Morgen?

()


De eerste nacht is lekker verlopen, moe van de reis op tijd naar bed gegaan en heerlijk gedroomd (over jou natuurlijk) maar toen ik wakker werd (om 6 uur) regende het dus de planning voor een lange wandeling op de eerste dag viel voorlopig in het water. Ik heb even zitten lezen, maar opeens werd het licht in de kamer, het wolkendek was opengebroken en de zon scheen over het landschap. Dat ziet er een stuk beter uit, ik schoot snel wat kleren aan en besloot even een stuk te gaan lopen naar het meertje een paar kilometer verder op.

Toen ik daar aankwam had ik een déjà vue met het meertje in Denemarken, zo mooi stil en helder. Ik voelde even aan het water en ik kon nog voelen dat het hier een paar weken heel warm geweest was. Ik keek nog een keer om me heen of er iemand was en schoot snel uit mijn kleren en liep bloot in het water. Toen ik een paar meter het water in gelopen was kwam er iemand uit het bos aan lopen, even twijfelde ik of ik terug zou gaan maar dacht toen, zal niet zo’n probleem geven. Dus ik liep langzaam door het water in, wennend aan de temperatuur. Toen ik me helemaal in het water had laten zakken draaide ik me om, om te zien waar die persoon gebleven was.

Het bleek een vrouw te zijn, een jaar of 35, knap om te zien, ze deed me wel aan jou denken. Ze keek over het water, groette me en begon zich uit te kleden, of eigenlijk meer een striptease uit te voeren. Elk kledingstuk werd zorgvuldig afgestroopt, het was een geil gezicht. Ik vond het bijna jammer dat ze zo weinig aan had. Toen ze helemaal bloot was draaide ze zich naar het water en ik zag haar prachtige lichaam. Alles leek op elkaar afgestemd, keurig verzorgde schaamhaar (moest aan jou denken, je had het ook pas nog bijgewerkt, jammer dat ik die foto niet gekregen heb, anders had ik kunnen vergelijken), lekkere grote borsten en prachtige licht gespierde benen. Blijkbaar had ze mijn aandacht door want ze vroeg: “Do you like it what you see?”

“Yes of course, that’s why I kept staring, sorry about that.” zei ik, want ik schaamde me wel een beetje dat ik haar zo had staan bekijken, maar het kwam me zo bekend voor. “I like to be looked at” reageerde ze. “Even when you’re naked?” stamelde ik verbaasd.
“Lets stop talking” zei ze toen, ze was ondertussen bij me gekomen en pakte mijn hand beet om hem op haar borst te leggen, haar andere hand verdween onderwater om mijn pik te pakken. Ik was wel een beetje geschrokken van zoveel voortvarendheid maar genoot er wel van en trok haar tegen me aan. De aanraking met haar blote lijf maakte me nog geiler en alsof we elkaar aanvoelden, liepen we verstrengeld, voelend en zoenend naar de wal.

Zodra mijn pik boven water was dook ze naar beneden en nam ze mijn keiharde lul in haar mond, wat voelde dat geil. We bleven zo even staan toe ik voelde dat ik ging komen en probeerde haar weg te duwen maar ze schudde met haar hoofd en bleef door zuigen. Ik maakte neukbewegingen in haar mond en het duurde niet lang of ik spoot mijn lading diep in haar keel. Ze bleef zuigen tot er geen druppel meer uitkwam. Wat een heerlijk gevoel, ze kwam omhoog en we zoenden hartstochtelijk. Ik trok haar mee uit het water en we gingen op het zachte gras liggen, al zoenend ging ik van haar mond via haar oren, borsten, heerlijk die grote tepels, een likje in haar navel naar haar kutje die natuurlijk nat was, maar niet alleen van het water. Ook die typische glibberige natheid die een “ready to be fucked” kutje heeft. En dat werd alleen maar erger toen ik daar met mijn tong aan het werk ging. Haar handen pakten mijn hoofd en stuurden me waar ik moest likken, en dat ze genoot voelde ik wel. Op een gegeven moment trok ze mijn hoofd omhoog, zoende me vol op mijn monden likte mijn baard.

“Fuck me now” zei ze met een geile, sensuele blik in haar ogen. Mede daardoor stond mijn lul weer fier overeind en het kostte weinig moeite om diep in haar te stoten. Als een geile beer stootte ik er stevig op los maar kennelijk raakte ik niet de juiste plekken want ze nam het heft in handen, draaide mij op mijn rug en ging boven op mijn paal zitten en draaide met haar klit over mijn schaambeen. Met haar kutspieren bewerkte ze mijn pik zo geraffineerd dat ik moeite had om mijn orgasme uit te stellen, wat een geil wijf. Ondertussen kneedde ik haar borsten en draaide met haar tepels en speelde met een vinger in haar mond. Ze beet er zachtjes op en leunde voorover zodat ik haar tepels met mijn mond kon bewerken. Ook ik beet er zachtjes op en, nadat ze “harder” in mij oor kreunde, deed ik het harder. Dat was direct te merken aan het samenspannen van haar kutspieren, alsof ze met elkaar in verbinding stonden. Dat moedigde mij weer aan en zo zweepten we elkaar op naar een daverend orgasme, met luide schreeuwen en gekreun dat tot in de verre omtrek hoorbaar moet zijn geweest. Na een paar heftige zoenen en wat na bewegen zakte ze van me af en ging wijdbeens naast me liggen alsof haar kut koeling nodig had. Ik rolde over haar heen en zette mijn mond vol over die gloeiende spleet heen en begon te zuigen en te likken.

“Oh jeah” kreunde ze en begon te schokken met haar onderlijf. Dit ging een tijdje zo door tot ik voelde aan het aanspannen van haar buikspieren dat er een orgasme aan kwam, geen heftige, maar wel een hele lange. Zalig is het dan om dat te voelen onder je mond, het knijpen van de spieren om mijn tong, de buikspieren onder mijn hand. Nadat het orgasme weg ebde ben ik naast haar gaan liggen en zoenend en strelend zijn we weer op adem gekomen, daarna nog een frisse duik in het water en zonder verder te spreken weer aangekleed.

“Do I see you again tomorrow?” vroeg ik toen we naast elkaar het bospad af liepen naar de weg. “I don’t think so, we’re leaving today, sorry” en ze stapte in haar auto en reed weg. Verdoofd door wat er gebeurd, was maar ook wel bezwaard ten opzichte van jou omdat ik me zo had laten gaan, maar ook omdat het zo vertrouwd voelde, liep ik naar huis, zo in gedachten verzonken dat ik niet meer weet hoe ik thuisgekomen ben.

Peter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *