Chique restaurant

()


Mijn naam is Miriam en neem jullie mee in mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren als 18-jarige tot mijn eind twintigste. Dat was in de jaren tachtig en negentig. Ik ben in Amsterdam geboren en getogen en een halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 48 kilo. Een kleintje dus met cupmaat 70 C wat best flink is voor mijn lengte. Na de Havo ben ik naar de dansacademie gegaan en werkte in ‘s avonds in een café en later werkte ik naast het dansen op kantoor. Hier in chronologische volgorde mijn ervaringen. Dit verhaal is het vervolg op mijn seksuele ervaring “Weekendje weg met schoonfamilie.”

De hele week heb ik me schuldig gevoeld. “Zal ik het Bart vertellen.” Maar hoe dan? En dan maak ik niet alleen Bart verdrietig en kwaad, maar de hele familie. Zeker weten dat ik als ‘zwartje’ de schuld krijg. Maandag na school nog even bij Bart geweest. Hij was aan het studeren voor zijn tentamen. Hij had geen tijd voor me. Ja, alleen om te neuken. Dat hebben we dan ook gedaan. Hij kwam snel klaar. Ik had er weinig plezier aan. Woensdag moest ik de hele dag aan Pieter denken. Het papiertje van Pieter brandde nog steeds in mijn jaszak. – Kom donderdag om 19.00 u in je rode jurkje naar het Marriott hotel – Ik voelde me schuldig en tegelijkertijd voelde ik de tinteling in mijn onderbuik. Telkens moest ik aan het enorme pijngenot denken en de hitte in mijn vagina. Daar zat ik dan in de klas me schuldig te voelen met een nat broekje. Ik verlangde naar dat heerlijke overweldigende gevoel. Ik kan toch niet vreemdgaan en dan ook nog met de vriend van Bart zijn familie en de getuige van zijn vaders en moeders huwelijk. Een oude man van veertig. ‘s Avonds kon ik moeilijk slapen. Wat ga ik doen? ‘Ik ga niet en ik vertel Bart ook niets’ was mijn besluit.

Donderdagochtend had ik de eerste uren vrij en toch versliep ik me bijna. Het is dat mijn moeder me riep. Snel douchen, eten, ik gooide mijn danskleding in mijn tas en in een opwelling ook mijn rode jurkje en pumps. Schreeuwde bij het weggaan naar mijn moeder “ben vanavond bij Bart.” De dag ging snel in de klas en ook de danslessen. Na de les douchte ik me en kleedde me aan. Het was 17 uur. Ik liep de stad in niet wetende wat te doen. Het was heerlijk zomerweer. Toch maar de fiets gepakt en naar huis. Ik fietste over het Leidseplein richting Oud-west. Ik zag het Marriott en stapte af. Zette mijn fiets neer en ging op het terras van de Amstelhoek zitten. Ik bestelde een cappuccino en keek naar het Marriott hotel. De tijd verstreek. Zonder na te denken pakte ik mijn tas en liep naar de overkant over de brug het hotel in naar de toiletten. Ik deed mijn kleren uit en mijn jurkje en pumps aan. Voor de spiegel deed ik mijn haar los en ging met mijn handen door mijn zwarte krullen. Keek me zelf aan. Make up droeg ik toen nog niet. ‘Wat doe ik hier?’

Ik liep de lobby in en daar stond hij. Midden in de lobby een mooie zelfverzekerde man. Rechte schouders, goed gekapt, donker haar en blauwe ogen. Een mooi donker pak. Ik keek hem van een afstandje aan. ‘Wat doe ik hier?’ Maar mijn lichaam zei ‘ik wil hem.’ Hij zag me en liep nonchalant naar mij toe en zei “daar ben je mijn lieve meisje” en gaf me een zoen in mijn nek net onder mijn oor. De tinteling. Ik kon niets zeggen. Hij pakte mijn sporttas en zei: “die gaan we eerst even naar mijn kamer brengen. Wacht hier maar even.” Niet veel later was hij terug en nam me aan de arm mee naar buiten. “Wat zie je er weer prachtig uit” en vertelde dat we vlakbij Italiaans gaan eten. We liepen langs de ingang van het Vondelpark en ik dacht; ‘als er maar geen vrienden van Bart me zien.’

De ober bracht ons naar een tafeltje aan het raam. Mooi met wit damast bekleed. Zo sjeik had ik nog nooit in het echt gezien. Pieter hield de stoel galant voor me en schoof die aan en blies in mijn nek en gaf me een zoen. Hij fluisterde “wat heb ik zin om jouw heerlijke borsten te masseren.” Een rilling ging door mijn lichaam. Ik voelde me rood worden. De ober kwam met de menukaart en Pieter bestelde een fles wijn en water. Het voorgerecht kwam en later het hoofdgerecht. Pieter vroeg naar mijn dansopleiding en vertelde hoe hij in Argentinië terecht was gekomen. Verliefd geworden op een tango-danseres en niet meer weggegaan. Hij heeft nu een agentschap voor Nederlandse bedrijven die in- en exporteren van en naar Argentinië en andere landen in Zuid-Amerika. Een fijn gesprek en ik voel me op mijn gemak. Het voelde als vanzelfsprekende. Pieter gaf me het gevoel gewaardeerd te worden. Hij zag er prachtig uit in zijn pak en met die helderblauwe ogen. Nooit eerder had ik op mannen in pak gelet. Nu zag ik hoe mooi en sexy dat is.

Pieter vroeg me of ik een nagerecht wilde. Ik voelde zijn hand onder het damasten tafelkleed over mijn bovenbeen gaan. Onder mijn jurkje en naar mijn kruis. De tinteling kwam weer en gelukkig ging hij verder. Zijn vingers over mijn onderbroekje en lippen. Hij vroeg nog eens “wil je een nagerecht.” Ik kreunde zacht “nee.” De ober kwam bij ons staan en Pieter zei: “één espresso graag en jij Miriam?” De ober ging en Pieter zei “geen haast” en ging weer met zijn hand over mijn been en ik voelde zijn vingers nu ook onder mijn slipje gaan. Ik huiverde en keek in het rond. Ik werd bloedheet en begon te zweten. Ik had het idee dat iedereen naar me keek. De koffie kwam en Pieter zijn hand was weer boven tafel. Hij ging met zijn vochtige vingers over mijn lippen en daarna in zijn eigen mond. Pieter betaalde en we vertrokken. Aan de arm van deze prachtige man liep ik door de warme zomeravond naar het hotel aan de andere kant van het Vondelpark. Ik voelde me voor het eerst vrouw. Geen stadsmeid, maar een trotse zelfverzekerde vrouw.

We stapten de lift in naar de zevende verdieping en door de gang naar zijn kamer. Hij deed de deur open en ik liep de ruime kamer in naar het raam. Het was ondertussen donker en ik keek naar het Leidseplein. Hotel American, de Stadsschouwburg en daar waar ik die middag nog zat, de Amstelhoek. Het was druk op het plein. Pieter kwam achter me staan. Ik voelde zijn handen op mijn heupen en zijn mond in mijn nek en likte aan mijn oor. Een heerlijk gevoel kwam over mijn lichaam. De handen gingen naar beneden en onder mijn jurkje over mijn benen weer omhoog. Mijn slipje voelde ik langzaam naar beneden gaan en het viel op mijn pumps. Ik stapte eruit. De handen gingen weer omhoog tot mijn borsten, kneedde ze en hij zoende me in mijn nek. Ik deed mijn hoofd naar achteren en hij kneep in mijn tepel. Ik word zo geil als er in mijn tepel geknepen wordt en mijn borsten worden gemasseerd. Hij deed mijn bandjes opzij en trok mijn jurkje iets naar beneden. Mijn borsten sprongen uit het jurkje. Pieter kneep in beide tepels en ik kreunde. Hij fluisterde in mijn oor “heerlijke stevige tieten en mooie stijve tepels. Jij hebt geen bh nodig.”

Ik deed mijn hand naar achteren en voelde zijn bobbel. Ik deed zijn riem los en zijn knopje, zijn rits. Zijn broek zakte af. Hij deed zelf zijn onderbroek naar beneden en ik voelde zijn pik tegen mijn rug aan slaan. Zijn hand ging over mijn buik en onder mijn jurkje naar mijn kutje en zijn vingers gingen naar binnen. Ik ontplofte en voelde het vocht uit mijn kutje lopen. Ik voelde hem door zijn knieën zakken, en mij jurkje omhoog doen. Hij drukte zich tegen me aan en ik drukte mijn kont naar achteren. De enorme eikel drukte mijn lippen uit elkaar en hij beukte hem in één keer hard naar binnen. Ik schreeuwde het uit. Zocht steun met mijn handen tegen het raam. Zijn pik ging in en uit. Mijn lichaam stond op springen. Ik keek naar buiten en zag de lichtjes op het Leidseplein. Een hand om mijn heupen en de andere om mijn borst met de tepel tussen zijn vingers neukte hij me voor het raam. Ik werd gek van geilheid en kwam weer klaar. Hij stopte… ik draaide mij om en keek hem aan. Hij stapte uit zijn broek en schoenen en ging in een fauteuil zitten en wenkte me. Tussen zijn benen ging ik zitten en ik nam zijn enorme lul in mijn mond.

“Knijp me hard in mijn ballen en zacht en met je nagels er overheen” zei hij. Het leek wel of zijn paal nog dikker en groter werd. Tegen mijn gehemelte en diep mijn keel voelde ik het sperma spuiten. Het sperma liep langs mijn mond. Ik slikte het sperma door wat ik nog nooit eerder had gedaan. Pieter trok me omhoog en we zoenden. Hij deed mijn jurkje uit en legde me op het grote bed. Pieter nam alle tijd om mij te masseren en mijn kutje te bewerken met zijn vingers en mond. Ik kwam weer klaar en nog eens en nog eens. Hij kroop achter me lepeltje-lepeltje en ik voelde zijn pik naar binnen gaan. Hoelang het duurde weet ik niet meer. De volgende ochtend werd ik wakker nat en kleverig tussen mijn benen en met een schraal pijnlijk kutje.

Pieter lag niet meer naast me. Ik hoorde het douchewater lopen. Ik stapte bij hem onder de douche. Wat ben ik klein bij hem dacht ik. We wasten elkaar. Zijn pik groeide en ik ging met mijn nagels over zijn ballen zoals hij me geleerd had en kneep er heel hard in en niet veel later kwam hij op mijn borsten klaar. We spoelden en droogden elkaar af. Niet veel laten werd er op deur geklop, ”roomservice.” Ik ging weer op bed liggen en zag Pieter zich aankleden. Hij had haast om op tijd voor zijn afspraak te zijn. Ik kon zo lang blijven als ik wilde, maar als ik weg zou gaan moest ik mijn adres achterlaten. Mobile telefoons bestonden immers nog niet. Hij gaf me een zoen en weg was hij.

Ik nam de tijd voor het ontbijt en ging door zijn spullen heen. In de kast hingen een paar prachtige pakken en overhemden. Ik deed een van de overhemden aan en gooide mijn jurkje in de tas. Ik liep het hotel uit de brug over het Leidseplein op naar mijn fiets. Ik draaide me om en keek naar het Marriott Hotel en telde tot de 7de verdieping. Voor het raam en zichtbaar voor iedereen heeft hij me genomen. Ik werd heet en nat. Vooral trots en vol met zelfvertrouwen. Snel naar school. Ik sprong op mijn fiets met mijn pijnlijke schrale kutje op het zadel.

Een half jaar later kwam er een brief voor me met één enkele zin. “Kom donderdag om 19.00 u in je rode jurkje naar het Marriott hotel.” En zo ging het een aantal jaren door.

MiriamS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Chique restaurant”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *