Eerste geheim

()


Ze zou hem voor de eerste keer gaan ontmoeten die avond; een beeld hadden ze wel van elkaar, want ze hadden al een tijdje contact via de sociale media, maar dit waren slechts enkel foto’s geweest en dus niets tastbaar. Er hadden al veel online gesprekken plaatsgevonden en er was sprake van een klik tussen beiden -dat de jongen vele malen jonger was dan haar deed er niet toe-, dat was juist wat waar ze alle twee naar op zoek waren.

Die avond douchte ze zichzelf en zeepte haar lichaam in terwijl er zich een verhaal in haar hoofd afspeelde over wat ze allemaal met deze knul zou gaan doen. Haar zepige handen gleden over haar lichaam en ze raakte opgewonden van haar gedachten. Ze masseerde haar borsten en met haar vingers draaide ze om haar tepels die altijd hard waren en pront vooruit staken. De warme stralen uit de douchekop liepen over haar huid naar beneden waar ze tussen haar benen verdwenen om tenslotte de weg naar het doucheputje te vinden; de warmte van het water tussen haar benen voelde heerlijk en ze pakte de douchekop uit de stang, spreidde haar benen en richtte de krachtige stralen op haar klitje. De combinatie van warmte en kracht op haar kut deden haar sidderen van genot en er ontsnapte een gilletje uit haar mond toen ze heerlijk klaar kwam op haar klitje en voelde hoe haar kutje krachtig samen kneep. Hierna droogde ze zich af, trok sexy maar stoere kleding aan en liep naar de afgesproken locatie waar hij haar zou opwachten.

Hij zat al te wachten in de lounge van het hotel toen ze aankwam. Ze was blij verrast toen ze hem zag want hij had een lief maar ook ondeugend gezicht en zag er in real life nog beter uit dan de foto’s die ze van hem gezien had. Zijn ogen begonnen te stralen toen hij haar zag en op het moment dat hij haar een zoen gaf wist ze dat het goed zat. Ze moesten met de lift naar boven en ze stonden tegenover elkaar naar elkaar te kijken. De jongen liep naar haar toe en begon haar te zoenen. Zijn volle lippen drukten zachtjes tegen de hare en zijn tong vond die van haar… de lift was op bestemming en de deuren schoven open waarna de jongen haar soepel optilde en haar op zijn heupen tillend, naar de kamer bracht terwijl hun lippen versmolten waren met elkaar.

Eenmaal binnen ging hij zitten op de rand van het bed met haar nog steeds op zijn heupen. Zoenend en likkend aan zijn lippen en tong zat ze boven op zijn schoot en haar tong vond zijn hals waar hij heerlijk rook. Ze snoof zijn parfum op en sloeg deze op in haar hersenen om deze als herinnering bij zich te dragen de rest van haar leven. Zijn handen gleden over haar rug en verdwenen onder haar shirt, waar hij behendig de sluiting van haar bh los maakte; hij trok het T-shirt over haar hoofd en armen en kuste haar ontblootte bovenlichaam. Zijn handen gleden over haar schouders en samen met zijn beweging gleden de bandjes van haar bh omlaag waardoor haar borsten bloot voor hem lagen. Hij nam haar harde tepel in zijn mond en zoog eraan; een warme golf trok van haar tepel door haar buik richting haar kloppende kutje… Wat verlangde ze naar het moment dat hij haar zou vullen met zijn jonge lul.

Ze pakte zijn shirt vast en trok het in één keer over zijn hoofd uit. Haar ogen begonnen te stralen toen ze zag wat eronder vandaan kwam. Deze jongen zorgde goed voor zichzelf en er was duidelijk te zien aan zijn spiermassa dat hij fanatiek aan fitness deed. Gulzig likte ze zijn hals en borst en zijn strakke buikspieren, waarvan ze er inderdaad zes telde, sloeg ze niet over… Haar warme vochtige tong gleed over zijn goddelijke lichaam en haar handen belandden bij zijn broek die ze losknoopte.

In zijn boxer zag ze zijn pronkstuk. Het wapen waar het allemaal om zou draaien vanavond; het was een lul van prima formaat dat goed bij zijn lichaam paste. Ze schoof zijn boxer omlaag en daar kwam het tevoorschijn… mmm… een heerlijke lul met gladde glanzende eikel, daar wist ze wel raad mee. Ze likte haar lippen nat en opende haar mond waarna ze zijn top in haar mond nam, langzaam zakte ze omlaag over de stam, steeds iets verder en dieper in haar warme mond, soms als ze bovenaan was liet ze krachtig los waarna ze plagend zijn staaf tegen haar lippen en tong aansloeg. Ook zijn ballen waren heerlijk en ze vond het geweldig om ze te likken en om ze volledig in haar mond te nemen om er zachtjes op te sabbelen en te zuigen.

Hij wilde haar, want hij pakte haar bij het gezicht en vertelde dat hij haar wilde neuken. Hij hielp haar omhoog van het bed en legde haar boven op de tafel die hij eerst met één handbeweging had vrij gemaakt. Daar lag ze boven op de tafel met haar benen wijd, haar blik gericht op haar jonge minnaar met zijn goddelijke lichaam. Hij kwam tussen haar benen staan en zijn snoeiharde lul vond de opening naar binnen. Hij hoefde niet veel moeite te doen om door te stoten, want haar poesje was kletsnat en ze was super geil. Hij stootte diep in haar en ritmisch perfect; langzame maar krachtige halen. Haar kutje omklemde en zoog aan zijn paal en de geile sappen sijpelden over haar billen omlaag. Ze legde haar benen in zijn nek waardoor haar bekken hoog kwam te liggen; nu kon hij haar nog dieper raken en hij ketste zijn lul in haar, harder en harder… wat een genot! Iedere keer als hij diep was, raakte zijn heerlijke neukstaaf haar g-spot en haar kutje begon te soppen.

Aan haar gezicht zag hij dat ze het heerlijk vond en dit maakte hem zo geil dat hij zijn pik nog harder bij haar naar binnen ramde. Ze voelde dat het ging gebeuren, kon het niet tegenhouden, haar lichaam had geen rem… Ze begon te hijgen en te puffen en fluisterde: “je gaat me laten spuiten.” Het fluisteren werd roepen en het roepen werd schreeuwen en ze schreeuwde uit: “O! Ja… O! Je… O mijn god… ik kom!” Zijn lul gleed letterlijk in haar vocht heen en weer en de sappen spetterden door de kamer, maar wat was dit geil! Dit was de eerste keer voor de knul dat hij het meemaakte dat een vrouw ejaculeerde, hij had er wel over gehoord maar had niet eens durven hopen dit zelf mee te maken.

Hij gleed in en uit haar sappige kut en voelde hoe zijn lul begon te kloppen in haar. Hij wilde haar volpompen met zijn zaad; deze geile vrouw. Hij ragde en knalde zijn staaf dynamiet nog een minuut lang in haar heerlijke kut waarna hij het niet langer volhield. Hij voelde de warmte vanuit zijn tenen opstijgen naar zijn benen en eindigen bij zijn lul. Zijn zaad spoot hij met kracht uit zijn harde paal, diep bij haar naar binnen waarbij een oerkreet uit zijn mond ontsnapte.

Deze seksdate was beiden zo goed bevallen dat ze regelmatig afspreken.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *