Zusterlijke solidariteit

()


In het afgelopen voorjaar ging het uit met mijn vriendin. Na een relatie van 3 jaar waren we simpelweg uit elkaar gegroeid. Dit betekende echter ook dat onze vakantie niet door zou gaan en helaas hadden al mijn vrienden ondertussen al eigen plannen gemaakt en moest ik mijn eigen plan trekken. Na wat informatie te hebben ingewonnen over vrijgezellenreizen besloot ik dat dit toch niet echt iets voor mij was. Uiteindelijk besloot ik om nog eens naar Minorca te gaan. Op mijn 17de en 18de was ik daar al heen geweest en ik bewaarde lekkere herinneringen aan dit eiland. Met mijn 23 jaar vond ik dat ik nog jong genoeg was om mijn kansen te wagen en te genieten van al het vrouwelijke schoon in vakantiestemming.

De eerste avond begon rustig en veel verder dan een uitgebreid potje tongzoenen met een iets te dronken 18-jarig Nederlands blondje kwam het niet. De tweede avond bracht meer succes. In een van de disco’s raakte ik aan de praat met een superslanke Belgische schone. Na elkaars lichaam op de dansvloer al te hebben verkend, stelde zij voor om naar het strand te gaan. Daar aangekomen verkende ik haar lichaam met mijn tong. Haar ultrakleine minirokje schoof ik omhoog en ik wilde haar spleetje verkennen. Onder het rokje zat een kanten string dat haar volledig kale doosje maar net bedekte. Ik schoof het opzij en begon haar langzaam te vingeren en ging met mijn tong richting haar knopje.

Aan haar kutsappen te proeven was ze al botergeil en ze duwde dan ook mijn hoofd op haar kutje. Heerlijk sabbelend en likkend aan het strakke spleetje merkte ik dat haar hoogtepunt naderde. Ik stak een tweede vinger naar binnen en concentreerde mij op haar klitje. Vlak daarna kwam ze klaar. Ik ging met mijn hoofd naar boven om haar te zoenen, maar tot mijn verbazing wimpelde ze mij af. Ze bedankte mij voor mijn werk en zei dat ze naar huis wilde. Daar ik haar natuurlijk nergens toe wilde dwingen ging ik maar terug naar mijn appartement om mijn hard kloppende lul uit zijn benarde positie te bevrijden. Terug in het appartement duurde het dan ook niet lang voordat mijn zaad met dikke stralen naar buiten spoot. Hoewel het meisje supermooi was, besloot ik dat ik van nu af aan voor wat minder mooie meisjes zou gaan die zich wat minder verwend zouden opstellen.

De derde avond besloot ik op mijn gemak te beginnen op een terrasje aan de boulevard. Later op de avond zou er straatmuziek zijn en het werd steeds voller op straat en op de terrassen. Vanaf het terras bekeek ik rustig het schoon dat voorbij kwam en genoot van al die meiden die erbij liepen met maar een doel; mooi gevonden worden. Vlak voor mijn tafeltje kwamen twee blondines staan, waarbij er eentje een schitterend kontje had en lang blond haar. De andere had een wat voller kontje en kort blond haar. Toen ze zich even later omdraaiden zag ik dat het meisje met het lange haar een zeer strak buikje had, maar voor de bovenkant niet vooraan gestaan had. Wel was ze een plaatje om te zien. De andere blondine leek aan haar buik te zien zwanger en had een behoorlijke borstomvang. Ze was minder knap dan haar buurvrouw maar mocht er wel wezen. Af en toe keek ik naar de blondines, maar keek ook vooral verder. Een zwangere vrouw is nou niet bepaald de hoofdprijs en de andere blondine vond ik veel te knap om mee aan te pappen, bang dat dit toch alleen zou uitdraaien op een teleurstelling.

“Spreek jij Nederlands?” , hoorde ik de blondine met het lange haar plotseling vragen. “Ja” antwoordde ik kort. “Mijn zus is zwanger en wil graag even zitten, maar het terras zit vol. Mogen we even bij jou aanschuiven?.” Omdat ik een zwangere vrouw natuurlijk niet wilde laten staan en er toch nog ruimte was, stemde ik met het voorstel in.

“Hoi, ik ben Veronique,” stelde het meisje met het lange haar zichzelf voor. “Hoi, ik ben Wanda,” stelde de zwangere blondine zich voor. “Ik ben Thomas,” zei ik om het voorstelrondje af te maken. Al vrij snel raakte we aan de praat en de blondines bleken twee zussen te zijn. Veronique was 20 en Wanda 23. Wanda bleek 4 maanden zwanger te zijn en haar vriend had vlak na haar zwangerschap besloten te stoppen met de relatie. Veronique was vrijgezel en had besloten om met haar zus te gaan genieten van de zon, zodat de relatieproblemen naar de achtergrond zouden verdwijnen. Al snel werd duidelijk dat de zusjes niet van plan waren om naar de disco’s te gaan, iets dat ik mij ook prima kon voorstellen, gezien Esters situatie. Hoe langer ik naar Veronique keek, hoe meer ik mijn voornemen om laag in te zetten vergat. Toen het terras ging sluiten had Wanda in de gaten dat ik Veronique wel zag zitten en stelde aan Veronique voor dat zij met mij nog even op stap zou gaan. Veronique stond er echter op dat ze in ieder geval met Wanda terug zou gaan naar het appartement om zeker te weten dat Wanda goed en wel thuis zou komen. Op verzoek van de dames liep ik ook mee.

Toen we bij het appartement aankwamen, gaf Veronique aan dat ze zich eerst nog om wilde omkleden. Ik zei dat ik beneden zou wachten, maar Veronique gaf aan dat ik wel even mee naar boven mocht. Wanda wilde duidelijk geen blok aan ons been zijn en ging na een vluchtig afscheid naar haar kamer. Ik ging in de woonkamer van het appartement zitten en Veronique ging zich even verkleden. Na twee minuten kwam ze poedelnaakt de woonkamer ingelopen en kwam voor mij staan.

“Wat vindt je van mijn kleding?” Vroeg ze speels. Ik haalde een vinger door haar spleetje dat kletsnat bleek en antwoordde lachend.

“Volgens mij is je kleding nat.” Veronique knielde voor mij en legde haar hand op mijn boomharde paal “En jouw kleding is volgens mij te klein.” Ik knoopte mijn broek los, terwijl Veronique mijn schoenen uittrok en daarna trokken we samen mijn broek omlaag. Nog voordat ik mijn shirt uit had, voelde ik hoe Veronique ‘s natte spleetje over mijn penis gleed. Terwijl Veronique al wild op en neer ging, worstelde ik tussen het tongen door om mijn shirt uit te krijgen.

“Hoor je hem niet eerst te pijpen voor je er bovenop klimt?” Hoorden we plotseling Esters stem die in de deuropening van haar kamer stond. Terwijl Veronique in een langzaam tempo op en neer bleef gaan antwoordde ze dat ze niet zo van pijpen hield.

“Ben jij wel echt mijn zusje, ik zou niets liever doen dan nu aan die pik zuigen die in jouw kutje zit.” Zonder mij iets te vragen stapt Veronique van mijn pik af en zegt: “Ga je gang.”

“Kom je even naar mijn kamer, Thomas? Dan kan ik op mijn bed zitten, dat is in mijn situatie wel zo gemakkelijk.” Wanda gaat haar kamer in en ik kan mij eigenlijk geen houding geven en steek mijn pik omhoog om Veronique weer op mijn kloppende lul te schuiven. Zodra Veronique weer op mijn lul hangt zegt ze dat ik haar naar Wanda’s kamer moet tillen. Ik besluit hier gehoor aan te geven en terwijl ik naar Wanda’s kamer loop stoot ik rustig heen en weer in Veronique.

Wanda zit op de rand van het bed en zegt tegen Veronique dat ze moeilijk kan pijpen als zij mij aan het neuken is. Veronique klimt van mij af en ik sta met mijn kloppende lul recht voor Wanda.

“Ga je gang Wan, zegt Veronique plagend” tegen haar zus. Wanda reikt haar hand naar mijn lul en neemt hem vrijwel direct in haar mond en begint mij heerlijk te pijpen. Het is duidelijk dat Wanda inderdaad dol op pijpen is en ze pijpt mij zoals ik nog nooit gepijpt ben. Lange halen, korte halen, op mijn ballen zuigen, likken langs de schacht, ze beheerst alle technieken en wisselt deze perfect af. Ieder keer als ik dreig te komen past ze haar tempo aan, zodat mijn orgasme wordt uitgesteld. Ik tong af en toe met Veronique en vinger haar steeds natter wordende kutje.

“Je moet wel doorgaan tot hij komt Wan” moedigt Veronique haar zus aan. Wanda gaat door zonder te antwoorden, maar mijn gevoel zegt mij dat de aanmoedigingen van Veronique overbodig zijn, want zoals Wanda pijpt, wil ze mijn zaad proeven.

“Wees maar gerust Veronique, dat punt heeft ze zo bereikt” besloot ik te antwoorden voor Wanda, die haar mond nog vol had aan mijn bijna spuitende paal. Niet lang daarna voel ik het zaad uit mijn lul stromen terwijl Wanda driftig verder zuigt. Veronique ziet mij schokken en vraagt of het lekker is. Veel verder dan knikken kom ik niet. Wanda heeft de laatste druppels nu uit mijn lul gezogen en haalt haar mond van mijn ondertussen slappe lid.

“Dank je wel Thomas,” bedankt Wanda mij.

“Volgens mij hoor ik jou te bedanken Wanda” antwoord ik, “dus bij dezen bedankt voor een heerlijke pijpbeurt.”

“Zullen we naar mijn kamer gaan?” Vraagt Veronique aan mij en ik antwoord dat het goed is. “Nu niet meer komen storen he Wan” zegt Veronique tegen haar zus, terwijl ze mij aan mijn arm meepakt. “Nee hoor, ga jij nu maar rustig je gang” antwoordt Wanda. Op Veronique ’s kamer aangekomen ga ik op het bed liggen en trek Veronique bovenop mij.

“Nu wil je zeker dat ik je ook ga pijpen” fluistert ze tegen me. “Volgens mij kan hij dat nog niet aan” antwoord ik terwijl ik Veronique wijs op mijn nog niet tot volle grootte teruggekeerde lul. “Maar ik ben wel benieuwd hoe jij smaakt” zeg ik terwijl ik mijn handen op Veronique ’s kontje leg. “Dat is misschien wel een goed idee” antwoordt Veronique en met mijn handen trek ik haar onderlijf richting mijn hoofd. Veronique werkt gelijk mee en kruipt met haar ranke lijfje op mijn hoofd. Ze zakt met haar kutje op mijn mond en ik begin langzaam aan haar klitje te likken. Het is duidelijk dat ze bloedgeil is, want haar kutje is echt kletsnat en ze glijdt met haar onderlijf heen en weer over mijn mond. Aan haar ademhaling merk ik dat ze gaat komen en vlak voor ze komt, drukt ze haar spleetje stevig tegen mijn mond. Schokkend komt ze klaar terwijl ik aan haar klitje zuig. Tegen mijn verwachting in gaat ze na haar orgasme echter niet van mijn hoofd af, maar blijft zitten. Het heerlijke kutje boven mijn hoofd doet mij besluiten om maar door te gaan met beffen en niet lang daarna komt Veronique voor een tweede keer klaar.

Mijn pik is tijdens het beffen weer op volle sterke gekomen en klopt behoorlijk. Ik duw Veronique ’s onderlijf richting mijn kruis en Veronique weet dat het haar beurt is om in actie te komen. Langzaam zakt ze naar beneden en ik voel hoe mijn stijve opnieuw in het kletsnatte gleufje van Veronique verdwijnt. Veronique voert het tempo op en als ik mijn pik omhoog duw, om nog dieper in haar te stoten fluistert ze

“Niet doen, ik bepaal het ritme, jij hoeft alleen maar te genieten.” Als een volleerde amazone berijdt Veronique mijn lul waarbij ze behalve op een neer ook nog met haar kontje draait. Veronique gaat steeds wilder op en neer en ik merk dat ze tegen een orgasme aan zit. Zelf ben ik er ook niet ver meer vandaan en besluit het lot een handje te helpen. Ik pak Veronique bij haar heupen en ieder keer dat ze omlaag gaat ram ik mijn pik zo hard als ik kan omhoog om zo diep mogelijk bij haar binnen te dringen. Veronique geniet er zichtbaar van en accepteert mijn inspanningen. Het lijkt wel of iedere stoot nog dieper en harder is dan de vorige en Veronique geeft zich helemaal over en begint nu ook luidkeels te kreunen. Enigszins bang dat Wanda last krijgt van het gekreun, besluit ik iets minder hard te stoten. “Nee, doorgaan, doorgaan, harder…” kreunt Veronique om duidelijk te maken dat ik een verkeerd besluit genomen heb. Ik besef dat ik het strakke kutje maar beter hard kan blijven neuken, omdat dat de enige manier is om Veronique uiteindelijk te laten stoppen met kreunen.

“Oh! Ik kom, ik kom…” kreunt Veronique en vlak daarna staakt Veronique haar bewegingen en laat zich boven op mij vallen en ze begint met mij te tongen. Haar onderlijf schokt nog flink na en aan Veronique ’s ademhaling merk ik dat het hevigste deel van het orgasme achter de rug is. Als het onderlijf weer in rust is, begin ik weer langzaam te stoten, want ook ik wil mijn orgasme bereiken. “Ga je gang maar, spuit mijn kutje maar lekker vol” fluistert Veronique in mijn oor terwijl ze nog boven op mij ligt. Ik merk dat haar kutje nog gevoelig is, en dat ik beter niet te hard kan stoten. Terwijl ik hevig met Veronique tong maakt mijn lul lange diepe halen door een nog steeds kletsnat kutje. Ik voel de eerste stralen komen en verhoog mijn tempo. Veronique merkt dat ik ga komen en drukt haar onderlijf nog steviger naar beneden. Om mij nog wat verder op te geilen fluistert ze. “Ja, spuit mij vol, spuit mij vol” tegen me. Dit is een opdracht waar ik graag gehoor aan geef en niet veel later voel ik mijn lul exploderen in het heerlijke kutje. Het eerste sperma druipt al langs mijn lul naar buiten als ik dieper in het grotje nog steeds de stralen naar buiten voel komen. Als ik van al mijn zaad verlost ben, rolt Veronique van mij af en vallen we in slaap.

De volgende morgen word ik wakker als Veronique uit bed stapt. Veronique is nog steeds naakt en loopt de kamer uit. Op het laken zie ik de vlekken van mijn sperma dat tijdens het slapen uit haar kutje gedropen is. Aan de vlekken te zien was het een van mijn heftigste orgasmen ooit geweest. Van buiten de kamer hoorde ik Wanda lachend zeggen.

“Zo weer een beetje bijgekomen, ik wilde bijna de politie bellen.”

“Dat was niet nodig hoor, het was geheel vrijwillig” hoorde ik Veronique antwoorden.

“En jij” vervolgde Veronique “heb je al spijt van het pijpen?”

“Spijt? Ben jij gek, weet je hoelang het geleden was dat ik mij uit kon leven?” reageerde Wanda. “Laat mij raden, een maand of 4 geleden. Oh nee, toen heb je in je kutje laten spuiten natuurlijk” plaagde Veronique haar zwangere zus.

“Al meer dan een half jaar had ik geen vent meer klaar gepijpt, kun je je dat voorstellen?” zei Wanda. “Ik wel, maar ik pijp ook zelden, dat weet je toch zus” zei Veronique en vervolgde “Ik vind het altijd lekkerder om de stralen in mijn kutje te voelen.” Ik verbaasde mij enigszins over het gemak waarmee de zussen over seks spraken. Natuurlijk was het mij gezien de avond ervoor duidelijk dat de meiden niet preuts waren, maar dat was een moment waarop Wanda mij en Veronique betrapte in de woonkamer. Nu zaten de dames waarschijnlijk gewoon aan de ontbijttafel.

“Door de onderdanigheid die ik voel als ik iemand klaar pijp, voel ik mij sletterig en daardoor voel ik mij op en top vrouw” zette Wanda het gesprek voort. En voegde daar lacherig aan toe “hoewel ik een lading sperma op ander plaatsen ook wel fijn vind.”

“Oh ja, waar dan nog meer?” Vraagt Veronique door.

“Gewoon in mijn kutje of mijn kontje” antwoordde Wanda. “Of natuurlijk over mijn kutje, kontje, buik of borsten, dan zie ik het eruit spuiten” voegde Wanda daar aan toe. Van de geile praat tussen de zusjes, was mijn lul gegroeid en ik betrapte mij erop dat ik onbewust al aan mijn pik lag te trekken. Ik vroeg mij af of de meiden nog steeds geil zouden zijn en keek waar ik mijn boxer had liggen. Toen bedacht ik dat ik mijn boxer de avond ervoor al in de woonkamer was kwijtgeraakt. Ik besloot daarom om maar gewoon in mijn blote lul de woonkamer in te gaan. Wanda en Veronique zaten inderdaad aan tafel en keken allebei naar mijn stijve.

“Volgens mij heb jij je werk gister niet afgemaakt, Veronique” plaagde Wanda haar jongere zus. Ik stond naast Veronique die mij bij mijn lul pakte en er even kort aan trok. “Nadat mijn kutje heerlijk vol was volgespoten kon deze jongeman even niet meer” plaagde Veronique mij. “Maar tot die tijd deed hij het prima en mijn kutje was echt volgetankt met sperma, ken jij dat gevoel nog” plaagde ze haar zus.

“Waarom pijp je hem niet even? Hoewel dat je daar niet zo dol op bent.” Daagde Wanda haar zusje uit “Of is het een smoesje en durf je niet eens te pijpen.” Zonder te aarzelen nam Veronique mijn stijve lul in haar mondje en begon mij met lange halen te pijpen. Vanuit mijn ooghoek zag ik Wanda ietwat beteuterd toe kijken. Hoewel het nooit vervelend is om gepijpt te worden, was duidelijk te merken dat het Veronique ’s hobby niet was. Ze miste de afwisseling en timing van haar zus.

Nadat ze mij ongeveer twee minuten gepijpt had, haalde ze haar mondje van mijn lul. “Zie je wel dat ik het durf” zei ze tegen Wanda en onderhand trok ze aan mijn pik.

“Maak het dan eens af, volgens mij heeft Thomas nog niet gespoten” daagde Wanda haar zusje verder uit. Veronique zei dat ze niet aan klaar pijpen deed en ook niet van plan was om daar aan te gaan beginnen.

“Mag ik het dan doen” vroeg Wanda, die duidelijk een herhaling van de avond ervoor wilde.

“Dat hangt ervan af hoe lang dat ding blijft werken” zei Veronique geil en duwde mij op een stoel tegenover Wanda. Ze draaide haar rug naar mij toe en liet zich op mijn lul zakken. “Zie je hoe mijn natte kutje op en neer over deze heerlijke lul glijdt” kreunde Veronique haar zus toe. “Net als gisteravond, op en neer, op en neer, net zolang totdat ik heerlijk klaar kom” kreunde ze verder. Wanda liet zich niet kennen en keek rechtstreeks naar het glijdende kutje van haar zusje.

Hoewel ik het heerlijk vond om Veronique te neuken, kreeg ik wel medelijden met Wanda die zichtbaar zin had in mijn sperma. Ik besloot Veronique te helpen bij het bereiken van haar orgasme door net als de avond ervoor tegendraadse bewegingen te maken. Veronique liet het begaan en ik voerde het tempo snel op. Opnieuw begon Veronique luid te kreunen en ik merkte dat ze haar orgasme naderde. Ik bracht mijn hand naar haar voorkant en masseerde haar clitoris zonder het neukritme te verlagen. Na een paar snoeiharde diepe stoten kwam ze heftig klaar. Nadat haar orgasme was weggezakt, stond ze op en zei.

“Nou vooruit, ga jij je gang maar even Wanda.” Nu Veronique was opgestaan was, had ik vol zicht op Wanda en ik keek recht tussen haar benen. Zij was behoorlijk geil geworden, want ze zat met haar hand over haar kutje te wrijven. Gezien Wanda’s positie wist ik dat ik naar haar toe zou moeten lopen om haar mijn lul en ongetwijfeld mijn sperma aan te bieden. Ik liep naar Wanda toe en zodra mijn pik binnen haar bereik was slokte ze hem naar binnen. Vrijwel direct had ze het juiste ritme weer te pakken en ik genoot met volle teugen. Wel merkte ik dat het Wanda niet te doen was om zo snel mogelijk een volgespoten mondje te hebben, want ze probeerde mijn orgasme duidelijk uit te stellen. Veronique zat op een stoel ietsjes verderop en zat zich wijdbeens te vingeren.

“Gisteravond ging het sneller hé Wan.” Zei Veronique plagerig, maar Wanda reageerde hier niet op en ging door met haar pijpbeurt. “Volgens mij wil ze het wat langer laten duren, zodat ze meer krijgt” knipoogde ik naar Veronique. Wanda ging nog steeds haar eigen gang. Na een klein kwartier vakkundig te zijn gepijpt, wilde ik spuiten. Ik legde mijn handen op Wanda’s hoofd om haar ritme te beïnvloeden en te voorkomen dat ze mijn orgasme nog verder uit zou stellen. Om Wanda te motiveren besloot ik haar te commanderen. “Door zuigen sletje, ik wil nu je mondje volspuiten.” Wanda antwoordde met daden en zette een eindsprint in en pijpte mij in hoog tempo naar mijn orgasme. Heftig schokkend kwam ik klaar en Wanda pijpte mij net als de avond ervoor gewoon verder. Toen de laatste druppel eruit was, haalde ze haar mondje van mijn ondertussen verslapte penis. Veronique zat nog steeds te vingeren en vroeg of zij nu weer aan de beurt was. Ik besloot echter dat het eerst tijd was om iets terug te doen voor de twee heerlijke pijpbeurten die Wanda mij had gegeven.

“Nog even wachten schatje, eerst nog even iets anders” antwoordde ik naar Veronique terwijl ik Wanda bij haar hand pakte en overeind trok. Zowel Wanda als Veronique keken vragend toe wat ik van plan was. Ik tilde Wanda op en legde haar op de tafel en trok haar slipje naar beneden. Ik pakte een stoel en ging voor het kutje zitten en begon langzaam te likken. Al bij de eerste lik merkte ik dat Wanda dolgraag gebeft wilde worden. Hoewel Veronique ook mijn aandacht verlangde, gunde ze haar zus die al een tijd droog stond een pleziertje. Terwijl ik Wanda likte bracht ik langzaam twee vingers in haar kutje en begon haar met rustige halen te vingeren.

“Oh ja, vinger mij harder” kreunde Wanda en ik besloot een derde vinger in het kletsnatte kutje van Wanda te stoppen. Terwijl mijn tong in hoog tempo haar clitoris bewerkte gingen mijn drie vingers steeds sneller in en uit het kutje. Het soppende geluid was zelfs duidelijk hoorbaar voor Veronique die toch 2 meter verderop zat. Wanda kreunde steeds harder en genoot van mijn bedankje. “Hoe lang is dit geleden Wanda?” Vroeg Veronique geil aan haar zus die duidelijk hard op weg was naar een orgasme. Tussen het hijgen en kreunen door kon Wanda nog net een “veel te lang” uit brengen. Niet veel later schreeuwde Wanda het uit “Ik kom! Ik kom…” Ik voelde Wanda schokkend klaar komen en begon mijn bewegingen langzaam af te bouwen. Wanda drukte mijn hoofd op haar kutje en kreunde. “Niet stoppen, doorgaan, zo hard als je kan.”

Aangezien het mijn bedoeling was om Wanda te plezieren, verhoogde ik het tempo weer en bleef gewoon doorgaan. Aan het schokken van haar lijf merkte ik dat het hevigste deel van haar orgasme voorbij was. Omdat ze echter nog steeds mijn hoofd op haar klitje duwde en nog steeds kreunde van genot bleef ik doorgaan. Een tweede orgasme naderde en ook nu weer wilde Wanda dat ik doorging. “Blijf doorgaan, blijf doorgaan, ik kom, blijf doorgaan…” ik ging door en Wanda kreeg opnieuw een orgasme, dit keer echter minder hevig dan de eerste keer.

“Ik wil nog een keer komen, ga door, ga door” moedigde Wanda mij aan. Ik besloot andermaal door te gaan en vlak nadat het tweede orgasme voorbij leek, kreunde Wanda het uit “Ja, ja, oh ja, ik kom, ik kom.” Wanda bereikte haar derde orgasme en dit was heviger dan de eerste twee bij elkaar. Wanda was nu duidelijk voldaan want ze duwde mijn hoofd van haar kutje ten teken dat ik moest stoppen.

Veronique had dit duidelijk niet achter Wanda gezocht. “Jezus Wan, het was zeker echt te lang geleden dat je een beurt gehad hebt” zei ze lachend tegen haar zus. Nog nahijgend van haar orgasme antwoordde Wanda. “De laatste 2 jaar ben ik al niet meer gebeft, ik was hier echt hard aan toe.” Veronique ziet dat haar zus er echt van genoten heeft en besluit haar zus nog meer te gunnen. Veronique staat achter mij en trekt aan mijn ondertussen weer stijve lul.

“Zal ik je het sperma uit deze stijve pik in je natte kutje gunnen?” Vraagt Veronique geil aan haar zus. Wanda antwoordt dat ze niet denkt dat het echt gemakkelijk gaat in haar positie. “Weet je wat, dan neuk ik hem suf en stopt hij hem op het einde in jou” stelt Veronique voor. “Zullen we niet eerst even proberen of het überhaupt gaat?” Temper ik de dadendrang van Veronique. Veronique knikt en ik stap naar voren en druk mijn eikel tegen het gaatje van Wanda aan.

“Ik steek hem langzaam naar binnen, als het niet gaat moet je het zeggen Wanda” zeg ik terwijl ik mijn eikel langzaam naar binnen druk. Wanda kreunt even en ik stop. “Nee, ga maar verder, ik kreun omdat ik het zo lekker vind” geeft Wanda aan. Langzaam duw ik verder totdat mijn lul tot aan mijn ballen in Wanda’s kutje zit. “Dan ga ik nu langzame halen maken” kondig ik mijn volgende actie aan.

Wanda knikt instemmend en met langzame halen ga ik heen en weer. Wanda geeft aan dat ze van een hoger tempo houdt en ik verhoog het tempo. “Au, nee dat gaat niet,” alleen maar langzame halen. Ik verlaag het ritme weer en schuif mijn lul langzaam heen en weer in Wanda’s kutje. “Weet je wat” zegt Wanda “leef je eerst maar uit op Veronique en maak het dan met langzame halen bij af.” En voegde daar aan toe “ik vinger mij wel in de tussentijd om warm te blijven.” Om mezelf nog extra op te geilen besluit ik nu de regie in handen te nemen.

“Ga jij eens op je knieën zitten Veronique” beveel ik haar met vriendelijke stem. Veronique gaat op haar knieën zitten en ik duw haar voorover. Langs de achterkant duw ik mijn pik tegen het kutje aan en stoot in een keer diep in het strakke kutje. Veronique kreunt van genot en zegt. “Neuk me, neuk mij hard.” In wild tempo begin ik haar te neuken en merk dat Veronique met haar hand haar klitje extra stimuleert. Ik wrijf over het heerlijke kontje en merk dat ze het lekker vind als ik langs haar sterretje ga. Ik breng een vinger naar het sterretje en duw het topje voorzicht naar beneden. “Ga door, ga alsjeblieft door” kreunt Veronique al weet ik niet of ze het over mijn pik of over mijn vinger heeft. Ik duw mijn vinger verder naar binnen en merk dat Veronique het lekker vind. Door deze dubbele stimulans duurt het niet lang of Veronique komt kreunend klaar.

Ik haal mijn pik uit het zojuist klaar geneukte kutje en haal mijn vinger uit haar kontje. Veronique siddert nog na en zegt “neuk mij daar” terwijl ze over haar sterretje wrijft. Langzaam duw ik mijn pik tegen haar sterretje en Veronique duwt haar kontje langzaam naar achter, zodat het eerste stuk in haar kontje verdwijnt. Veronique kreunt en ik duw langzaam verder tot mijn pik helemaal in het kontje is verdwenen. Ik begin haar te neuken en merk dat ze hier weinig moeite mee heeft. In rap tempo voer ik het ritme op en neuk ik mij suf in het heerlijke kontje.

Het duurt niet lang of ik voel mijn orgasme naderen en weet dat ik mijn lul moet gaan verplaatsten. Ik haal mijn pik uit het kontje en zie hoe Veronique al vingerend zit uit te hijgen. Wanda heeft zichzelf behoorlijk liggen vingeren in de tussentijd. Om mijn naderende orgasme niet te ver te laten wegzakken trek ik hard aan mijn pik terwijl ik naar Wanda toe loop. “Ben je er nog klaar voor Wanda” vraag ik, terwijl ik al trekkend mijn lul voor haar kutje houd.

“Ja, kom maar op” hoor ik Wanda zeggen en ik duw mijn lul diep in het kutje en begin gelijk lange halen te maken. Wanda vingert ondertussen door en zegt dat ik nog wel ietsje harder mag. Ik verhoog het tempo en merk dat ik nu harder mag dan vlak daarvoor. Wanda blijkt nu nog een orgasme te naderen. “Stel het spuiten zo lang mogelijk uit, maar stop niet” kreunt ze. Vlak daarna komt ze klaar en verlaag ik het tempo tot lange halen. Na een aantal lange halen voel ik mijn zaad weer uit mijn pik stromen. “Blijf pompen, blijf pompen” kreunt Wanda mij toe om vooral te blijven spuiten. Met korte diepe stoten diep in het kutje zorg ik dat Wanda het tot aan de laatste druppel krijgt. Ik haal mijn half slappe lul uit het kutje en zie het sperma er nog aan zitten. Wanda pakt mij bij mijn pik en trek mij richting haar mond. Daar aangekomen slikt ze hem naar binnen om de resten geil er af te likken.

“Bedankt dat je wilde delen zusje” bedankt Wanda Veronique voor haar sociale houding. “En jij natuurlijk ook bedankt Thomas. Zonder jou was dit niet mogelijk” bedankt ze mij lachend. “Het genoegen was geheel mijnerzijds” bedank ik op mijn beurt de zussen.

“Maar vanavond slaap je alleen bij mij in bed” knipoogt Veronique mij toe. “En als jij niet stoort, mag jij hem morgenochtend even pijpen” knipoogt ze daarna naar Wanda. De volgende nacht heb ik heerlijk met Veronique gesekst en heb de ochtend erna inderdaad een heerlijke pijpbeurt gehad van Wanda. Helaas waren de zussen aan het einde van hun vakantie, dus zijn er geen nieuwe nachten meer geweest. Voor de zussen was dit iets voor de vakantie en ze wilden daarom geen adressen uitwisselen. Ik zal er in ieder geval nog regelmatig aan terugdenken.

Ano-Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *