Promotie

()

Ik ben Dorien en ik werk op een kantoor. Niet zo heel bijzonder en je zou denken dat er haast niets gebeurt. Maar dat is dus absoluut niet het geval. In ieder geval niet als het om mij gaat. Want ik heb daar een heel erg fijne beurt gekregen van mijn bloedeigen baas. En dat was nog met een reden ook, want als ik met hem naar bed ging kreeg ik promotie. Nou was er natuurlijk geen bed op kantoor, dus het was spreekwoordelijk.

En uiteraard heb ik die opmerking maar niet geplaatst. Hij vroeg mij er maar eens over na te denken. Het zou een behoorlijke promotie zijn en eentje waar ik dus lekker veel geld mee zou kunnen verdienen. Dus ik zou die avond bij hem op kantoor komen om hem vervolgens mijn antwoord te geven. Ik was de hele dag er druk mee bezig in mijn hoofd en toen ik in zijn kantoor stond, deed ik de deur op slot en de lamellen dicht.

Hij vroeg mij wat mijn keuze was. Ik keek hem aan en ik zei niets. In plaats daarvan deed ik mijn blouse los en deed ik mijn bh uit, die ik zijn kant op slingerde. Hij kreeg een grote glimlach van oor tot oor. Ik deed mijn rokje uit en mijn slipje uit. Op zijn verzoek liet ik mijn hoge hakken aan. Het kantoor van mijn baas ik behoorlijk groot en er zijn een paar stoelen en het bureau. Hij stond op en deed zijn broek los en zei dat ik op het bureau moest gaan zitten.

Een voorwaarde van ons seksen daar op het werk was wel dat ik precies moest doen wat hij wilde. Zo niet, dan geen promotie. Hij zou in ieder geval winnen in dit verhaal, zoveel was wel duidelijk. Want mij promoten was goed, ik deed mijn werk voortreffelijk. En als ik niet deed wat hij wilde, dan had hij mij in ieder geval even te pakken gehad. Ik wist dat hij op mij geilde, dat deed hij al jaren. En nu kon hij zich duidelijk niet meer bedwingen.

Ik vond het allemaal prima, zolang hij het maar niet aan mijn man ging vertellen. Ik zat op het bureau en ik deed mijn benen wijd, omdat hij dat vroeg. Eerst ging hij al spelend met zijn lul op zijn knieën tussen mijn benen zitten en likte hij aan mijn kutje. Ik moet zeggen dat hij dat behoorlijk goed deed, ik voelde toch wel een vorm van opwinding in mij opkomen zetten. Zijn snelle tong bewoog over mijn klitje en een vinger werd er naar binnen gedrukt.

Het voelde in ieder geval heel erg goed en ik merkte dat ik steeds geiler werd. Ineens stond mijn baas op en ik moest hem pijpen. Hij ging in een stoel zitten en spreidde zijn benen en zat daar heel gemakkelijk terwijl ik op mijn beurt tussen zijn benen in zat en ik zijn lul af begon te trekken en zachtjes aan zijn dikke eikel likte. Ik opende mijn mond en liet het paarse geval in mijn mond schuiven.

Ik sloot mijn ogen en bewoog al likkend en zuigend op en neer. Ik voelde hoe zijn pik nog een beetje harder werd zodra die in mijn mond schoof. Ik speelde met zijn ballen en likte aan die lul en liet hem nog een paar keer in en uit mijn mond gaan terwijl mijn baas aan het kreunen was. Ik wilde stoppen, maar ineens greep hij mijn haren beet en drukte hij zijn dikke pik diep naar binnen. Ik stikte er haast in maar moest volhouden.

Mijn promotie stond op het spel. Die lul in mijn keel dat deed mij niet al te goed, dat was iets wat ik nog niet eerder had gedaan. Uiteindelijk trok hij mij overeind en zette hij mij op zijn schoot. Ik greep zijn lul beet en liet mijn natte kut over zijn pik zakken. Hij voelde erg lekker aan, ook al wilde ik dat absoluut niet toegeven. Ik voelde zijn vette leuter diep naar binnen pompen terwijl ik op en neer aan het rijden was en hij kon ook echt niet dieper.

Meer kon ik niet in mij verdragen, maar wel harder. Ik moest sneller en harder van hem rijden en ik deed wat hij van mij vroeg. Ineens greep hij mij beet en zette hij mij op mijn knieën op het bureau. Ik stak mijn kont naar achteren en hij liet zijn dikke lul diep in mijn kutje gaan. Hij greep mijn heupen stevig beet en begon als een malle te neuken. Ik voelde die vette pik in en uit mij gaan en hoorde het soppen van zijn pik in mijn drijfnatte spleetje en toen kwam hij klaar. Diep in mij. Dat had ik natuurlijk niet aan zien komen en het voelde heel erg lekker, dat dan weer wel. Na een aantal tellen trok hij zijn lul uit mijn kutje en het zaad droop op de grond. Ik moest op mijn knieën en zijn pik schoon gaan zuigen en likken en doorgaan tot iedere druppel uit zijn zak was gekomen. Langzaam werd zijn lul slapper en toen trok hij zijn broek weer goed aan en zei hij dat ik mij aan mocht kleden.

‘Morgen zal ik de papieren in orde maken, Dorien. Bedankt. Je kunt gaan’, zei hij zakelijk. Vreemd. Maar ik deed wat hij van mij vroeg. Zo heb ik mijn promotie dus te pakken weten te krijgen. En het gekke is dat de baas mij nooit meer wilde neuken. Hij blijft wel lief tegen mij doen. Gelukkig werd ik niet zwanger en heb ik mij ook maar eens even laten testen.

Ook daar kwam niets uit voort. En daar ben ik heel blij om. Mijn man vroeg mij hoe ik die promotie had gekregen en het enige wat ik zei was dat ik er hard voor had moeten werken. Ik laat hem verder maar in die waan, want van de waarheid zal geen van ons beiden beter worden denk ik.

Dorien Vercammen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *