Zomerduinen

()

Het was een warme zomerdag. Els stond bij het raam en keek naar buiten. Haar gedachten gingen naar haar leventje en waar ze nu stond. Ze was nu meer dan een half jaar getrouwd en het was tot haar verdriet niet altijd over rozen verlopen. Hoewel ze hield van romantiek, spanning en hartstocht, was het voor haar man Pieter kennelijk niet genoeg. Oh nee, hij kwam niets tekort. Ze was jong, zag er goed uit met haar maatje 36, haar fraaie vormen en haar lange haar. Kort en strak was in de mode en daar kleedde ze zich ook naar. Maar Pieter vond het blijkbaar niet genoeg… Waar er voor hem maar een mogelijkheid was voor een hitsig avontuurtje, zei hij geen nee. Het gevolg? Na 6 maanden ging hij al vreemd, de schoft. Ze voelde het en betrapte hem soms op dingen. Maar hij loog haar glashard voor… Als hij er niet meer omheen kon, kwamen de tranen, de spijtbetuigingen en het drama. En stomme trut als ze was, ze trapte er keer op keer in… Daar zat hij dan op zijn knietjes voor haar met zijn arm om haar benen en beloofde dat het nooit meer zou gebeuren. Nooit meer, en daar zou ze geen spijt van krijgen. Oh gaf ze hem maar de kans… Hij zou voor haar zorgen en lief voor haar zijn. Ja, en lief, dat was hij. Hij deed zijn uiterste best. Hij werkte hard en zorgde voor haar. Hij was slimmer en hoger opgeleid dan zij en ze keek naar hem op. Maar toch… Hij bedroog en beloog haar en dat merkte ze gewoon. Het bleef ook niet bij één keer. Ze ging eraan kapot. En het rotte was, ze kon het met niemand delen. Scheiden was echt taboe. En de vuile was buiten hangen, dat deed je ook niet. Wat moest ze nou doen?

Laatst was het haar weer gebleken. Vrienden hadden het haar gezegd dat hij het met Sonja gedaan had. Sonja was een oude vriendin van hem. Ze kenden elkaar nog steeds. Els was ook deel gaan uitmaken van de kennissenkring. Sonja kwam ook met haar nieuwe vriend bij hen. Maar er was iets niet pluis over hoe Sonja en Pieter tegen elkaar deden… Er was iets wat zij deelden en wat Els niet wist. Sonja’s man Gandulf had niks door. Maar Els voelde het. En ja hoor, vrienden van haar hadden het haar verteld. Hij kwam bij haar thuis als Gandulf er niet was en dan gingen de slaapkamergordijnen dicht. En daarna vertrok hij weer en gingen de gordijnen en het raam weer open. Els was hier achtergelopen en werd er woest om. Hij had toch beloofd het niet meer te doen? Hoe moest ze ermee omgaan? Ze had echt geen zin in weer die krokodillentranen… Ze moest hem voor eens en altijd duidelijk maken dat hij dit soort dingen nooit meer bij haar kon maken. Wat moest ze doen?

Ze stond zo nog een tijd naar buiten te kijken totdat er een heel gewaagd plan bij haar opkwam… Het zou een actie worden die hem enorm zou raken… Hij zou ontzettend voor schut gaan bij zijn goede vrienden en familie. En het zou Els zelf nog een hoop plezier geven ook… Het zou een heel zoete wraak worden… Ze schrok van de gedachte en verwierp deze dan ook in eerste instantie. Maar hoe meer ze het idee probeerde te verdrukken, hoe meer het post vatte in haar hart en gedachten. En ze moest iets doen. Zo kon het niet langer. Els wist dat Pieter ’s broer William interesse voor haar had. William was een heel makkelijke jongen: wat hij kon krijgen, nam hij. Hij had in het verleden al een paar keer toenadering gezocht, maar het was nooit in Els’ hoofd opgekomen om erop in te gaan. Waarom zou ze? Ze was toch gelukkig getrouwd en het seksleven tussen haar en Pieter zat toch goed? Waarom zou ze dan ingaan op die avances van die hitsige William? Ondertussen lagen de zaken langzamerhand anders en zon ze op wraak. En tegelijkertijd was ze er zelf ook niet vies van… Hoe zou ze het doen? William was werkloos en zijn vrouw Mien werkte hele dagen. Bij hem thuis? Nee, dat leek haar te goedkoop. En het zou onmogelijk zijn om hem haar huis binnen te halen met buurvrouw Tante Gazet die alles, maar dan ook alles in de gaten hield. De hele dag zat ze naar buiten te kijken… Terwijl Els naar buiten keek, gleed haar blik over de rand van de huizen naar de blauwe hemel… Zo blauw als de zee, bedacht ze.

‘Dat is het!’ Dacht ze. Een ontzettend stoute en spannende gedachte kwam bij haar op… En ze merkte dat hoe meer ze erover nadacht, hoe meer het hele idee haar opwond: naar zee, de duinen in en al haar frustratie op William afreageren in een heerlijk wilde vrijpartij! Zo zou ze het gaan doen! William zou niet weten wat hem overkwam, glimlachte ze. Eens zien of hij dat al eerder had meegemaakt! En Pieter zou eens goed zijn vet krijgen: zijn Els die als een wilde gaat sletten met zijn broer in de Scheveningse duinen. Ha! Toen ze weer aan het werk ging in het huis, lachte ze eerst nog om die wilde gedachten van haar. Het deed haar denken aan haar avontuurtjes als jonge meid in Spanje met haar blote billen in het zand en een vurige Spanjaard boven haar. Toch had ze van de opwinding altijd enorm genoten. En nu was haar kans om het die klootzak van een Pieter eens goed betaald te zetten. Ze haatte het dat hij zo zat te kliederen met andere vrouwen buiten haar om. En in haar gezicht liegen en als het uitkwam een toneelstukje opzetten. Hij zou het weten. Hij zou afgaan als een stekker. En zij, zij zou een hete en spannende dag tegemoet gaan. Het nieuws op de radio: het weerbericht was erg goed. Ook voor de komende dagen. Zonovergoten en tussen de 20 en 25 graden…

Ze was de was aan het vouwen en had een groot onderlaken in haar handen. Terwijl ze het opvouwde, bedacht ze dat ze die mee zou nemen. Wat had ze nog meer nodig? Zonnebrandcrème, water, broodjes… Ze liep een beetje te dralen terwijl ze die andere dingen die zo duidelijk in haar hoofd stonden, niet durfde te pakken… Werd het dan te definitief? Ze zag in gedachten haar Pieter met andere vrouwen in bed liggen. Boos en opgewonden tegelijk liep ze naar het nachtkastje en pakte het glijmiddel. Ze was aan de pil, dus daar hoefde ze zich geen zorgen om te maken… Ze pakte haar mooie kleine kanten slipje en een bikini. Ze bekeek zichzelf eens in de spiegel… Ze mocht er best wezen. Smalle heupen, een mooi rond middeltje… Haar borsten niet te klein en niet te groot. Mooi ertussenin. Zou ze zich scheren? Dat had ze altijd voor Pieter gedaan, maar sinds hij zo aan het rotzooien was, had ze er helemaal geen zin meer in gehad. Morgenochtend zou ze zich onder de douche mooi glad scheren… Ze bekeek zich goed. Ja, ze kon voor de dag komen.

Het werd nu wel serieus… Van opwinding bonsde en bonkte haar hart… Ze had net gedoucht. Van spanning had ze geen hap door haar keel gekregen… Het zou vandaag gaan gebeuren. William wist nog van niets… Ze liep naar de telefoon en belde William op. Hij klonk blij en opgewekt. Toen ze na het flauwekulpraatje vroeg of hij zin had om haar mee te nemen naar het strand, werd het even stil aan de andere kant van de lijn.

“Ja, Els, met jou heel graag!” klonk het toen enthousiast. “Bingo!” dacht ze. “Hij heeft toegehapt.” Ze spraken af bij de grote brug. Snel pakte ze haar rugtas met spullen, nam nog haar parfum mee en liep naar de deur. Ze had een licht groenblauwe korte broek en een gestreept zomerhemd aan. Daaronder haar sportschoenen met witte sokken. Ze deed haar zonnebril op en deed haar paardenstaart door haar cap. Toen opende ze resoluut de voordeur en ging naar buiten. Hij stond al op haar te wachten bij de brug met zijn brommer. Ze gaf hem een brutaal een zoen op zijn mond toen ze hem blij begroette… Dat had ze nog niet eerder bij hem gedaan. De boodschap zou zo wel duidelijk worden, dacht ze. William keek haar lachend diep in de ogen en toen pakte hij haar hoofd tussen zijn twee grote handen en drukte een zachte kus op Els’ lippen. Zijn lippen voelden zacht en warm. Ze voelde elektriciteit door haar lichaam stromen. De boodschap was goed overgekomen… Haar plannetje liep op rolletjes… Ze stapten op de brommer en reden weg. Het was best een hele rit vanuit Amsterdam naar het Zandvoorts strand. Eenmaal aangekomen zetten ze de brommer goed op slot en gingen op weg. Ze liepen dicht bij elkaar en praatten honderduit over koetjes en kalfjes. Toen kwamen ze op een tweesprong: links een wandeltocht door duingebied en rechtdoor direct naar het strand. Hij keek haar aan.

“Zin om te zwemmen of gaan we lekker zonnebaden in de duinen?” Ze zei niets, maar glimlachte naar hem, terwijl ze hem diep in zijn ogen keek. Zijn hand gleed over haar arm en hij leidde haar zachtjes linksaf. Daar gingen ze… Het was een mooi duingebied. Een kronkelend paadje strekte zich uit tussen heideplanten aan de linkerkant en stevig helmgras op glooiende heuveltjes aan de rechterkant. In de verte hoorden ze het ruisen van de zee. Ze genoten van de warmte, de kleuren en de geuren. Steeds dieper drongen ze door in het duingebied. Het werd steeds stiller om hen heen en de kleine heuveltjes waren overgelopen in hogere duinen begroeid met bomen en daarachter werd de begroeiing lager. Hij wist best veel van die bloemen die daar groeiden en liet ze aan haar zien. Soms plukte hij een mooie voor haar. Het gaf haar een warm gevoel. “Zullen we zo langzamerhand naar rechts afbuigen?” vroeg William. Ze knikte. Hij tilde hun rugtassen over het hek heen en klom er behendig overheen. Hij hielp haar zodat ze zich niet bezeerde aan de prikkeldraad. En daar gingen ze. Ze klommen een heuveltje op en kwamen daarna in een klein dalletje. En nog een heuveltje en nog een en toen zagen ze een redelijk vlakke duinpan met een zandbodem. Dat leek hun wel wat. Ze liepen erheen en zetten hun tassen neer. “Heerlijk rustig, zo!” riep William terwijl hij zich uitrekte. Els pakte het laken uit haar tas en spreidde het uit.

“Zo, dat heb je mooi geregeld!” hoorde ze William zeggen. Hij hielp haar met het vastzetten van de vier hoeken met een paar stenen en hun tassen. Twee badhanddoeken werden tevoorschijn gehaald en ze gingen erop zitten. Ze namen eerst wat te drinken. Toen draaide hij zich naar haar om en keek haar diep in haar ogen. Langzaam kwam zijn gezicht bij het hare en kuste hij haar zacht op haar wang. Ze deed haar ogen dicht en voelde hoe hij zijn arm over haar schouder en rug legde. Hij trok haar een beetje naar zich toe voor de tweede kus. Ze deed haar armen ook om hen heen en voelde hoe hun lippen elkaar ontmoetten en zachte kussen uitwisselden. Ongeveer tegelijkertijd gingen hun lippen een stukje van elkaar en raakten de puntjes van hun tong elkaar… William had al zo lang hiernaar verlangd. Els was een lekker ding in zijn ogen en een spontane meid. Hij had al zoveel over haar zitten fantaseren de afgelopen jaren. Die Pieter had het maar mooi voor elkaar. Maar die sufkop had het veel te druk met andere vrouwtjes en kon er maar geen genoeg van krijgen. En die mooie roos liet hij soms gewoon liggen. Nou ja, zijn keus. En nu had Els hem opeens opgebeld en gevraagd of ze samen naar het strand wilden gaan! Zou ze zo verlangen naar de zee en de zon en een drager nodig hebben of… Hij had het bijna niet hardop durven denken. Toen ze elkaar zagen, pakte ze hem zo op zijn mond! Werd dit een hete middag of wat? Nou, hij zou het lekker over zich heen laten komen (letterlijk en figuurlijk), grinnikte hij. Toen ze daar op die tweesprong kwamen, verzamelde hij moed en vroeg of ze met hem de duinen in wilde. Toen ze glimlachend met hem meeliep, wist hij het zeker. Nou, meid, we gaan een heel lekkere middag tegemoet. Hij voelde zijn opwinding toenemen. Toen ze daar in dat duinpannetje waren aangekomen en zij een groot laken tevoorschijn haalde, had hij geen verdere bevestiging meer nodig. Hij ging naast haar zitten en bekeek haar lekkere lijf en mooie gezichtje eens goed. Toen nam hij zijn kans waar en gaf haar een lekkere zoen. De zoen op haar wang liep heel natuurlijk en vloeiend over in een hete tongkus. Wat een heerlijke meid, zeg! Hij voelde hoe hij gloeide over heel zijn lichaam. Ze wond hem zo op met haar heerlijke lippen… Toen hij het puntje van haar tong met zijn tong streelde, hoorde hij een gesmoord kreuntje uit haar keel komen. Hij pakte haar zacht beet en trok haar naar zich toe.

Hij was nu zo opgewonden dat hij bang was dat ze zijn hart zou horen bonken. Hij ging liggen en trok haar over zich heen. Zachtjes liet hij zijn armen over haar rug glijden richting haar welgevormde bilpartij in haar strakke shorts. Ze lag bovenop hem en moest ‘hem’ nu voelen. Hij schaamde zich niet en genoot met volle teugen van het heerlijke spel dat hun tongen met elkaar speelden. Hij merkte dat Els er ook heel veel plezier van had. Hij had beide armen vrij om haar heerlijk te strelen en door haar haren te kroelen. Mmm, dit beloofde veel goeds… Els maakte zich los uit hun omhelzing en innige kus en ging rechtop zitten. Ze keek hem glimlachend aan en trok toen haar hemd uit. William legde zijn handen op haar heupen en liet ze omhoog glijden naar haar middel… Hij bekeek haar eens goed. De zon scheen op haar prachtig donkerblonde haar waardoor het een beetje een rode gloed kreeg. Hij keek haar diep in haar mooie blauwgroene amandelvormige ogen en liet zijn blik toen via haar parmantige neusje waarvan het puntje iets omhoogkwam, naar haar mooie mond met haar welgevormde lippen gaan. Terwijl ze lachte, draaide ze haar hoofd schuin omhoog waardoor er een paar lokken van haar haar door de wind naar voren werden gewaaid. Ze vielen mooi over haar schouders over haar BH. William bekeek haar eens verder en ongegeneerd. Nu ze haar topje had uitgetrokken, zag hij hoe haar wit kanten BH haar borsten maar ten dele verhulde. Wat zag ze er heerlijk uit met haar mooie slanke vormen… Hij liet zijn blik zakken over haar mooie platte buik en haar naveltje naar haar broekje. Zijn handen jeukten en hij voelde de spanning in zijn pik opkomen. Maar hij bedwong zich. Hier wilde hij echt lang en rustig van genieten. Hij had er al zo lang op gewacht… Wat een prachtig lijf had Els. Hij had haar heerlijk slanke middeltje in zijn handen en voelde de warmte van haar zachte huid. Hij voelde hoe ze langzaam naar voren schoof met haar zachte kontje totdat ze tegen zijn pik aanzat.

Toen kon hij zich niet langer bedwingen, pakte haar stevig beet en legde haar links naast zich neer. Hij keek haar in haar mooie ogen. De zon bescheen haar mooie gezicht. Toen ze lachte, kreeg hij het gevoel dat haar guitige kuiltjes in haar wangen schitterden in het zonlicht. Hij sloot zijn ogen en drukte zijn lippen zacht op de hare voor een hartstochtelijke zoen. Hun lippen gingen tegelijkertijd van elkaar en hun tongen vonden elkaar weer. Hij liet zijn rechterhand plagerig naar boven dwalen totdat hij met zijn hand haar linkerborst omvatte. Zachtjes reikte hij achter haar rug om haar BH los te maken. Het lukte niet meteen, maar hij voelde hoe ze hem vliegensvlug hielp. De BH was af en hij maakte zich los uit hun innige kus. Met allemaal kleine kusjes gleed zijn mond naar haar oor. Hij knabbelde wat aan haar oorlelletje en fluisterde hees wat ze er mooi uitzag en hoe ze hem opwond. Hij liet zijn mond naar beneden dwalen en vond haar warme zachte borst.

Els trok hem zijn hemd uit en omhelsde hem stevig. Ze liet haar handen dwalen over zijn stevige schouders en boven-rug. Wat was hij sterk… En wat likte hij haar borst heerlijk… Hij likte over haar hele borst en toen liet hij zijn lippen over haar tepel zakken. Heerlijk zoog, likte en sabbelde hij eraan. Els voelde hoe haar tepels hard werden en aaide hem zacht door zijn haar. Ze ging achterover liggen, sloot haar ogen en zuchtte diep. Wat een genot, wat was hij aan de ene kant sterk, maar tegelijkertijd aan de andere kant zo heerlijk zacht. Even flitste het hoofd van Mien door haar gedachten. Snel verdrong ze dat beeld. Ze wist dat William ook met andere vrouwen ging en zo had ze er zelf ook nog wat plezier aan en tenslotte had ze hem nodig om het Pieter lelijk betaald te zetten. Ze concentreerde zich weer op haar gevoelens. Ze merkte hoe William haar broekje had opengedaan en naar beneden aan het schuiven was. Ze wipte even met haar kont omhoog om hem te helpen. Ze ging rechtop zitten met haar handen om hem heen geslagen en kuste hem lang en hartstochtelijk. Hun kussen werd steeds intiemer en ze proefden elkaars speeksel. Els voelde zich een beetje high en besloot zich vandaag helemaal te laten gaan. Ze trok zijn broek uit en besloot het initiatief echt over te nemen. Ze duwde hem zachtjes tegen zijn stevige borst en liet hem achterover liggen. Ze knoopte zijn spijkerbroek los en schoof hem langzaam omlaag. Zijn boxershort met een flinke bobbel kwam tevoorschijn. Plagerig begon ze hem er zachtjes overheen te wrijven en te kneden door zijn short heen. Ze boog zich voorover en kuste hem zacht op zijn lippen.

“Nu gaat het gebeuren, tijger van me” fluisterde ze. Ze voelde zijn handen om de rand van haar slipje, maar ze gaf er een heel zacht tikje op en zei dat hij even op zijn beurt moest wachten. Ze trok langzaam zijn short naar beneden. En daar wees zijn pik als een stormram omhoog. Ze ging op haar knieën zitten en omvatte hem met beide handen. Ze hoorde hoe hij zuchtend achterover ging liggen… Dit wordt heftig, flitste het William door zijn hoofd. Hij wilde Els’ slipje uittrekken, maar ze liet hem nog even tandhakken. Mmm, hij werd er alleen maar geiler door. Toen duwde Els hem naar achteren.

Terwijl ze zijn shorts uittrok, hield hij zijn adem in. Even voelde hij schaamte, omdat zijn paal omhoogstak als een vuurtoren, maar hij duwde dat gevoel weg en liet het plaatsmaken voor pure wellust. Toen voelde hij haar warme zachte handen om zijn kloppende pik. Elektriciteit schoot door zijn pik heen naar diep in zijn buik. Hij kon een luide kreet net onderdrukken. Loom ging hij achterover liggen en sloot zijn ogen. Langzaam bewoog ze haar handen als een heerlijk warme fluwelen handschoen om zijn pik op en neer op en neer. Eén van haar handen gleed naar zijn ballen en begon hem daar tegelijkertijd zachtjes te masseren. Wat een heerlijk gevoel om zo dubbel verwend te worden! Hij had het gevoel dat zijn pik nog groter werd en bonkte van opwinding. Hij kwam even omhoog om haar te bekijken. Wat was het een heerlijk mooie meid zoals ze daar zat op haar knietjes voorovergebogen en druk in de weer om zijn pik een heerlijke handmassage te geven… Wat een heerlijke geile meid. Net op dat moment bewoog ze haar handje dat zo heerlijk zacht maar toch stevig om zijn pik geklemd zat, omlaag tot zijn eikel helemaal bloot was gekomen, ze maakte een perfecte O met haar prachtige lippen en liet haar warme mond langzaam over het kopje van zijn penis zakken. William zweefde weg naar een heerlijk plekje ergens hoog tussen de wolken, sloot zijn ogen en liet zich meevoeren op de golven van zijn genot.

Els had een zodanig verlangen gekregen naar zijn pik dat ze hem hitsig zijn onderbroek had uitgetrokken en aan de gang was gegaan. Zijn pik was warm, dik en groot. Ze ging hem eens heerlijk masseren. Terwijl ze daarmee bezig was en zag hoe hij genoot, kreeg ze een heel geil gevoel over zich dat haar als het ware overnam. Ze liet zich lekker gaan en voor ze het zelf doorhad, hadden haar lippen zich om zijn warme kloppende eikel laten zakken. Ze hoorde hem zuchten en voelde de geilheid oplaaien. Gepassioneerd begon ze hem af te zuigen. Ze genoot van zijn reactie en het kloppen van zijn pik en het kronkelen van zijn heupen. Ze liet zich niet afleiden en concentreerde zich helemaal op zijn massieve pik. Ze genoot van de warmte en stevigheid. Zachtjes ging ze op en neer met haar mond en drukte haar tong tegen de voorkant van zijn eikel aan. Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en ging toen langzaam omhoog. Even liet ze hem uit haar mond glijden en hield hem netjes op zijn plaats door hem met haar hand bij de wortel vast te houden. Zijn pik kon geen kant meer op en kon alleen maar Els’ zachte liefkozingen ondergaan. Het gaf haar een geil gevoel van macht om hem zo onder haar handen en mond te zien kronkelen van genot… Ze overlaadde zijn genotsstaaf met lieve zachte kusjes met haar warme vochtige lippen. William was zelf één grote penis geworden, hard, kloppend en lekkend. Toen begon ze hem zachtjes te likken. Ze begon beneden aan de stam en ging langzaam omhoog tot aan zijn eikel. Ze had de voorhuid helemaal naar achter geschoven en begon hem zachtjes te likken aan het randje van zijn eikel. Ze wist dat jongens daar extra gevoelig waren. En ja, hoor, ze was nog niet zo lang zo bezig en William lag al naar adem te happen. Om hem een beetje te blussen, begon ze weer heerlijk te sabbelen aan zijn staaf met veel speeksel. Ze proefde hoe zijn eikel zout voorvocht lekte. Het wond haar op! Intussen begon ze hem plagerig aan zijn eikel te knabbelen met haar tanden. Ze paste daarbij goed op om hem geen pijn te doen. Toen kreeg ze een heel stoute impuls en ze begon zijn ballen zacht te likken, terwijl ze William ’s pik stevig aftrok. Ze deed een arm om zijn rechterdij heen en duwde zijn been omhoog. Toen liet ze haar tong zachtjes doorlikken naar zijn gaatje. Ze duwde haar tong tegen William ‘s warme ster en begon hem daar lekker te masseren met haar tong. Ze voelde hoe hij zijn kleine gaatje open en dicht kneep van genot. Het maakte haar wild en ze trok zijn billen uit elkaar en likte hem daar stevig. Ze hoorde hem kreunen en steunen en voelde hoe hij met zijn handen door haar haren ging kroelen. Ze gaf zijn kontgaatje een lange en warme kus en ging weer op weg naar zijn pik. Met volle overgave begon ze hem met lange halen te pijpen. Ze voelde zijn kont en heupen heen en weer schuiven over het laken en hoorde hem kirren en jammeren. Het maakte haar zo geil dat ze met haar middelvinger zijn gaatje zachtjes begon te masseren. Toen duwde ze haar vinger wat naar voren en ze liet deze wegglijden in zijn poepertje. Zachtjes begon ze hem te vingeren.

“Ooh, Els, wat doe je allemaal met me!” William genoot hoorbaar met volle teugen. Zijn genot wekte bij Els een geweldige geilheid op. Ze duwde haar vinger zo diep mogelijk bij hem naar binnen en duwde met haar vingertopje richting zijn buik. Ze kwam iets ronds tegen en begon dat instinctief zachtjes maar stevig te masseren. Ondertussen pijpte haar mondje zijn pik vurig. William kronkelde en greep met zijn handen het laken vast. “Oho, Elsje, ik houd dit niet vol. Lieveling pas op, want ik kom zo klaar zo.” Dit was voor Els de trigger om alles juist nog een tandje te versnellen. Ze begon hem woest te pijpen en zoog hard aan zijn pik en ondertussen ging haar vinger in staccato-ritme in zijn kont tekeer. Toen kwam het. William ‘s buikspieren spanden zich en zijn hoofd sloeg wild heen en weer. Els had het gevoel dat zijn eikel opzwol en nog harder begon te kloppen. Vol ging ze met haar mond op en neer en hield ze zijn geile staaf stevig vast. Diep in William ‘s kont voelde ze het bobbeltje nu heel hard worden. Ze duwde er extra stevig tegenaan. William kneep zijn kont zo hard dicht dat Els moeite had om haar vinger diep in zijn aars te houden. Toen ontplofte hij brullend hard in haar warme mondje. Dikke kwakjes warm zaad spoten diep in haar keel. Ze kokhalsde en slikte het in een reflex weg. Het smaakte zout en opwindend. Ze bleef hem pijpen tot zijn pik eindelijk tot rust kwam. Ze liet haar vinger langzaam uit William ‘s kont glijden en liet zijn pik ook uit haar mond floepen. Zachtjes gaf ze er nog wat kusjes op en keek William toen lachend aan. Hij pakte haar gezichtje in zijn handen en kuste haar hartstochtelijk op haar mond.

“Wat heb je mij heerlijk verwend, lieve Els”, fluisterde hij in haar oor. “Ik ben nog nooit zo zalig klaargekomen. Wat heb je allemaal heerlijke dingen met me gedaan… Maar nu ben jij aan de beurt, hoor, zus!” En Els voelde William ‘s handen al op haar slipje… Zachtjes trok hij haar slipje naar beneden tot ze in volle glorie voor hem lag. Hij bewonderde haar prachtige lichaam en genoot van haar mooie rondingen. Hij sloeg zijn armen om haar heen en ging over haar heen liggen. Hun lippen vonden elkaar en smolten samen in een intense en lange kus. Ze voelde de warmte van zijn mond en adem op haar gezicht. Ze deed haar ogen dicht en ging lekker achterover liggen. Zijn mond gleed langs haar wang over haar kaak naar haar nek. Ze voelde hoe ze een zachte zuigzoen kreeg. Gelukkig niet te hard, want dat is geen gezicht. Zo was het net goed. Ze gilde zacht toen ze voelde hoe hij aan haar oorlelletje begon te knabbelen en te sabbelen. Het gaf het gevoel van elektriciteit die zo tot in haar tenen door haar lichaam schoot. Els lag heerlijk te genieten. William gaf haar een uitgebreide behandeling en nam uitgebreid de tijd om haar lekker te verwennen. Hartstochtelijk duwde hij zijn tong in haar mond en daarna kreeg haar schouder honderdduizend kusjes ofzo. Ze genoot van een dergelijke romantische vrijpartij. Zijn lippen en tong gleden van haar schouder naar haar borsten. Zacht kuste hij haar langs de ronde onderkant en ging met zijn lippen en tong plagerig langs de voorkant, maar vermeed steeds haar tepels. In haar buik gaf het de heerlijkste gevoelens, maar ze verlangde nu wel flink naar meer. Lachend kwam ze daarom wat overeind en kuste hem lief op zijn mond. Ze keek hem diep in de ogen. Hij deed echt zijn best voor haar. Hij duwde haar weer zachtjes terug en sloeg zijn armen om haar middel heen. Toen voelde ze zijn warme mond op de tepelhof van haar rechterborst. Ooh, wat deed hij dat verrukkelijk! Ze voelde hoe hij haar harde tepel afwisselend zoog, likte, kuste en knabbelde… Wat waren zijn lippen zacht… Onderwijl kneedde zijn rechterhand haar linkerborst, pakte haar linker tepel tussen zijn duim en wijsvinger en rolde deze zacht heen en weer. Els kon zich niet inhouden en begon zacht te kreunen, terwijl ze met haar handen door zijn haren woelde. Het wond hem op en hij verhoogde het tempo en de druk. Wat een genot! Die mond… Oh god, die mond… Nadat haar linkerborst zo heerlijk verwend was, switchte hij naar de andere borst en begon alles opnieuw… Terwijl William met haar rechterborst bezig was, gleed zijn hand langs haar middel over haar heupen naar haar dijbenen en hij streelde haar heerlijk over haar zachte vlees.

Daar lag Els naakt en weerloos op het laken in de warme zon en genoot ze intens van al William ‘s liefkozingen en de spanning van deze stoute vrijpartij. William was ondertussen druk bezig. Hij schoof naar beneden en pakte haar slanke middeltje teder tussen zijn grote handen. Hij kuste langzaam langs haar ribben omlaag over haar heerlijke slanke buik. Hij werd gek van opwinding. Aan het tempo waarin haar buik op en neer ging merkte hij dat het Els bepaald niet onbetuigd liet. Wat was het een plezier om een zodanig mooie meid zo lekker te zien genieten, dacht hij. Maar hij dacht er niet lang over na, want al kussende was zijn mond bij haar kale venusheuvel aangekomen. Wat had ze zich lekker geschoren! Mmm, William kwam weer omhoog en kuste Els weer vurig. Ze ging rechtop zitten en sloeg haar armen om hem heen. Tussen twee innige tongkussen in keken ze elkaar diep in de ogen.

“Ik ga jou een heerlijke beurt geven, schatje”, hijgde hij in haar oor.

“Oh, alsjeblieft, William, je windt me zo op.” Els ging weer heerlijk achterover liggen en William deed haar dijen wat uit elkaar. Hij kuste haar zacht aan de binnenkant van haar dijen en genoot van de aanblik van haar kale poesje. Haar zachte roze lipjes staken een klein beetje uit en liepen naar boven over in dat lieve kleine driehoekje waar haar klitje ondeugend onderdoor loerde. Haar vulva glom van het vocht. Wat zag haar kutje er lief uit… Zacht gaf hij er een kus op. Met een lange haal likte hij haar langs haar lies naar boven. Langzaam gleed zijn mond naar haar schaamspleetje. Toen hij met zijn tong daardoorheen gleed en haar smaak proefde, ging er een golf van opwinding door zijn lijf heen. Wat smaakte ze geil! Zijn handen gleden onder haar heerlijke kontje en hielden haar zacht, maar stevig vast. Hij likte haar lang en hartstochtelijk. Hij voelde haar zachte gladde schaamlippen onder zijn tong en merkte hoe hij weer een massieve paal kreeg. Nog niet. Hij wilde hier uitgebreid van genieten. Zachtjes trok hij haar kutlipjes met zijn duimen vaneen en hij vervolgde zijn vurige likbeurt. Hij hoorde Els kreunen van genot en merkte telkens wanneer hij met zijn tong over haar klitje ging dat haar heupen schokten. Het maakte hem helemaal gek! Hij legde haar benen over zijn schouders waardoor haar lieve kutje als een open wonde voor hem lag. Hij deed zijn mond wijd open en probeerde haar kutje helemaal ermee te omvatten. Zacht zuigend likte hij haar hitsig van haar kontgaatje naar haar klitje. Toen duwde hij zijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. De lichtzurige smaak en de warmte van haar zachte vlees maakten hem wild en vurig. Hij voelde hoe Els hem met haar hielen en kuiten over zijn schouders streelde.

Els genoot met volle teugen. Wat kon hij haar daar zalig likken, zeg! Door de opwinding lag ze helemaal strak. Het kostte haar moeite om zich te ontspannen en heerlijk achterover liggend te genieten. Uiteindelijk lukte het toch en onderging ze alle hemelse gevoelens intens. Nog nooit had ze zich zo lekker gevoeld. Ze kronkelde, kreunde en kirde. In reflexen probeerde ze zijn hoofd weg te duwen, maar tegelijkertijd slaakte ze kreten die William alleen maar nog meer opzweepten. Ze merkte hoe William er ook enorm van genoot, want terwijl hij haar kutje zo likte, maakte hij dierlijke geluiden. Els liet William haar benen helemaal omhoogduwen, zodat ze bijna dubbel lag. Toen voelde ze zijn warme tong op haar kontgaatje. In rondjes likte hij eroverheen en probeerde het puntje van zijn tong in haar verboden gaatje te duwen. “Ooh, wat een heerlijk gevoel”, zwijmelde ze genotzalig. Zoals ze daar lag was ze veranderd in een hoopje genietend vlees dat alles kreunend en hijgend onderging. Diep in haar buik voelde ze het: het ging komen. Terwijl William ‘s lippen zich om haar klitje plooiden, en zijn tong er vol op los ging, kirde Els als een baby. Ze stevende onvermijdelijk op een massief orgasme af. William ‘s lippen zaten stevig om Els’ genotsknopje geklemd. Zijn tong ging van het topje van haar knopje naar de stam en gaf Els de heerlijkste genotsscheuten bij elke lik. Ze draaide haar hoofd wild van links naar rechts en klauwde met haar handen door William ‘s haar. William ‘s heerlijke tong ontzag haar kleine kloppende klitje niet en zijn handen hielden haar gespierde, maar toch zo zachte kontje stevig op zijn plaats. Els kon niets anders dan alle liefkozingen gewoon incasseren. Het gekreun werd steeds heviger en het schokken werd steeds wilder. William pakte haar kontje nog steviger beet, kneedde het weke vlees en befte haar nog harder. Toen kwam Els klaar: luid gillend en met haar hielen in het laken geplant lag ze haast in een boog zo krom, terwijl de meest genotzalige krampen vanuit haar klitje door haar hele lijf gingen. Ze bleef maar klaarkomen en al die tijd bleef William haar klitje sabbelen alsof het de heerlijkste lolly was. Uitgeput bleef ze op het laken liggen en hijgde nog na. William kwam weer tussen haar benen vandaan omhoog en kuste haar zacht op haar lippen en haar bezwete wangen. Ze sloeg haar armen om hem heen en kuste hem vol blijdschap terug.

“Wat was dat heerlijk, lieve William”, zuchtte ze.

“Ja, lief schatje”, zei hij, terwijl hij haar door haar haar streelde. “Ik heb er evenveel van genoten. En ik ben nog niet met je klaar, hoor.” En Els voelde zijn harde hete pik al tegen haar natte kutje aanwrijven: ‘Maak je heerlijke borsten maar nat’, dacht William. Hij wilde het niet overhaasten om er volledig van te genieten. Hij kwam omhoog en ging op zijn knieën zitten met zijn billen op zijn voeten. Els lag languit voor hem met haar benen gespreid. Hij genoot van de prachtige en opwindende aanblik. Teder pakte hij haar benen en liet hij zijn handen onder haar dijbenen glijden. Wat voelde ze heerlijk zacht en warm aan… Hij duwde haar benen omhoog en naar achteren. Zijn pik stond als een vuurtoren omhoog en klopte van opwinding. Hij pakte hem tussen duim en wijsvinger en leidde hem naar Els’ glimmende lustgrotje. Hij schoof zijn voorhuid naar achteren om alle sensaties ten volle te kunnen ervaren. Langzaam en plagerig liet hij zijn eikel tussen haar schaamlipjes doorglijden. Ze keken elkaar diep in de ogen en glimlachten naar elkaar. Hij liet met zijn linkerhand haar dij los en pakte haar hand. Zachtjes duwde hij zijn heupen naar voren en voelde hoe zijn eikel tussen Els’ schaamlipjes haar lieve poesje in gleed. Het leek alsof Els’ schaamlippen zijn pik langzaam oppeuzelden. Els snakte naar adem. Hij wilde haar nog aankijken, maar het gevoel werd te sterk. Vanzelf gingen zijn ogen dicht en zijn hoofd naar achteren. Wat een goddelijk gevoel… Zijn rechterhand zocht Els’ hand en pakte die vast. Langzaam stootte hij zacht kreunend zijn pik in en uit, in en uit Els’ warme kutje.

Ook Els had haar ogen dichtgedaan. Wat heerlijk was dat. Hij neukte haar zo lief en teder… Ze voelde hoe zijn pik langzaam steeds dieper bij haar binnendrong. Wat was hij groot en dik… Hij vulde haar helemaal en prikkelde iedere zenuw in haar genietende kutje. Els ontspande zich en haalde diep adem. Ze voelde hoe William languit over haar heen ging liggen. Hij liet haar handen los en steunde naast haar schouders op zijn onderarmen. Ze voelde hoe hij een kus op haar lippen drukte. Hun lippen gingen vaneen en versmolten in een innige tongkus. Ze haakte haar onderbenen in zijn knieholten en sloeg haar armen om zijn nek. Ze voelde hoe hij zijn handen onder haar schouderbladen legde en zijn genotsstaaf in lange stoten langzaam in en uit haar ging. Ze begon hemels te kreunen. Zijn pik was zo groot dat ze zeker wist dat hij haar pijn zou doen als hij te ruw op en neer ging. Maar hij was juist heel lief en teder. Even voelde hij hoe zijn eikel haar baarmoedermond raakte. Hij deed het zachtjes.

“Doet je dat geen pijn?” fluisterde hij in haar oor. Ze schudde haar hoofd en liet haar handen over zijn gespierde rug glijden. Wat een verrukking… Ze deelden hun genot met elkaar in een intieme vrijpartij. Even dacht ze aan Pieter. Maar ze bande die klootzak snel uit haar gedachten. Nu ging ze even heerlijk voor zichzelf in een honingzoete wraak… William wist niet hoe hij het had van genot. Els was zo heerlijk krap en zacht en haar hete kutje omvatte zijn pik als een fluwelen handschoen, zo strak, maar toch zo zacht. Genietend pompte hij zijn pik in en uit haar nauwe kutje. Hij overlaadde haar gezicht, oren en nek met kusjes en liefkozingen. Terwijl hij op zijn armen steunde, kon hij haar mooie gezichtje goed bekijken. Ze lag daar met haar ogen dicht en haar mond in een van genot vertrokken grijns stil te genieten. Wat een geile meid… Hij werd gek van passie en moest zich inhouden om haar niet woest te nemen. Hij ging weer rechtop zitten en pakte haar beide benen bij de enkels. Haar linkerbeen hield hij omhoog en haar rechterbeen deed hij wijd naar links. Zo lag ze daar met open geschaarde benen voor hem. Hij zat rechtop en genoot van elke stoot in haar boterzachte poesje. Els deed haar ogen weer open en strekte haar handen uit richting zijn schouders. William kwam naar voren en voelde hoe Els haar handen op zijn schouders legde. Ze keek hem ondeugend in de ogen en fluisterde: “Wanna take a ride?” Mmm, daar had William wel oren naar. Hij kuste haar innig op haar mond en omhelsde haar stevig. Ze lieten zich omrollen. William was op zijn rug terechtgekomen en Els ging schrijlings op zijn heupen zitten met zijn stijve paal tussen haar billen. Wat was ze mooi en wat kwamen haar vormen perfect uit zoals ze daar rechtop hem zat! De zon bescheen haar borsten en buik. Als hij zijn ogen een beetje dichtkneep, had hij het gevoel dat ze schitterde als een gouden standbeeld. Mmm, maar dit gouden standbeeld deed meer dan alleen maar rechtop zitten…

Els pakte zijn kloppende lid beet en leidde het naar haar poesje. Ze ging erop zitten en liet zich langzaam over hem heen zakken. Wat een genot om die hete paal in haar te voelen glijden. Ze deed haar ogen dicht en beet op haar tong… Als een vuurtoren stak hij in haar. William ‘s handen omvatten haar middel en gleden langzaam naar haar heupen. Ondertussen begon Els zacht op en neer te wippen. In en uit, in en uit bereed ze zijn geile pik en zag ze hoe hij zijn hoofd niet meer stil kon houden. Ze woelde met haar handen door zijn borstharen heen en kneedde zijn gespannen spieren. Ze wilde hem even laten sidderen en sloot haar knieën en kuitbenen stevig aan en ging rechtop zitten met haar handen op haar heupen. Ze kneep haar spieren om zijn pik flink aan en ging in staccato-tempo heen en weer schuiven. Ze genoot toen ze zag hoe hij naar adem hapte en met zijn hoofd heen en weer sloeg. Zo wilde ze hem zien, het gaf haar een gevoel van macht, vermengd met exquisiet genot! In dit standje schuurde zijn heerlijke gladde pik ook zo fijn langs haar clitoris. Kreunend zette ze nog even strakker aan, sloot haar ogen en sloeg haar hoofd naar achteren. Ze voelde hoe William grommend haar heupen vastgreep. Zijn rechterhand gleed omhoog over haar rug en trok haar zachtjes maar beslist naar zich toe. Els liet zich leiden en voelde hoe zijn mond zich om haar tepelhof sloot. Zijn rechterhand had haar rug nog vast en hij nam het initiatief over. Stevig stootte hij in haar. Zijn linkerhand gleed over haar billen en toen ging er een schok door Els heen: zijn linker middelvinger had haar klitje gevonden en begon het zachtjes te masseren. Kreunend steunde Els op haar handen aan weerszijden van zijn hoofd. William ‘s rechterhand gleed over haar rug naar beneden en begon haar billen te kneden. Toen liet hij zijn vingers in haar bilspleet glijden. Zijn middelvinger begon kringetjes over haar sterretje te draaien. Els werd overspoeld met prikkelingen. Ze moest zich even concentreren, want dit had ze nog nooit meegemaakt.

William ‘s pik ploegde in haar kutje en gaf haar heerlijk diep genot. Zijn mond zoog, likte en knabbelde aan haar borsten en tepels- van links ging hij naar rechts. Zijn linker middelvinger masseerde haar genotsknopje zo zalig. Zijn rechter middelvinger draaide stevig kringetjes over haar geheime gaatje. Met zijn onderarmen hield hij haar schokkende onderlijf in positie. Wat deed hij dit goed… wat was dit eindeloos… Ze sloot haar ogen en kon alleen nog maar primaire geluiden uitbrengen. En William ging maar door en ging maar door. Het was bijna niet uit te houden… Ze merkte dat William niet alleen hard werkte om haar de heerlijkste gevoelens te geven, maar zelf ook intens genoot. Zijn mond zat stevig om haar borst heen, en uitte gesmoorde kreunen. Els liet zich helemaal gaan en voelde hoe ze op een heerlijk orgasme afstevende. Ze merkte hoe William goed oplette, want hoe meer ze kreunde bij bepaalde bewegingen, hoe meer hij daarop focuste. Els’ ogen draaiden weg. Ze steunde op haar trillende armen, probeerde zich nog in te houden, maar voelde hoe haar orgasme als een lawine over haar heen kwam. Haar hartstochtelijk kreunen ging over in luide kreten. Sidderingen gingen door haar schokkende lijf heen en schreeuwend onderging ze het hevigste orgasme in tijden. William bleef haar maar liefkozen en zijn pik in haar knijpende grotje pompen tot het zoete einde. Ze viel over William heen en bleef heerlijk voldaan nahijgend op hem liggen. Hij omhelsde haar teder en kuste haar bezwete gezichtje. Toen veegde hij zijn eigen voorhoofd af en fluisterde in haar oor.

“Wat hebben we samen heerlijk genoten, hè?”

“Oh, lieve William, wat heb je mij laten genieten, zeg. Het was gewoon niet normaal!” hijgde ze in zijn oor. Ze kwam weer bij en voelde hoe zijn paal nog hamerhard in haar kutje stak. “Ben jij nog niet klaargekomen, dan?” vroeg ze.

“Nee Els, vanwege het harde werken kon ik me niet zo op mijn eigen genot concentreren”, lachte hij. Els keek hem lachend aan en klom van hem af. Ze ging op handen en knieën zitten en liet haar bovenlijf helemaal naar het laken zakken totdat ze op haar onderarmen steunde.

“Kom maar tijger, nu ben jij aan de beurt!” nodigde ze hem uit met haar kont naar hem toe. William slikte van verlangen bij die geile aanblik. Hij sprong omhoog en pakte haar heupen vast. Hij liet zijn pik langzaam in haar kutje glijden, terwijl hij knedend over haar prachtige bolle blanke billen streelde. Heerlijk neukte hij haar langzaam. Hij wilde hier lekker en lang van genieten. Els sloot haar knieën bij elkaar om extra nauw voor hem te zijn en kantelde haar heupen, zodat haar kont omhoogstak. Ze hoorde hem kreunen van genot. William verhoogde het tempo en pompte haar stevig. Intussen masseerde hij haar roze sterretje. Hij merkte hoe haar hete spleetje nog nauwer werd, het deed bijna pijn! Stevig neukte hij haar. Hij hoorde hoe Els ook begon te kreunen. Hij boog voorover en pakte haar heerlijke borsten in zijn handen en kneedde ze stevig. Els spande haar spieren aan en hoorde hem naar adem happen. William wilde het liefst lang hiervan genieten, maar hij werd overvallen door een golf van geilheid. Hij ging op zijn hurken half omhoog zitten en zette zijn vuisten aan weerszijden van Els in het laken. In lange halen pompte hij zijn pik diep en stevig in Els’ zalig nauwe kutje. Hij keek langs Els’ rug naar achteren en zag hoe zijn pik in en uit, in en uit die prachtige bilpartij pompte. Els jammerde van het stevige stoten en klauwde haar handen in het laken. William hield Els’ slanke middel tussen zijn sterke handen vast en hoorde haar jammeren. Het zweepte hem alleen maar nog meer op en hij werd bijna gek van de gevoelens. Hij kon het niet meer uitstellen, zijn lichaam schreeuwde om de verlossende ontlading. Hij hield Els stevig om haar middel vast en beukte zijn kloppende en gloeiende pik woest in haar geile kutje. Els begon te gillen. William hoorde haar niet eens. Hij merkte alleen hoe zijn ogen wegdraaiden en de genotskrampen vanuit zijn pik diep in zijn onderbuik schoten en hem overlaadden met een heerlijk orgasme. Hij brulde het uit terwijl hij zijn hete zaad diep in haar spoot.

Nagenietend zeeg hij achter Els ineen en liet hij zich op zijn rug vallen. Els vleide zich tegen hem aan. Heerlijk voldaan vielen ze tegen elkaar in slaap.

Dorien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *