Zo! En nu?

()


Sarah is een nachtje blijven logeren bij haar beste vriendin, Annette, en voordat ze gingen slapen, kwamen ze in hun favoriete onderwerp terecht, seks. De beste vriendin zei dat ze de pik van haar vader per ongeluk had gezien en dat die best groot was. Daarna vertelde ze dat ze het liever niet gezien had, want dan dacht ze eraan dat haar ouders seks hadden en dat kon natuurlijk niet. Sarah was gelijk geïnteresseerd, want ze had altijd een zwak gehad voor de vader van Annette en ze hoopte ooit een keer haar biseksuele gevoelens bij de blonde moeder kwijt te kunnen. Ze vond de blonde oudere vrouw woest aantrekkelijk, in het bijzonder omdat ze ook mooie tatoeages en grote borsten heeft.

Annette lag na hun gesprekje na een paar minuten te slapen als een roos. Dat was het moment dat ze haar snel bedachte plannetje in werking stelde. Ze stapte zacht uit bed en ging richting de slaapkamer van de ouders. Daar sloop ze de kamer binnen en ging tussen de vader en moeder inliggen. De vader was als eerste wakker en wist even niet hoe hij het had. De knappe vriendin van hun dochter had zich tussen hen ingenesteld. Hij wreef over haar lekkere kontje en maakte vervolgens zijn vrouw wakker. Die begreep gelijk wat er aan de hand was en zei.

“Ik neem aan dat je hier met een reden bent komen liggen, jongedame”, zei ze gemaakt streng. “Ik hoop dat het een goede reden is, want anders kan je gelijk weer terug naar je eigen bed.” Sarah keek haar met grote ogen aan, want ze wist even niet of ze de moeder serieus moest nemen. Marja, de moeder, zag de verwarring in de ogen van de knappe jonge gekleurde vrouw en zei lachend: “Maak je niet druk, we gaan seks hebben, want dat is de reden dat je bij ons bent komen liggen neem ik aan?” Sarah knikte alleen maar. Het duurde niet lang voordat ze helemaal naakt was en samen met Marja de pik van haar echtgenoot aan het pijpen was.

De vader wist niet hoe hij het had, de twee vrouwen maakten hem helemaal gek door hem om beurt te pijpen. De mooie donkere vrouw was een natuurtalent want hij moest zijn uiterste best doen om haar mond niet in één keer vol te spuiten. Zijn vrouw liet zich ook van haar beste kant zien, dus lastte hij een kleine pauze in. Hij had een standje in gedachten waar de twee vrouwen zich goed in konden vinden.

De vriendin van hun dochter ging op haar rug op bed liggen en Marja ging gelijk op haar gezicht zitten. Dat was precies wat Sarah wilde, want ze begon de moeder enthousiast te beffen en voelde ondertussen hoe de vader zijn grote pik in haar kletsnatte kutje stootte. Na een paar minuten veranderden ze van standje en lag de blonde moeder op haar rug en werd hard geneukt door haar man. Sarah lag op de buik van Marja te wachten totdat hij klaar zou komen en die blik was te veel voor hem. Hij had nog een tijdje door willen neuken, maar dat ging hij niet redden. Hij spoot een flinke lading in de mond en op het gezicht van de mooie donkere vrouw.

“Kom eens hier”, zei Marja geil en trok het hoofd van Sarah naar zich toe. De twee begonnen uitgebreid te tongzoenen en het sperma dat Sarah niet had doorgeslikt werd uitgewisseld. Ze waren eigenlijk al snel weer klaar voor een tweede ronde toen hun dochter kwam binnenlopen. Die was duidelijk niet gelukkig, woedend is een betere omschrijving, en na haar woordje gedaan te hebben liep ze stampvoetend de slaapkamer van haar ouders uit en riep dat ze weg ging lopen. Ze hoorde de voordeur achter haar dichtslaan en Sarah wilde er achteraan gaan.

“Laat haar maar even gaan,” zei de blonde moeder, “die gaat naar haar tante die een straat verder woont. Dat is mijn zus, dus die is wel wat met meer gewend. Die krijgt haar rustig en morgenochtend is alles waarschijnlijk vergeten en vergeven. Die stuurt zo een appje dat Annette bij haar zit.” Ze had het nog niet gezegd of het mobieltje van Marja begon te piepen en ze las het bericht en moest lachen.

“Of je morgen ook even bij m’n zus langs wil gaan, die heeft een zwak voor mooie vrouwen en ze wil je graag laten genieten van vrouwenseks. Moet je alleen zeker weten dat Annette weer hier terug is, want anders gaat het helemaal fout.”

“Mooi, genoeg geluld”, zei de vader, die ondertussen weer een stijve pik had gekregen, “waar waren we gebleven?”

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *