Weekeinde met schoonfamilie

()

Mijn naam is Miriam en ik neem jullie mee in mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren als achttienjarige tot mijn eind twintigste. Dat was in de jaren tachtig en negentig. Ik ben in Amsterdam geboren en getogen en een halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 48 kilo. Een kleintje dus met cup maat 70 C wat best flink is voor mijn lengte. Na de Havo ben ik naar de dansacademie gegaan en werkte in de avond in een café en later werkte ik naast het dansen op kantoor. Hier in chronologische volgorde mijn ervaringen.

De ouders van mijn vriendje van toen waren 25 jaar getrouwd en met de familie gingen we een weekendje naar een hotel op de Veluwe. Mijn vriendje Bart kende ik van de middelbare school. We hadden ondertussen twee jaar verkering. Hij was twintig, twee jaar ouder dan ik en studeerde Rechten op de Universiteit van Amsterdam. We kenden elkaar van school. Ik vond hem de knapste jongen van school en hij kon goed voetballen. Toen ik zestien was zag hij mij opeens staan op een feestje en hebben we gezoend. Na de zomer ging hij rechten studeren en kregen we verkering.

Al snel kwam Bart bij mijn ouders over de vloer en ik bij zijn ouders. Ondertussen bleven we ook bij elkaar slapen. We hebben elkaar ontmaagd en hadden geregeld seks al stelde dat niet zo veel voor met de wetenschap van nu. Een beetje vingeren, pijpen en rechttoe rechtaan neuken. Ik was tevreden en trots op hem en hij hield ervan om met mij bij zijn studenten vriendjes te pronken.

We reden met zijn ouders mee naar het hotel op de Veluwe. Daar aangekomen waren zijn broer en zijn vriendin er al. Zijn broer twee jaar ouder, een brallerige medicijnen student in Leiden en zijn bekakte vriendinnetje. De broer van Bart was wel aardig maar verder ook niks. Zijn vriendinnetje liet haar minachting voor mij merken. Ik studeerde immers niet en zat maar op de dansacademie en ook nog donker. De ouders van Bart waren schatten van mensen.

Na aankomst zijn we eerst naar onze kamer gegaan. Een heerlijke ruime kamer aan de tuin van het hotel. Daarna zijn Bart en ik het hotel gaan verkennen. Het is niet eens een groot hotel, maar had wel een overdekt zwembad en een heerlijke grote tuin midden in het bos. Ik zei direct bij het zien van het zwembad “morgenochtend ga ik zwemmen”. Bart antwoordde “prima dan kan ik gaan hardlopen.” Bart is na een blessure aan het terugkomen en wil snel weer in het eerste team van zijn club voetballen.

Om half zeven werden we in de hotelbar verwacht voor het aperitief. De ouders van Bart waren er al en ook een vriend van de familie. Ik werd voorgesteld aan Pieter. Eén van de getuigen van het huwelijk van Bart zijn ouders. Pieter woont en werkt in Buenos Aires in Argentinië en is voor 10 dagen in Nederland. De gehele familie was blij Pieter weer te zien. Toen Bart zijn broer en vriendin er ook waren werd er getoost op het 25-jarige bruidspaar. Ik had voor het feest van mijn moeder geld gekregen om een mooi jurkje te kopen. Eigenlijk was ik niet zo van jurkjes. Ik was meer een stoere chick. Bart had het jurkje met mij uitgezocht. Een strakke rood jurkje tot vlak boven de knie met aan beide zijden een hoge split. Het bovenstukje had twee bandjes en een decolleté waardoor de bovenkant van mijn borsten zichtbaar waren. Om mijn benen had ik zwarte netkousen (echt jaren “80) en hakjes. Ik voelde me al niet zo op mijn gemak in het jurkje (ik heb hem nog steeds) en dan had ik ook nog het gevoel dat Pieter me telkens bekeek.

Het was een heerlijk 5 gangen diner. Ik zat naast Bart en tegen over ons zat Pieter. Het was een leuke avond. Pieter had mooie verhalen te vertellen. Hij was getrouwd met een Argentijnse en had een eigen bedrijf. Bart adoreerde hem. Ondertussen zat hij wel met mij te flirten. Ik had wat meer wijn gedronken dan ik gewend was. Eenmaal in bed viel ik tot verdriet van Bart als een blok in slaap.

Ondanks de wijn was ik de volgende ochtend vroeg wakker. Ik lag wat te draaien en te keren en Bart lag nog in coma. Mijn badpak aangedaan, een handdoek gepakt en met de hotel-badjas aan naar het zwembad. Het zwembad was nog verlaten. Een heerlijk knus zwembadje en het water had een heerlijke temperatuur. Ik had een aantal baantjes gezwommen en wilde er net uitgaan toen Pieter binnen kwam. Hij keek naar mij en lachte vriendelijk. Hij hing zijn badjas op en ging onder de douche zich uitgebreid uitrekken. Ik moest het wel zien. Hij had een mooi lichaam en een klein Speedo broekje aan en daar zat een flinke bobbel in. Met een duik ging hij te water. Tegelijkertijd ging ik het water uit. Ik voelde mij bekeken, draaide me om en zag dat hij mij uitgebreid beoordeelde.

“Mooie billen.” Ik had een badpak aan met hoge uitsnijding waarin mijn flinke gespierde billen goed uitkomen. Dat heb je als halfbloedje én danseres. “He, Miriam komt ook nog even in het water” zei Pieter. Ik twijfelde en dat zag hij en vroeg het nog eens “ach, toe nou, kom er nog even in.” Met een sierlijk sprongetje ging ik terug in water en zwom naar de overkant. Hij kwam naar me toe gezwommen. Ik draaide me om en legde mijn armen op de rand van het zwembad. Hij stond achter me en ik voelde zijn handen over mijn zij gaan. Ik verstijfde maar deed niets. Zijn handen gingen omhoog en kwamen bij de rondingen van mijn borsten. Ik wilde weg maar ook niet. Hij ging met zijn handen over mijn badpak en over mijn borsten. Mijn borsten zijn oh zo gevoelig. Mijn tepels reageerden direct. Hij draaide rondjes over een tepel en kneep zachtjes in de ander. Hij blies in mijn nek even onder mijn oor. Hij had mijn meeste gevoelige plekjes gevonden. Hij blies nog eens, ging onder mijn badpak en kneed zacht mijn borst en masseert mijn tepel. Hier word ik altijd zo heet van.

Pieter fluistert in mijn oor “wat heb je heerlijke stevige borsten. Ik kon er gisteren mijn ogen niet vanaf houden.” Hij bleef doorgaan met mijn borsten masseren en hij drukte zijn kruis tegen mijn kont. Ik voelde zijn bobbel. Ik kon het niet laten en drukte instinctief mijn billen naar achteren. Zijn bobbel werd dikker en hij fluisterde “wat ben je heerlijk” en ik draaide mijn kontje nog wat en voelde opeens een harde knop tussen mijn benen tegen mijn badpak duwen. Ik voelde een hand over mijn lichaam naar beneden gaan en mijn kruis in. Ik had mezelf niet meer onder controle. Mijn benen gingen uit elkaar en ik voelde vingers over mijn lippen gaan, over mijn klitje en daarna één en toen nog één vinger naar binnen. Ik stond in brand. Weer fluisterde hij iets in mijn oor. Ik hoor de het niet, maar zei wel ja. “Ja, ja.”

Hij ging met één beweging uit het water en trok mij er ook uit. Hij pakte zijn badjas en gaf ook mij mijn badjas aan en toen zag ik zijn pik, die ver boven zijn zwembroekje uitkwam. We liepen de hotelgang door naar zijn kamer tegen over die van Bart en mij. Zonder nadenken ging ik met hem mee zijn kamer in en toen hij zijn badjas uitdeed kon ik maar één ding… zijn enorme piemel vastpakken. Langzaam groeide hij in mijn handen. Wat een joekel! Pieter deed mijn badjas uit en ik mijn badpak. Hij tilde me op, we zoenden en hij gooide me op bed. Nu zag ik ook hoe groot hij was. Bijna twee meter. Hij kroop met zijn hoofd tussen mijn benen en begon me te verwennen met tong en vingers. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Het ene na het andere orgasme rolde door mijn lichaam. Hij kwam omhoog en sappelde aan mijn tepels. Daarna tilde hij me op met zijn handen onder mijn billen. Hij liet mij naar beneden zakken en ik voelde zijn enorme eikel tegen mijn kletsnatte kutje duwen. Hij gleed dat ding naar binnen en bonkte tegen mijn baarmoeder. Hij liet me op het bed vallen, legde mijn benen in mijn nek en ging met dat enorme ding ritmisch mijn kutje in en uit. Ik schreeuwde het uit, maar hoe hard weet ik niet. Nog nooit was ik met neuken klaargekomen. Nu explodeerde ik. Het deed bij elke stoot pijn en tintelde heerlijk. Hij trok hem eruit en spoot met twee grote stralen zijn sperma over me heen. Zo bleef hij nog even op mij liggen en ik kroop onder hem vandaan en bleef ik in zijn armen liggen.

Ik moest eruit terug naar Bart. Ik sprong onder de douche en waste zijn sperma van mijn buik en deed snel mijn badpak aan. Pieter keek op de gang en ik stak snel over naar de kamer van Bart en mij. Bart was er niet. Snel onder de douche het warme water over me heen laten komen. Wat heb ik gedaan… Hoe lang ik onder de douche heb gestaan weet ik niet meer. Toen ik me afdroogde kwam Bart binnen. Hij gaf me een zoen en ging bezweet van het hardlopen douchen. Aangekleed en wel liepen we hand in hand naar de ontbijtzaal. De hele familie was al aan het ontbijten. Pieter vroeg “en lekker geslapen en gesport?”

Na het ontbijt ging Pieter er vandoor. Wat was ik blij dat hij wegging. Nog een dag met hem in mijn buurt had ik niet aangekund. Ik voelde me zo schuldig. Zijn koffer stond al klaar. Hij nam van iedereen uitgebreid afscheid en gaf ook mij een zoen en drukte een papiertje in mijn hand. Ik stopte dit snel weg. Het papiertje brandde in mijn zak. Snel ging ik naar de WC om het te lezen.

“Kom donderdag om 19.00 u in je rode jurkje naar het Marriott hotel.”

Miriam S. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *