutje zet. Ik kreun van verlangen en steek mijn armen uit om hem naar me toe te trekken maar kan er niet bij.

“Hm… ongeduldig schatje” zeg zegt hij terwijl hij naar me kijkt. “Wil je graag geneukt worden meisje? Zegt het dan?”

“Oh ja neem me” kreun ik hard. Dan stoot hij zijn paal diep bij me naar binnen en ik schreeuw het uit. Hard en diep stoot hij zijn paal bij me naar binnen terwijl hij kreunend mijn tieten grijpt. Ineens trekt hij zich terug en gaat op de stoel zitten. Ik kreun teleurgesteld en kijk hem verbaasd aan. “Rustig maar meisje” zegt hij en trekt aan zijn paal terwijl hij kijkt hoe ik voor hem op de tafel lig. “We zijn nog lang niet klaar toch.” Hij trekt steeds harder aan zijn lul en kijkt me veelbetekenend aan. Ik snap wat hij wil en glij van de tafel af. Ik kniel voor de stoel en grijp zijn enorme paal. Terwijl ik hem aan kijk begin ik er langzaam aan te trekken. Ik geniet als ik hem hoor kreunen. Ik trek hem iets sneller en pak met mijn andere hand zijn ballen vast. Hijgend pakt hij mijn hoofd en duwt me richting zijn stijve paal. Ik geef echter nog niet meteen toe en wil hem nu net zo plagen als hij bij mij deed. Ik trek mijn hoofd naar achter en kijk hem geil aan.

“Hm… wil je dat ik je pijp? Zeg het dan” hijg ik trekkend aan zijn paal. “Ah… ja!” Kreunt hij hard terwijl hij weer aan mijn hoofd trekt. “Pijp me dan geil sletje.” Ik leun naar voor en lik zacht aan zijn eikel. Mijn tong draait rondjes terwijl mijn hand hem nog steeds trekt. Nog even sabbel ik plagend aan zijn eikel en dan zuig ik hem in een keer helemaal diep in mijn mond. Hij kreunt nu hard en duwt met zijn heupen om het ritme aan te geven. Met lange halen zuig ik aan zijn paal terwijl met hand met zijn ballen blijft spelen. Hijgend duwt hij ineens mijn hoofd van zich af.

“Kom eens op me zitten” kreunt hij. Ik sta op, draai me om en ga wijdbeens over zijn schoot staan. Hij pakt zijn paal vast en ik laat me langzaam over hem heen zakken. We kreunen, beiden hard als zijn paal diep in me glijd. Ik zet me met mijn voeten af en begin hem te bereiden. Hijgend pakt hij mijn heupen vast en helpt me harder op en neer te bewegen. Dan glijd zijn ene arm om me heen en terwijl zijn paal hard en diep in me beukt streelt hij met zijn vingers over mijn gevoelige klitje. Ik kreun hard en na een paar stoten komen we samen schreeuwend klaar. Met zijn lul nog in me leun ik hijgend achterover tegen zijn borst aan.

“Jezus, wat ben jij een lekker geil ding” hijgt hij terwijl zijn handen naar mijn tieten glijden. Langzaam kneedt hij mijn tieten terwijl onze ademhaling steeds rustiger wordt. Nahijgend op zijn schoot hoor ik een geluid. Het lijkt net alsof ik de voordeur in het slot hoor vallen en geschrokken kijk ik naar de deur. Ik zie echter niets en met Barts handen om mijn tieten ben ik het snel vergeten. Bart vraagt of hij me even naar het strand kan brengen en dankbaar neem ik zijn aanbod aan. Ik ga me even opfrissen en nu sta ik dus in de badkamer na te gloeien van een geweldige neukbeurt. Wow wat is Bart lekker zeg bedenk ik me terwijl ik me terwijl ik mijn gezicht was. Wat er net tussen ons gebeurt, is kan natuurlijk echt niet maar ik ben echt in tijden niet zo geil geweest. Die spanning die er altijd al was is nu alleen nog maar erger vrees ik want nu weet ik hoe enorm lekker hij echt is. Ik pak mijn tas en loop toch een beetje nerveus de trap af. Bart kijkt op als hij me de trap af ziet komen en ik zie zijn blik uitgebreid langs mijn lichaam glijden. Wow de spanning is nog steeds bijna ondraaglijk.

Zonder iets te zeggen pakt hij zijn sleutels en loopt naar de auto. Ik loop achter hem aan, gooi mijn tas achterin en ga naast hem zitten. Een beetje nerveuze draai ik heen en weer op de stoel terwijl hij optrekt. Ik twijfel om iets moet zeggen over wat er net gebeurd is. Maar ik weet niet goed waar ik moet beginnen. Een beetje beschaamd besef ik dat ik nog steeds geil ben. Ik kijk even nerveus opzij en zie direct de enorme bobbel in zijn broek. Het idee dat hij dus overduidelijk ook nog steeds zo geil is windt me enorm op en ik voel mijn ademhaling versnellen terwijl ik mijn blik niet van zijn kruis kan houden. Ineens legt Bart zijn hand op zijn kruis en wrijft langs de harde paal die nu duidelijk zichtbaar is.

“Dat was zo enorm geil Roos” zegt hij hijgend terwijl hij zijn ogen op de weg houdt. “Je maakt me al een hele tijd gek maar dat het zo lekker zou zijn had ik niet te durven dromen.” Ik luister naar zijn hese geile stem en kijk hijgend hoe hij zijn kruis wrijft. Dan pakt zijn hand het stuur weer vast en terwijl ik nog steeds naar zijn kruis staar legt hij zijn andere hand op mijn been. “Ik weet dat dit vreemd is en dat we hier waarschijnlijk even over zouden moeten praten, maar op dit moment kan ik alleen maar aan dat lekkere kutje van je denken.” Terwijl hij dit zegt glijd zijn hand onder mijn jurkje en zijn vingers strelen langs mijn bikinibroekje.

Zodra ik zijn vingers voel, glijden mijn benen als vanzelf iets uit elkaar. Ik kan mezelf niet inhouden en hijgend verlang ik direct naar meer. Jezus, wat doet deze man met me. Zijn vingers duwen mijn broekje opzij en voor ik ook maar kan reageren voel ik twee vingers bij me naar binnen glijden. Ik kreun hard, zak iets onderuit op de stoel en duw mijn natte kutje tegen zijn hand aan. “Ah! … Wat een heerlijk geil meisje ben jij” gromt Bart terwijl hij zijn vingers diep in mijn kutje duwt. Verlangend naar meer schuif ik iets dichter naar hem toe. Ik draai mijn rug in zijn richting, open mijn benen wijd en zet mijn rechtervoet tegen het portier.

Hij stoot zijn vingers een paar keer diep in mijn kutje, ik wil die lekkere tieten zien kreunt hij terwijl hij zijn vingers in me stoot. Hijgend trek ik mijn strapless strandjurkje omlaag, blij dat ik mijn bovenstukje nog in mijn tas heb zitten. Vrijwel direct glijdt zijn hand uit mijn kutje en hij grijpt mijn tiet vast. “Draai je eens om” kreunt hij terwijl hij hard in mijn stijve tepel knijpt. Zijn hand glijdt van mijn tiet naar mijn schouder en duwt me van zich af. Ik draai me om en ga met mijn rug tegen het portier zitten. Hij kijkt even opzij en kreunt als zijn blik langs mijn blote tieten glijd. Dan steekt hij zijn hand weer uit en zijn hand glijd langs mijn been omhoog. Ik kreun hard en kan niet wachten zijn vingers weer in me te voelen. Ik open mijn benen zo wijd als ik kan en wacht hijgend op zijn aanraking. Zijn hand blijft echter steken ter hoogte van de binnenkant van mijn dijbeen. Om er beter bij te kunnen zou hij naar me toe moeten leunen maar dat kan niet tijdens het rijden. Ik kreun gefrustreerd terwijl hij zijn hand terug trekt en weer op zijn kruis legt.

Hij graait in zijn zwemshort en terwijl hij zijn enorme paal pakt kijkt hij opzij. Met zijn hand stevig om zijn paal kijkt hij naar me. Zijn blik gaat langs mijn blote tieten naar beneden en blijft hangen tussen mijn wijd opengesperde benen. Mijn broekje zit nog steeds opzij en hij staart even geil naar mijn natte kutje. Zijn hand begint aan zijn harde paal te trekken terwijl hij zijn blik afwisselend op de weg richt en dan weer even opzij kijkt. Hijgend van verlangen kijk ik hoe hij aan zijn paal trekt en mijn handen glijden als vanzelf naar mijn tieten. Ik knijp even in mijn harde tepels en geniet als ik hem hoor kreunen.

“Speel met jezelf” hijgt hij terwijl zijn hand steeds sneller aan zijn lul trekt. Ik laat mijn hand tussen mijn benen glijden en streel langs mijn kletsnatte kutje. Als hij weer even hijgend opzij kijkt duw ik mijn vinger diep bij mezelf naar binnen. ”Ah, wat zie je er geil uit” hijgt hij en kijkt weer even voor zich. Als hij opnieuw zijn hoofd draait stop ik mijn vinger in mijn mond en lik hem sensueel af. Ik geniet van zijn geile blik en harde kreun terwijl hij naar me kijkt. Zodra hij zijn blik weer even op de weg richt kom ik overeind, ga op mijn knieën zitten en grijp zijn paal stevig vast. Dan leun ik voorover en lik aan zijn eikel. Ik geniet van zijn harde kreun en zuig en lik aan zijn eikel. Zijn rechterhand die zijn paal aan het rukken was glijd nu opzij en grijpt mijn tiet die nu vlak boven zijn schoot bungelt. Op het moment dat hij hard in mijn tepel knijpt neem ik zijn paal diep in mijn mond.

Met lange halen begin ik aan zijn paal te zuigen. Hij hijgt steeds harder en stoot zijn heupen omhoog. Even stop ik met zuigen en sabbel weer aan zijn lekkere eikel. Verbaasd voel ik dat hij met beide handen mijn hoofd grijpt en me diep over zijn paal duwt. Ik heb echter geen tijd om me af te vragen hoe hij nu de auto bestuurd en pijp hem met lange halen. Na een paar keer diep zuigen duwt hij zijn heupen omhoog en kreunend spuit hij zijn zaad leeg in mijn mond. Ik slik alles door en lik vervolgens zacht zijn eikel schoon terwijl ik met mijn hand zachtjes in zijn ballen knijp om de laatste restjes op te vangen. “Ah, wat ben je toch lekker geil Roos” kreunt hij en terwijl ik langzaam overeind komt grijpt zijn ene hand mijn tiet beet en duwt hij zijn andere hand tussen mijn knieën. Aangezien ik echter op mijn knieën op de stoel zit krijgt hij zijn hand er niet tussen en kreunend wrijft hij ruw over mijn kruis. Als ik hijgend rechtop ga zitten zie ik dat we op een parkeerplaats staan. Hij duwt me achterover tegen het portier zodat ik mijn benen wel onder me vandaan moet trekken. Hijgend duwt hij mijn benen uit elkaar en laat zijn vingers weer langs mijn kutje glijden. Hijgend kijkt hij toe terwijl hij zijn vingers diep bij me naar binnen duwt. Snel en diep begint hij zijn vingers in me te stoten. Hij kreunt terwijl hij kijkt hoe zijn vingers in mijn natte kutje glijden. Ik hijg en probeer met mijn heupen te stoten om hem dieper in me te voelen.

“Hm… ik wil je likken schatje” hijgt hij met zijn vingers diep in me. Ik kreun hard. Ik wil niets liever dan zijn tong om mijn klitje. “Kom” zegt hij, trekt zijn hand terug en stapt uit. Hijgend van verlangen kijk ik verbaasd hoe hij om de auto loopt. Zijn paal alweer half stijf en half uit zijn short. Dan opent hij de deur en ik val naar achter tegen zijn benen. Zijn armen glijden onder mijn oksels en grijpen me om mijn tieten. Terwijl hij mijn tieten kneed, trekt hij me naar achter en voor ik het weet sta ik naast de auto.

En wat zou jij dan doen lieve lezer?

Inderdaad, je bent goed bij de les.

BigJohn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *