Judith & Jenny

()


Het was een zonnige dag in mei. Ik zat op school een beetje te genieten van de meiden in mijn klas. Ik had nogal wat meiden in de klas. Op vijf jongens na waren er alleen schattige meisjes. Nu geef ik toe dat ze niet allemaal even knap waren maar ik geilde bijna iedere dag op een andere dan de vorige dag. Zo ook vandaag, ik zat achteraan samen met een andere jongen. Er zaten voor ons twee meiden die erg lekker waren. Ze hadden ieder een strakke broek aan waarin lekkere kontjes naar voren kwamen. Net toen een van de twee meiden, Jenny, tegen mij begon te praten over hoe warm het hier wel niet was en dat ze naar huis wou en zo ging de bel, op naar de volgende les, gym. Vanwege het feit dat er rond deze tijd altijd examens waren in de gymzaal en de kleedkamers er in de buurt waren moesten we ons omkleden in een ander lokaal. Dit vond ik zelf altijd wel fijn want de dames moesten dan altijd langs de jongens heen die zich aan het omkleden waren en zo zagen ze me vaak in mijn ondergoed staan. Ook dit keer. Ik was me aan het omkleden. Broek uit, shirt uit. Ik heb dan altijd een strakke boxershort aan en net wanneer ik mijn vlees even goed leg zie ik twee paar ogen langs de deur gaan, Judith en Jenny zagen me dus in mijn boxershort staan. Ze liepen gewoon door. Ik ging later ook het gym-veld op.

Op het veld gekomen zag ik direct alle meiden in hun lekkere pakjes staan. Vooral Jenny en Judith hadden altijd heerlijke strakke dingen aan. Jenny en Judith hadden beide een strak zwart broekje aan dat helemaal om hun benen en kont zat. Judith had het broekje zelf nog heel hoog opgetrokken zodat je aan de voorkant de contouren van haar kutje zag. We moesten bij de lerares komen want ze ging uitleggen wat we gingen doen. Ook zij zag er altijd goed uit, alleen wat ouder dan de meisjes uit mijn klas. Mijn lerares had altijd grote borsten vond ik. En omdat die altijd strak in het pak zaten kon je ze goed bekijken. Maar even weer de lijn volgen; we mochten kiezen wat we gingen doen. Alle jongens gingen voetballen zoals bijna altijd. De blonde Jenny deed ook mee en zwartharige Judith ook. Zij waren meiden die nogal veel met de jongens omgingen en ze probeerden ons altijd te versieren. Dit keer Judith bijvoorbeeld, ze omhelzen me heerlijk toen we gescoord hadden. Ze pakte me bij mijn kont vast en ze fluisterde geile woordjes in mijn oor.

“Dit vind je leuk hè?” En “Knijp mij eens in mijn kontje”. Dit deed ik dan ook en het was heerlijk, lekker warm en zacht. Ook kwam Jenny door een, net iets te harde sliding, op de grond. Ze had een beetje opeens kramp zei ze, waar ik niks van geloofde maar ja ik gaf haar een kleine massage. Haar ene been omhoog en ik begon haar aan de kant van het veld te masseren. Haar benen waren ook al zo zacht en ik was helemaal in de hemel en begon per ongeluk ook haar kont te masseren. Na een tijdje zei ze; “Ho maar, ga straks maar verder.” De les was voorbij en ik vroeg nog snel; “hoezo straks verder?” Ze zei dat ze mij wel kwam halen en of het nou per ongeluk was of niet ging ze met haar hand langs mijn kruis en ze keek me geil aan. Na de les praatte ik nog even met de lerares, haar borsten schudden helemaal heen en weer, ze zei iets over dat ik een aardige jongen was en dat het lief was om Jenny te helpen met haar kramp, maar ik had meer oog voor haar borsten. In de kleedruimte gekomen was iedereen al weg. Er zaten alleen twee beeld schone meiden in de jongenskleedkamer.

“Wat doen jullie hier?” Vroeg ik aan Judith en Jenny. Ik moest naar de meiden kleedkamer komen omdat die op slot kon. Toen we daar zaten zei Judith dat ik me maar om moest kleden. Ik deed het, maar al toen ik mijn shirt uit deed vloog Judith op me af en zoende me hevig op mijn lippen. Ook Jenny begon me te zoenen en zo wisselden de twee meiden elkaar af. Een erectie in mijn broek bleef hierbij niet uit en Judith voelde dat al snel. Ze vroeg of ik fors was geschapen want dat dacht zij namelijk wel. Ik zei “valt mee” maar toen zij mijn gymbroek uit deed vond zei het anders. Terwijl Jenny mij heerlijk overal begon te kussen, op mijn tepels, buik, mond, oor begon Judith mij te pijpen. Ze pakte mijn lul in haar hand en stopte hem in haar mond. Ik voelde mijn lul helemaal tintelen en warm worden. Zij likte eerst mijn voorhuid alleen nog maar en zocht met haar tong mijn eikel. Toen schoof ze mijn huid naar achter en maakte allerlei bewegingen, ze draaide met haar tong en zoog lekker. Mijn lul ging steeds dieper haar meisjesgezicht in. Ik kleedde Jenny nu uit zodat mijn oog ook wat te zien had. Onder haar T-shirt had ze een mooie witte BH aan die ik ook uit trok. Ik rook eraan en werd steeds geiler. Ze had nu ze bloot waren veel groter borsten. Ik begon ze te kneden. Judith stopte nu met pijpen. Mijn lul die nog net niet was gaan spuiten bungelde nu gewoon naar beneden. Judith trok nu zelf haar kleren uit. Haar strakke zwarte broekje ging moeilijk uit omdat het zo strak zat en haar zwarte string trok ze mee naar beneden. Ik kon nu goed haar kutje zien waar ik al zo vaak over had zitten fantaseren.

Het was inderdaad een mooi kutje. Haar grote schaamlippen stonden naar binnen zodat haar kleine schaamlippen niet te zien waren, ze had een streepje haar boven haar kut die zwartharig was net als haar gewone haar. Ook toen ze haar shirt en zwarte bh uit deed zag ze er nog heerlijk uit. Ze was heel erg slank, wat ook logisch was want ze deed haar hele leven al ook verschillende sporten: turnen, acro-gym en fitness. Haar borsten waren wel iets kleiner dan die van Jenny maar haar tepels zagen er dan weer lekkerder uit. Ver vooruit gestoken. Jenny die ondertussen ook helemaal naakt was en helemaal kaal van onder, zei tegen mij dat ik nu wel klaar was voor het echte werk en ze ging met haar knieën op een stoel zitten en richtte haar kont naar mij toe. Ik likte eerst van haar kontje naar haar kutje en likte die nog even extra nat. Nu ging ik met mijn lul voor haar kutje staan en prikte hem erin. Jenny schreeuwde nog net niet. Het was meer iets van “mm…” Ik deed het eerst rustig aan met stoten.

Judith die nu dus even ging lul had om haar gaten mee te vullen kroop onder mij door tussen de benen van haar vriendin. Met haar handen kneep ze een beetje in mijn kale zak en met haar mond en tong likte ze mijn lul en de poes van Jenny een beetje. Die stimuleerde mij zodat ik steeds harder ging pompen, ja het werd echt gewoon pompen wat ik deed. Ik hoorde Jenny soppen en voelde dat zij strakker werd rond mijn lul. Ik vroeg aan Judith of zij haar string wou geven. Ik snoof er flink aan en liet ook Jenny eraan ruiken. Ondertussen stootte ik door tussen haar benen. Vlak voordat mijn hoogtepunt was gekomen en haar hoogtepunt al bezig was haalde ik mijn lul uit haar spleet en hield de string van Judith voor mijn lul. Ik spoot wel tien seconden achter elkaar en haar string zat er helemaal onder. Ook Jenny ’s orgasme duurde lang. Dat kwam doordat Judith haar nog aan het likken was. Na een poosje werd zij ook rustiger en bleven we een halve minuut tegen elkaar aan liggen. Maar Judith die wou natuurlijk ook nog en dat vond ik natuurlijk al te goed. De meiden bedachten een leuk standje.

Judith ging op haar rug op een tafel liggen, Jenny met haar buik erboven op, en beide met hun kutje naar mij toe. Als ik er dan voor ging staan met mijn lul kon ik bij de onderste meid de kut in de bij de bovenste meid Jenny dus haar kontje in. Zo ging het dus ook. Judith neukte ik in haar kutje en Jenny neukte ik in haar kont. Eerst ging ik bij Judith naar binnen. “Ah!” Klonk er uit haar mond, dat kon ook wel want zij was een stuk strakker dan Jenny in haar grotje. Maar het was ook een stuk lekkerder. Ook hier begon ik langzaam er stootte steeds sneller maar na een tijdje voelde ik Jenny ’s hand bij mijn lul. Ze haalde hem uit Judith kutje en geleide hem naar haar anus. Nu moest ik haar dus neuken in haar kont. Aan mijn genotstaaf zat nog veel kutvocht van Judith dus glijmiddel was niet nodig. Ook dit gaatje was erg strak. Er was nog nooit iemand in geweest, had ze gezegd dus ik was Jenny nu in haar kont aan het ontmaagden. Judith vingerde Jenny ondertussen zodat het sneller ging. Toen ze weer bijna kwam ging ik eruit en ging er bij Judith weer in. Ik stootte nu zo hard en snel als ik kon en we kwamen met drie tot een hoogtepunt, Judith door mijn lul, Jenny door Judith vinger en tevens mijn vinger die ik in haar anus had gedaan en ik kwam klaar door de strakke spleet van Judith.

We schreeuwden het met drieën uit en het was heerlijk. Ik haalde mijn lul uit Judith en kleedde me snel weer aan. Ook de twee meiden waren snel aangekleed. Judith trok haar ondergespoten string ook gewoon aan en ze vond het nog lekker ook. Ze zei dat ze deze string nooit meer ging uitwassen. Toen hoorden we voetstappen dichterbij komen. En Jenny wees me een plek aan waar ik me kon verstoppen. Vanaf hier kon ik alles zien en inderdaad er kwam iemand binnen. Het was de gymlerares die zich wou omkleden. Ze vroeg wat Judith en Jenny hier nog zo laat deden maar luisterde niet eens naar het antwoord en deed haar shirt uit. Later deed ze ook haar bh uit.

Ik zag nu voor het eerst de borsten van een volwassen vrouw in het echt. Behalve mijn moeder natuurlijk. Ze waren echt groot. Ze bungelden daar heerlijk aan dat tevens heerlijke lijf. De lerares die we Birgit noemden was 31 jaar en nog steeds zo lekker. Ze deed nu een nieuwe bh aan en trok alvast haar broek uit. Ze had een strakke slip aan maar het was geen string. Het was een lekkere onderbroek die volwassen vrouwen vaker aan hadden alleen deze was echt strak. Je zag een flinke vagina erin zitten en je zag dat ze vandaag wel even nat was geworden want er zat een nat vlekje op. Maar al gauw was mijn fijne tijd voorbij want ze deed haar broek weer aan en ze was ook zo weer verdwenen.

Ik kwam tevoorschijn en we gingen met drie de ruimte uit. Judith en Jenny zeiden dat dit wel voor herhaling vatbaar was en dat klonk mij goed in de oren.

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *