Eén plas één plus een

()


Het is 12 uur en de bel gaat. Larissa is vandaag alleen thuis omdat Manu naar zijn werk is. Zij heeft een dag vrij van school. Ze doet open en daar komt Rebecca binnenlopen. “Ik wist dat je vrij was en ik was toch in de buurt.” Rebecca was drijfnat, het komt met bakken uit de hemel. Ze kwam dus schuilen voor de regen, maar dat was misschien nu al te laat. “Je bent drijfnat, zal ik je kleren in de droger doen?”

“Dat lijkt me fijn” antwoordde Rebecca.

“Kleed je maar uit ik zal een badjas voor je halen.” Larissa liep naar boven en haalde een badjas, toen ze beneden kwam stond Rebecca daar naakt. Larissa voelde het plotseling kriebelen in haar buik en vagina. Zo had ze haar beste vriendin nog nooit bekeken.

“Ik dacht, ik trek alles maar uit want ik was gewoon helemaal nat, geef de badjas maar het is zo weer droog.” Rebecca deed de badjas aan en ze liepen naar de kamer. Larissa schonk voor beide wat drinken in en ze gingen op de bank zitten. Ze praten wat over hun belevenissen deze week en wat ze nog allemaal gaan doen. Dan gaat de telefoon, het is Manu, hij weet te melden dat hij pas laat in de nacht of misschien wel pas morgen thuis zal komen. Larissa stelt voor dat Rebecca vannacht blijft slapen en dat lijkt haar een goed plan. Omdat Rebecca toch blijft slapen besluiten ze een flesje rosé open te trekken. Larissa gaat koken en Rebecca loopt mee, ze praten honderduit en de gesprekken worden steeds losser naarmate de fles rosé leger wordt. Na het eten besluiten ze onderhand dat het wel tijd moet zijn dat de kleren van Rebecca droog moeten zijn. Maar als Larissa bij de droger komt ziet ze dat deze nog helemaal niet gedraaid heeft. Vergeten aan te zetten. Ze zet hem nu alsnog aan maar het zal nog wel even duren voordat de kleren droog zijn. Terug in de kamer ziet ze dat Rebecca naar buiten is gelopen, haar badjas hangt gewoon open. Larissa loopt haar achterna. Rebecca is de jacuzzi van Larissa en Manu aan het bewonderen en vraagt of dat nou echt zo lekker is.

“Het is heerlijk vooral ’s avonds met een glaasje wijn erbij heerlijk samen.” Rebecca zegt dat ze hem wel eens wil proberen. “Dat is goed, dan zie ik je straks wel weer” zegt Larissa. “Nee joh, kom er anders gezellig bij.” Larissa wil snel naar boven gaan om haar bikini te halen, maar wanneer ze ziet dat Rebecca de badjas uitgooit en naakt het water in stapt blijft ze toch even staan. Weer die kriebeling in haar buik, en sterker in haar vagina. Ze schokt zelfs een klein beetje.

“Kleed je uit en kom erbij” zegt Rebecca. Een moment bedenkt ze zich nog, ze heeft zich nog nooit bloot laten zien aan haar vriendin en vraagt zich af of dat wel kan. Misschien komt het door de drank, misschien door het fijne gevoel in haar buik, maar ze kleedt zich uit. Ze staat even naakt in de koude buitenlucht en ze krijgt gelijk stijve tepeltjes. Een lekker gevoel, maar ze stapt nu snel het water in. Rebecca ligt heerlijk op haar rug te genieten tegenover haar. Opeens bedenkt ze zich dat ze nog wel een glaasje rosé zou lusten. Ze staat op.

“Wil jij ook nog wijn Rebecca?” Vraagt ze. “Ja lekker.” Terwijl ze op staat voelt ze de ogen van Rebecca over haar lichaam gaan. Het gevoel in haar buik wordt heftiger. Ze wordt langzaam opgewonden en voelt haar spieren samenknijpen. Ze pakt een fles rosé uit de koelkast en loopt terug. Als ze langs de spiegel komt ziet ze zichzelf. Ze blijft even staan en kijkt even. De opwinding wordt langzaam zichtbaar. Haar tepeltjes staan rechtop haar mooie ronde borstjes. Ze zet de fles en de glazen op de grond en draait een rondje voor de spiegel. Ondertussen pakt ze haar borstjes en ze masseert ze lekker. Ze streelt nog even over haar buik en door haar streepje schaamhaar. Dan vindt ze dat ze weer terug moet. Als ze aan komt lopen ziet ze dat Rebecca heerlijk achterover in het bad ligt. Haar borsten komen net boven het water uit en Larissa kan het niet laten er even naar te kijken. Nog meer kriebel in haar buik. Zou het door de drank komen dat ze zo opgewonden wordt? Ze stapt snel weer in het bad want ze wordt nu wel erg koud. Ze schenkt de wijn in en ze zitten heerlijk tegenover elkaar te genieten. Dan opeens raakt Rebecca met haar voet het bovenbeen van Larissa. Larissa schokt, heerlijk die aanraking. De avond vordert en het wordt donker. Ze liggen heerlijk een beetje omhoog te kijken. Larissa vraagt zich af hoe het zou zijn om het eens met een vrouw te doen. Het kriebelt behoorlijk daaronder, en de bubbels in het bad maken het daar niet minder op. Ze geniet nog steeds van de aanraking van net. Ze weet dat het per ongeluk was maar het heeft het vuur binnen in haar toch aardig aangewakkerd. Ze besluit om per ongeluk haar been tegen het been van Rebecca aan te leggen.

Ze beweegt voorzichtig iets en legt haar onderbeen tegen het been van haar vriendin aan. Die reageert niet. Larissa voelt zich dolgelukkig, dat been is zo zacht, zo warm, heerlijk gewoon. Het gekriebel in haar buik wordt steeds erger, en ze wordt zo opgewonden dat ze haar vagina nu nat voelt worden. Haar been ligt nog steeds tegen het been van Rebecca, en die geeft nog steeds geen kik. Zou ze het merken? Zou ze het fijn vinden? Allemaal vragen schieten door haar hoofd. Waarom moet het nou donker zijn, een half uur geleden kon ze de borsten van haar vriendin nog bekijken, nu niet meer. Ze weet gelukkig hoe ze er uitzien. Een mooie B-cup, met kleine tepels. Haar vriendin is slank net als dat zij is. En ze zijn ook ongeveer even groot. Alleen de borsten van Larissa zijn net iets kleiner, toch vindt ze dat niet erg. Ze weet dat Manu dat prachtig vindt. In deze gedachten verzonken heeft ze niet gemerkt dat Rebecca haar iets vroeg.

“Hallo, Larissa, ben je er nog?”

“Huh, wat? Wat is er?”

“Ik vroeg je wat?”

“Wat vroeg je dan?” Zegt Larissa.

“Of we naar bed zullen gaan?”

“Naar bed?” Daar baalt Larissa van, ze vond het net zo spannend om naakt met haar vriendin in de jacuzzi te zitten. Maar toch stemt ze in met het voorstel en ze stappen eruit. Ze lopen zonder zich af te drogen naar de badkamer.

“Ik ga me nog even afspoelen hoor” zegt Rebecca. “Is goed” antwoord Larissa. “Ik doe dat zo ook nog even” zegt ze terwijl Rebecca onder de douche stapt. Rebecca praat nog over vorig weekend wat ze allemaal gedaan heeft. Larissa luistert maar half, ze staat in de spiegel te kijken naar haar vriendin. Die zeept zich in, ze wordt er helemaal nat van, en ze kan het niet laten om haar vagina stiekem even te strelen. Ze dwaalt even af, en dan opeens kijkt Rebecca haar recht aan in de spiegel.

“Heb je misschien ook een scheermesje voor mij?” Larissa bloost even en vraagt zich af of Rebecca wat gezien heeft maar concludeert al snel dat die niets gezien heeft. “Ja hoor ik zal het even voor je pakken.” Ze loopt naar de kast, pakt het mesje, loopt naar de douche en trekt de deur van de cabine open. Ze geeft het mesje aan Rebecca en die pakt het aan van haar.

“Waarom kom je er niet bij, dan kunnen we makkelijker praten en jij wilde je toch nog afspoelen.” Larissa stapt het hokje in en gaat naast Rebecca staan. Gelukkig hebben ze een tweepersoons douche en twee douchekoppen. Dit heeft Manu een keer gemaakt omdat ze altijd samen douchen. Rebecca begint haar benen te scheren en ze zijn druk aan het praten over hun vakantie plannen. Terwijl Rebecca verder gaat met haar oksels heeft Larissa de douchekop in haar hand genomen en gaat daarmee over haar lichaam. Ze gaat een paar keer vaker over haar borsten met de straal dan normaal. Ze schokt licht wanneer de straal haar tepels raakt. Ze vindt het extra spannend omdat ze naast Rebecca staat. Dan gaat ze langzaam met de straal naar beneden. Ook over haar onderrug en over haar billen. Dat kriebelt zo lekker over haar billen. Een paar kleine straaltjes komen ook tussen haar billen wat een extra kriebeling teweeg brengt. Dan gaat ze met de straal over haar buik en naar haar benen.

Ze blijft iets langer rond haar vagina stralen dan nodig. Ze schokt wat heftiger. Rebecca is ondertussen klaar met haar oksels. Eigenlijk vindt ze dat ze haar bikini lijn nog even bij moet werken, maar ze weet niet of ze dat kan maken. Ze scheert het altijd kort, niet in een vormpje. Ze kijkt eens naar Larissa hoe die dat heeft. Die heeft een mooi dun streepje. Voor dat ze het door heeft vraagt ze aan Larissa hoe die dat zo geschoren heeft. Larissa schrikt op, haar vriendin vraagt haar zomaar opeens hoe ze haar streepje zo geschoren heeft. Ze blozen allebeide een beetje. Het wordt nu misschien toch wel een beetje intiem. Larissa besluit, mede door haar toenemende opwinding, dat ze Rebecca uitleg zal geven.

“Geef het mesje maar, dan laat ik het zien.” Rebecca kijkt een beetje verbaasd maar geeft dan toch het mesje aan Larissa. Larissa gaat met haar benen gespreid staan en begint met het mesje langs haar lipjes te gaan. Ze scheert ze, en als ze bijna klaar is besluit ze in haar sterk toegenomen opgewondenheid haar lipjes iets te spreiden. Ze ziet Rebecca kijken en ze wordt geil. Ze besluit nog even door te scheren en houdt haar lipjes gespreid. Rebecca blijft gebiologeerd kijken naar de vagina van haar vriendin. Ze heeft Larissa gevraagd haar uit te leggen hoe zij een mooi streepje scheert. Maar ze ging het gelijk voordoen. Een kriebeling ging door haar heen. Zeker toen ze haar lipjes even spreidde verbeeldde ze het zich nou of hield Larissa ze expres even wat langer van elkaar. Ze keek opeens heel anders naar Larissa. Ze had eigenlijk nog nooit gezien dat ze zulke mooie borsten had. De halve bolletjes op haar borst pasten goed bij haar billen en vormen een mooi contrast met haar strakke, platte buik.

Ondertussen is Manu onderweg naar huis. Hij geniet van zijn werk omdat het zo onvoorspelbaar is, maar hij vindt het ook wel eens vervelend. Er hangt al twee dagen een erotische spanning tussen hem en Larissa. Hij had verwacht dat het vanavond tot een eruptie zou komen, maar helaas moest hij onverwachts nog naar een afspraak. Er zou nu ook wel niks meer van komen, Rebecca bleef slapen heeft Larissa gezegd. Hoewel, je weet het nooit, hij zou het niet erg vinden. Hij heeft Rebecca altijd al een mooie vrouw gevonden.

“En weet je wat ik na het scheren doe? Dan smeer ik mijn vagina altijd helemaal in met deze olie.” En Larissa pakte wat van de plank in de douche af. Ze deed een scheutje op haar hand en begon te smeren. Voorzichtig over haar onderbuik, daarna over haar schaamlippen, en nog even ertussendoor. Ze hoopte dit enigszins onopgemerkt te doen, maar ze schokte nu toch wel even.

“Is er iets?” Vraagt Rebecca. “Nee hoor, alleen even een rilling.” Antwoordt ze. Ze smeerde nog even door maar was toch wel een beetje ontnuchterd door Rebecca. “En nu ben ik aan de beurt” zei ze. Rebecca had eerst kunnen aanschouwen hoe haar vriendin een streepje schoor. Ze had daarbij heus wel gezien dat ze zichzelf stond te bevredigen. Het had haar erg opgewonden, en ze besloot om eens te kijken hoe ver ze kon gaan. Ze vroeg aan Larissa of die niet voor haar het streepje wou scheren bij haar. Gewoon als -Goede vriendinnen. – Rebecca zag dat Larissa even twijfelde maar na een paar seconden stemde ze in.

“Wacht maar even.” Zei ze, en liep weg. Nog geen minuut later kwam ze terug met een stoel, zodat Rebecca kon gaan zitten. “Als je hier nou eens met je benen gespreid op ging zitten.” Rebecca deed wat van haar gevraagd werd, en ging zitten. Larissa pakte het scheermes en dook tussen haar benen. Ze begon op haar onderbuik te scheren en er ontstond langzaam een streepje. Terwijl ze aan het scheren was streelde ze steeds de binnenkant van de dij van Rebecca. En met het scheermesje dwaalde ze steeds meer af naar de lipjes van Rebecca. Uiteindelijk schoor ze ook de schaamlippen van Rebecca, en ze trok haar huid strak met haar andere hand. Ze gleed zachtjes met haar vinger door de vagina van Rebecca. Rebecca rilde, ze vond het fijn. Larissa schoor de laatste haartjes weg en pakte de olie. Ze deed een beetje in haar hand en begon langzaam te wrijven. Eerst de onderbuik van Rebecca maar daarna haar vagina. Daar aangekomen smeerde ze er eerst netjes overheen maar ze kon haar eigen geilheid nu niet meer bedwingen. Ze ging nu langzaam met haar vinger door de vagina van Rebecca. Toen ze merkte dat die dat niet erg vond deed ze het nog eens. Larissa trok de stoute schoenen aan en besloot het er op te wagen. Ze haalde nogmaals haar vinger tussen de schaamlippen van haar vriendin door. Ze stopte halverwege en ging weer omhoog. Langzaam raakte ze het klitje aan van haar beste vriendin.

Rebecca liet een kreun uit haar mond ontsnappen. Wat overkwam haar nu? Haar beste vriendin raakte zojuist haar klitje aan. En nu deed ze het nog een keer. En het vreemdste was nog, ze vond het heerlijk. Ze genoot er gewoon van. Larissa merkte aan haar vriendin dat ze het lekker vond. Ze bleef over de clitoris van haar vriendin strelen. Haar andere hand liet ze nu ook langzaam dichterbij komen. Met haar andere wijsvinger streelde ze een paar keer door de vagina van haar vriendin heen, totdat ze stopte bij haar opening. Langzaam duwde ze haar vinger naar binnen. Haar vriendin liet nu een luide kreun horen. Toen haar vinger er tot haar hand in zat besloot ze even te wachten. Ondertussen begon ze de clitoris van Rebecca steeds sneller en harder te strelen. En aan de geluiden die ze maakte te horen vond die dat niet erg. Voorzichtig begon Larissa ben haar vinger de binnenkant van haar vagina te strelen. Eerst langzaam en voorzichtig, maar steeds sneller en wijder. Na even zo doorgegaan te zijn stopte Larissa er nog een tweede vinger in, en het duurde niet langer of de derde kwam er ook nog bij. Rebecca werd botergeil. Ze wist niet wat haar gebeurde. Haar vriendin Larissa zat tussen haar benen haar vagina te strelen. En zij werd er zo nat van als maar kon. Heerlijk vond ze het, dat ze het nu pas ontdekte. Er was nog maar één ding wat ze extra wilde. Gebeft worden.

Ze pakte het hoofd van Larissa en duwde dat langzaam richting haar vagina. Larissa gaf mee en begon rustig rond haar vagina te zoenen. Eerst een beetje erboven, dan langs haar benen naar beneden. Toen via de binnenkant van haar been omhoog. Toen ze een kus op haar vagina gaf schokte Rebecca. Wat een heerlijk gevoel. Rebecca duwde haar hoofd opeens richting haar vagina. Larissa trok helemaal samen van geilheid. Dit was ze wilde. Ze vond het heerlijk om haar vriendin te beffen. Rebecca begon steeds harder te hijgen en te kreunen. Larissa likte nu over haar klitje heen en stak zo nu en dan haar tong even in Larissa. Ze besloot nog een stapje verder te gaan. Ze duwde twee vingers in de vagina van haar vriendin en begon haar lekker te vingeren. Daarna zakte ze af met haar tong, en begon het gaatje tussen haar billen te likken. Rebecca werd nu helemaal gek, dat kriebelde zo heerlijk. Ze begon steeds harder te hijgen. Larissa stak het puntje van haar tong een stukje naar binnen en rekte het gaatje langzaam een beetje. Ze nam een vinger, stak hem in haar mond om hem nat te maken, en bracht hem naar de anus van Rebecca. Langzaam duwde ze hem naar binnen. Ondertussen bracht ze haar mond weer naar haar clitoris. Ze begon te likken, en er omheen te draaien met haar tong. Rebecca begon nu aan een stuk door te schokken en hijgde erg hard. Ze wist niet wat ze mee maakte, ze voelde overal vingers, en als hoogtepunt voelde ze nog een tongetje over haar clitoris gaan. Ze keek haar vriendin aan terwijl die haar befte. En Larissa keek ondeugend terug. Rebecca naderde haar orgasme, ze riep tegen Larissa dat ze door moest gaan, harder en sneller.

“Harder” riep Rebecca tegen haar. Larissa duwde al haar vingers nog wat verder naar binnen in de twee gaatjes en begon nog wat sneller over haar clitoris te likken. Rebecca schokte meer en meer en hijgde steeds harder. Opeens schokte ze een paar maal achter elkaar heel heftig. Larissa voelde het schaambeen van haar vriendin tegen haar mond schokken. De handen op haar achterhoofd duwden nu nog harder. Rebecca kwam klaar, en dat was voor Larissa een reden om zelf nog geiler te worden. Ze likte nog wat harder, en trok haar vinger uit de anus van haar vriendin. Deze bleef klaarkomen, en toen ze net wat rustiger werd likte Larissa nog wat harder en kwam ze nog een keer klaar. Nog heftiger, en ze gilde het gewoon uit. Langzaam ging Rebecca steeds minder hard schokken en het orgasme vloeide weg.

Larissa trok nu ook haar vingers uit haar vagina, en zoende nog lief haar schaamlipjes. Ze stond op en ging bij Rebecca op schoot zitten, met haar benen om haar heen. Ze pakte Rebecca vast en duwde haar tegen haar aan. Daarbij raakten hun borsten elkaar. Even keken ze elkaar aan, en toen begonnen ze te zoenen. Een lange heftige, maar vooral gepassioneerde, tongzoen. Zo zoenden ze een tijdje, totdat Rebecca haar lostrok. Rebecca zoende langzaam de hals van Larissa en zakte steeds verder naar beneden. Totdat ze bij haar borstjes kwam. Ze zoende langzaam om de tepels van haar vriendin heen. Van buiten naar binnen, en daarna ging ze met haar tong over een tepelhof. Langzaam naar binnen totdat ze het tepeltje raakte. Larissa zat te schokken op haar schoot. Rebecca vond het wel genoeg onder de douche en stelde Larissa voor om naar bed te gaan. Larissa stemde hier mee in en ze stonden op. Ze droogden zich af en liepen naar de slaapkamer. Daar was het lekker warm. Rebecca nam meteen de leiding en zei tegen Larissa dat ze op haar buik op het bed moest gaan liggen. Larissa deed dat, en voelde meteen hoe Rebecca bovenop haar kwam liggen. Ze voelde twee mooie borsten in haar rug drukken en voelde haar schaamhaartjes over haar billen kriebelen.

Rebecca begon voorzichtig de nek van haar vriendin te zoenen. En langzaam ging ze over haar schouders en haar rug naar beneden. Totdat ze bij haar billen kwam. Die zoende ze een stuk uitgebreider en ze beet er voorzichtig in. Rebecca had net zelf ervaren hoe lekker het is om tussen je billen aangeraakt te worden, en besloot hetzelfde bij Larissa te doen. Ze likte langzaam over het gaatje van Larissa heen en die kreunde meteen luid en duwde haar billen tegen het gezicht van Rebecca aan. Rebecca begon meer en meer te likken. En ook steeds meer naar beneden richting de vagina van haar vriendin. Ze spreidde de benen van Larissa nog een stukje verder en likte nu over haar vagina heen. Larissa lag gewoon te trillen van genot. Ze trok langzaam haar knieën een beetje op zodat haar vagina los van het bed kwam. Rebecca likte nu ook over de vagina van Larissa, en die riep dat ze gevingerd wilde worden. Rebecca ging langzaam met haar wijsvinger tussen de lipjes van haar vriendin door en duwde langzaam een vinger bij haar naar binnen. Larissa keek om naar haar en lachte naar Rebecca. Rebecca likte stevig door, en verplaatste haar aandacht nog eens naar de anus van Larissa. Daar likte nog ze nog eens overeen. En ze stak de wijsvinger van haar andere hand erin. Ook Larissa begon nu hard te hijgen. Een heerlijk gevoel, de vingers die langs elkaar schuurden. Rebecca ging op haar rug liggen en schoof zo onder haar vriendin. Ze stak nog een vinger extra in haar vagina, en ook nog een extra in haar kontje. Larissa ging rechtop het gezicht van haar vriendin zitten en begon haar borsten te kneden. Af en toe keken ze elkaar aan en lachten naar elkaar. Larissa keek zo nu en dan ook achterom en zag dan alle vingers in haar lichaam op en neer bewegen. Larissa hield het niet lang meer, ze begon nu op en neer te rijden op de vingers van haar vriendin. Ze begon steeds heftiger te schokken, en uiteindelijk kwam ze klaar. Rebecca duwde haar vingers zover als ze kon naar binnen en Larissa bleef maar schokken. Toen het wat minder werd was Larissa nog geiler geworden. Ze draaide zich meteen om en bracht haar hoofd naar de vagina van haar vriendin toe. Ze begon meteen te beffen, en Rebecca ging ook door. Zo lagen ze daar in standje 69. Door alle opwinding kwamen ze erg snel klaar.

Maar net op het moment dat ze klaar kwamen, kwam Manu binnen. Hij wist niet hoe hij het had, hij had verwacht dat Rebecca in een ander bed zou slapen, maar nu deed hij de slaapkamer deur open, en zag hij twee beeldschone vrouwen klaarkomen. Hij kreeg spontaan een stijve. Door de intensiteit van hun orgasme beseften Larissa en Rebecca niet gelijk dat Manu binnen was gekomen. Toen Larissa een beetje bijgekomen was stapte ze gelijk op haar vriend af, en zoende hem vol op zijn mond. Daarbij proefde Manu meteen het vocht van Rebecca. Rebecca lag eerst een beetje toe te kijken. Ze had Manu altijd al een lekker ding gevonden, en haar fantasie sloeg op hol. Ze stond langzaam op en ging achter Larissa staan. Ze duwde haar vagina tegen haar lekkere bolle billen aan en pakte haar borsten vast. Larissa knoopte snel het overhemd van Manu los en trok het uit bij hem. Daarna duwde ze hem op het bed, en lachte verleidelijk naar hem. Manu wist niet hoe hij het had, maar één ding wist hij wel, hij ging niet protesteren.

Rebecca was nog wat meer met Larissa bezig dan met Manu. Larissa was bezig het onderlichaam van Manu te ontbloten en ondertussen werden haar billen gekneed door Rebecca. Snel was Manu helemaal bloot en Larissa begon zachtjes zijn ballen te zoenen. Manu en Larissa schoren elkaar altijd, en ze had hem vanochtend nog kaal gemaakt. Ze likte zijn ballen en ging voorzichtig omhoog. Ze gaf een kusje op zijn eikel en sloot haar lippen om zijn erectie. Ze begon hem langzaam te pijpen. Ondertussen was ook Rebecca naast haar komen zitten. Zij ging met haar hand naar de ballen van Manu, en bukte om hem te zoenen. Manu had zijn ogen gesloten en schokte een beetje toen hij gezoend werd. Hij voelde de borsten en de harde tepels van Rebecca over zijn borst gaan. Langzaam raakten haar tepels die van hem. Een heerlijk gevoel vond hij. Nu ging Rebecca weer naar beneden en zij zoende zijn ballen terwijl Larissa nog steeds op zijn stijve zoog. Larissa zoende ook nog even zijn ballen en toen voelde hij twee tongen tegelijk langzaam omhoog gaan. Toen de tongen zijn eikel bereikte kon Manu het niet laten om te kreunen. De beide meiden hadden er zin in. Ze tongden met elkaar met zijn penis ertussen. Een heerlijk gevoel, en een mooi gezicht. Plots stopte Larissa en zei.

“Ik heb een ideetje.” Ze fluisterde iets in het oor van Rebecca en liep toen naar de kast. Ze pakte een flesje olie en smeerde daar snel de vagina van Rebecca mee in, en daarna ook haar eigen vagina. Larissa ging met haar billen naar Manu toe op zijn buik zitten. En Rebecca ging op zijn benen zitten met haar gezicht richting Larissa. Heerlijk warm vond hij het. Langzaam schoven de meisjes naar zijn erectie toe, totdat hij opeens twee zachte poesjes tegen zijn stijve aan voelde. De meisjes begonnen op en neer te bewegen, en Manu werd gewoon afgetrokken door twee heerlijk gladde vagina’s. Hij kon zich niet herinneren dat hij ooit een lekkerder gevoel had gehad. Ondertussen werden Larissa en Rebecca ook weer geil van die harde penis die langs hun klitjes schuurde. Ze zoenden elkaar heftig en schuurden met hun harde tepels langs elkaar. Larissa kreeg nog een geiler plannetje om Manu helemaal gek te maken. Ze ging net iets verder omhoog zodat zijn eikel tussen haar schaamlippen verdween en liet zich toen weer zakken. Ze voelde hoe ze opgevuld werd door zijn harde penis en genoot er van. Manu kreunde nu luid, hij hield het bijna niet meer. Na een paar keer op een neer bewegen ging Larissa weer omhoog en liet de penis glippen. Ze trok Rebecca omhoog en liet haar op de lul van haar vriend gaan zitten. Ondertussen schuurde zij met haar poesje langs het gevulde poesje van Rebecca. Zo bleven ze afwisselen en Manu opgeilen. Ondertussen kon Manu zijn handen ook niet stil houden en pakte de billen van zijn vriendin vast. Toen die voor de zoveelste keer een beetje omhoog kwam om zijn lul in haar te laten glijden, zette hij een vinger tegen haar sterretje. Dat was helemaal nat van haar sappen, en zonder af te wachten liet Larissa zich weer zakken, en kreunde luid. Zo bewoog ze nog even op en neer en spontaan kwam ze nog een keer klaar. Door haar heftige schokken en stoten kwam ook Rebecca nog een keer klaar.

Nu vonden beide dames dat het tijd werd om Manu echt te verwennen. Larissa liet de penis weer uit haar poesje glippen, en trok langzaam de vinger weg. Ze gingen nu met de penis tussen zich in heel dicht tegen elkaar aanzitten en lieten nog wat olie tussen hun lijven lopen. Ze begonnen steeds sneller en sneller op en neer te bewegen. En na een paar minuten begon Manu hard te kreunen en te schokken, en spoot zijn zaad tussen de verrukkelijke lijven van Larissa en Rebecca in. Het spoot tot aan hun borsten en ze wreven ze lekker tegen elkaar aan.

Alle drie waren ze nu moe maar voldaan, en lieten zich op het bed zakken. Larissa en Manu besloten dat Rebecca bij hun in bed zou slapen, en nadat ze zich nog even vluchtig afgespoeld hadden onder de douche vielen ze met z’n drieën lepelsgewijs  in slaap.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *