De zevende hemel

()


Hallo, mijn naam is Lisa, een mooie jonge vrouw van 23 jaar en ik ben werkzaam als secretaresse op een advocatenkantoor. Dit doe ik nu al een lange tijd maar sinds kort werkt er een nieuwe collega. Die nieuwe advocaat is gelijk ook de leukste die op het kantoor werkt. Joost is zijn naam. Hij heeft een geile blik in zijn ogen en begroet mij altijd met een flinke knipoog. Het begon als een normale werkdag op het kantoor. Zoals altijd pakte ik een kopje koffie en ik ging achter mijn laptop zitten. Joost loopt langs mij en geeft mij een knipoog.

“Kan jij mij zo even koffie komen brengen” vraagt Joost. Voordat ik wat kon zeggen liep Joost naar zijn kantoor. Stiekem heb ik wel een oogje op Joost. Alleen weet hij dit niet, denk ik. Ook probeer ik het verborgen te houden voor hem. De manier waarop hij mij aankijkt geeft mij een warm gevoel van binnen. Ik loop nog even naar het toilet om mijn rode lippenstift bij te werken voor ik naar Joost zijn kantoor loop met de gevraagde koffie. Zachtjes klop ik op de deur en ik hoor zijn geile stem zeggen; “kom maar binnen.” Ik doe de deur open en zie hem daar zitten achter zijn laptop. De mooie en grote blauwe ogen kijken mij vragend en onderzoekend aan. Ik zet de kop koffie op zijn bureau neer. Joost vraagt of ik hem ook nog even kan helpen met iets op de laptop.

Ik sta achter hem en kijkt wat er op de laptopscherm gebeurd. Om te kijken wat er op het scherm gebeurt. Buig ik stiekem over hem heen en laat mijn decolleté zien. In de hoop dat hij er tussen zal kijken. Ik help hem waar nodig en loop het kantoor weer uit. Ik krijg even later een intern telefoontje en het is Joost. Of ik na het werk nog even naar zijn kantoor wilde komen om iets te bespreken en een aantal dingen na te kijken. Tijdens mijn werkdag gingen er allemaal gedachtes rond spoken in mijn hoofd. Welk ondergoed had ik ook al weer aan? Oh! Ja, mijn rode string en mijn mooiste rode BH. Ik fantaseerde vaak over Joost. Hoe het zou zijn met hem en waar hij van zou kunnen genieten.

Aan het einde van de werkdag liep ik naar zijn kantoor toe. Ik klopte op de deur en er werd open gedaan. De mooie Joost met die geile blik in zijn ogen stond in de deuropening. Hij liet mij naar binnen gaan en sloot de deur achter ons. We bespraken wat er gebeuren moest. Joost staat opeens op en vraagt of ik ook zin heb in een wijntje om te toosten op de fijne samenwerking. Een wijntje drinken met de knapste en lekkerste advocaat van het kantoor sla ik natuurlijk niet af. Hij ging wijn halen en ik checkte snel of mijn lippenstift nog goed zat en liftte mijn borsten in mijn BH op. Joost kwam terug met twee wijnglazen en een fles wijn terug.

Joost was zoals altijd goed gekleed. Een mooi, strak pak had hij aan. Ik had voor mijn werk altijd nette jurkjes aan. Joost schonk de wijn en we toosten op een fijne samenwerking. De blik in zijn ogen vroeg aan mij of ik hem wilde. We kijken elkaar aan en dan gebeurt het. De handen van Joost raken mijn lichaam aan. Een hete gloed verrast mijn lichaam. Hij pakt mijn borsten beet en zoent me tegelijkertijd. Hij zoent mij in mijn nek en ik kreun zachtjes. Ik merk dat hij daar geil van wordt. Hij drukt zijn lichaam tegen mij aan en ik voel zijn harde pik. Hier begint mijn kutje dan ook van te kriebelen. Niet alleen kriebelen; maar wordt ook kletsnat.

Ik vraag aan Joost of iedereen eigenlijk al naar huis is. Ja, zegt hij dan en mijn remmen gaan los. Ik wil niet als de slet van kantoor gezien worden. Maar wil hem zo graag eens goed verwennen. Joost kan heerlijk zoenen en ik geniet hier intens van. Ik maak de knoopjes van zijn hemd open en trek zijn hemd uit. Langzaam begin ik in zijn nek te kussen en aan zijn oorlel te likken. Zo ga ik steeds verder naar beneden. Mijn rode lippenstift laat ik achter in zijn nek en over zijn gespierde buik. Ik maak de riem van zijn broek los en laat zijn broek naar beneden zakken. Ik ga nog even door met het kussen van zijn buik.

Dan pak ik zijn harde pik in mijn handen en begin zijn paal af te trekken. Het is te verleidelijk. Ik neem zijn harde pik in mijn kleine mondje en begin met pijpen. Dan kijk ik hem aan en zie dat hij er duidelijk van geniet. Dat hij dat doet windt mij nog meer op en ik begin zacht te kreunen. Ik haal zijn pik uit mijn mond en kijk hem aan. Hij pakt me beet en gooit me op zijn bureau; maakt de rits van mijn jurkje open en laat mijn jurkje naar beneden glijden. Hij ziet mijn rode lingerie en kijkt onderzoekend en geil naar mijn lichaam.

Hij zoent mijn hele lichaam en ik kreun zacht. Dan drukt hij zijn stijve pik in mijn strakke kut en ik kreun harder. Hij neukt mij en we zoenen. Met zijn vinger raakt hij mijn clit aan. Dat gevoel brengt mij in de zevende hemel. Hij stimuleert mijn clit en neukt mij tegelijkertijd. Ik kreun steeds harder van genot en hij neukt mij steeds heftiger. Hij stimuleert mijn clit zo goed en hij kijkt me met zo’n geile blik aan. Ik duw hem rustig van mij af, maar hij blijft met mijn clit spelen. Ik kreun nog harder en we komen samen tegelijk klaar. Omdat ik klaar kom en hij door blijft spelen. Squirt ik tegen de muur aan en Joost kijkt me met een geile blik aan. Het lijkt wel of dit hem nog meer opwindt en Joost zet zijn tong nog even op mijn klitje.

Zijn vingers glijden weer in mijn natte doos en hij neukt mij daar nog harder en ruwer mee. Zo loopt er nog meer vocht uit mijn kutje en kom ik nog een keer klaar. We kleedden ons weer aan en hij gaf mij een kus op mijn mond. Ik was nog aan het trillen van de lekkerste neukpartij ooit. Ik fatsoeneerde mijzelf nog even en deed mijn haar in een staart. Joost vroeg om nog een wijntje te drinken om bij te komen en om samen na te genieten van de neukpartij op kantoor. Beiden moe en voldaan pakten we onze spullen om naar huis te gaan.

Joost bood mij een lift naar huis aan wat ik niet wilde afslaan. Nog even zijn geur ruiken, en samen genieten. Voor mijn huis geef ik Joost nog een blow job in de auto. Nadat hij in mijn mondje klaar is gekomen, gaf hij mij een kus op mijn voorhoofd. Ik deed de deur van de auto open en zei hem gedag.

“Tot morgen lekker ding” zei hij terug. En ik was in de zevende hemel.

Vera Versmissen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *