Verboden vrucht

()

We hebben elkaar een paar weken geleden leren kennen via een website, jouw profiel sprong er echt meteen uit. – Gek meisje zoekt jongen voor spannend avontuur -, begon je profiel. Ik ben ondertussen 5 jaar getrouwd en spannende dingen gebeuren er bij ons al even niet meer, dus een berichtje was snel gestuurd. Ik had niet echt een reactie verwacht, dus was meer dan verrast om je reactie te zien.

Na eerst wat heen en meer gemaild te hebben over onschuldige dingen, werden de onderwerpen al snel explicieter. Groot was dan ook mijn verrassing toe ik een week geleden op kantoor een mail in mijn mailbox aantrof met een foto van jou. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik je mail opende, ik zit op kantoor op een open landschap waarbij mensen gemakkelijk mee kunnen kijken op mijn scherm. Het was een foto van jezelf getrokken in een toilet, je had enkel een weinig verhullend broekje aan en je borsten werden enkel bedekt met je arm. Nu voelde ik niet enkel mijn hart in mijn keel kloppen, maar voelde hoe mijn broek begon te spannen ter hoogte van kruis, waar mijn penis dringend op zoek was naar meer bewegingsvrijheid. Om problemen en vervelende vragen van mijn collega’s te vermijden klikte ik je foto snel weg en begon je mail te lezen.

Hey Bart, ik verveel me hier steendood vandaag op mijn werk en moet voortdurend aan onze geile mailtjes denken en daar werd ik zo geil van dat ik naar de WC ben gelopen en deze foto heb genomen. Er stond ook nog een opdracht bij voor mij; ik daag je uit om binnen het uur een foto van jezelf terug te sturen. Geil kusje, jouw gek meisje.

Na een paar minuten te hebben gewacht, zodat de toestand ter hoogte van mijn kruis zich kon normaliseren trok ik met mijn smart Phone naar de toiletten. Nu was het mijn beurt om volledig te strippen op mijn zwarte spannende boxer na. Ik moest maar even terug aan je foto denken om mijn erectie weer te voelen groeien in mijn boxer. Ik zorgde ervoor dat alles goed bedekt bleef terwijl ik mijn foto maakte. Ik trok snel mijn kleren terug aan en liep terug naar mijn werkplek om je mail te beantwoorden.

Deze keer was het mijn buurt om jou een opdracht te geven; stuur me een pikante foto van jezelf maar dan niet meer op een afgesloten toilet, maar in de kelder of een bergruimte bij jou op kantoor.

Het was een superdrukke week bij ons op kantoor, dus ging ik maar snel aan de slag zodat ik vanavond snel naar huis zou kunnen. Maar jij bleef voortdurend in mijn gedachte spelen zodat ik om de 10 minuten mijn mail bleef checken om te zien of er geen mail van jou was binnengekomen. Eindelijk na twee uur, klonk daar de verlichtende ping. De ping die aangaf dat er mail binnen was gekomen. Je had je deadline gemist! Vlug rondkijken of er niemand mee kan kijken en dan je foto openen. Mijn erectie was onmiddellijk weer op volle gevechtssterkte, ik begin ongemakkelijk wat heen en weer te schuiven om mezelf wat ruimte te geven. Het is een foto van jezelf terwijl je op je bureau stoel zit. Je hebt je rokje wat omhoog gestroopt maar heb geen slipje meer aan. Het is overduidelijk dat je volledig geschoren bent en ik zie dat je schaamlipje glinstert van je geil. Je doet alsof je werkt dus ik vermoed dat er nog collega’s in de buurt zijn.

Je hebt ons spelletje naar een ander niveau gebracht en in je mail daag je me nog verder uit. Terwijl ik je mail zit te lezen, zie ik uit mijn ooghoek nog net op tijd mijn baas aankomen en klik jouw mail snel weg. Hij heeft nog een paar dringende opdrachten, dus ondanks dat ik je niet uit mijn gedachte krijg, ben ik de rest van de dag zo druk bezig dat ik niet merk dat iedereen al naar huis is en dat ik om 18.00 moederziel alleen op kantoor zit.

Het feit dat ik alleen op kantoor zit, doet mijn fantasie op hol slaan. Na er helemaal zeker van te zijn dat iedereen echt weg is, trek ik vliegensvlug al mijn kleren uit en ga ik poedelnaakt op mijn bureau liggen, mijn lul fier opgericht en maak een foto die ik onmiddellijk naar je mail. Ik ben ondertussen alleen nog maar geiler geworden en rij naar huis.

Na een saaie avond voor de tv, wil ik nog snel even mijn mail controleren, dolgelukkig zie ik dat jij deze keer een reeks van 3 foto’s heb gestuurd. Op de eerste sta jij in een mooi zwart sexy setje, je mooie stevige borsten, je mooie benen. De volgende foto toont overduidelijk wat ik op je foto die je op kantoor gemaakt had al kon zien; je bent echt volledig geschoren. Ik kan mezelf echt niet langer beheersen en laat mijn hand in mijn broek glijden en begin mijn staalharde lul te masseren. Op de volgende foto zie ik dat jij hetzelfde doet. Je zit op de badkamervloer, met je rug tegen het bad, je linker been wat opgetrokken terwijl je jezelf vingert. Je schrijft in je mail dat je zo geil geworden was van al die foto’s dat je jezelf heerlijk klaar gevingerd had. Terwijl ik je mail lees trek ik mezelf af en voel dat een orgasme niet lang op zich gaat laten wachten. Ik kom kreunend klaar en spuit mijn geil op het bureau.

Als ik een beetje bijgekomen ben beantwoord ik je mailtje en vertel ik je wat er net gebeurd is. Terwijl ik aan het schrijven ben, voel ik het weer kriebelen en besluit je gewoon mee uit te vragen. Ga ik dit echt doen? Ga ik afspreken met een andere vrouw om… ik besluit het gewoon te doen en verstuur mijn email.

Ik surf nog 5 minuutjes en net als ik besluit te gaan slapen zie ik dat jij geantwoord hebt. Het is de kortste mail die ik tot nu toe van jou heb gehad; het is een kort en kracht; “ja, ik wil met je afspreken.”

Dit heb ik eigenlijk altijd gewild, een afspraak met een gek meisje op zoek naar een spannend avontuur. Ik antwoord onmiddellijk, dat ik het super spannend vind en of je dit weekend al kan, ik ga er een superleuke date van maken. We spreken af de volgende zaterdag in een leuk cafeetje om elkaar wat beter te leren kennen en om te zien of het in het echt ook klikt.

De rest van de week kijk ik toch wel reikhalzend uit naar de zaterdag. Mijn vrouw is heel het weekend weg, dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken.

We hebben afgesproken in een klein discreet cafeetje in Antwerpen. Ik ben ruim een half uur te vroeg en zit dan ook al van een heerlijk glas wijn te genieten als ik jou zie aankomen.

Jij ziet er adembenemend uit, je draagt een zwart nauwsluitend kleedje dat je borsten mooi accentueert zonder dat het er vulgair uitziet. Als je door het café naar mijn tafel loopt, zie ik hoe je de aandacht trekt van andere mannen. Je buigt over de tafel om me vol op de mond een kus te geven. Terwijl je voorover buigt heb ik een prachtig zicht op je borsten. Je komt gezellig langs me zitten en bestelt ook een glas wijn. We zitten in een rustig hoekje van het café en het begint al redelijk druk te worden in het café. Mijn bezorgdheid dat het niet zou klikken was volledig onterecht, het lijkt alsof we elkaar jaren kennen, je reageert dan ook niet als ik mijn hand op je been leg. Integendeel, ik voel hoe je je benen zachtjes wat van elkaar doet zodat ik langs je bovenbeen met mijn hand naar boven kan glijden.

Als ik langs je zachte dijen naar boven glij en bijna bij je slipje ben, trek je me naar je toe en kust me vol op de mond. Ik proef je warme mond en laat mijn vingers langs het randje van je slipje gaan. Ik ga strelend langs je schaamlipjes zonder verder te gaan, ik voel dat jij je zo probeert te verplaatsen dat ik bij je binnen dring. Ik trek mijn hand terug en fluister in je oor dat ik nog een opdracht voor je heb; ik daag je uit ervoor te zorgen dat je geen slipje meer hebt tegen dat we naar ons hotel vertrekken. Ik sta op om onze glazen nog eens te laten bijvullen. Als ik terug bij je kom aan tafel kijk je me met een triomfantelijke blik aan en vertel je me met een geile blik in je ogen dat je je slipje in mijn jaszak hebt gestoken.

Terwijl ik ga zitten laat ik mijn hand onder je kleedje gaan. Ik kijk je geil aan als ik voel dat je inderdaad geen slipje meer aanhebt, deze keer aarzel ik niet en begin je klitje zachtjes te masseren. Ik hoor hoe je zachtjes in mijn oor kreunt en ondanks dat we redelijk afgezonderd zitten, zie ik dat je gekreun toch de aandacht van anderen begint te trekken. Het is tijd om naar ons hotel te trekken.

Ik had eerder die avond al ingecheckt en we hebben een kamer op de vierde verdieping, als we de receptie passeren zien we dat er net een bus toeristen is ingecheckt die nu aan de liften staan te wachten. Ik trek je de trappenhal in en zeg dat onze kamer op de 4de verdieping is. Je lacht en loopt de trap op, bij iedere trap die je neemt, kruipt je kleedje centimeter per centimeter omhoog. Als je bij de eerste overloop bent draai je je om, om me uitdagend aan te kijken terwijl je je hand laat afglijden naar je kruis. Je trekt je kleedje verder omhoog. Ik ben ondertussen de trap opgelopen en trek je tegen me aan. Ik kus je vol op de mond en voel hoe jij passioneel mijn kus beantwoordt. Ik verbreek onze kus en zoek kussend mijn weg naar beneden, via je nek naar je borsten en dan verder naar beneden tot ik bij je kaal kutje kom. Ik zit ondertussen op mijn knieën voor je en begin je zachtjes te likken. Ik proef je geil en terwijl ik met mijn tong cirkeltjes rond je klitje maak, hoor ik hoe jij steeds zwaarder gaat ademen. Ik voel dat je op het punt staat klaar te komen en net op dat moment hoor ik de deur van het verdiep lager opengaan.

Jij trekt snel je kleedje terug naar beneden en we gaan verder de trap omhoog. Als we aan de deur van de 4de verdieping zijn aangekomen duw je me tegen de muur en laat je je hand over mijn broek glijden. Ik hoor de deur van de verdieping lager dichtslaan, we zijn terug alleen in de trappenhal. Je voelt mijn erectie en doet mijn broek los en bevrijdt mijn harde erectie. Nu is het jouw beurt om op je knieën te gaan zitten. Ik voel je tong langs mijn harde lul gaan en ik kreun als je mijn erectie in je mond neemt. Je begint me vol overgave te pijpen, je handen kneden mijn ballen terwijl je tong afwisselend cirkeltjes rond mijn eikel draait en dan weer hard zuigt. Ik trek mijn penis uit je mond want ik wil hier nog niet klaar komen. Ik houd mijn jas voor mijn open broek en wandel de gang in naar onze kamer.

Als ik deur naar onze kamer open heb, trek jij mijn jas uit mijn handen en trek je je kleedje terug omhoog en vraagt me je in de open deur te nemen. Terwijl ik binnen dring hoor ik je zachtjes kreunen. Na een halve minuut duw ik je de kamer binnen en leg je op het bed…

Jij gaat op je buik liggen en zegt me dat ik je zo moet nemen. Ik duw mijn lul in één keer helemaal bij je naar binnen en begin je lekker te neuken. Ik voel dat het bij jou ook niet lang meer gaat duren, terwijl mijn orgasme uit mijn tenen begint op te borrelen voel ik hoe jouw kutje begint samen te trekken rond mijn lul. Terwijl jou orgasme nog nazindert kom ik met een grom klaar en spuit mijn lading diep in je kutje.

Bart

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *