Marijn & Vera

()

Het was vroeg in de ochtend. Vera kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Johan sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwart setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange zwarte jurk, blauw truitje en zwart jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voor ze naar beneden ging borstelde ze haar kapsel nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden. Ondertussen stond Marijn al voor het huis. Vera liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze legde haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in.

“Goedemorgen,” zei Vera en ging zitten. Terwijl Marijn wegreed dacht Vera aan de belangrijke bespreking die ze vandaag had. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de E17. Al pratende vielen Marijn zijn ogen op de borsten van Vera. Vera voelde dat Marijn naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door haar push-up bh waren haar borsten mooi zichtbaar in dit truitje. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Amsterdam. Voor de Kennedytunnel was het weer raak en gleden de ogen van Marijn naar het truitje van Vera, die naar buiten zat te kijken. Toen Vera weer merkte dat Marijn naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij het werk waren. Vera had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken. ‘Hij bleef maar kijken, hij kon zijn ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken.’ Vera haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon er nauwelijks van werken.

Toen de dag erop zat en Marijn en Vera weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Marijn durfde Vera nauwelijks aan te kijken en Vera was opvallend stil. Na verloop van tijd vielen Marijn zijn ogen op de dijen van Vera. Doordat de split van haar jurk een beetje open stond kon hij de kanten randen van haar kousen zien. Dit zag er erg sexy uit en Marijn kon zijn ogen er niet van af houden. Gesproken werd er verder niet meer en het enige dat Vera nog zei was “tot morgen” toen ze uitstapte en Marijn reed weg naar huis.

De volgende ochtend schrok Vera om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Marijn kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Vera onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed uit. Het had haar gevleid dat Marijn gisteren zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens even goed uitzien. Ondertussen was Marijn gearriveerd. Vera stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Vera het al behoorlijk warm gekregen. Na enkele minuten zag ze dat Marijn weer naar haar borsten zat te kijken.

Vera deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Marijn maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan. Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar boezem beter te zien was. Marijn had dat snel in de gaten en Vera zag dat hij het er warm van kreeg. Ineens voelde Vera dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om Marijn te verleiden! Ze schrok van de gedachte. ‘Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt.

Het werd een lange dag, want Vera kon zich geen seconde op haar werk concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Marijn zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag. Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto.

In de auto zag ze dat Marijn ook zijn maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had zijn overhemd uitgetrokken en zat in zijn T-shirt achter het stuur. Vera was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Vera die af en toe naar Marijn keek. ‘Hij ziet er erg goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen. Steeds vaker wierp ze een blik op Marijn, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Vera besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg. Even wist ze niet hoe ze het had.

“Heb jij het ook zo warm Marijn?” vroeg Vera. “Ja, ik heb tenminste mijn overhemd maar uitgetrokken,” antwoordde Marijn.

“Ik trek mijn blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.” Toen ze weer eens stilstonden trok Vera haar blouse uit en legde het op de achterbank. Ze merkte dat Marijn meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde. “Zit er iets op mijn hemd?” vroeg Vera met een stalen gezicht. Marijn schrok zich wild.

“Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.”

“Geeft niks, man. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?”

“Eh nee, nee, het staat je heel goed.”

“Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,” reageerde Vera en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven. “Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,” zei Vera terwijl ze bleef door wrijven. Bij de volgende parking zette Marijn de auto aan de kant. Vera begon weer over Marijn zijn dij te wrijven. Marijn wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die al enkele jaren met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Die vrouw was hem nu aan het verleiden! Marijn pakte nu ook de dij van Vera vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Vera en begon haar zachtjes te kussen. Vera beantwoordde deze daad door Marijn stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Vera zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan.

“Laten we naar ons huis gaan, Marijn,” zei Vera.

“En Johan dan?”

“Hij komt vannacht pas thuis.” Tijdens de rit naar huis was Vera helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Marijn door te gaan. Het begin was er nu toch al. Toen ze eindelijk thuiskwamen gingen ze meteen naar boven. In de slaapkamer pakte Vera Marijn vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn licht behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment! Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Marijn onder het hemd van Vera. Met zijn rechterhand wreef Marijn over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Marijn de borsten van Vera te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven zoenen. Vera zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte.

Ze kende Marijn al zo lang en nu ineens was ze met hem in een dergelijke intieme situatie beland. Door het kneden van haar borsten was haar verlangen naar meer steeds groter geworden. Nog nooit was ze met een ander geweest, maar het heerlijke gevoel dat Marijn nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van de spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Marijn zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Marijn zijn mond en Marijn begon haar borsten steeds steviger te kneden. Na enkele ogenblikken voelde Vera dat Marijn zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast. Marijn had inmiddels haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd – samen met haar bh – op de grond gegooid.

‘Wat een kanjer,’ dacht Marijn toen hij Vera nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar sexy kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen. Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden. Vera was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Marijn zijn hand over haar kortgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Marijn een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen. ‘Wat een heerlijk gevoel,’ dacht Vera, maar ze wilde nu wel wat meer van Marijn zien. Terwijl Marijn aan haar tepels begon te zuigen liet Vera haar hand over Marijn zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis. Ze voelde er een keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken.

Nadat Marijn zijn broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Voor het eerst van haar leven zag ze nu de penis van een ander en ze werd gek van de spanning. ‘Wat een heerlijk ding!’ dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Marijn zijn penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie of voelde hij nu anders dan die van Johan? Hij was in ieder geval wel groter. Het was een knots van een ding. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën. Dit was het moment waar ze naar verlangd had. Voorzichtig begon ze aan Marijn zijn eikel likken en al snel nam ze de penis helemaal in haar mond. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij verdween dieper en dieper in haar mond. ‘Wat smaakt dit aangenaam!’ dacht Vera. Terwijl Vera flink bleef door zuigen begon Marijn hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen.

“Vera, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.” Kreunde Marijn. Onmiddellijk stopte Vera met zuigen en haalde de penis uit haar mond.

“Deed ik het niet goed of zo?” vroeg Vera. “Ik wilde nog wel even doorgaan.”

“Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,” antwoordde Marijn. Hij pakte Vera nu vast en legde haar voorzichtig op het bed. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Marijn lekker aan Vera haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken. Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan haar lekker knopje. Al snel begon Vera kleine kreunen te slaken van ongekend genot.

“Oh Marijn, wat lekker, wat doe je dat lekker,” zei ze zacht, waarna ze Marijn bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje ‘69’. Terwijl Marijn haar lekker bleef likken nam Vera zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Marijn aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Vera nu of haar leven er vanaf hing.

“Oh Marijn, wat lekker, wat is dit lekker,” stamelde ze. Wederom stopte Marijn omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam. “Niet stoppen, niet stoppen,” smeekte Vera, maar Marijn trok zich er niets van aan.

“Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.”

“Maar ik houd het niet meer, Marijn, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Marijn. Ik wil dat je me neukt.” Vera snakte zo naar de penis van Marijn, dat ze alvast een condoom uit het nachtkastje haalde. “Hier, doe deze om,” beval ze Marijn en gaf het pakje aan hem. Marijn scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij het ding om zijn nog altijd keiharde penis en Vera schouwde het met groot genot aan. “Kom in me, kom maar.” Vera ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Marijn kroop bovenop haar en pakte zijn penis vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar poesje aan en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen. Een zinderende gloed ging door Vera heen terwijl ze voor het eerst van haar leven door een andere man werd geneukt. Doordat de penis van Marijn toch wat groter was dan die van Johan deed het in het begin een klein beetje pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Marijn, die zelf ook voor het eerst een andere vrouw nam. ‘Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging.

“Dieper Marijn, neem me dieper,” kreunde Vera en Marijn duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Vera naar binnen. “Oh, ja, lekker, lekker, oh Marijn wat heerlijk, oh!” Vera was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Vera wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina.

“Wat doe je nu?” vroeg Marijn hevig teleurgesteld.

“Ik wil dat je me van achteren neemt,” zei Vera ondeugend en gaf Marijn een heerlijke tongzoen. Ze ging op haar knieën liggen en Marijn kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, die nog altijd bedekt werden door haar kousen en schoof zijn penis weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen. “Oh Marijn ik kom, ik kom, ja! ja.” Kermend en kreunend kwam Vera klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen. Marijn was echter nog niet zo ver en bleef neuken. Vera vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Marijn klaar ging komen stopte ze er abrupt mee.

“Geef hier,” en ze pakte de paal weer stevig vast. Marijn had het niet meer en werd helemaal gek toen Vera het condoom eraf haalde en hem weer begon te pijpen. Wederom zoog Vera of haar leven er vanaf hing. De harde paal van Marijn was het lekkerste dat ze ooit in zich had gehad. “Neuk me tussen mijn tieten,” zei Vera na enige ogenblikken. Ze ging weer op haar rug liggen en Marijn kwam boven haar zitten. Hij legde zijn pik nu tussen de borsten en Vera drukte deze zo tegen elkaar aan dat Marijn zijn staaf klem kwam te zitten. “Neuk me,” zei Vera en Marijn begon haar nu langzaam tussen die heerlijke borsten te neuken. Steeds als hij naar voren ging raakte zijn eikel de mond van Vera en het duurde dan ook niet lang of Marijn kwam tot uitbarsting. Met volle kracht spoot hij een grote lading sperma over haar borsten en in haar gezicht. Marijn spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van Vera af. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk op te likken.

Toen Marijn Vera even later begonnen te zoenen zaten ze er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen. Tegen achten ging Marijn naar huis en liet Vera nagenietend achter. Tot morgen in de auto.

Vera Versmissen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *