Spyware en virussen 9.9

()

Vrijdagochtend pik ik Helena op bij haar ouders. Haar weekendtas gaat naast de mijne in de kofferbak. Ze straalt weer helemaal. Ik voel mij zo gelukkig met mijn nieuwe vriendin. Ze vertelt onderweg weer honderduit en ik luister naar haar. Eenmaal aangekomen verkennen we het huisje en de directe omgeving. Beiden zijn ze prachtig. In de achtertuin staat een gas-barbecue. De eerste avond maken we er meteen gebruik van. Ik ben wel niet een zodanige expert als Daan, maar ik produceer toch een heerlijk stukje vlees. We drinken er een koel pilsje bij. Het lijkt zo vertrouwd. Alsof ik al jaren met deze geweldige vrouw samen ben. De avond vordert zonder dat het ook maar één moment saai wordt. Vreemd genoeg ben ik opgelucht dat we bij aankomst niet direct in bed zijn belandt en hebben geneukt als beesten. Dat bevestigt wat ik eigenlijk al wist, namelijk dat onze relatie meer is dan alleen seks. Dat wil niet zeggen dat het in bed wel raak is. Helena neemt het initiatief tot het voorspel, maar ook tot de geslachtsgemeenschap. Het voelt geweldig als ze zich op mijn condoomloze pik laat zakken. Ik was benieuwd of ze het met of zonder wilde doen. Natuurlijk is ze net ongesteld geweest en begint ze heel binnenkort opnieuw met de pil. Ik weet echter dat je de eerste maand dat je met de pil begint, toch een iets groter risico loopt op een zwangerschap. Dat geldt ook voor Helena, die opnieuw begint met dit voorbehoedsmiddel. Toch vindt zij het blijkbaar veilig genoeg. Ze wipt weer rustig en intiem tot we bijna gelijktijdig klaarkomen. Ik ben haar net voor, maar vlak nadat ik voor de eerste keer mijn sperma in haar kutje heb mogen spuiten heeft ook Helena een klein maar intens orgasme. Meer hebben we vandaag niet nodig. We liggen nog een hele tijd lekker met elkaar te knuffelen voordat we in slaap vallen.


Op zaterdag slapen we uit en gaan dan brunchen. Daarna gaan we kajakken op een van de riviertjes hier in de buurt. Eerst rijden we met mijn auto naar het eindpunt. Vandaar worden we met een soort treintje op wielen naar het beginpunt gebracht om vervolgens met de stroom mee weer terug te varen. Dat is geweldig leuk. Ook Helena geniet volop, al is ze in het begin al twee keer uit de boot gevallen. Met natte kleren en al gaat ze enthousiast verder. Een echte doorzetter, dat mag ik wel. Bij een wat groter watervalletje kiepen we beiden om. Nu ben ik ook nat. Dat is niet erg, want we hebben droge kleren bij ons. We moeten ons wel omkleden op het parkeerplaatsje. Gelukkig heeft Helena net zo weinig schroom als ik. Tot mijn verbazing heeft Helena nu een rokje aangetrokken. Ik kan mij niet herinneren haar ooit eerder met een rok te hebben gezien, maar het staat haar voorbeeldig. Terug in het huisje is het weer gezellig. We praten over het kajakken, over leuke dingen in het algemeen maar ook over serieuze zaken. Zo vertelt Helena dat ze erover denkt om ontslag te nemen om een eigen sportschool te beginnen. Dat was altijd al een wens. Nu ze zelf kan beschikken over haar spaargeld wil ze dit daar wel in investeren. Ik vind het meteen een geweldig idee. Spontaan bied ik aan om indien nodig ook mijn spaargeld te investeren. Ook zeg ik dat ik serieus erover wil denken om ook ontslag te nemen. Ik kan dan de administratie gaan doen.


Ik moet toegeven dat de gedachte om ontslag te nemen bij mij al een tijdje speelt. Dat heeft te maken met het feit dat ik zo meedogenloos ben geweest ten opzichte van Carolina en Luuk. Als geheim agent heb ik de mogelijkheden om het een en ander te manipuleren, wat ik ook heb gedaan. Wat ik onze ex-partners heb aangedaan, wil ik Helena nooit aandoen. Natuurlijk hoop ik dat ze mij nooit zal bedriegen, maar als, dan hoop ik dat ik er nooit achter kom. Als ik niet meer over de middelen beschik om Helena van minuut tot minuut te kunnen volgen, dan wordt de kans dat ik iets ‘vreemds’ ontdek een stuk kleiner. Het idee om ontslag te nemen vind ik steeds aantrekkelijker. Ook hoef ik dan geen dubbelleven meer te leiden, zodat ik niet voor Helena hoef te verbergen wat ik eigenlijk voor werk doe. Helena reageert enthousiast op mijn reactie. Blijkbaar ziet ze het wel zitten om met mij een eigen zaak te beginnen. Ze wil in ieder geval zo snel mogelijk de mogelijkheden gaan onderzoeken. We gaan uit eten in een klein Waals eetcafé. Gelukkig spreekt Helena een beetje Frans, want ik had mij hier niet kunnen redden. Via een omweg door de prachtige omgeving wandelen we terug naar ons huisje. Alleen van in haar nabijheid zijn word ik al gelukkig. Voor mijn gevoel ben ik meer verliefd op Helena, dan ik ooit op Carolina ben geweest. Natuurlijk niet helemaal eerlijk om dat nu zo te stellen. Door mijn beeld dat ik nu van Carolina heb, kan het zijn dat ik het verleden ook minder rooskleurig voorstel dan dat het in werkelijkheid is geweest. Deze nacht hebben we geen seks maar, liggen we lekker tegen elkaar aan te genieten.

Op zondag slapen we weer uit en kleden ons aan. Helena draagt weer hetzelfde rokje. Ze zou vaker een rok aan moeten doen, het staat haar echt goed. Wat volgt is de brunch. Ik merk aan Helena dat ze het net zo erg vindt als ik dat het weekend er bijna op zit. Als we op weg terug naar huis zijn is ze een stuk stiller dan op de heenweg. Dan komt het hoge woord eruit.
“Wat zou je ervan vinden als ik bij jouw intrek? Je weet wel. Als een echt koppeltje” Ja, natuurlijk. Liever gister nog dan vandaag. Ik reageer echter niet vlot genoeg.
“Ik begrijp het als je het te snel vindt gaan. Dat is niet erg hoor. Ik dacht alleen dat… Hè, waar ga je naar toe?”
Ik zag toevallig net dat er een parkeerplaats aangegeven stond. Impulsief heb ik de afslag genomen. Er is verder niemand en ik parkeer de auto. Verbaasd zit Helena naar mij te kijken als ik uitstap en om de auto loop. De verbaasde blik gaat over in een bezorgde als ik het portier aan haar kant open maak. Ze denkt toch niet dat ik haar uit de auto wil zetten? Ze stapt uit als ik haar hand pak. Ik sluit de deur en zet Helena met de rug tegen de auto. Dan begin ik haar te kussen. Exact hoe zij onze vrienden duidelijk heeft gemaakt dat wij een stelletje zijn, zo maak ik duidelijk dat ik het geweldig vind dat ze bij mij intrekt. Na de eerste schrik kust Helena mij terug. Als ik zie dat de parkeerplaats nog steeds verder verlaten is, doe ik iets wat ik vroeger niet gedurfd had. Ik ga met mijn hand onder haar T-shirt en vind de bh. Met speels gemak schuif ik er onderdoor en wrijf over de prachtige welvingen. Helena laat het toe, al kijkt ze wel even snel om zich heen.


Ik zoek haar lippen weer voor een kus. Helena kreunt zachtjes op mijn mond. Na een tijdje laat ik haar borstjes voor wat ze zijn. Ik ga met mijn hand onder haar rokje en wrijf over haar slipje. Ik concentreer mij op het natte plekje en daar waar haar klitje zich moet bevinden. Helena gaat helemaal op in het genot. Dat we op een openbare plek zijn, schijnt ze te zijn vergeten. Zelf kijk ik wel regelmatig om mij heen, maar voorlopig zijn we nog steeds de enigen op deze parkeerplaats. Ik merk dat Helena’s lichaam steeds enthousiaster reageert op mijn vingers. Haar ademhaling is versneld en ze hijgt steeds dat het zo lekker is.
“Wat doe je toch met me? Ik kom alweer bijna klaar.” Ik controleer nog een keer de omgeving. Mijn hand haal ik onder de rok vandaan. Helena laat zich door mij meevoeren naar de voorkant van de auto. Daar trek ik resoluut haar slipje naar beneden. Voordat Helena beseft wat er gebeurt, heb ik haar al omgedraaid en voorover over de motorkap gelegd. Snel maak ik mijn broek los en laat deze samen met mijn slip een klein beetje zakken. Ik til de rok op en schuif mijn stijve zo het kliedernatte kutje in. Meteen begin ik hard, wild en diep te pompen. Helena schreeuwt het uit van genot, zich niets aantrekkend van de omgeving. Die heb ik zelf ook al uit het oog verloren. Dit heerlijke gevoel is alles wat nu telt. Mijn pik lijkt wel te gloeien van het harde gebeuk in het nauwe kutje van Helena.
“Ik ga weer komen op die lekkere pik van jou” kreunt Helena. Geen seconde te vroeg, want het orgasme dat haar overvalt is enorm. Ze slaat ongecontroleerd met haar armen, en haar benen trillen ongekend. Ik beuk nog heel even door en dan kom ik ook. Met alle kracht die ik in mij heb, spuit ik haar spastische kutje vol met mijn sperma. Dit is zo ongelooflijk lekker.


Ik lig nog op de rug van Helena uit te hijgen, als ik gewaar word dat er een auto is genaderd. Nog net zie ik de verschrikte gezichten van een wat oudere man en vrouw, voordat de auto snel accelererend de parkeerplaats weer afrijdt. Helena heeft de auto niet eens bemerkt. Ik besluit om het dan ook maar niet te vertellen. Als we beiden weer op krachten zijn krijg ik voordat we instappen nog een knuffel en een kus van Helena. De lach op haar gezicht is onbetaalbaar. We rijden alweer een tijdje als Helena zegt dat ik ook gewoon “Ja, is goed” had kunnen zeggen. Ja, dat had ook gekund. Daar is niets tegen in te brengen.
“Maar dit was veel leuker” zegt ze er met een brede grijns achteraan. Ook daar ben ik het mee eens. Voordat ik door naar huis rijd, ga ik met Helena bij haar ouders mee naar binnen. Ik kan echt goed met haar ouders opschieten. Ik spreek met Helena af dat ze bij mij intrekt zodra ze het geregeld krijgt. Eenmaal thuis kan ik het niet laten om te controleren of er op het werk nog ontwikkelingen zijn. Gelukkig heb ik het hele weekend geen melding gehad, maar dat wil niet zeggen dat er niets spannends heeft plaatsgevonden. Het valt wel mee. Niets wat kan blijven liggen tot morgen. Een snelle blik nog bij Carolina en Luuk. Zij is aan het strijken en hij hangt weer op de bank met een flesje bier. Langzaam ben ik bang dat ik zelf depressief word van het kijken naar zoveel ellende. Ik sluit dus maar weer af. Nee, depressief worden gaat voorlopig niet lukken. Ik ben namelijk ontzettend gelukkig met Helena.


Helena laat er geen gras over groeien. Maandagavond trekt ze al bij mij in. Voorlopig heeft ze alleen de hoognodige spullen bij zich. Toch leeft het huis weer helemaal op. Het voelt vanaf de allereerste seconde helemaal vertrouwd. De lege kastruimte op onze slaapkamer, waar Carolina’s kleren hebben gelegen en gehangen, eigent ze zich toe. Het mooiste vind ik echter de extra tandenborstel op de badkamer. Dat is voor mij het ultieme bewijs dat deze geweldige vrouw echt bij mij is ingetrokken. Ook ligt op de badkamer een strip met de pil. Het allereerste pilletje is er al uit. Blijkbaar is Helena vanmorgen weer begonnen met de nieuwe serie. Die nacht zijn we meteen weer intiem. Niet hard en bruut zoals op de parkeerplaats, maar klein en intiem. Van beide soorten seks kunnen we enorm genieten. We moeten nog veel van elkaar leren, op allerlei gebied overigens. Maar we voelen elkaar zo goed aan, dat dit leerproces snel en soepel zal gaan verlopen.
Op donderdagavond gaat ineens de bel van de voordeur. Helena is naar de sportschool. Bekenden lopen altijd achterom binnen, dus ik ben benieuwd wie er op dit late tijdstip nog aanbelt. Wie ik ook had verwacht, maar niet Carolina. Ze staat met gebogen hoofd voor de deur en kijkt mij niet aan. Als ik niet reageer vraagt ze zachtjes of ze binnen mag komen. Hoewel ik twijfel, laat ik haar toch binnen. Uit beleefdheid vraag ik of ze wat wil drinken. Ik maak voor ons beiden een kopje thee. Als ik daarmee klaar ben, ga ik ook zitten.
“Wat kom je doen?” Ik kan er niets aan doen, maar mijn vraag klink bot. Carolina begint dan ook meteen te huilen, zoals ik haar al avonden lang op mijn laptop heb zien doen.

“Het spijt me zo. Ik wilde jou geen pijn doen. Echt niet. Ik hield heel veel van jou. Ik houd nog steeds van jou. Die avond dat we betrapt werden, wilde ik het uitmaken met Luuk. Ik wilde hem vertellen dat ik niet met hem verder wilde, maar bij jou wilde blijven. Eigenlijk wilde ik het al meteen zeggen, maar ik wist niet goed hoe. Ik wilde hem nog een afscheidswip gunnen en het hem daarna vertellen. Zover is het niet meer gekomen. Je moet mij geloven. Na die avond wilde ik mijn fout afsluiten en weer vol voor jou gaan. Het was tot mij doorgedrongen dat ik alleen van jou hield, en dat Luuk een vorm van verstandsverbijstering is geweest. Ik wil dolgraag weer bij je terug komen. Ik zal er alles aan doen om weer bij je terug te mogen komen. Ik mis je iedere dag. Er is geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan je heb gedacht. Geen dag dat ik niet bij jou terug wilde komen. Toe, geef mij die kans om te bewijzen dat ik alles zal doen om weer bij je te mogen horen.”
Denkt Carolina nu echt dat het zo simpel is? Dat sorry zeggen genoeg is. Nee, dit is mosterd na de maaltijd. Daarbij ga ik nu onvoorwaardelijk voor Helena. Zo ben ik nu eenmaal. Trouw tot in de dood. Tenzij Helena mij net als Carolina laat zitten voor een ander, wat ik natuurlijk niet hoop. Ik vraag haar of ze dan niet gelukkig is met Luuk. Ze draalt er even omheen, naar dan komt haar frustratie er toch uit.
“Nee. Luuk is echt de grootste fout van mijn leven. De seks viel eigenlijk tegen. Hij heeft nogal een grote en dat is niet prettig als hij niet voorzichtig doet.” Dat verhaal komt mij bekend voor, maar ik laat Carolina verder vertellen.
“Luuk doet ook niets in het huishouden. Hij laat mij alles alleen opknappen. Toen was er ook nog dat foutje in het ziekenhuis waar ze zijn ballen weg hebben gesneden in plaats van zijn blindedarm. Nu is hij onvruchtbaar en we kunnen geen kinderen meer krijgen. Luuk kan ook geen stijve meer krijgen, dus we hebben helemaal geen seks meer. Hij heeft zelfs geen zin om mij gewoon te knuffelen of op een andere manier te bevredigen.”
Ik geloof dat Carolina oprecht spijt heeft en weer voor mij gekozen had voordat ze werd betrapt met Luuk. Ook meen ik zeker te weten dat ze nog steeds van mij houdt. Toch knaagt dat de echte reden dat ze nu hier is voortkomt uit het feit dat ik haar iets kan geven wat Luuk niet kan. Namelijk een kind. Als dat niet zo was, dan had haar trots het niet toegelaten om een fout te bekennen en op hangende pootjes naar mij terug te keren. Daarbij doet ze bij Luuk wat ze eerder bij mij deed. Ze laat hem zitten voor haar eigen gewin. Was het eerst omdat ze dacht dat seks met een grotere pik fijner zou zijn, nu is het kunnen krijgen van een kind de motivatie. Wat heb ik ooit in deze vrouw gezien?
“Zeg toch eens iets schat. Laat mij weer toe in je leven alsjeblieft. Ik beloof dat je er geen spijt van krijgt.” Helena’s timing is weer ongeëvenaard. De twee vrouwen kijken elkaar vol ongeloof aan. Mijn vriendin ziet er ongelooflijk sexy uit in haar bezwete sportkleding.


“Wat doet die hoer in ons huis?” Roept ze boos. Ik loop naar Helena toe en geef haar een intieme kus, die ze maar voorzichtig beantwoordt.
“Carolina kwam haar verontschuldigingen aanbieden, maar ze stond net weer op het punt om te vertrekken.”
Het verbouwereerde gezicht van Carolina is goud waard. Ze beseft nu dat ze mij door haar overspel in de handen van een andere vrouw heeft gedreven. De kans om zwanger te worden van een vaste partner is nu helemaal verdampt. Ze zal nu met Luuk een gesprek aan moeten voor een adoptieprocedure of voor een zaaddonor. Het eerste zal niet haar eerste keuze zijn, omdat ze natuurlijk zelf zwanger wil worden. Het tweede zal wel niet Luuk ’s eerste optie zijn. Eigenlijk interesseert het mij ook niet hoe Carolina haar probleem op gaat lossen. Mijn ex barst weer in tranen uit en rent zo hard ze kan via de voordeur weer naar buiten. Het liefst had ik Helena nu hier ter plekke meteen een beurt willen geven. Ik zie echter dat een gesprek nu meer op zijn plaats is. Ik vertel eerlijk wat Carolina kwam doen. Dat ze spijt had en weer bij mij terug wilde komen. Ook kan ik nu over het ‘ongelukje’ van Luuk vertellen. De ogen van Helena worden groot. Ze kan het niet geloven.

“Echt waar? Die klootzak is nu onvruchtbaar en kan geen seks meer hebben? Net goed. Het is zijn verdiende loon. Het is dat ik niet gelovig ben, maar je zou bijna denken dat er toch een god bestaat.”


Helena moet het allemaal even verwerken en ik laat haar dat doen terwijl ze langdurig gaat douchen. Als ze klaar is heb ik voor haar een mok met haar favoriete thee gemaakt. Helena wil nog weten of ik overwogen had om Carolina weer terug te nemen. Ik hoef niet te antwoorden. Ze ziet aan mijn gezicht dat zij nu de ware voor mij is. Die avond in bed vinger ik Helena langdurig. Ook bef ik haar en wissel dit af door haar fantastische tepels te verwennen. Na haar vijfde orgasme smeekt ze mij om haar te neuken. Dat doe ik, hard, diep en meedogenloos. Ik wil haar laten voelen dat ze van mij is. Helena is geweldig, en moedigt mij alleen maar aan om door te gaan. Ze heeft nog een zesde en daarna een heel langdurig zevende orgasme voordat ik mijn ballen in haar kutje leeg spuit. Helena is totaal gesloopt en valt zowat meteen in slaap. Ik pak haar stevig in mijn armen. Nee, deze vrouw wil ik nooit meer kwijt.


Het lijkt wel of ik al jaren samenwoon met Helena. We passen ons perfect aan elkaar aan. Helena heeft al een ruimte gevonden aan de rand van de stad die geschikt is om een sportschool in te beginnen. Voor zover het nog niet was, weet ze mij ook enthousiast te krijgen. Het is aan Helena om de knoop definitief door te hakken. Ze weet dat ik haar in elke beslissing zal steunen, en zelfs mijn baan er voor op wil zeggen. De volgende donderdag is Helena weer naar de sportschool. Ik start mijn laptop maar weer eens op. Ik had verwacht weer hetzelfde beeld aan te treffen. Een zuipende Luuk en een huilende Carolina. De woonkamer is leeg. Ik schakel over naar de slaapkamer. Niets. In de keuken en de badkamer is ook niemand. Ik denk dat ze niet thuis zijn. Toch schakel ik door. De zolder is leeg en dan kom ik bij de logeerkamer. Ik kan niet geloven wat ik zie. Carolina heeft een touw om haar nek. Het touw is vastgemaakt aan de lamp aan het plafond. Op de grond ligt een omgevallen stoel. Haar voeten raken de vloer niet, maar deinen zachtjes heen en weer. Fuck! Ze heeft zichzelf opgehangen. Wat moet ik doen? Officieel weet ik niet wat er is gebeurt. Het zou niet uit te leggen zijn. Er is ook niets meer aan te doen. Ik weet niet hoe lang ze er al hangt, maar haar lichaam hangt zo rustig dat ik zeker weet dat ze dood is. Dit heb ik niet aan zien komen. Natuurlijk is vorige week het laatste stukje hoop vervlogen, toen bleek dat ik haar niet meer terug in mijn leven wilde. Ik had echter gedacht dat Carolina sterker in haar schoenen zou staan. Dat ze een andere oplossing zou vinden. Niet dat ze uit het leven zou stappen.

Het is nu wachten tot Luuk haar zal vinden. Daar wil ik niet op wachten. Helena komt thuis, in haar bezwete sportkleding. Ik krijg een kus en dan vertelt ze dat ze eruit is. Ze gaat proberen het pand aan te kopen om daarna ontslag te nemen. Ik ben blij dat ze die beslissing heeft gemaakt. Het feit dat de dood van Carolina meteen door dit nieuws naar de achtergrond wordt verdrongen, zegt mij dat ik met mijn werk moet stoppen. Mijn leven als geheim agent moet ik opgeven. Ik moet weer een geweten krijgen en met mijn werk lukt dat nooit. Het besluit moet gevierd worden en wel meteen. Ik stap samen met Helena onder de douche. Daar zeep ik haar eerst helemaal in. Daarna vinger ik haar terwijl ik met mijn andere hand haar tepels verwen. Ze voelen heerlijk hard en stijf. Ik voel haar kutje op mijn vingers knijpen tijdens het orgasme. Daarna gaat ze op haar knietjes en ze neemt mijn stijve in haar mond. Eerst pijpt ze mij lekker diep, maar dan concentreert Helena zich op mijn eikel. Ze likt erover en zuigt erop. Ondertussen trekt ze mij af. Dit houd ik niet lang vol en al vlug spuit ik haar mondje vol. Mijn geile vriendin slikt weer alles door. Het voelt intens en op dit moment denk ik helemaal niet meer aan Carolina.


Via via krijgen we te horen dat Carolina is overleden. Helena denkt dat ik naar de crematiedienst wil, omdat Carolina toch een paar jaartjes mijn vrouw is geweest. Om niet hartelozer over te komen dan ik eigenlijk ben, besluit ik om dan maar te gaan. Helena wil met mij mee om mij te ondersteunen. Niet dat ik dat nodig heb, maar het is wel lief van mijn vriendin. Ik schrik ervan hoe leeg de aula van het crematorium is. Luuk is er. Hij ziet er slecht uit. Ook de moeder waar Carolina nauwelijks contact mee had is aanwezig. Zij pinkt een traantje weg. Verder is er wat familie van Luuk en een paar mensen die ik niet ken. Ik denk oude bekenden, zoals klasgenootjes op de basisschool en middelbare school. De meeste stoelen zijn echter leeg. Ik wil Luuk niet onder ogen komen en Helena wil dat al helemaal niet. Nadat we ons ‘laatste respect’ hebben getoond zijn we meteen weer weg. Ik heb er geen traan om gelaten, maar ik heb nu wel een hoofdstuk uit mijn verleden definitief afgesloten. Luuk ‘volg’ ik niet meer. Meteen de dag na Carolina’s zelfmoord heb ik een collega gevraagd de apparatuur uit zijn huis te verwijderen. Dat heeft hij meteen in het weekend gedaan.


Een half jaar later hebben wij het helemaal voor elkaar. Helena en ik hebben beiden ontslag genomen. De sportschool is een succes. Ik zelf doe de administratie en draai bardiensten. Helena houdt zich bezig met de klanten. Ze bepaalt naar wens van de cliënt een schema en houdt de vorderingen bij. Indien nodig wordt het schema aangepast. Helena heeft ook een instructeur in dienst die ook klanten begeleidt. Daar waar Helena zich hoofdzakelijk met de vrouwen bezighoudt, mag Ferry de mannen begeleiden. Waar nodig helpen ze ook aan de bar. Daarnaast zijn er nog twee dames in dienst die voor en na sluitingstijd de boel weer schoonmaken. Uiteraard waren Ada en Elsa onze eerste klanten. Elsa is overigens onlangs weer begonnen met sporten. Het zoontje van Milan en haar is nu ongeveer twee en een halve maand oud. Het is echt een schattig ventje. Het nieuwe werk bevalt mij uitstekend. Ik ben van binnen een heel ander mens geworden, al denk ik dat Helena en onze vrienden dat niet gemerkt hebben. Ze kennen mij nog als de gewone jongen, maar mijn alter ego de geheime agent is verdwenen. Toch was er nog een moment waar ik heel onverschillig op heb gereageerd. Dat was toen we te horen kregen dat Luuk was overleden. Het stond zelfs in de krant. Luuk is dronken met zijn auto door een rood verkeerslicht gereden. Hij heeft een andere auto in de flank geraakt. Omdat hij geen gordel droeg, is hij tegen de voorruit geknald. Volgens het bericht was hij op slag dood. Gelukkig zijn de inzittenden van de andere auto er goed vanaf gekomen. De chauffeur en een vrouw op de achterbank hadden wonder boven wonder helemaal niets. De man op de bijrijdersstoel heeft bekneld gezeten. Met de arme man viel het gelukkig ook mee. Hij is met relatief lichte verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Ik hoop voor hem dat ze daar niet nog een keer een ‘foutje’ hebben gemaakt.


Natuurlijk heb ik Helena de vraag gesteld, en ze heeft “ja” gezegd. Komend voorjaar is het zo ver. We hebben ook al besloten dat Helena direct na het huwelijk stopt met de pil. Misschien zelfs al vlak er voor. Vooralsnog moeten we natuurlijk goed oefenen. Dat doen we dan ook regelmatig. Het is niet zo dat we het iedere dag doen, maar het scheelt niet veel. Onze drang naar intimiteit is nog even groot als een half jaar geleden. Onze werkdag zit er weer op. We hebben alles afgerond. Alleen de poetsvrouw is nog bezig, maar die kan zelf afsluiten. We rijden samen naar huis. We hadden ook de optie om boven de zaak te gaan wonen, maar we hebben bewust gekozen om mijn woning aan te houden. Thuis neemt ze mij meteen mee naar de slaapkamer. Onder haar trainingspak heeft ze weer een enorme sexy outfit aan. Het beste aan mijn werk is dat ik nu bijna iedere dag mijn verloofde in deze geweldige kleding kan bewonderen. Alleen niet op maandag, want dan zijn we gesloten. We kleden ons uit en gaan op het bed liggen. Meteen beginnen we te knuffelen. Helena is al zachtjes aan mijn stijve pik aan het trekken. Ik lik aan die prachtige tepels. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Helena kreunt weer zachtjes en intiem. Haar hand beweegt niet meer. Ze heeft mijn pik alleen nog maar vast. Helena moet mij helemaal loslaten als ik met mijn tong haar kutje heb bereikt. Met mijn tong bewerk ik het gevoelige klitje. Helena begint al te kronkelen. Ik stop mijn tong een stukje in haar vagina. Ik weet ondertussen dat Helena dat heel lekker vindt. Tegelijk wrijf ik met een duim over haar klitje. Het genot wordt teveel voor mijn vriendin. Helena rolt bij mij weg. Ze gaat op handen en knieën zitten. Haar kontje steekt uitnodigend mijn kant op.
“Kom, neuk me dan. Neem me hard. Laat mij voelen dat ik van jou ben.”
Ik zou op dit moment niets anders willen. De liefde bedrijven met de vrouw waar ik zielsveel van houd. Ik stop mijn stijve in Helena’s kliedernatte kutje. Ik pak haar heupen stevig vast en begin te stoten. Hard en diep, zoals mijn verloofde het nu graag heeft. Helena stoot met haar kont naar achteren om mijn stoten op te vangen. Daardoor kom ik net wat dieper. Haar vagina voelt strak om mijn pik.
“Ja, schat. Ik ben er bijna. Geef mij dat heerlijke gevoel.”
Gelukkig. Ik ben ikzelf ook bijna zover. Een paar stoten verder is het zover. Helena’s kut explodeert om mijn spuitende pik. Niets lekkerder dan klaarkomen in de zuigende vagina van Helena. Mijn verloofde valt van genot op haar zij. Ik val naast Helena en neem haar stevig in mijn armen. Ik voel mij zo ongelooflijk gelukkig.

Vindens

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Spyware en virussen 9.9”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *