Tijdverdrijf

()

Ik liep een rondje door het centrum van de stad een beetje doelloos en verloren. Ik plofte neer op een terrasje en dacht bij mezelf dat ik toch weer iets moest gaan doen om de vele vrije tijd die ik had in te vullen. Ik deed her en der al wat vrijwilligerswerk maar had daarnaast nog genoeg tijd over. Ik had mijn drankje op, rekende af en vervolgde mijn weg.

Plots zag ik in mijn ooghoek een bordje waarop stond ‘hulp gevraagd’. Ik keek naar de winkel en zag de etalage van een luxe kledingzaak voor mannen en vrouwen. Ik ging te rade bij mezelf. Was ik representatief, had ik verstand van mode, wilde en kon ik dit en op alles was eigenlijk het antwoord ‘Ja’. Ik opende de deur en werd verwelkomd door een jonge vrouw van ongeveer twintig jaar, zakelijk gekleed in moderne witte blouse en een zwart kokerrokje dat tot halverwege haar dijen kwam. Ik vertelde wat ik kwam doen en zij vroeg me om morgenochtend om negen uur terug te komen voor een gesprek. De volgende dag, vrijdag stond ik om negen uur voor de deur en vroeg mezelf nog één keer af of ik dit wilde en na een korte pauze stapte ik de winkel in.

“Goedemorgen” zei de jonge vrouw die me herkende, “ik heet Petra”, ook ik stelde mezelf voor en ze nam me mee naar een kantoortje waar de eigenaar van de winkel zich bevond. “Pa” zei ze “ik heb hier mevrouw Eva die komt voor de baan.”

Een knappe man van begin veertig, grijzende slapen en strak in het pak kwam op me af en schudde me de hand. “Welkom neemt plaats” en wees me op een zithoekje in de hoek van het kantoor. Wat me opviel was zijn zwoele prettige zware stem. We babbelden wat voor we overgingen tot de zakelijke kant van dit gesprek. Toen we alles van elkaar wisten wat we nodig vonden, riep hij zijn dochter erbij, ook met haar sprak ik een tijdje en ik denk dat we het goed kunnen vinden.

“Goed” zei Gerard “we gaan je voor een proefperiode van twee maanden in dienst nemen voor de vrijdag en de zaterdag als je akkoord gaat. Als het uitkomt, mag je nu direct en morgen al beginnen.” Ik zei “dat is prima” en Gerard stuurde zijn dochter weg om een setje werkkleding te halen voor de komende twee dagen. Gerard vertelde wat Petra aan het halen was en verzocht mij om dat zo meteen even te passen. Op dat moment gaat de deur weer open en legt Petra een stapeltje kleding neer op de tafel van de zithoek.

“Waar kan ik me omkleden” vraag ik en Gerard wijst naar de plaats waar ik sta en zegt dat hij al meer dames in ondergoed heeft gezien en dat ik me dus niet hoef te schamen. ‘Ok’, dacht ik als je me wil zien dan krijg je me te zien. Ik begin met mijn jurk uit te trekken en sta ik in lingerie met mijn rug naar hem toe. Omdat ik een string draag heeft Gerard nu een volledig zicht op mijn kontje en als ik vooroverbuig om het rokje van de werkkleding te pakken spannen mijn billen zich ook nog eens. Ik heb niet het idéé dat Gerard bewust kijkt, hij gaat rustig door met zijn toetsenbord om zoals hij zei een contract op te stellen. Mijn bloesje was ook aan en toen keek Gerard wel.

“Mm…” bromde hij en pakte de telefoon, “Petra kan het rokje een maatje kleiner en breng ook een witte BH mee met cup maat C.” Tegen mij zei hij dat mijn rode BH verschrikkelijk doorscheen bij mijn witte bloes. Weer gingen het rokje en bloesje uit en toen ik ook mijn BH uit deed was Gerard wel een aandachtig toeschouwer. Ik trok toch snel mijn nieuw gekregen BH aan toen Gerard zei.

“Kijk even mee naar het contract”, en ik liep in mijn ondergoed naar zijn bureau. Zelf stond hij ook op en ging naast me staan en wees me op de afgesproken details. Alleen één vakje was nog open en dat waren de verdiensten.

“Wat komt hier te staan” vroeg ik en Gerard schreef twee bedragen op zijn bureaulegger. Ik keek hem niet begrijpend aan, Gerard wees op het laagste bedrag en zei “dat is je normaal salaris” en toen wees hij op het hoge bedrag en zei “dat je dat kan verdienen als je een arme man als ik soms even helpt.”

Op dat moment kwam hij achter me staan en voelde ik zijn blote stijve lul tegen mijn bilspleet aan. Heel even verstarde ik. Mijn hersens werkten op volle toeren en ik begon met mijn kontje tegen zijn lul aan te draaien. Gerard grinnikte, zijn handen maakten daarop mijn nieuwe BH los en liet die op de grond vallen. Hij begon mijn tieten te bewerken en ik bleef draaien met mijn kont. Gerard legde me voorover op het bureau en trok mijn string naar beneden tot die naast mijn BH lag. Hij zakte door zijn knieën en begon me te likken, een lange ruwe tong zorgde dat ik binnen de kortste keren stond te trillen op mijn benen. Toen ging Gerard weer recht staan, duwde zijn eikel bij me naar binnen en begon me in een rustig tempo te neuken. Met elke stoot schoven mijn tieten over het ruwe bureaublad en mijn tepels stonden intussen knetterhard, bijna pijnlijk aanvoelend.

Ik kwam trillend klaar, maar Gerard bleek nog lang niet zover te zijn en bleef rustig doorpompen met die heerlijke dikke pik van hem. Hoe was het mogelijk dat iemand die ik net een uurtje kende me nu al lag te naaien of dat we elkaar al jaren kenden. Diep in me kwam een tweede orgasme aanzetten en nu begon ook Gerard sneller te bewegen tot ik vlak voor het moment dat ik voor de tweede keer klaarkwam zijn zaad diep in me voelde spuiten.

Gerard ging uit me, pakte een doekje, veegde de zaadresten uit mijn gleufje, bedankte me met een kus in mijn nek en vulde het hoge bedrag in op de computer. Hij sloeg het contract op en printte het uit. Heel even ging ik nog naakt op zijn schoot zitten, terwijl Gerard nog even in mijn tieten kneep en ik het contract tekende, toen ging ik me klaarmaken om te gaan werken. Petra zag me komen en legde me van alles uit, nam me mee naar het magazijn en zette me aan het werk om de voorraad in de winkel aan te vullen. “De lijst hiervoor kun je vanuit de kassa uitdraaien en ook dat zal ik je even laten zien.”

Het was nog net ochtend en ik begreep dat ik twee en een half uur in het kantoor met Gerard bezig was geweest, Petra zal zich wel afgevraagd hebben waar ik bleef. Het was nog niet druk, “op zaterdag blijven we de hele dag open maar in de week sluiten we tussen één en twee uur” zei Petra. Ik had niets bij me maar Petra nam me mee naar een broodjeszaak een paar deuren verder. We namen plaats aan een tafeltje achteraf en Petra zei zachtjes dat ze mij en haar vader gezien had.

“Ik vond je er lekker uitzien” zei ze “maar zou jij je met een vrouw ook zo kunnen vermaken.” Ik vertelde dat het niet de eerste keer zou zijn dat ik door een vrouw verwend zou worden en vroeg of ze soms belangstelling had. Een dergelijke directheid had ze niet verwacht en ze begon te stotteren. Ik lachte naar haar en zei “kom we moeten de winkel weer openen”, nam haar bij de hand en liep naar buiten. Waar ben ik in verzeild geraakt dacht ik bij mezelf. Ik word in deze quasi nette zaak gewoon als hoer gebruikt en het ergste is dat ik het ook nog lekker vind.

Vrijdagavond, koopavond. Het was lekker druk en toen we sloten vroeg Gerard aan me hoe ik het tot nu toe vond. In het kantoortje met een glaasje wijn bleven we met drieën nog even napraten, maar het werd tijd om te gaan want morgen is het weer vroeg dag. Ik begon de volgende dag weer met behulp van een uitdraai de gisteren verkochte artikelen aan te vullen en Petra liep de winkel na om alles weer op te vouwen en netjes te leggen, iets wat Gerard aan de herenkant ook deed. Gerard had het iets minder druk omdat er toch meer vrouwen in de winkel kwamen dan mannen.

Sluitingstijd, en Petra vroeg of we nog wat gingen drinken. Gerard zei “ik niet meiden maar jullie mogen wat mij betreft wel als de zaak maar goed gesloten wordt.” In het kantoortje namen we beiden een glaasje wijn en Petra zei; “hé Eva heb je de nieuwe doorzichtige lingerie collectie gezien die vanmorgen binnen kwam.”

“Ik niet” zei ik en Petra stond op om de doos te halen, kwam terug en liet me een slipje zien. “Ik ben benieuwd hoe dat je zal staan” zei Petra en ik antwoordde daarop “dan proberen we het toch.” Even twijfelde ze en toen zei ze “je hebt gelijk we doen het.” Ze begon haar rokje los te maken en liet het zakken, een leuk geel gekleurd stringetje kwam tevoorschijn. Het stringetje ging uit en een lekker poesje kwam tevoorschijn met daarboven een klein smal streepje. Ze trok het slipje aan maar daarmee verdween het lekkere poesje niet, “zit wel lekker” zei Petra “moet je ook eens proberen” en zocht voor mij ook een slipje uit. Zelf trok ze haar blouse en BH uit en ze stond met blote tieten in de doos een passende BH uit te zoeken. Ik zag haar tieten schommelen en genoot van de aanblik.

“Gevonden” zei ze en trok het kleinood aan, haar tepels waren duidelijk zichtbaar door de doorzichtige stof. “Jouw beurt” zei Petra die zag dat ik haar stond te bewonderen. Ik knoop mijn rok los en laat hem zakken, ook ik draag een string alleen zwart van kleur. Ik laat het kleinood zakken en Petra ziet mijn toefje haren boven mijn kut. “Hé, ook leuk zo’n dotje” en stak haar hand uit om even aan mijn haartjes te voelen. Ik liet haar en trok het slipje aan en ook bij mij onttrok het mijn haartjes niet aan het oog. Maar Petra had gelijk het slipje voelde fantastisch aan, bijna als een tweede huid.

Ook ik knoopte mijn blouse open en deed ook mijn BH af alvorens ik in de doos een maatje groter zocht dan die van Petra, ze had me al eerder gezien die morgen met Gerard maar haar blik kwam niet los van mijn tieten. Ik vond mijn maat en deed het aan, ook dit voelde perfect, ondersteunend, lekker zittend en enorm sexy. We hadden de luiken al neergelaten en liepen de winkel in om onszelf te bekijken in de grote spiegels. “Ik vind je er supersexy uit zien Eva” zei Petra “en om op je eerdere opmerking van vanmiddag over belangstelling voor een vrouw terug te komen, ja ik ben zeer geïnteresseerd in jou en zou graag met je willen vrijen” zei ze met rode koontjes. Ze ging achter mij staan en legde haar armen om me heen, gaf me een zoen in mijn nek en liep terug naar het kantoortje. Ik bleef mezelf nog even bekijken en besliste dat ik een dergelijk setje ook wilde hebben.

Toen ik terugkwam was Petra zich aan het aankleden en ik vroeg haar “je wilde toch vrijen.” “Inderdaad” zei ze “maar niet hier, ik neem je mee naar mijn huis en wil erna gewoon in slaap kunnen vallen.” “OK” zei ik “als jij denkt vannacht te kunnen slapen heb je het mis, ik vind je zo’n lekkertje dat ik mijn best ga doen om je zeker een aantal keren klaar te laten komen voor je de oogjes mag sluiten.” Ze klapte in haar handen van pret bij dit vooruitzicht. Ik begon mezelf uit te kleden en mijn gewone kleren weer aan te doen. Ik zei tegen Petra “zet deze maar op mijn rekening,” hield het setje omhoog, nam mijn tasje en stopte het erin.

Hand in hand liepen we naar het huis van Petra en als we binnen zijn verliezen we elke meter wel een kledingstuk van mij of van haar. Samen laten we ons op het kleed voor de haard vallen en zoenen we elkaar. Petra komt op mij liggen haar harde tepels in de mijne drukkend. Haar been ligt tussen mijn benen en mijn been ligt tussen haar benen en zo bewegen we onze benen tegen elkaars kutje en zoenen we nog steeds. Ik voel dat ik ga komen maar ik wil nog niet, dus maak ik me los en zak af naar haar kleine tietjes en zuig een tepel naar binnen terwijl ik de andere tussen mijn vingers rol. Petra woelt door mijn haar en geniet. Ik zak verder en draai met mijn tong even door haar navel voor ik haar klitje tegen kom, even later lik ik door twee natte schaamlippen, dik, gezwollen in afwachting wat komen gaat.

Ik ga aan de slag en lik, bijt en zuig tot ze heerlijk klaarkomt. Ik ga weer omhoog en laat haar de resten van haar sapjes van mijn lippen aflikken. We zoenen weer even en dan is het mijn beurt. Ze legt me op de rug en volgt dezelfde weg als ik zojuist gegaan ben, ook ik kom lekker klaar maar ben nog lang niet verzadigd. Even liggen we elkaars tieten te strelen en zachtjes aan elkaars tepels te trekken. Petra steekt haar hand uit naar het nachtkastje en haalt er een kunstlul uit met trilfunctie die ze over mijn tepels laat gaan. Staalhard staan deze vooruit, Petra vindt het een mooi gezicht en zuigt even op beide terwijl het trillen richting mijn klitje gaat. Vanaf mijn navel via mijn toefje haar naar beneden tot ze stilhoudt precies op mijn knopje en daar blijft tot ik begin te kronkelen van geilheid en haar smeek het af te maken.

“Niet zo snel lieve Eva jij wilde het de hele nacht laten duren en nu moet ik haast maken? Nee, lieverd zo werkt het niet” en als mijn aankomend orgasme is weggeëbd wordt er een nieuwe aanval op mijn klitje geopend. Twee vingers verdwijnen in mijn kut maar alles gaat zo traag dat ik telkens net tegen het klaarkomen aanzit. Ik kan niet stil blijven liggen, pak Petra beet en trek haar naar me toe. Eerst zat ze, nu ligt ze half over me heen, ik heb haar vast en ze probeert zich eruit te draaien. Daardoor duwt ze haar bovenbeen tegen mijn klit aan, ik wrijf me ertegen aan en ongewild bezorgt ze me zo een orgasme.

“Rot meid” zegt ze en kust me daarna. Onze tieten liggen op elkaar en doordat zij zichzelf iets optilt schuiven onze tepels over elkaar heen. Wat een heerlijk gevoel om haar knoppen over de mijne te voelen gaan, keihard zijn ze beiden en de signaaltjes komen bij mijn klit uit. Ik draai haar op haar buik, streel haar billen en ertussen. Haar kutje laat ik met rust en concentreer me op haar kontgaatje waar mijn vinger tot aan het eerste kootje in en uit gaat. Dit herhaalt zich enkele malen. Ik pak de kunstpik, houd hem al trillend tegen haar anus aan en duw er zachtjes tegen. Door het trillen en de druk opent ze haar kontje. Stukje bij beetje verdwijnt de namaak lul in haar. Ze ligt met haar kont te draaien en kreunt zachtjes.

Ik laat het ding in haar zitten en zet hem uit. Met mijn andere hand zoek ik nu wel haar klitje op en begin het te strelen tot het kronkelen erger wordt, ook ik stop regelmatig even. “Ok je hebt me teruggepakt” zegt ze met horten en stoten “maar laat me nu maar gaan.” Ik wacht nog een minuut waarin ze kermt en smeekt. Dan zet ik de triller weer aan, steek gelijk mijn duim in haar kutje en ik blijf haar klit stimuleren. Ze komt klaar met een straal sap die uit haar kut spuit en stort daarna in. Trillend als een jong hondje maar nu van genot.

Ze ligt stil, zegt niets en hijgt alleen maar. Ik lig naast haar en streel haar rug vanaf haar schouders tot over haar kontje. Het eerste wat ze zegt is ‘dat het vreselijk lekker was’. Als ik vraag of ze nog meer speeltjes heeft komt ze overeind, grijpt in de la en komt er een twintig centimeter lange dikke slang uit die aan beide zijden te gebruiken is. We leggen ons in positie en beide steken we een stuk van de slang in ons, bewegen ons naar elkaar toe en als het hele ding binnen is komen onze lipjes tegen elkaar. Wat een heerlijk gevoel! We bewegen zachtjes, elke keer ervoor zorgend dat we elkaar aanraken met onze kutjes. Het gaat wilder en wilder en op het laatst beuken we echt tegen elkaar aan en komen we beide heerlijk klaar. Zo vallen we van vermoeidheid in slaap met de slang nog steeds in ons.

Als ik de volgende morgen wakker word ruik ik de geur van koffie en gebakken ei en als ik tussen mijn benen voel zit de slang nog altijd in me. Als ik hem eruit trek voel ik dat ik behoorlijk gevoelig ben tussen mijn benen. Ik sta op en loop naar de keuken, zie Petra naakt achter de kookplaat staan en sla mijn armen om haar heen.

“Goede morgen schoonheid” zeg ik. Ze draait zich om en geeft me een lange zoen. We eten en besluiten even samen te douchen. Ze heeft een regendouche en met de borsten tegen elkaar wassen we ons en weten er toch nog een klein orgasme uit te persen. De rest van de dag blijven we naakt binnen en plagen we elkaar regelmatig zodat we zeker vanavond in de herhaling gaan.

Eva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *