Ik ook

()

ij is de meest geliefde leraar van de scholengemeenschap; drijvende kracht achter schoolfeesten en sportleraar van de bovenbouw. Groot, breed, gespierd, een stevige sixpack en een gulle lach. We hebben het over mijn ex. Hygiëne na het sporten is het nieuwe adagium van de schoolleiding. Tot verbazing van zijn collega’s ziet hij kans daar, in het bijzonder bij de meisjes, streng toezicht op te houden. Nieuwkomers die aanvankelijk schuchter weigeren om zich in zijn aanwezigheid om te kleden, pakt hij bij kop en kont en zet ze met gymkleding en al onder de douche. De al wat oudere meiden met hun ontluikende vormen, paraderen parmantig naakt rond hem heen, steels achterom kijkend of hij hen wel heeft gezien. Het is geen geheim dat hij ‘opvoeding’ soms wel heel letterlijk neemt.

Zo charmant als hij op school is, zo weinig blijft daar thuis van over. Op een avond zit ik alleen thuis. Zijn laptop licht op. Nieuwsgierig ga ik kijken en zie de foto van een mooie, uiterst schaars geklede jonge vrouw die reageert op zijn verzoek voor een avondje heftige seks. Woedend wil ik de laptop dichtslaan als ik nieuwsgierig kijk naar wat daar zoal wordt gevraagd en aangeboden. Advertenties van mannen, op zoek naar ongeveer alle varianten van seks en grote aantallen dames die deze service bieden. Boos, stuur ik de dame in kwestie een cynisch antwoord dat hij al bezet is. Helemaal murw denk ik bij mijzelf: ‘Ik ga mij ook maar eens aanbieden hier. Beroerder dan nu kan het niet worden. Misschien zit er wel een leuke kerel tussen. ‘

Het idee van de advertentie blijft de volgende dagen in mijn hoofd rondspoken. Als hij weg is zoek ik een aantal keren die website weer op. Twijfel slaat het idee toe van ‘ik dat ook wel wil doen.’ Dan neem ik een ferm besluit en plaats de volgende aanbieding: 

“Leuke vrouw is in voor een spannende ontmoeting. Ik beschrijf mijzelf en vergeet vooral niet te vermelden dat ik mooie borstjes met priemende tepels en een kaal kutje heb. Verder bepaal ik nog dat ik alleen reageer als de kandidaat een originele manier kan bedenken om mij zover te krijgen. Alleen dan, wanneer bij het lezen van de reactie mijn kutje nat wordt, gaat de afspraak door. ”

Met kloppend hart sluit ik af en ik onderteken met Inga. Inga is een Zweedse meisjesnaam die merkwaardig genoeg “geen naam” betekent. Nu maar eens kijken wat er gebeurt. Op reacties hoef ik niet lang te wachten, maar de kwaliteit van de aanbiedingen is ronduit teleurstellend. Hijgende, bronstige neukhengsten die mij graag willen ‘verwennen’. ‘Ja, ja, zichzelf,’ bedoelen ze. De een na de andere verdwijnt onder de “Delete knop’. Dan is er plotseling het volgende bericht:

“Lieve schat,

Of mijn reactie zorgt ervoor dat jij nat wordt, kan ik op afstand niet vaststellen. Onze eerste afspraak zal wat mij betreft kort zijn. Zo kort, dat als we afscheid hebben genomen, je niet weet hoe snel je de telefoon moet pakken om mij te bellen voor een volgende afspraak. Dat gevoel, die spanning, krijg je natuurlijk alleen als er een wederzijdse klik is. Maar als die chemie er is, maak dan je borstjes maar nat! De ontmoeting zal er ook een zijn van weinig woorden, maar ik beloof je dat na afloop jouw temperatuur een paar zal zijn gestegen. Voor je naar onze afspraak komt ga je, op hoge hakken, naakt voor een spiegel staan ​​waarin jij jezelf helemaal kunt bewonderen. Streel uw borsten en activeer je tepels tot ze hard zijn. Laat uw handen afzakken naar je venusheuvel en voel of die echt helemaal zo glad is als een babyhuidje. Vergeet ook niet te voelen of je clitje reageert en te kijken of je oesterlipjes gaan glanzen. Daarna trek je een leuk jurkje aan. Het rode jurkje op de foto, met die knopen aan de voorkant, staat je overigens erg opwindend! Een slipje en beha heb je niet nodig. We gaan naar buiten, dus zoek ook een lange warme jas uit. Wil je het echt spannend maken dan moet je misschien alleen maar die ja aantrekken en het jurkje thuislaten. Aan jou de keuze. We spreken af ​​op neutraal terrein; het grote stadspark. Je ziet mij zitten op de eerste bank na de ingang; blauwe jeans, groen jack. Laten we eerst samen wat gaan wandelen, dan kunnen we een beetje aan elkaar wennen. Wanneer het voor jou goed voelt schuif je uw hand in de mijne. Dan zoeken naar een stil plekje. Bij een grote boom zet ik je zachtjes tegen de stam en vraag of ik je mag bewonderen. Het is een nu aan jou om te bepalen of je wilt laten zien hoe je naar onze afspraak bent gekomen en hoeveel je daarvan prijsgeeft.

Mijn handen glijden langzaam van je schouders naar je borsten, waar ze blijven rusten op je tepels. Als ik voel dat ze hard zijn geworden, laat ik mijn handen langzaam naar beneden dwalen, via je heupen naar je billen en trek je zachtjes tegen mij aan. Je voelt mijn lid dan waarschijnlijk tegen je buik kloppen.

Dan laat ik mijn handen langs je (naakte?) Rug omhoog gaan en neem jouw hoofd liefdevol in beide handen, om ze gelijk daarna via je borsten zachtjes naar beneden te laten glijden. Ik kniel voor je neer om je enkels te strelen om dan langs de binnenkant van je benen weer teder omhoog te gaan tot ze je liefdesnestje hebben bereikt. Heb ik geluk, dan ben jij nat geworden en zullen jouw liefdessappen op mijn vingers druppelen. Ik lik ze af om jouw delicate nectar te proeven. Als het mag drink ik het meteen uit je lipjes.

Het moment van afscheid nemen is dan aangebroken.

Kan ik je hiermee overhalen voor onze eerste date? ”

Ik sta te trillen op mijn benen en heb het eerste halfuur als een zombie door het huis gelopen. Keer op keer lees ik deze reactie. Nu moet ik ook antwoorden en schrijf.

“Het is je gelukt! Ik ben drijfnat. Morgen 11 uur in het park.”

De volgende dag is het heerlijk vriezend, windstil en zonnig weer. Ik ga me klaar maken voor de ontmoeting en volg het door hem voorgestelde ritueel. ‘Shit, die weet dus heel goed hoe hij een vrouw moet opwarmen.’ De gevolgen blijven dan ook niet uit. Met het rode jurkje aan bekijk ik mijzelf in de spiegel. Dan besluit ik “all-in” te gaan en gooi het weer op bed. Uit de kast pak ik die lekkere roodvos bontmantel met capuchon die ik ooit eens voor een prikkie op de kop heb getikt. ‘Dat is genoeg. Als het gaat zoals ik hoop, dan laat ik me toch uitpellen.’ Onderweg klopt mijn hart als een bezetene. Zodra ik in het park ben, zie ik hem zitten. 

“Hier ben ik dan.” Hij ziet er goed uit. Hij staat op en stelt zich voor, maar door de zenuwen hoor ik nauwelijks wat hij zegt. Zwijgend gaan we op stap. Bij het koffiehuis kijkt hij mij vragend aan. Ik schud van nee en laat mijn hand in de zijn glijden; het signaal om door te gaan.

Op een rustige plek aangekomen doet hij een stap achteruit en kijkt naar mij. Langzaam maak ik de knopen los, laat de jas over mijn schouders glijden en toon hem mijn totale naakte overgave. Hij kan zijn ogen niet geloven. Dan volgt hij liefdevol het beschreven scenario. Nadat hij zijn vingers, met mijn romantisch omschreven als: ‘nectar’, heeft afgelikt kijkt hij vragend omhoog. Ik knik, ‘ja.’ Dan pakt hij me zacht bij mijn billen, kantelt mijn bekken en laat zijn tong door mijn schaamlippen glijden om pulserend te rusten op mijn clitje. Een paar keer is voldoende om mij de hemel te laten zien. Had hij mij niet vastgehouden, dan zou ik weerloos door mijn benen zijn gezakt.

Hij staat op, geeft me een kusje op het voorhoofd en knoopt de jas dicht. “Dank je, mooie Inga.” 

Ik krijg een kaartje. ‘Bel je me weer?’ Nog lang nadat hij uit het zicht verdwenen is, sta ik na te trillen van emotie.

Nog dagenlang zindert mijn lijf na van de spanning. Ongeloof – is het eigenlijk wel gebeurd? – wisselt af met heftige herinneringen. Op verstandige momenten – wat zijn dat eigenlijk? – besluit ik dat het eens maar nooit meer is geweest, om al snel weer te verlangen naar nog zo’n ervaring. Zal het wel net zo intens zijn als de eerste keer? Twee weken worstelen die gedachten in mijn hoofd om de winst. Dan stuur ik hem impulsief een berichtje. Nu pas zie ik op zijn kaartje dat hij Mark heet. Dat is me door de emoties van toen helemaal ontgaan.

“’Heb je morgen tijd?” Uren verstrijken. Nog steeds geen antwoord. Nu twijfel ik echt. Was het een grap? Eindelijk een korte reactie: “Ja.” Ik stuur hem de locatie van een parkeerplaats waar ik dagelijks langsrij. ’s Avonds en in het weekend staat het daar tjokvol met vooral buitenlandse vrachtwagens. Overdag is het daar doordeweeks uitgestorven. 

“Morgen 11 uur. Alleen beffen. Niet meer. Oké?” voeg ik er nog aan toe. Mark bevestig mijn verzoek en dan probeer ik, opnieuw trillend van de spanning, die dag nog iets zinnigs te doen.

Vandaag staat er alleen een Engelse truck met oplegger. Voor alle zekerheid rij ik een rondje en zie dat zijn gordijntjes gesloten zijn. ‘Die slaapt’, vermoed ik om er vervolgens vlak achter te parkeren. Niet lang daarna nadert een auto die aan de andere kant stopt. Als hij uitstapt zie ik dat het gelukkig Mark is. Ook ik stap uit en sta met mijn tapijt tegen de auto. Terwijl hij nadert knoop ik, net als de eerste keer, de roodvos bontmantel langzaam los om hem mijn volledige, naakte overgave te tonen.

Na een innige omhelzing gaan we naar een andere kant van mijn auto die ons enige beschutting biedt.

Zijn voorspel is, net als de eerste keer, teder en subtiel. Zijn handen koesteren mijn benen, venusheuvel, borsten en tepels waar hij nu zachtjes op bijt. De eerste siddering schokt door mij heen. We openen het achterportier. Ik ga achterover op de bank liggen, mijn benen opgetrokken. Mark knielt en legt warme handen liefdevol op de bovenbenen. Lippen naderen mijn liefdesgrotje. Als zijn tong is mijn clitje beroert is het meteen raak. Het wordt me zwart voor de ogen. Hier heb ik naar verlangd! Na enige tijd vraagt ​​hij.

“Mag ik je beffen terwijl je boven op me zit?” We verwisselen van plaats, de bontmantel blijft achter op de bank en ik nestel mij boven zijn mond. Opnieuw die zalige tong die van geen ophouden weet, net als mijn intense orgasmes overigens. Dan, tegen mijn voornemen in reik ik achter mij naar de sluiting van zijn riem. Mark stopt met zijn liefkozingen en kijkt me met verbaasde ogen aan. “Ssst,” fluister ik en leg een vinger op zijn lippen. Terwijl hij opnieuw mijn liefdessappen drinkt maak ik zijn broek los en geef de vrijheid aan een prachtige steigerende paal. Ik maak me los van zijn lippen, schuif langzaam naar achteren en laat me er voorzichtig overheen zakken. Met mijn handen op de hoofdsteunen kantel ik mijn bekken van voor naar achter om die heerlijke paarse eikel goed tegen mijn g-spot aan te voelen.

Mark is een op en top gentleman. Zijn handen glijden voortdurend over mijn lichaam. Vanaf mijn heupen via mijn borsten, schouders en nek om dan mijn hoofd liefdevol vast te houden. Het lijkt wel uren te duren; ik heb geen besef van tijd. Ongelooflijk hoe lang hij in staat is om zijn orgasme uit te stellen, terwijl ik hem met gesloten ogen berijd. Als ik weer een hoogtepunt nader voel ik zijn eikel zwellen en spuit een hete stroom lava mijn liefdesgrotje binnen. Ik val voorover op zijn borst waar hij mij teder omarmt. 

Na enige bij gekomen, richt ik mij weer op en zie tot mijn schrik naast de auto een ietwat gedrongen figuur met een donkerrood aangelopen gezicht naar mijn naakte lichaam staren. Ik richt me nog wat meer op. Zijn broek hangt op zijn enkels en hij zich staat af te trekken. Mark kijkt nu ook zelfs op. De man maakt bezwerende gebaren dat hij niets kwaads in de zin heeft. Mark geeft hem een ​​duimpje. Dat is voor hem het signaal door te gaan en niet veel later vliegen dikke klodders sperma door de lucht. Aanvankelijk geschrokken door de onverwachte toeschouwer geeft het me toch een kik. De man hijst zijn broek weer op en gaat terug naar de truck.

Voor Mark en mij is het nu ook kort tijd in het ‘normale’ leven voort te zetten. Met een innige tongzoen nemen we afscheid.

“Tot de volgende keer, lieve Inga.”

Janneke

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *