Bij de fysio

()

Om mijn nieuwe spannende ervaringen van me af te schrijven en er anderen van mee te laten genieten heb ik dit verhaal geschreven. Mijn naam is Hilda, een achtendertigjarige vrouw. Door mijn werk als fysiotherapeut ben ik gezond, fit en redelijk sterk. Ik ben ongeveer 185 cm lang, redelijk slank, donkerrood half lang haar, draag een bril, heb een flinke maat C tieten en verzorg me goed. Een eigen fysio praktijk heb ik waar ik overdag met twee medewerkster alle behandelingen geef die je in dit werk tegenkomt. Als extra specialiteit doe ik sportmassages en dan speciaal de spierkwetsuren, die doe ik meestal in de avonduren omdat deze behandelingen vaak ook wat langer duren en de patiënten ook regelmatig van verder weg komen. Omdat ik ook 40 km van de praktijk vandaan woon neem ik op die dagen de ochtend vrij, ben dan rond het middaguur in de praktijk en vaak in de avond pas tegen een uur of 23.00 naar huis. Getrouwd ben ik al een heel aantal jaren, we hebben het prima samen maar de spanning is er wel al een beetje af natuurlijk.

De meeste van mijn avondcliënten zijn prima sportlui met een mooi getrainde en gespierd lichaam, regelmatig als ik zo’n mooie man aan het behandelen was liet ik mijn fantasie wel eens gaan hoe het zou zijn om door zo’n man eens gruwelijk onderhanden genomen te worden. Maar zover liet ik het natuurlijk nooit komen, ik dien wel professioneel te blijven natuurlijk. Maar zo kwam er in januari een man met de naam Frank voor een rugblessure. Uit ervaring weet ik dat dit meestal flinke klussen zijn. Dus die avond stond er maar een afspraak om 19.00 uur. Echt een hele grote man was Frank en hij kwam erg spontaan en leuk over. Op de behandeltafel gelegen en met de behandeling bezig kletsten we er heerlijk op los. Het was gewoon leuk en gezellig, met plezier keek ik uit naar de volgende behandeling. Tijdens die tweede behandeling had ik een iets strakker shirt aan die mijn flinke tieten iets meer accentueerde maar dat was niet met een speciale bedoeling gedaan. Tijdens de behandeling had Frank alleen zijn boxer nog aan, en in het laatste stuk van de behandeling liet ik hem om zijn rug liggen, nadat ik klaar was wreef ik de behandelolie uit over zijn borst en masseerde die zacht even. Lachend vraagt hij of dat een extra toegift is, daar antwoord ik op dat ik de olie met een handdoek weg kan wrijven of uit wrijven en vraag wat hij liever heeft. Gelijk zegt hij dat hij voor het uitwrijven gaat maar dat hij mij ook wel zo’n behandeling wil geven. “Laten we dat maar niet doen hoor” zeg ik lachend, maar Frank gaat met wat humor verder en dat het hem wel heerlijk lijkt om mijn flinke borsten eens flink te masseren. Ik speel het spelletje een beetje mee maar kap het toch maar af, beëindig de behandeling en noteer de volgende afspraak. Als hij weg is merk ik wel dat ik er een beetje geil van geworden ben en neem mij voor om hem volgende week wat uit te dagen.

Die volgende week als de medewerksters weg zijn en ik een broodje eet in afwachting dat Frank komt, doe ik een rode kanten BH aan die mijn tieten wat omhoog drukken en een wit hemdje er over wat redelijk strak om mijn tieten gespannen zit, en onder mijn witte behandelbroek draag ik een rode string. Als Frank komt, zegt hij niets maar ik zie hem wel kijken, door mijn uitdagende kleding voel ik mij wel heerlijk gespannen en wel een beetje geil ook. Als ik met hem bezig ben terwijl hij op zijn buik ligt, zegt Frank dat hij geniet van het uitzicht op mijn gespannen kontje in deze broek, daar antwoord ik op dat ik geen reactie hoop te zien als hij zich om moet draaien. Daarop zegt hij dat hij niets kan beloven. Sneller dan anders laat ik hem omdraaien en zie wel dat zijn pik iets gegroeid is, dan zegt hij weer lachend en je prachtige tieten staan er ook parmantig bij, wat zou ik die graag een keer kneden. Ik gebruik wat extra behandelolie en kom redelijk kort bij de bovenkant van zijn boxer. Langzaam zie ik zijn paal groeien.

Mijn hand leg ik op zijn paal en zeg hem dat hij dit hier onder controle moet houden, wat dan zeker niet meer mogelijk is natuurlijk en voel hoe hij verstijfd onder mijn hand. Frank heeft zijn ogen dicht en zijn stijf wordende paal floept uit zijn boxer en met een ontblootte eikel komt zijn paal boven zijn boxer uit. Wat een prachtig exemplaar bedenk ik en zeg: “euh, dit vereist een andere behandeling denk ik.” Frank antwoord dan: “daar weet je vast wel een oplossing voor.” In mijn handen neem ik wat behandelolie en zonder wat te zeggen neem ik zijn paal in mijn handen, doe zijn boxer verder omlaag en ga zijn nu geheel stijve paal masseren en aftrekken. Hij is veel dikker dan die van mijn man, kogel hard is hij en prachtig geaderd. Vanaf zijn ballen tot aan zijn glanzende eikel masseer ik en Frank ligt zwaar te hijgen. Ik voel hoe hij een hand op mijn kont legt en mijn bil kneed. Steviger knijp ik in zijn paal en trek hem sneller af. Frank begint meer en meer te snuiven, als hij zijn onderlichaam meer beweegt spuit hij plotseling grote stralen dik sperma uit zijn paal. Schokkend ligt hij onder mijn behandeling op de behandeltafel en met mijn ene hand blijf ik zijn paal masseren en met de andere hand wrijf ik het sperma uit over zijn buik.

Ik vind dat hij vreselijk veel zaad heeft gespoten en zeg hem dat ook en ook dat ik het prachtig vond om hem te zien spuiten. Frank geeft aan dat hij het een fantastische behandeling vond maar voelt zich nu wel verplicht om iets terug te doen. Ik blijf met zijn paal bezig en vraag hem wat hij dan in gedachte heeft. Zacht verteld hij dat hij me dan naakt op de tafel wil hebben, eerst mijn tieten wil masseren en kussen. Dan wil hij verder naar beneden gaan en mij klaar vingeren en likken. Ik voel hoe mijn kale kut vochtig wordt van verlangen. Om hem te ontmoedigen zeg ik hem dat ik als therapeut niet naakt op de tafel kan gaan liggen, maar dat wimpelt hij weg. Zijn paal is intussen weer stijf geworden en ik masseer hem nog steeds als hij me brutaal vraagt: “zou je hem in je kut willen voelen want ik wil je nu vreselijk graag neuken.”

Op deze directe vraag had ik niet gerekend maar het idee om dit machtige apparaat in mijn kut te voelen stoten maakt mijn kut drijfnat. Even denk ik na en zeg dan; “dit mag nooit iemand te weten komen en blijven liggen.” Met grote ogen bekijkt hij mij als ik mij snel helemaal uitkleed, naakt op de behandeltafel klim, boven hem kom staan en mij langzaam laat zakken tot net boven zijn paal. Mijn geheel kale kut houd ik open, voel zijn grote eikel tegen mijn kut en laat me er langzaam overheen zakken. Gekmakend geil voelt het hoe Frank zijn grote paal mijn kut oprekt en tot heel erg diep in mijn kut komt. Als ik mij er helemaal op heb laten zakken kijk ik hem geil aan en zeg: “is dit wat je in gedachte had?” Met schorre stem zegt hij: Allemachtig! Wat een prachtig geil wijf ben je en wat een heerlijke kut heb je.”

“Geil” antwoord ik hem terwijl ik mij op en neer beweeg op zijn echt wel grote en dikke paal: “deze kut mag je vandaag neuken en vol spuiten geile vent.” Frank pakt mijn tieten en begint stevig te kneden in mijn grote tieten. Ondertussen ben ik zo geil dat ik mij heerlijk stevig laat neuken vanavond. Steeds weer druk ik mij omhoog en laat me hard naar beneden vallen, dan stoot die grote eikel van hem steeds tegen mijn baarmoeder zo diep komt hij dan. Deze paal is veel groter en dikker dan dat ik thuis gewend ben en ik wil dan ook goed door hem gepakt worden. Als ik zo een poos op zijn paal heb zitten wippen wil Frank dat ik op mijn rug op de behandeltafel ga liggen. Dan zet hij hem op een hoogte dat hij kan staan tussen mijn benen en met opgetrokken benen lig ik als hij zijn paal weer in mijn kut ramt.

“Ja, kom maar, ram die paal maar in mijn kut” geef ik aan, en bij elke harde stoot stuiteren mijn grote tieten op en neer. Frank pakt ze weer beet en op het ruwe af trekt hij aan mijn harde tepels, zo geweldig, zo stevig neemt hij me onderhanden, mijn kut maakt soppende geluiden. Frank merk dat ik over de top geil ben en zegt de meest geile dingen tegen mij, mijn kut trek ik zelf wat meer open en geef aan dat hij nog harder en dieper moet stoten. “Een geile hoer ben je Hilda, je moet vreselijk afgeneukt worden” en wilder gaat Frank mij neuken. Mijn kut trek ik nog steeds open en met een vinger ga ik over mijn gevoelige klit. Ik zie hoe de grote paal glimmend van mijn vele kutvocht, van Frank in en uit mijn geile kut beweegt. Werkelijk een droombeurt krijg ik van hem, wat verlangde ik er al een poos naar om ruw en heftig gepakt te worden en nu maak ik het mee. Ik begin te roepen dat ik er bijna ben en hij dan mij vol moet gaan spuiten.

Grommend en kreunend geeft Frank aan dat hij zich naar een hoogtepunt gaat neuken en dat hij mijn hoerenkut vol zal spuiten. De meest grove en geile taal slaat Frank tegen mij uit maar bovenal is het geil en geweldig zoals hij mij aan het klaar neuken is. Bij mij begint het orgasme los te barsten en ik pak Frank bij zijn heupen vast om hem dieper tegen mij aan te trekken, mijn kut kramt en knijpt en ik lig op de behandeltafel te schokken. Frank stoot dan hard en diep zijn paal in mijn kut, blijft daar dan stil en ik voel de eerste straal warm sperma in mijn kut gespoten worden. Krijsend lig ik klaar te komen en voel hoe Frank bij elke stoot weer meer sperma naar binnen spuit, alsof mijn kut explodeert zo voelt het zoals ik aan het klaar komen ben en zijn mega grote paal mij aan het vol spuiten is. Echt, ik had het gevoel alsof ik op een vreselijke manier afgeneukt werd.

Als we wat uitgeraasd zijn lig ik compleet uitgeput op de behandeltafel en nadat Frank uit mij gegaan is, voel ik het sperma uit mijn kut lopen. Maar wat was dit geweldig om deze vreselijk heftige beurt te krijgen van mijn cliënt Frank. Als ik weer helder kan nadenken kijk ik hem aan en zeg: “je moet me geloven zolang ik getrouwd ben, ben ik nog nooit vreemd gegaan. Nog nooit heb ik op mijn werk seks gehad, maar dit was geweldig en de beste seks sinds lange tijd.” Frank zit met een helemaal slappe pik op een stoel ook uitgeput te kijken en antwoord: “het was wel duidelijk dat je vreselijk gepakt wilde worden maar wat ben jij een seksbeest.”

We zijn beiden kapot en leeg en proberen weer wat bij te komen. Na verloop van tijd gaan we samen onder de douche en strelen we elkaar en Frank kan niet van mijn grote tieten afblijven. Als we weer gekleed zijn maak ik alles schoon en ruim alles goed op, morgen mag niemand zien dat ik mij hier heb laten neuken. Als ik met Frank de afspraak voor de volgende week maak, zegt hij lachend: “ik ga er van uit dat de therapeute volgende week mij naakt een behandeling geeft dan zorg ik voor de nabehandeling.” Lachend ga ik voor hem staan, pak hem even in zijn kruis en antwoord: “maak je maar niet ongerust volgende week mag je me weer lekker vol spuiten.”

Als hij weg is, controleer ik alles nog eens, gooi alle vuile was achterin mijn auto, en met Frank zijn zaad in mijn kut rij ik met een heerlijk gevoel in mijn lichaam naar huis waar mijn man op mij zit te wachten.

Honey

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *