Nieuwe secretaresse

()


De werktijd zat erop. De meeste werknemers waren al naar huis. De paar die nog aanwezig waren hadden hun spullen ook opgeruimd en waren op zoek naar hun jas. Mijn secretaresse, juffrouw Linde, liep mijn kantoor binnen en vroeg of er nog iets gedaan moest worden voordat ze wegging.
Linde was pas een maand in dienst. Net van school. Ze was aangenomen als assistente van mijn secretaresse. Toen ze net was begonnen werd mijn secretaresse ernstig ziek zodat Linde nu moest proberen de zaak draaiende te houden. Hoewel een beetje plomp, had ze geen onaardig figuur. Ze had donkerblond kort haar. Kleine borsten, zoals gezegd brede heupen en onder haar korte rokje staken een paar stevige benen.
“Ik moet nog iets hebben uit het archief. Ik weet dat het vrij hoog staat dus kan jij dat beter voor mij pakken. Loop maar even met mij mee.” Ik groette de laatste medewerkers die vertrokken en liep met Linde naar het archief. Het archief was een hoge ruimte. Langs de wanden waren tot aan het plafond stellages met allemaal archiefstukken. Om die te kunnen bereiken liep er een rail langs het plafond waaraan een ladder bevestigd was. In het midden van de ruimte stond een groot bureau waaraan men kon zitten als men geen zin had om de stukken mee te nemen. Ik wees aan waar de doos stond die ik hebben wilde en gezamenlijk schoven we de ladder naar de plek waar die stond. Terwijl zij naar boven klom bleef ik onder aan de ladder staan. Toen ik naar boven keek om te zien of zij de goede doos pakte zag ik haar billen en tussen haar deels gespreide dijen een pluk schaamhaar. Mijn pik maakte een sprong in mijn broek. Een geile gedachte kwam in mij op. Kon ik hier een slaatje uit slaan? Ze kwam naar beneden met de goede doos. Voor ze helemaal beneden was stak ik mijn hand onder haar rok en tussen haar dijen. Als reactie klemde zij mijn hand vast en riep.

“Mijnheer, wat doet u nu.”

“Ik wil controleren of dat wat ik dacht gezien te hebben klopt. Namelijk dat jij geen slip draagt. Ik vond het al vreemd dat zoveel mannelijke medewerkers de laatste dagen zoveel belangstelling voor jou hadden.”

“Dat is niet waar. Vanmiddag heb ik mijn slip pas uitgedaan. Juffrouw Mimi vertelde een mop waar ik zo hard om moest lachen dat ik ervan in mijn broek pieste. Toen heb ik mijn natte slip maar in mijn tas gestopt.”
“Je weet dat in het arbeidsreglement staat dat er geen aanstootgevende kledij gedragen mag worden. Zonder slip lopen kan echt niet door de beugel. Als jij je plas niet op kan houden dan moet je er maar voor zorgen dat jij een schone slip bij je hebt.”
Ik had mijn hand ondertussen teruggetrokken en Linde was van de ladder afgestapt. “Ik zal dit incident moeten melden bij de personeelscommissie. Het zou mij niet verbazen als zij dit zo ernstig zullen vinden dat jij voor ontslag voorgedragen moet worden.” Linde begon bijna te huilen. “Is er geen andere mogelijkheid,” vroeg ze schuchter.

“Als ik jou zelf straf hoef ik er geen melding van te maken maar ik weet niet of jij zo’n straf zal willen ondergaan.” Haar gezicht klaarde een beetje op. “Wat voor straf is dat dan?”

“Billenkoek.”

“Billenkoek?” Herhaalde ze vragend.

“Ja, billenkoek, een pak slaag op je billen en wat daarbij komt.” Linde moest even nadenken. Als ze geweten had wat ik met haar van plan was dan weet ik niet wat ze gekozen zou hebben. Nu koos ze natuurlijk voor het pak slaag. “Goed, als je daarvoor kiest doe dan je rokje maar uit.” Ze zette grote ogen op.

“Maar dan sta ik in mijn blootje.”

“Je denkt toch niet dat ik op jouw rokje ga slaan. Nee, billenkoek moet op de blote billen anders geldt het niet.” Ze aarzelde maar begon toen haar rokje los te knopen. Toen ze uit haar rokje stapte werd een weelderig begroeide schaamstreek zichtbaar. “Knoop gelijk je bloes maar open want ik vermoed dat jij ook geen beha draagt en dat is ook tegen de regels.” Nu ze eenmaal A had gezegd besloot ze ook maar B te zeggen. Zonder commentaar ontknoopte ze haar bloesje en liet haar kleine tietjes zien die inderdaad niet door een beha in bedwang werden gehouden. Ik greep haar arm en trok haar mee naar een stoel. Nadat ik was gaan zitten trok ik haar over mijn knieën. Mijn gezwollen lid drukte stevig in haar kruis maar ik had niet het idee dat ze dat in de gaten had. Met kracht liet ik mijn hand op een bil neerkomen. Ze liet een gesmoorde kreet horen. Een rode hand werd zichtbaar op de getroffen bil. Een tweede pets volgde op de andere bil. Mijn hand gloeide net als mijn pik. Na nog een paar slagen vond ik het welletjes. Ik liet mijn hand op haar bil rusten en wreef er zachtjes over. Een rilling ging door haar lijf. Even overwoog ik door te gaan met aaien maar bedacht toen dat ik met straffen bezig was en daar mijn voordeel uit moest halen. Ik trok haar overeind.

“Zo tot zover dit deel van de straf. Jouw onzedelijk gedrag heeft er toe geleid dat ik nu met een stijve zit. Dat moet jij voor mij verhelpen.” Aan haar verbaasde blik kon ik zien dat ze geen idee had wat ik bedoelde. Ik stroopte daarom mijn broek af en gaf mijn geslacht de ruimte. Haar mond viel open van verbazing. Ze sloeg een hand voor haar ogen.

“Wat is dat voor een monsterlijk ding.” Ik zag dat ze door de spleten van haar vingers naar mijn pik staarde.

“Heb je nooit een piemel gezien? Je hebt toch stiefbroers.” Piemels had ze wel eens gezien maar dat waren kleine peentjes. Niet van die gezwollen monsters. “Ja, dat gebeurt er met een piemel als iemand op onzedelijke gedachten wordt gebracht door onzedelijke kleding bijvoorbeeld. Daarom staat dat ook in het reglement. Anders zou het op kantoor een grote neukbende worden.
”Bij het woord “neuken” keek ze geschrokken.

“Neuken. Dat is toch iets heel vies.” Hiermee bevestigde zij mijn idee dat ze heel bekrompen opgevoed was en helemaal niet voorgelicht was over seks.

“Neuken is juist iets heel lekkers. Je moet het alleen niet met iedereen doen. Normaal gesproken zou ik het niet in mijn hoofd halen met jou te gaan neuken maar de situatie is nu zodanig dat ik het wel moet om van dit gezwollen lid af te komen.”

“En als ik dat niet wil?”

“Dan moet ik zo naar huis en dan moet ik mijn vrouw gaan uitleggen hoe ik daar aan kom. Dan ontkom ik er niet aan om naar de commissie te gaan.” Na enig nadenken vroeg ze.

“Wat is dat dan? Neuken.”

“Als ik deze piemel in jouw mond, kut of kont steek dan is dat neuken. Het wordt ook wel vrijen genoemd. Of vozen. Heb jij nooit tussen je benen gewreven en gevoeld dat dat een lekker gevoel gaf.” Ze werd rood maar schudde van nee.

“Mijn stiefmoeder zegt dat dat slecht is. Ze betrapte mij een keer toen ik dat deed en toen werd ze heel kwaad. Sindsdien heb ik het niet meer gedaan.”

“Je zult zien dat vrijen heel lekker is maar ik denk niet dat je dat aan je stiefmoeder moet vertellen. Ga maar eens op dat bureau liggen. Dan gaan we kijken hoe we dit monster klein kunnen krijgen.” Terwijl zij op het bureau klom ontdeed ik mij van mijn kleren. Ik klom ook op het bureau en knielde boven haar hoofd zodat mijn geslacht boven haar gezicht bengelde. Ik schoof zodanig dat de eikel tegen haar lippen tikte en vroeg haar de mond open te doen. Ze likte aan de eikel, proefde het bittere geilvocht en hield haar mond gesloten. Pas na stevige druk van de pik gaf ze zich gewonnen en liet de staaf toe in haar mond. Door de streling van de tong en de lippen groeide het monster nog in omvang en vulde haar hele mond. Ik verlegde mijn aandacht naar haar lichaam. De losgeknoopte bloes was open gegleden en verhulde niets meer. Met beide handen greep ik een tiet en begon die te bepotelen. Haar tepels groeiden tot stevige punten. Een hand gleed verder over haar buik en woelde door de behaarde driehoek. Blijkbaar vond ze dat wel lekker want het geknabbel aan mijn wortel werd intensiever. Toen mijn vingers over haar klitje gleden ging er een rilling door haar heen. Ik duwde de benen uit elkaar en nam een kijkje bij haar poes. De schaamlipjes werden omgeven door een zachte donzige beharing. De lipjes waren zo gesloten als een oester. Toen mijn vinger tussen de lipjes gleed begon ze te trillen. De kutingang was glibberig. Zij sabbelde nu zo heftig dat ik mij moest inspannen om niet in haar mond klaar te komen.
Tijd voor verdere actie. Ik rukte mijn lolly uit haar mond en klom van het bureau. Ik greep haar bij de benen en trok haar billen naar de rand. Voor zij realiseerde wat er ging gebeuren zat de eikel al een eind in haar roompotje. Ze riep. “Niet doen. Ik ben nog maagd.”

“Je was maagd,” antwoordde ik terwijl ik mijn wapen met kracht in de schede stootte. Ze gilde het uit toen ik haar maagdenvlies doorboorde maar dat hield snel op toen ik een aantal keren krachtig in haar pot had geroerd en zij overvallen werd door lustgevoelens. Snel nam ze het ritme van de stoten over. Ze stamelde. “Ik word zo heet. Wat gebeurt er met mij. Houd op, mijn kut staat in brand.” Toen ik even inhield was het ook niet goed. “Nee, niet stoppen. Ga door. O, mijn God. Wat is dit lekker. Ik geloof dat ik kom.” Haar onderlijf kronkelde op en neer. Haar ademhaling werd gejaagder. Ze stamelde onverstaanbare klanken en kwam toen klaar. Snel trok ik mijn wapen terug. Hiermee voorkwam ik dat haar kut werd volgespoten. Ik trok haar billen omhoog en drukte de eikel tegen haar aarsje. Ze was nog zo ver heen dat ze geen weerstand kon bieden. De glibberige kop schoof haar strakke darm in. Ik was al halverwege toen zij zich realiseerde wat er gebeurde. Haar darm werd samengeperst. De spanning werd mij teveel. Mijn kanon ging af en vuurde zijn lading met grote golven de darmen in. Zij was blijkbaar nog zo geil dat ze een tweede hoogtepunt bereikte. Ik verslapte zodanig door de ontlading dat ik voorover tussen haar benen viel en met mijn hoofd op haar borsten terecht kwam. Mijn slinkende wapen gleed langzaam uit haar druipende aars.
Toen ik weer bij mijn positieven was trok ik haar hoofd naar de rand van het bureau en ik duwde mijn zwans tegen haar mond.

“Schoonlikken.” Zij rook de stront en wilde haar hoofd wegdraaien. “Mond open. We gaan voor het complete programma.” Toen ze zich bleef verzette kneep ik haar neus dicht zodat zij niets meer rook maar ook haar mond moest opendoen om te kunnen ademen. Zonder pardon werd het worteltje naar binnen geschoven. Ze hoestte en proestte maar toen ik haar neus los liet ging ze toch door met pijpen. Ze had niet direct in de gaten dat door haar behandeling mijn snikkel weer groeide als kool. Het duurde niet lang of ze had weer een mond vol met pik. Even dacht ik eraan om me door haar te laten afzuigen maar bedacht dat mijn stang in haar vagina en haar aars meer plezier voor beiden zou opleveren.
Ik ging op een stoel zitten en trok haar op schoot. De rechtopstaande lans schoof zonder aarzeling haar kut in. Terwijl ik met haar tietjes speelde begon ze vol overgave te wippen. Een gelukzalige grijns gleed over haar gezicht. Ik bracht mijn gezicht bij het hare. Onze lippen vonden elkaar en een hartstochtelijke zoenpartij nam een aanvang. Mijn handen hadden haar billen gevonden. Terwijl een hand de billen masseerde zocht de andere de bilspleet en de zich daar bevindende aarsopening.
Toen mijn vingers haar aars beroerden werd het te veel voor haar. Ze bereikte een climax en viel snikkend van genot tegen mij aan. Toen ze weer bijgekomen was tilde ik haar van mijn neukstaaf, draaide haar om en liet haar kont over mijn pik zakken. Nog glad van mijn sperma gaf haar sluitspier geen probleem. Tot aan de ballen schoof de staaf naar binnen. Ze begon weer te wippen en toen ik een borst en haar klitje beroerde kwam ze weer klaar. Ik was nog niet zover. Ik trok haar weer overeind en liet haar tussen mijn knieën knielen. Ik trok haar hoofd naar mijn schoot en stak de lans diep in haar mond. Ze was nu zo geil dat geen enkele vorm van protest volgde. De eikel schoof op en neer tussen de samengeknepen lippen. Ik voelde de spanning opbouwen in mijn lid. Ik dreef de pik diep in haar keel. Dit werd mij te veel. Een machtige straal zaad spoot in haar keelgat, overstroomde de mond en droop langs haar lippen naar buiten. Zij moest haar hoofd terugtrekken om niet te stikken. Daardoor spoot de volgende straal midden in haar gezicht en droop op haar borsten. De laatste straal ving ze weer op in haar mond waarna mijn machtige wapen tot een peentje verschrompelde tussen haar lippen.
Het was mooi geweest. In het directietoilet fristen we elkaar op. De kleren werden weer aangeschoten en daarna gingen we snel naar huis. Ik heb haar naderhand niet gevraagd welk verhaal ze thuis verteld heeft om haar late thuiskomst te verklaren maar het zal wel plausibel geweest zijn want er werden geen vragen over gesteld. De week daarop toonde ze me tussen de middag haar blote billen. Omdat ik die avond op tijd weg moest legde ik haar gelijk maar over mijn bureau en gaf haar een lekkere beurt waar we beiden zeer van genoten. Het werd een wekelijkse traditie die zelfs doorliep toen zij verkering kreeg. Er veranderde iets in een vakantieperiode. Linde had assistentie gekregen van een vakantiehulp om wat achterstallige werkzaamheden weg te werken. Het was een meisje van 16 jaar die er niet onaardig uitzag. Omdat ze steeds een lange rok droeg en haar lange haar in een knotje droeg nam ik aan dat ze uit een streng christelijk gezin kwam. De geile gedachten die bij mij opkwamen, als ik langs haar liep, leidde dan ook niet tot daden. Ik was dan ook zeer verrast toen Linde mij vertelde dat zij Lena had verleid en dat wij daar samen misschien profijt van konden hebben. Natuurlijk was ik nieuwsgierig hoe zij dat gedaan had en dit was haar verhaal.

Toen ik een dag weg was waren Linde en Lena in mijn kantoor gaan zitten om een aantal zaken weg te werken. Op een gegeven moment had Linde gezegd. “Ik heb jeuk aan mijn poes.” Ze had haar rok omhoog geslagen en haar hand in haar slip gestoken. Ze was toen zo enthousiast gaan vingeren dat er een gelukzalige glimlach op haar gezicht was verschenen. Het viel haar pas na enige tijd op dat Lena vol verbazing naar haar zat te kijken met haar hoofd half afgewend. Om te laten zien wat ze aan het doen was had ze haar slip naar beneden geschoven en was ze op Lena afgelopen zodat die een beter zicht had op haar poes. “Dat doe je zelf toch ook wel eens?” Met een hoog rode kleur bekende Lena dat ze het een keer gedaan had en toen betrapt was door haar stiefmoeder. Deze had haar uitgelegd dat met jezelf spelen heel zondig was en dat je nooit in de hemel zou komen als je daar aan toegaf.

Linde moest toen even nadenken hoe ze hiermee verder moest. Opeens kreeg ze een helder idee. “Heeft je stiefmoeder iets gezegd wat er gebeurt als een ander het bij jou doet. Of als jij het bij een ander doet.” Lena schudde haar hoofd. Ze keek bedenkelijk maar moest toegeven dat dat niet ter sprake was gekomen en ze kon zo gauw ook niets bedenken dat die optie onderuit haalde.

“Als er niets op tegen is dan moet jij je rok maar uittrekken dan zal ik jou eens lekker verwennen.” Lena aarzelde nog wat maar toen maakte ze haar rok los en liet die op de grond glijden. Daaronder kwam een beeldig kanten slipje tevoorschijn. “Ga maar op het bureau liggen dan kan ik gemakkelijk bij jouw poes.” Ze ging liggen. Ik spreidde de benen van Lena en schoof het kruis van de slip opzij om een goed zicht op de gleuf te hebben. Het was een fraaie kut. De gesloten lipjes werden omzoomd door krullend donshaar. Een golf van wellust welde in mij op. Ik drukte mijn lippen op de lipjes en liet mijn tong over de dichtgeklemde spleet glijden. Een rilling trok door Lena’ s lijf. Ik kwam overeind en trok de slip naar beneden. Daarna hernam ik mijn positie en ik drukte mijn neus in de gleuf. Ik rook de bekende geur van kutvocht en urine. Mijn neus gleed omhoog naar het klitje. Mijn tong gleed door de lipjes en likte langs de rand van het neukgrotje. Lena begon te jodelen.

“O, wat gebeurt er. Wat is dat lekker geil. Ja, dieper. Steek die tong er dieper in. Nee, stop. Ik houd het niet meer. Niet stoppen, Doorgaan. O, ik sta in brand.” Ze kwam klaar. Het duurde een tijdje voor ze weer aanspreekbaar was. Natuurlijk wilde zij mij daarna ook verwennen. Ik trok mijn rok en slip uit en kroop bij haar op het bureau. Daar liet ik mijn billen boven haar gezicht hangen en boog mezelf over haar geslacht. Ze drukte haar gezicht in mijn kruis en gaf mij eenzelfde bewerking als ik bij haar gedaan had. Ondertussen speelde ik met haar klitje en liet een vinger door haar snee glijden. Ik voelde de wellust stijgen. Lena’s gezucht mengde zich met mijn gesteun en gezamenlijk bereikten wij een climax.

De volgende dag kon Lena niet wachten tot jij de deur uit was. Ze was naast Linde gaan zitten, had haar rok opgeschort en had Linde gevraagd om met haar poes te spelen. Linde kreeg echter telefoon, moest meteen een aantal dingen regelen en kwam verder die dag niet aan Lena’s poes toe. Tot zover Linde’s verhaal. Ik kreeg onmiddellijk erotische gedachten over hoe ik Lena kon pakken maar Linde kwam al met een goed idee. Als ik de volgende dag weg zou gaan voor een afspraak, dan zou zij met Lena in mijn kantoor gaan. En daar gaan liggen vozen. Als ik dan na twintig minuten terug zou komen omdat de afspraak verzet was dan zou ik hen daar op heterdaad betrappen. En kon ik met Lena doen waar ik zin in had. Zo gezegd, zo gedaan.

De volgende morgen vertrok ik naar mijn afspraak en de dames trokken zich terug in mijn kantoor. Daar liet Linde Lena alles uittrekken en ontkleedde zich zelf ook. In haar blootje zag je pas goed wat een schoonheid Linde was. Maar Lena mocht je ook niet uitvlakken. Haar zestienjarige borstjes zouden nog wel wat groeien maar haar heupen en dijen waren perfect. De billen waren ook nog wat jeugdig maar haar aarsje kwam wel goed tot haar recht. Veel tijd om zich aan elkaar te verlustigen namen ze niet want Linde wilde in actie zijn als ik terugkeerde. Ze liet Lena zo op het bureau liggen dat ze de deur niet kon zien als Linde over haar heen lag.

Toen ik binnenkwam waren ze volop bezig elkaars snee te likken en te bepotelen. Linde zag me gelijk en knipoogde. Lena ging zo op in haar werk dat ze nog niks in de gaten had.

“Wat krijgen we nou. Ben ik even weg, wordt mijn kantoor gebruikt als een bordeel.” Lena schrok zich rot en probeerde overeind te komen. Dat lukte natuurlijk niet omdat Linde boven op haar lag. Ik liep naar de andere kant van mijn bureau zodat Lena mij kon zien. Ik trok met moeite mijn gezwollen snikkel uit mijn gulp en zwaaide ermee langs haar gezicht. “Nu krijg ik spontaan een stijve. Hoe kom ik daar nu weer vanaf.” Ik tikte met de eikel tegen haar wang. Ze keek vol verbazing naar mijn stevige slurf. “Open die mond.” Ze wilde wat zeggen maar daar kreeg ze geen kans voor. Zonder aarzeling schoof mijn staaf naar binnen. Ze wilde zich terugtrekken maar kon geen kant uit. Linde ging ondertussen gewoon verder. In Lena’s mond groeide mijn leuter nog een stukje. Ik gaf Linde een paar stevige tikken op de billen en duwde haar van Lena af. Ze klommen van het bureau en stonden toen in hun naakte onschuld bedeesd voor mij. Mijn leuter wipte enthousiast op en neer bij het zien van zoveel schoonheid.

“Dit vraagt om een lesje.” Ik wenkte Linde. “Trek mijn schoenen uit.” Ik gooide mijn jasje en stropdas naar Lena, stroopte mijn broeken naar beneden legde een rok in mijn stoel en ging daarop zitten.

Ik greep Linde en liet haar op mijn lans plaatsnemen. De paal gleed soepel de gladde neukgrot in. Na enkele wippen duwde ik Linde weer omhoog en richtte de eikel op haar aars. De glibberige staaf ondervond geen weerstand en gleed soepel strontgaatje in. Met open mond bekeek Lena het schouwspel. “Lik haar spleet,” commandeerde ik. “Jij komt straks aan de beurt.” Gehoorzaam knielde ze tussen de dijen van Linde en stak haar tong in de opengelegde grot. Dit tot groot genoegen van Linde die begon te zuchten en te kreunen. Ze begon zo enthousiast te wippen op mijn pik dat Lena maar met moeite haar tong langs de schaamlipjes kon laten glijden. Dat kon Linde blijkbaar niet deren. Haar gekreun werd steeds luider. De druk op mijn neukijzer nam ook toe. Ik greep de borsten en kneep in de tepels. Dit bracht haar tempo wat naar beneden. Ik trok haar omhoog en liet haar met haar handen op mijn bureau rusten.

Lena kon nu rustiger met het klitje aan de gang gaan terwijl ik mijn boor weer in de opengewerkte kont stak en daar mijn heilzame werk voortzette. De wrijving werd mijn lans te veel. Een lading geil spoot in de darm en liet Linde ontploffen. Haar beenspieren weigerden hun werk en daarom zakte op de schoot van Lena die haar liefdevol opving. In mijn stoel gezeten wachtte ik tot Linde weer bij machte was om op te staan. Toen dat gebeurd was greep ik Lena bij haar haar en trok haar hoofd naar mijn geslonken peentje. In eerste instantie weigerde ze haar mond open te doen maar na enkele ferme tikken op haar billen ging haar mond vanzelf open en schoof ik mijn geval naar binnen. “Lik haar kont maar schoon.” Linde kroop achter Lena en legde haar tong op het nog gesloten aarsje. Met een hand speelde ze met Lena’s kittelaartje. Hierdoor werd Lena zodanig geprikkeld dat ze vol enthousiasme mijn lolly begon op te pompen. Het duurde niet lang of mijn geslacht was weer op volle sterkte. Ik beëindigde de pijpscène en duwde Lena op het bureau, greep haar enkels en duwde haar benen omhoog. Met haar billen op de rand lag zij nu in de ideale positie voor een ontmaagding. Mijn stijve gleed door de gesloten lipjes als een mes door de boter. Na de goede positie te hebben gekozen schoof hij in een ruk naar binnen en doorboorde het maagdenvlies. Dit veroorzaakte een gilletje van pijn en verrassing. Mijn speer zat tot de ballen in haar neukgrot. Toen ik hem terugtrok glinsterde wat bloed. Een volgende stoot werd met een diepe zucht ontvangen. Toen ik even pauzeerde stamelde ze. “Ga door. Dit voelt lekker.”

Ik hervatte de stoten. Linde klom ondertussen op het bureau en hurkte met haar schede boven het gezicht van Lena die haar neus diep in de snee stak en daarmee een huivering van genot veroorzaakte. Linde greep zich vast aan de borsten van Lena en ik legde mijn handen onder de billen van Lena. Een vinger gleed naar haar aars en beroerde haar sluitspier. Het gezucht en gesteun werden luider. Het lichaam van Lena begon spastische bewegingen te maken. Ze duwde Linde van haar gezicht om niet te stikken en kwam klaar. Snel trok ik mijn wapen uit haar snee. Ik tilde haar billen op en richtte op haar aars. Terwijl ze nog na-schokte van haar climax schoof ik de vochtige staaf in haar reet. Ze was nog te ver heen om te merken dat ze nu op een andere plek gepaald werd en misschien vond ze het zelfs wel lekker want ze hervatte haar bewegingen.

Haar strakke kontje zorgde voor nog meer spanning dan haar maagdelijke spleet. Een paar halen door haar darmkanaal waren voldoende. Een warme douche besproeide de darmwand en deed haar nogmaals klaarkomen. Mijn inmiddels geslonken wapen schoot uit haar kont. De laatste druppels zaad werden afgeveegd aan haar schaamhaar. Met voldoening keek ik terug op een geslaagde ontmaagding waarbij alle partijen aan hun trekken waren gekomen.

De dag daarop had ik de tijd om nogmaals volop van Lena te genieten. De dagen daarna moest ik op reis. Toen ik weer terugkwam was het vakantiewerk van Lena voorbij. Ik kon nog wel genieten van de enthousiaste verhalen van Linde die Lena alle hoeken van mijn kantoor had laten zien terwijl ze elkaars gaten op alle mogelijke manieren hadden bevredigd.

Het verhaal kreeg nog een staartje. Linde was Lena een jaar later tegen gekomen en die vertelde haar hoe het verder met haar gegaan was.

Op een dag kwam ik thuis en betrapte mijn oudere stiefbroer die zich bij een porno site zat af te trekken. Ik wees hem er op dat jezelf bevredigen een zonde was en dat hij dat dus niet moest doen. Als hij die behoefte had kon hij beter iemand anders vragen hem te helpen. Als een ander het bij hem deed dan was het volgens de Bijbel geen zonde. Hij had haar smalend gevraagd wie hem dan wel zou kunnen helpen en toen had zij zich aangeboden. Ik heb hem toen lekker afgezogen. Hij wist niet wat hem overkwam toen zij zijn zaad opving in haar mond en nog doorslikte ook. Ik was ongesteld die dag anders had ik hem gelijk gevraagd om mij te helpen.

Een paar dagen later kreeg ik opeens zin in een lekkere beurt en vroeg mijn stiefbroer op mijn kamer. Toen ik hem vroeg om mij te helpen was hij daartoe maar al te graag bereid. Ik wilde eigenlijk dat hij met mijn poes ging spelen, maar het zien van mijn spleet etc. bezorgde hem natuurlijk een stijve van jewelste. Gelukkig slikte ik, buiten medeweten van mijn ouders, de pil dus hoefde ik niet bang te zijn voor ongewenste gevolgen. Het werd een leuke tijd. Ik leerde hem al mijn gaatjes te bespelen zonder dat hij in een paar tellen klaarkwam. Hij maakte mij klaar en ik liet hem volop genieten.

Xaviëra

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *