Secretaresse?

()


Pamela is de naam van mijn geile en mooie secretaresse. We werken al meer dan drie jaar samen en al die tijd zou ik dolgraag seks met haar willen hebben. Ze is echter een keurige dame die niet aan vreemdgaan denkt. Ze heeft al meer dan vijf jaar een vaste vriend, maar de laatste tijd leek het wel of er scheurtjes in de relatie aan het komen waren. Ze was afgeleid en minder geconcentreerd op haar werk. Je zag dat af en toe het huilen haar nader stond dan het lachen.

Na twee weken veranderde ze als een blad op een boom en in plaats van me schijnbaar boos aan te kijken als ik een seksueel getint grapje maakte, kreeg ze zowaar een glimlach op haar mooie gezicht en keek me diep in mijn ogen aan. Ik kreeg spontaan een stijve pik, want de erotische lading die ze in de blik wist te leggen, zorgde voor een spontane aanval van geiligheid.

Haar normale werkkleding was gewoon netjes te noemen, maar het leek wel alsof ze de laatste paar dagen een paar knoopjes extra van haar blouse had opengemaakt en dat haar rokken erg strak om haar mooie billen zaten. We hadden die week hard gewerkt en het was gelukt om een belangrijke klant binnen te halen. Dat was teamwerk van ons tweeën en ik nodigde haar die vrijdag dan ook uit om gezellig een drankje met me te gaan drinken om het te vieren. Ik ging er eigenlijk standaard van uit dat ze nee zou zeggen, maar tot mijn grote verbazing zei ze dat het haar leuk leek.

We gingen die vrijdagmiddag twee uurtjes eerder van kantoor weg, en besloten om te beginnen in de nieuwe wijnbar, die sinds een maandje in het centrum zat. Dat bleek een tegenvaller te zijn. Het publiek was nogal arrogant en dat was net waar we geen zin in hadden. We gingen daarom, op mijn advies, naar mijn stamkroeg en na een paar biertjes en voor haar wijntjes, kwam het hoge woord eruit. Haar vriend had haar meer dan eens bedrogen en ze stond op het punt om haar relatie te verbreken. Maar eerst wilde ze wraak op hem nemen, door vreemd te gaan en inderdaad, ik was de eerste kandidaat die ze daarvoor in gedachten had. Al bleek later dat het geen vreemd gaan zou zijn, want ze zorgde ervoor dat ze voor de seks haar relatie had uitgemaakt.

Ze keek me weer met die erotische blik aan en ik beheerste mij om niet gelijk op te staan, haar hand vast te pakken en haar mee naar mijn appartement te slepen. Ik wilde dolgraag seks met mijn mooie secretaresse hebben, maar wel om de goede redenen. Het moest niet zo zijn dat ze vanuit een verkeerde emotionele toestand tot haar besluit was gekomen. Dat bleek niet het geval, want toen ik die mogelijkheid opperde, veranderde haar blik van sensueel en erotisch naar boos en vol vuur. Ze begon te ratelen en ik wist er uit op te maken dat ze twee beste vriendinnen minder had, omdat haar vriend zijn lul niet in zijn broek kon houden. Hij dacht nog steeds dat hij er mee weg zou komen, maar ze was er klaar mee.

Als hij die middag thuis zou komen van zijn werk, dan zou hij voor een dichte deur staan, want ze had een ander slot in de deur laten zetten. Dat had ze op woensdag en donderdag allemaal gedaan, want hij was drie dagen op zakenreis. Anders gezegd; hij had drie dagen bij haar beste vriendin in bed gelegen. Ze had zijn spullen ingepakt en in een box neergezet, waar hij nog wel een sleutel van had. De tekst met haar kant van het verhaal had ze al klaarstaan en daarin stond kort en krachtig dat hij een enorme eikel was. Die voortaan lekker bij haar vriendin aan zijn pik moest gaan trekken.

Ze was net klaar toen haar telefoon begon te piepen en ze opende de app van haar deurbel, waar een camera inzat. Een nieuw snufje dat ze speciaal voor deze gelegenheid had geïnstalleerd. Ze zag dat hij voor de deur stond en een beetje verbaasd keek. Ze plakte de tekst die ze had voorbereid in een WhatsApp en drukte op verzenden. Ze bleef op de deurbel app kijken en ze zag op zijn gezicht hoe zijn verbazing veranderde in een blik van iemand die wist dat hij betrapt was. Hij wist niet dat ze via de camera alles kon zien en horen. Ze nam alles op, dus ook zijn gevloek toen hij klaar was met het lezen van het WhatsApp.

Hij keek nog één keer naar de deur en vertrok toen, met verslagen blik, richting de box om zijn spullen op te halen. Hij wist dat het geen zin meer had, want hij was zo slim geweest om haar beste vriendin in hun bed te neuken en het leek hem een goed idee om dat op te nemen met de webcam van zijn laptop.

Dat was zijn eerste fout, die op zich nog geen consequenties had, maar zijn tweede fout had dat wel. Hij was even vergeten dat zijn laptop synchroniseerde met de Cloud, waar ze allebei toegang toe hadden. Alle filmpjes die werden opgenomen, werden automatisch naar de online opslag gestuurd. Hij was nooit een held geweest als het om computers ging, dit in tegenstelling tot Pamela. Die had in haar WhatsApp een linkje gezet naar de online opslag waar ze het filmpje had laten staan. Nadat ze natuurlijk een kopie had gemaakt van de seksvideo. Je weet maar nooit waar dat goed voor is. Ze zag nog net in haar deurbel app dat hij naar het filmpje aan het kijken was en hij wist dat het geen zin meer zou hebben. “It wasn’t me”, kon hem niet meer uit deze situatie redden. Pamela liet me nog zien dat hij vertrok en stond toen op en zei: “zullen we?”

Ik liep een beetje verdwaasd achter haar aan, nadat ik de rekening betaald had. Buiten aangekomen, draaide ze zich om en kwam met een zakelijke mededeling.

“Dit mag verder geen invloed op ons werk hebben, want we zijn een goed team en dat wil ik graag zo houden.” Ik knikte alleen maar en vanaf dat moment ging het snel. Ze liep naar me toe en ze drukte zich met haar grote tieten stevig tegen me aan en voordat ik het doorhad, was ik frontaal aan het tongzoenen met de mooie Pamela. Normaal was ik ver buiten haar league geweest, maar we hadden in al die jaren een band opgebouwd. Ik wist dat ze haar gevoel volgde in plaats van voor de schone schijn te gaan. Mijn geluk kon in ieder geval niet op, want ik zou wat beleven met mijn mooie secretaresse. Mijn handen gleden naar haar kontje toe, terwijl we aan het zoenen waren en ze drukte zich nog steviger tegen mij aan. Uiteindelijk stopten we met zoenen en fluisterde ze in mijn oor: “als ik niet snel je pik in mijn mond heb, dan ontplof ik. Dus als je het niet erg vindt, gaan we snel naar je appartement toe.”

Ik moet een nogal verbijsterd gezicht hebben gehad volgens Pamela, die haar lachen niet kon inhouden. “Ik ben een keurige nette vrouw, maar als ik ervoor ga, dan ben ik een geile slet die heel veel seks wil hebben. Dus graag een beetje opschieten, want echt veel natter wordt m’n kutje niet.” Mijn appartement lag net buiten het centrum, dus een taxi nemen hoefde niet en ik begon in een snel tempo te lopen en kwam er na een paar meter achter dat Pamela dit niet bij kon houden op haar hoge hakken. Minder snel lopen dus, maar dat was helemaal niet erg, want ik sloeg m’n hand om haar middel en we liepen als een verliefd stelletje richting mijn huis. Ik had gelukkig opgeruimd, dus geen kleding op de bank of lege pizzadozen op de eettafel.

Pamela was nog niet binnen of ze begon met haar sensuele spel om me helemaal gek te maken. Ze trok haar blouse uit en ik zag dat haar mooie borsten in een sexy zwarte bh zaten. Je zou niet zeggen dat ze tien minuten geleden zei dat ze snel seks wilde hebben, want ze maakte er een geile striptease van. Uiteindelijk trok ze haar strakke rok uit en kwam haar lekkere kontje tevoorschijn. Ik stond ondertussen op springen, want ze wist dat ze me gek aan het maken was en ik was blij dat ze snel daarna stopte met uitdagen. Ik had ondertussen m’n broek uitgedaan en was op één van de eettafelstoelen gaan zitten en mijn beenharde pik stond strak omhoog. Pamela ging op haar knieën en ik dacht aan allerlei enge dingen om haar mond niet gelijk vol te spuiten, toen ze me langzaam begon te pijpen. Ze was niet alleen lekker, ze kon ook nog eens goddelijk pijpen, want ze hield me meer dan vijf minuten tegen een orgasme aan, maar zorgde dat ik niet klaarkwam. Haar tong was heerlijk en ik had het echt zwaar toen ze cirkelende bewegingen om m’n eikel maakte en extra aandacht besteedde aan m’n pretgleufje. Ik begon zwaar te kreunen en ze had door dat ze moest stoppen, want anders zou ze moeten slikken. Niet dat ze dat erg vond, integendeel, maar ze wilde eerst geneukt worden.

Ze deed haar bh los en eindelijk kreeg ik haar magnifieke tieten te zien. Ik trok me regelmatig af met haar als grote fantasie in de hoofdrol en ik dacht dat ik een goed beeld van haar borsten in m’n hoofd had zitten. Dat beeld bleek echter te verbleken bij de werkelijkheid, want het waren echt hele mooie grote tieten. Ze boog zich voorover op en steunde op de koffietafel en zei dat ik haar van achteren moest neuken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik deed haar sexy onderbroekje een stukje opzij en stootte mijn snoeiharde pik in haar strakke kutje. Ik begon haar langzaam te neuken en het duurde maar heel kort of haar eerste orgasme van dat weekeinde diende zich aan. Ze neukte alle frustraties van zich af en naderhand had ze gezegd dat ze al die tijd dat we samenwerkten had gefantaseerd over hoe het zou zijn om seks met me te hebben. Als ze geen vriend had gehad, dan waren we nu waarschijnlijk getrouwd geweest zei ze erbij. Een duidelijke hint, maar die ontging me volledig op dat moment.

We waren heerlijk sensueel aan het neuken en ik voelde haar kutje samentrekken toen ze hard klaarkwam. Ze liet m’n pik uit haar kutje glijden en ze gaf zich heel even de tijd om bij te komen van het heerlijke genotsgevoel dat door haar lichaam stroomde. Daarna trok ze haar onderbroekje uit, ze liet zich over mijn pik zakken en begon me te neuken. Dit was de ultieme sekservaring, want ik hoefde niets te doen en kon mijn blik focussen op haar formidabele stevige borsten. Dit was pure extase, iets waar ik wel aan zou kunnen wennen.

Ik dacht dat dit het was, maar ze had nog een verrassing in petto. Ze trok haar onderbroekje uit en ging met haar kontje omhoog op handen en knieën zitten. En zei dat ik haar van achteren moest neuken en op haar kontje moest klaarkomen. Ik voldeed, net als eerder, opnieuw al te graag aan haar verzoek, maar dit keer was het anders. Ze toverde een kruising tussen een kontvibrator en een buttplug tevoorschijn en zei hijgend dat ik die in haar kontje moest stoppen. Dit was iets wat ik nooit verwacht had van mijn keurige en mooie secretaresse. Die merkte dat ik twijfelde en ze maakte van de gelegenheid gebruik om me in het kort te vertellen hoe ze in elkaar zat. “Euh, euh….”, begon ik, maar ze kapte me af. “Dat ding zit al de hele dag in m’n handtasje, te wachten tot die eindelijk gebruikt kon worden.”

Ze keek achterom en moest lachen om m’n gezicht dat er inderdaad uitzag alsof het in Keulen aan het donderen was: “niet zo raar kijken, want je kent me blijkbaar niet zo goed. Zoals ik al aangegeven heb, van de buitenkant een keurige vrouw, maar vertrouw ik een man, dan wordt het een seksuele ontdekkingstocht. Alles kan en mag, zolang het maar lekker is en niet al teveel pijn doet. Oh ja, vergeet ik bijna te zeggen, ik ben biseksueel.” Mijn fantasie draaide overuren en ik zag Pamela al met het hoofd marketing, een knappe blonde stoot, in bed liggen en toen gebeurde het. Ik voelde vanuit mijn tenen het orgasme opkomen en ik haalde snel mijn pik uit haar kutje en spoot al m’n zaad op haar heerlijke billen. Voor Pamela betekende het de inleiding voor haar derde orgasme van die avond. Ze draaide zich om, haalde de vibrator uit haar kontje en ging languit op bed liggen.

“Twee dingen, ten eerste zou een klein dutje wel op z’n plaats zijn, want we hebben een druk weekeinde voor de boeg. Ten tweede, die hint over dat trouwen had je blijkbaar dus niet helemaal door, want je had me voordat je klaarkwam ten huwelijk kunnen vragen.” Ze barstte in lachen uit toen ik onduidelijk begon te brabbelen en zei: “ik neem je in de maling, nu ja, ik verwacht voor maandagochtend toch wel een soort van serieuze verbintenis. Dan kan ik me eindelijk helemaal laten gaan. Wat ik eerder zei, klopt trouwens, ik had drie jaar eerder moeten stoppen en meer aandacht moeten besteden aan je stomme seksgrapjes. Dan waren we inderdaad al drie jaar getrouwd.” En ja, nog die avond vroeg ik haar ten huwelijk. We namen de maandag samen vrij om het te vieren en uit eten te gaan. Drie dagen neuken gaat je niet in de koude kleren zitten en je krijgt er best honger van…

Dat is nu zes jaar geleden, toevallig kreeg ik gisteren een huurcontract voor een box onder ogen…

Fred

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *