Lekker zo

()


Ik (Yara, 25 jaar) weet wat het is om heel erg goed van seks te genieten. Ik stort mij er helemaal in. En soms kan ik de verleiding niet weerstaan, terwijl ik dat wel zou moeten doen. Helemaal omdat ik getrouwd ben. Normaal gesproken zou ik het met mijn man moeten doen, maar die keer dat ik naar de kroeg was gegaan, voor het eerst in jaren, was het al gelijk mis. Mijn man vond het een goed idee dat ik naar de kroeg ging. Ik had een drukke periode met veel stress achter de rug dus ik kon wel wat ontspanning gebruiken, zo vond hij. Het is echt een bijzonder lieve man en ik hou ontzettend veel van hem. Dat is ook waarom ik hem er niets over heb verteld. Ik wil hem namelijk niet kwijtraken, absoluut niet.

Ik liet mij daar dus behoorlijk gaan. Ik was flink aan het drinken, ik vond dat ik daar wel aan toe was. Ik wilde mij gewoon even laten gaan en dan weer naar huis gaan, zo simpel zou het zijn. Maar door de drank raakte ik helemaal van de kaart. En ik begon niet alleen met vrouwen, maar ook mannen te kletsen. En van dat gepraat kwam al snel flirten. Ik was er met mijn hoofd wel bij, maar had geen remmingen meer en ik besloot om een hele leuke kerel te gaan versieren.

Mijn trouwring was in mijn tas beland en ik besloot dat ik hem voor mijzelf wilde hebben. Ik moest met hem gaan neuken en wel zo snel als mogelijk. Ik had zin in hem en wilde zijn lul in mijn mond, kutje en ook nog mijn kont voelen als hij daar voor open stond. Mijn kontje in ieder geval wel. Ik was zo aan het flirten dat het wel duidelijk was dat ik uit was op seks. En dus was het ook al snel duidelijk dat hij mij mee naar zijn huis nam. Hij woonde vlakbij mij in de buurt, dat viel mij op. We kwamen namelijk langs mijn huis en twee straten verder zouden we gaan neuken.

Ik was zat en was geil. We waren binnen en dronken nog wat, maar dat sloegen we eigenlijk gewoon achterover. Meteen daarna leidde hij mij naar de slaapkamer, waar we helemaal naakt op het bed begonnen te vrijen. Het ging wild, want ik sloeg op zijn borst en hij trok wat aan mijn haren en sloeg op mijn billen. We deden elkaar geen pijn, maar hadden pure lust en wilden gewoon neuken. Gelukkig was hij genoeg bij zinnen om een condoom om te doen.

Het was er eentje met een smaakje, dus toen ik hem ging pijpen, proefde ik heel erg fijne aardbeien. Het waren condooms die extra dun waren, dus hij kon alles heel erg goed voelen. Het maakt vandaag de dag niets meer uit, het voelt ‘met’ net zo lekker als zonder. En je wordt niet ziek en kan niet zwanger worden. Nou ja, die kans is er wel maar ik werd het gelukkig niet. Hij greep mij beet nadat ik helemaal los was gegaan met mijn mond en tong op zijn zalige leuter en gooide mij op mijn rug en klom op mij. Hij was niet bijzonder gespierd maar zag er wel lekker uit, helemaal omdat ik heel veel zin had. Ik voelde hoe hij een beetje met moeite zijn lul tussen mijn schaamlippen bracht en eindelijk in mij wist te gaan.

Ik genoot, sloot mijn ogen en stelde mij in op een heel erg fijne beurt. Ik begon eigenlijk direct met mijn clitoris te spelen, want ik had het idee dat ik snel klaar zou gaan komen, zo geil als ik was. En dat gebeurde ook. Na een tiental minuten in en uit mijn kutje te hebben gepompt kwam ik op zijn rammende dikke pik klaar. Ik voelde hoe hij nog extra diep in mij ging stoten terwijl ik kwam, dat was extra genieten voor mij. Daarna trok hij zijn lul uit mijn kutje en hij wilde mij op mijn zij leggen, om mij diep te gaan palen.

Maar ik wilde zijn lul in mijn anus en ik trok een bil opzij om zo mijn verlangende kont open te zetten. En hij drukte zijn eikel tegen mijn kringspier en boorde bij mij naar binnen. In een moordend tempo begon hij mij in mijn reet te naaien en na een aantal minuten kwam hij klaar. Hij spoot in mijn kont en het was heel erg fijn. Bijna verloor hij het condoom in mijn strakke kontje toen hij zich terug ging aftrekken, maar dat liep met een sisser af. We genoten nog na en speelden wat met elkaar. Ik merkte dat hij nog hard bleef en besloot hem nog af te trekken. Hij kwam voor een tweede keer klaar. Het zaad spoot de lucht in, over hem heen en ook op mijn handen. Ik kreeg een handdoek van hem, maar had de neiging om het af te likken.

Naderhand mocht ik van hem blijven slapen, maar ik had een man die thuis op mij aan het wachten was. Gelukkig sliep die toen ik thuiskwam. De volgende dag vroeg hij hoe ik het had gehad.

“Ik voel mij helemaal uitgewoond,” was mijn slimme antwoord. Gelukkig had hij de dubbele lading van die opmerking niet door. En dat zou ik graag zo houden. Die ochtend, na het ontbijt, heb ik lang met hem geneukt. Hij vond het wel vreemd dat ik ook een beetje naar aardbeien smaakte. Mijn excuus was dat ik een cocktail had gehad. En daar trapte hij in.

Vreemdgaan doe ik waarschijnlijk nog een keer, ik voel mij weliswaar schuldig, maar ook een beetje stout. En dat is op zijn beurt weer erg opwindend.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *