Zomerdag

()

Het was een zomerse dag… En ik stond met me auto geparkeerd bij het station, raampje helemaal open. Ze was laat. Zou ze wel komen? Terwijl de twijfel door me hoofd schoot, zag ik haar aankomen lopen. Dammnn! Wat zag ze er lekker uit. Een kort rokje en een klein topje die haar heerlijke borsten maar net binnen kon houden. ‘Dit wordt een heel hete dag’ dacht ik. Ik deed het passagiersportier open en ze stapte in, ik kreeg een zoen op me wang en startte de auto.

Het zou ongeveer een half uur rijden zijn, naar het strand bij mij thuis, onderweg praatte we en luisterde naar de radio. Was flink druk op de weg, dus mijn aandacht was ook daar voornamelijk opgericht. Ineens was daar je hand op mijn bovenbeen. “Heb je er al zin in strandtijger?” daar kon ik alleen maar ja op antwoorden. Je hand ging hoger en hoger over me been, heel slecht voor de ruimte in mijn broek, net voordat ik echt een stijve begon te krijgen, was je hand weer weg. Ik keek verbaasd opzij en zag dat je volle borsten uit hun topje had gehaald, je handen kneedde ze langzaam. “Schoonheid. Iedereen kan je zien!” Je keek me geil aan en zei “Laat ze lekker. Is toch geil.”

Ja geil was het zeker ik werd kei en keihard. Was moeilijk om op de weg te blijven letten met zo’n uitzicht naast mij dat zag je ook, want je zei “Wel op de weg blijven letten schatje”, met veel moeite deed ik dat… Toen ik even later toch even een blik opzij wierp, zag ik dat je rokje omhoog getrokken had en je met een vinger over je klitje streelde. Mijn hand ging over je bovenbeen, je pakte hem en leidde hem naar je poesje. “Voel eens hoe nat ik ben.” En inderdaad je was drijfnat. Ik draaide met mijn vinger over je klitje en bleef naar de weg kijken. Je begon sneller te ademen, vanuit me ooghoeken zag ik dat je met twee vingers in uit je poesje ging, het sein voor mij om sneller over je klitje te strelen en bijna gelijk daarna kwam je klaar.

Ik werd echt gek van geilheid, je maakte mij rits open. En je haalde mijn stijve uit mijn broek. “Wel op de weg blijven letten schatje.” Net alsof dat zo makkelijk is als zo’n lekkere meid met haar hand op en neer over je lul gaat. Nog 15 km naar Leiden, ik ging wat harder rijden. Je haalde je hand van me stijve, maar bijna gelijk voelde ik je tong rond me eikel likken, langzaam net alsof het een lolly was. Je lippen eroverheen en je zoog hem naar binnen. Ik kreunde zachtjes, wat deed je dat verrekt goed! Op en neer over me harde lul, dit zou ik niet lang volhouden. En net voor ik klaar kwam, stopte je. “De rest bewaar ik voor straks”, sadist dat je was, maar wat kon ik er aan doen, had me aandacht en me handen nodig bij het stuur.

Gelukkig hoefde we niet ver meer en na tien minuten parkeerde ik de auto, bij het strand. Het was druk op het parkeerterrein. In plaats van richting het strand te lopen, sloeg ik links af met je richting de duinen, we vonden een plekje waar we beschut lagen, een kuil op een wat hoger stuk. Niemand zou ons daar kunnen zien.

Ik ging achter je staan en begon in je nek te zoenen en trok je topje uit. Er kwam een fel roze bikini onder vandaan, stond je geweldig. Kuste je net onder je oor langzaam op dat zachte gevoelige plekje, me lippen gingen bij elke kus een stukje lager. Ik was ondertussen weer helemaal stijf en dat moest je gevoeld hebben omdat ik zo dicht tegen je kontje aanstond.

“Neuk me tijger” zei je met een geile stem. Het was nu mijn moment om te plagen. “Nee, schoonheid, als jij je niet insmeert verbrand je”. Ik maakte je topje los en vroeg je op je buik te gaan liggen. Je ging op je buik liggen, ik spoot wat zonnebrand op je schouders en begon je met langzame draaiende bewegingen in te smeren, ik nam echt de tijd, je schouders, je rug… Onderrug. Maakte je rokje los, wat zonnebrand over je benen en smeerde dat in… Over je kuiten, langzaam omhoog naar je bovenbenen. De binnenkant van je dijen, steeds dichter bij waar je me vingers wilde hebben.

“En nu de voorkant” zei ik en je ging op je rug ging liggen. Smeerde je armen en schouders in. Voor je borsten nam ik wat langer de tijd, draaide plagend met me vingers over je tepels. Nam wat meer zonnebrandolie en smeerde je buikje in, steeds iets lager, maar bij de rand van je broekje stopte ik. Ik begon weer plagend, aan de onderkant van je benen, steeds iets verder omhoog, je spreidde je benen. Ik trok de stof van je broekje opzij en streelde met mijn vingers door je lipjes. Drijfnat was je, draaide met mijn wijsvinger rond je klitje, en ging met me andere hand met één vinger een klein stukje bij je naar binnen. Ik begon je plagend met korte ondiepe stootjes te vingeren, steeds iets dieper. Tot je bijna klaarkwam. Toen stopte ik, net als jij deed in de auto.

Ik ging op mijn rug liggen en je snapte wat ik wilde, gelijk ging je met je natte poesje bij mijn gezicht zitten en boog je voorover naar me stijve. Mijn tong likte met lange halen door je lipjes, je maakte me broek los en likte plagend over me lul. Mijn tong draaide rondjes over je klitje en af en toe stootte ik mijn tong in je kutje. Ik voelde hoe je m’n stijve naar binnen zoog, hard zuigend rustig op en neer, ik kreunde zacht en begon heel snel met korte haaltjes over je klitje te likken. Dat was wat je nodig had. Je liet mijn lul uit je mond glippen en kwam hevig klaar.

Ik bleef gewoon rustig likken, maar je had blijkbaar wat anders in gedachten, je stond op, plaatste me stijve tegen je lipjes en zakte er langzaam overheen. Langzaam kwam je in beweging, in een geleidelijk tempo op en neer. Ik begon je heerlijke borsten te strelen, terwijl je steeds sneller op en neer ging. Elke keer als je naar beneden ging, stootte ik met mijn heupen omhoog om nog dieper in je te komen. Aan je gekreun te horen, kwam je al bijna nog een keer klaar, je begon als een bezetene over mijn harde lul te rijden en ik streelde met één hand je klitje. Dit werd echt te veel voor mij, ik voelde het sperma uit me ballen omhoog komen en ik spoot je klaarkomende poesje vol.

Je kwam uitgeput naast me liggen, we streelde en zoenden, maar door het warme weer en je inspanning van net doezelde je langzaam in slaap. Ik ging naast je liggen en ik lag half te slapen in het zonnetje, tot mijn telefoon me wakker liet schrikken, ik nam hem snel op om jou niet wakker te maken. Het was mijn beste vriend die vroeg wat ik aan het doen was, ik vertelde hem waar we lagen en ongeveer een kwartiertje later kwam hij aanlopen. Ik had me short weer aan getrokken, maar je lag nog steeds naakt te slapen.

“Zo Chiel is dat je nieuwe vriendin?” Hij kwam er bij zitten en ik gaf hem een half-warm biertje, telkens ging zijn ogen naar haar naakte lijf. Ik zag aan zijn broek dat ie genoot van je lekkere lichaam, zijn short kon niet echt zijn stijve paal verbergen. “Ze pijpt heerlijk, wil je het uitproberen?” Ik zag hem twijfelen, maar de geilheid won en hij kwam toch met zijn kruis ter hoogte van je hoofd zitten, zijn handen speelde met je borsten. Je werd langzaam half wakker van het strelen, voelde de stijve voor je mond en zoog hem zonder te kijken naar binnen.

Met lange halen pijpte je zijn lul. Ik werd keihard van dit geile beeld. Maar toen ik tussen je benen kwam liggen en je poesje begon te likken, had je door dat er iets niet klopte. Je deed je ogen open en keek verbaasd naar mijn vriend en naar mij, dit duurde niet lang, want je was blijkbaar zo geil geworden dat je hem gelijk weer begon te pijpen. Ik vroeg of je op handen en knieën voor wilde gaan zitten. Dat deed je, je heerlijke kontje omhoog, ik streelde over je rug en haalde me stijve door je natte lipjes en stootte hem in één keer hard naar binnen, ik haalde me lul er weer bijna helemaal uit om hem vervolgens weer diep in je te stoten, dit herhaalde ik een paar keer, tot je zijn lul uit je mond liet glippen en achterom keek.

“Neuk me dan tijger, neuk me hard!” Ik pakte je bij je heupen en stootte hard in je steeds sneller begon ik je te neuken, als je het hard wilde kon je dat krijgen. Je kreunde hard met zijn pik in je mond, en ik versnelde nog meer, beukte nu hard in je kutje, trok je heupen bij elke stoot op me harde pik, tot ik bijna kwam en ik haalde me stijve uit je poesje. Mijn vriend wilde nu ook wel eens van je genieten vroeg of hij je mocht neuken. Je keek me aan en ik zei dat ik het niet erg vond. Je ging op je rug liggen en hij drukte zijn harde lul bij je naar binnen, legde je benen over zijn schouders zodat hij nog dieper in je kon komen en we neukte je op deze manier om beurt. Telkens als de een bijna klaar kwam, nam de ander het over. Ik raakte de tel kwijt hoe vaak je klaarkwam.

We wisselden van standje, hij ging op zijn rug te gaan liggen en je ging gelijk op zijn stijve zitten, het was een heerlijk gezicht om jou zo te zien genieten van een andere man, maar ik wilde meer, dan alleen toekijken. Ik maakte een vinger nat en begon je kontje te strelen en drong langzaam bij je naar binnen, in je kontje. Je keek verbaasd, maar je protesteerde niet en bleef hem rustig neuken, ik stopte er een tweede vinger bij en begon je wat dieper en sneller te vingeren. Je keek me supergeil aan en zei.

“Steek hem erin schatje. Neuk mijn kontje” en dat was ook precies wat ik deed, ik zette me stijve die nog steeds nat was van je poesje tegen je sterretje, drukte me eikel heel voorzichtig bij je naar binnen. Je bleef helemaal stil liggen, met zijn lul nog steeds in je kutje. Ik liet je even wennen aan dit nieuwe gevoel en stootte daarna helemaal tot mijn ballen in je kontje.

“Ja! Eindelijk twee pikken in me” kwam er kreunend uit en je kwam langzaam weer in beweging, ging langzaam naar voren en liet je weer op onze harde lullen zakken. Na een paar stoten kwam je al hevig klaar, maar we bleven gewoon rustig neuken, steeds sneller neukten we je en je bleef maar komen, het leek wel of je constant klaar kwam. Ook wij hielden dit niet lang meer vol en we spoten je beide gaatjes vol. Suf geneukt kwam je tussen ons in liggen.

We hebben daarna nog een tijdje van de zon genoten en je heb ons beide nog een keer klaar gepijpt. Toen was het wel tijd om naar huis te gaan. En ik was verschrikkelijk verbrand aan einde van deze hete middag. Helemaal was vergeten me ook in te smeren. Dit moeten we snel eens over doen lekker ding.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *