Wat een puinhoop

()

‘Wat een puinhoop zeg,’ moet ik, Joris, die ochtend gedacht hebben. Ik kwam mijn redelijk grote slaapkamer binnen en zag links en rechts, cd’s, boeken en dvd’s liggen. Net op het moment dat ik de spullen bij elkaar wil zoeken, gaat de bel. Snel rende ik naar beneden en opende de deur, waar twee vrienden stonden. De lange Johan en de o, zo prachtige Mia. Mia is een mooie brunette van 21 jaar. Ze is niet echt groot maar haar borsten des te meer. Terwijl ze me voorbij loopt op weg naar de woonkamer, kijk ik neer op haar strakke T-shirt die ze op deze mooie zomerse zaterdag droeg. Johan schudt me de hand en begint meteen over de voetbalwedstrijd van afgelopen woensdag. Ik ken Johan al jaren. Ikzelf ben 24 en hij is drie jaar jonger, maar ziet voor zijn leeftijd een stuk ouder uit. En Johan weet ook wel dat ik geil op Mia.

De koffie pruttelt, de lepeltjes staan recht in de koffiemokken en Johan en Mia nemen plaats op de bank. Tijdens het inschenken van de koffie hoor ik de herrie van mijn slaapkamer: de stereo. Hoe ik de deurbel überhaupt heb kunnen horen is mij een raadsel, want zelfs Mia merkte meteen op dat die muziek zo hard staat. Ik zei. “Loop maar even mee naar boven, dan helpen jullie maar even mee met de kamer opruimen, haha.” Johan gaat voorop de trap omhoog en Mia volgt. Tactisch overwogen, wacht ik nog even met de trap oplopen, zodat ik de prachtige vormen van Mia ’s billen kan volgen. Boven aangekomen, begint Mia meteen in mijn dvd collectie te snuffelen, terwijl Johan plaatsneemt op mijn bed.

“Wat is dit nou weer?” Vraagt de verbaasde Mia, die met een geil dvd schijfje naar me zwaait. Johan fronst. Op het schijfje staan ongeveer vijfhonderd geile foto’s van amateurs, die zich, net als ik, maar al te graag met seks bezig houden. “Wat staat hierop?” Vraagt Mia, terwijl ik in haar ogen kan zien dat ze zelf goed weet wat erop staat. “Laat eens zien.” Ik ruim mijn bureau een beetje op en start de computer. Ik start de schijf op en terwijl ik dat doe, voel ik al dat er iets staat te gebeuren. Ik laat Mia zitten op de bureaustoel en Johan en ik schuiven ernaast. Weer kijk ik naar die prachtige tieten, waarvan ik zag dat de tepels hard werden. Wat een geil wijf ook eigenlijk. Een tiental foto’s flitst voorbij en ik hoor haar zuchten.

“Oh, dat lijkt me ook lekker zeg,” zegt ze als er een foto voorbij komt waarop te zien is dat een mooie blonde griet genomen wordt door een man of vijf. Spontaan schiet er 19 cm lul in mijn broek omhoog. Ik kreeg me toch een geile gedachte.

“Nou,” zei ik, “vijf is wel erg veel, vind je niet?” Wat dacht je van… (knipoog naar Johan)… twee mannen?” Johan schiet in de lach, maar merkt snel dat ik het meen. “Waarom niet?” Mia draait zich naar Johan toe en glimlacht. “Lijkt me wel geil, Johan. En je weet dat ik het met een extra man in bed wil.” Johan bedacht zich nog even, maar voor hij en ik het beseften, zat Mia al met alleen haar bh en string aan op mijn bureaustoel. Het zal me wel een natte plek worden op die stoel, want haar kutje scheen door het slipje heen. Ik kon mij ook niet meer houden, stond op en ging achter Mia staan. Ik sloeg m’n armen om haar heen en kuste haar in haar hals. Johan was intussen het kletsnatte slipje van Mia aan het ontdoen, en kuste haar heerlijke poes. Ik wist niet wat me overkwam, maar besloot er maar van te genieten. Kon ook niet anders, want een dergelijke geile griet als Mia kom ik nergens meer tegen. Mia begon hevig te kreunen toen Johan haar poes begon te likken als een bezetene. Haar benen waren ver gespreid en haar bh was ondertussen drie meter verderop beland. Ik trok mijn spijkerbroek uit en liet mijn boxershort zakken. Mijn T-shirt trok ik in een snel tempo uit en mijn paal stond natuurlijk fier overeind.

Terwijl Mia het hoofd van Johan dicht tegen haar kut aanhield, begon ze me heerlijk te pijpen. Met lange en korte halen, zoog ze aan m’n pik, die volgens mij nu nog langer was dan normaal, als hij stijf is. Mijn god, wat lekker. Ik kon aan Johan ook zien, dat hij ervan genoot. Dat zijn eigen geile Mia aan mijn lul zat te zuigen. Ik ben honderd procent hetero, maar ik moet zeggen, dat het me ook opwond, hoe Johan er van genoot. Mia kwam klaar. Zelfs de buren moeten het gehoord hebben. We klommen alle drie, ondertussen helemaal uitgekleed, op mijn bed. Mia ging op haar rug liggen en spreidde opnieuw haar benen. Ik ging voor haar zitten en keek recht in die heerlijke neukgrot van haar. Haar klitje lag beenhard tussen haar kletsnatte schaamlippen. Ik wilde eigenlijk meteen gaan neuken, maar ze zei meteen.

“Bef me! Bef me helemaal gek!” Ik bukte om bij haar poes te komen, en proefde de heerlijke kut-sappen. Ik begreep ook meteen dat de rollen werden omgedraaid, want Johan ’s lul werd gulzig in haar mond genomen. Johan mocht trouwens ook niet klagen qua lengte van zijn neukstaaf. Maar dat weerhield Mia niet om de hele 20 cm in haar mond te nemen. Mijn tong draaide rondjes om haar klitje, haar schaamlippen en soms duwde ik mijn tong in haar neukgaatje. Ik voelde gewoon hoe haar spieren in haar benen begonnen samen te trekken. Weer kwam ze gillend klaar, tegelijk met Johan, die met grote bogen zaad over haar gezicht klaarkwam. Dit zullen ze wel vaak geoefend hebben, dacht ik nog.

“Ik wil je neukpartijtje niet verpesten,” zei Johan, “want ik laat jou wel neuken, dus pak jij haar maar.” Hoe is het mogelijk dat iemand die zo geil is als Johan, toch nog een zodanig verstandige opmerking kan maken. Maar ik had ook geen zin om hier nog over na te denken en voor ik het wist lag ik op mijn rug in haar natte poes te pompen. Haar handen zette ze op mijn borst en ik voelde haar nagels in mijn huid drukken. Johan zat er geamuseerd naar te kijken maar daar raakte ik langzaam aan gewend. Haar grote tieten zweefden boven mijn borst. Ze strekte zich uit naar achteren en zet haar armen op mijn bovenbenen. Ik zie hoe mijn pik in haar poes verdwijnt en haar klitje dat recht vooruit steekt. Dan heeft Johan een idee: DP. Dubbele penetratie. Mia weet nog niet of ze dat wil, maar we weten haar gauw over te halen. Ik ga blijf zo liggen en Mia ook. Dan kruipt Johan achter Mia en dringt zijn dikke lul zonder aarzelen in haar kont. Ik kijk Mia aan of ze het lekker vindt maar haar mooie ogen kijken me zo aan, alsof het lijkt dat ze nog meer wil. Ik voel Johan ’s benen en zelfs zijn lul als ik weer diep in haar poes stoot. Dit duurt ongeveer vijf minuten als ik met een enorme kracht voel dat ik klaar ga komen. Ik probeer me in te houden maar gelukkig redt Johan me. We melden allebei aan Mia dat we ons zaad over haar heen willen spuiten. Snel gaat ze op de rand van het bed zitten. We knielen naast Mia en met beide handen trekt ze ons af.

“Kom maar jongens! Kom maar lekker over m’n gezicht klaar. Spuit dat hete zaad over m’n tieten!” Voordat ze het woord ‘tieten’ zei, spoot ik met een enorme kracht mijn hete zaad over haar grote tieten. Vlak na mij kwam Johan, die ook niet flauw was met de hoeveelheid zaad, ondanks dat hij een kwartier daarvoor ook al klaargekomen was. Heerlijk uitrustend op het bed en met de lekkerste sigaret die ik ooit gerookt had, spraken we meteen af, om dit nog regelmatig te doen. Wat zal ik daarna nog vaak van haar mooie lichaam genieten. Dit is trouwens allemaal echt gebeurd. En mijn slaapkamer is nog steeds een puinhoop.

Joris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *