Mia & Dirk

()


Het was een lange dag geweest. Na een lange koude rit naar huis had ik het helemaal gehad. Er was niemand thuis. Ik liep direct door naar mijn kamer, flikkerde mijn tas op de grond, maakte mijn BH los en trok hem uit. Genoeg beknelling voor mijn dames. Waarom ik deze dingen draag vraag ik me soms af. Ik stond op het punt om mij verder uit te kleden toen de deurbel ging. Toen ik de deur open deed stond daar Dirk. De vriend van mijn zusje. Mijn zusje en haar vriend zijn wat jonger dan ik en ze zijn elkaars eerste echte verkering. Ze hadden vandaag afgesproken zei hij. Ik vertelde dat mijn zusje, Mia, op dinsdag altijd moet turnen en daarom later thuiskomt. Dirk liep rood aan. Hij had zich in de tijd vergist. “Maakt niet uit” zei ik “als je het niet erg vindt kan je binnen wachten.” Ze is met een uur, anderhalf uur thuis”. Hij wilde wel op haar kamer wachten. “Kom je nog naar binnen?” Vroeg ik “Het is nogal koud namelijk”. Toen zag ik waarom hij afgeleid was. Mijn tepels waren hard en duidelijk zichtbaar onder mijn truitje.

Dirk schrok van mijn vraag en liep snel door naar binnen terwijl hij zich verontschuldigde. Ik leidde hem naar Mia’s kamer. Toen hij daar binnen stond kon ik het niet laten om er toch even wat van te zeggen. “Heb je nog nooit een paar tieten gezien, Dirk?” Vroeg ik hem terwijl ik die van mij beet pakte en er even in kneep. Hij wist niet wat hij moest zeggen. Doel bereikt. Ik lachte naar hem. “Grapje Dirk” Ik knipoogde naar hem en liep de kamer uit. “Als je iets wil drinken moet je het pakken. Ik spring zo even de douche in”.

In mijn kamer kleedde ik me verder uit. Ik sloeg een handdoek om me heen voor het geval Dirk ineens de gang op zou komen en liep richting de badkamer. Onderweg gluurde ik nog even door de kier van de deur bij Mia’s kamer. Daar zat Dirk, op het bed met een van Mia’s gebruikte slipjes. Hij snoof eraan. Ik moest er een beetje om lachen en liep door naar de douche. Ik draaide het water lekker warm om eindelijk van die winterkou af te zijn en ging onder de douche staan. Ik gooide mijn hoofd achterover om het water door mijn haar te laten lopen. Met mijn handen wreef ik over mijn lichaam om op te warmen. Mijn handen gingen langs mijn zij, over mijn borsten. Mijn harde tepels tintelden bij de aanraking. Ik kneep er zachtjes in. Mijn handen gingen omlaag, over mijn navel, richting mijn glad geschoren venusheuvel.

Met een hand ging ik tussen mijn benen en wreef zachtjes over mijn schaamlipjes. Mijn andere hand ging via de achterkant naar mijn kont en tussen mijn bilspleet. Daarna weer naar voren waar ik nu met beide handen over mijn kutje wreef. Ik was ontzettend geil aan het worden en begon heftig te ademen. Met twee vingers spreidde ik mijn schaamlippen. Een derde vinger gleed ertussen en streelde mijn clitje. Een tweede vinger kwam erbij en samen verdwenen ze in mijn natte kutje. Toen ik bijna klaarkwam stopte ik. Ik pakte de shampoofles en duwde die naar binnen. De fles ging steeds dieper en harder. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam. Ik moest mezelf inhouden om het niet uit te gillen. Toen ik was gekomen hoorde ik een geluid. Ik opende mijn ogen… Het douchegordijn was een stukje weggeschoven en daar stond Dirk met zijn pik in zijn hand. Dirk schrok dat ik hem had opgemerkt en draaide zich snel om.

“Zo!” Zei ik. “Heb je van de show genoten?” Zelf was ik ook een beetje geschrokken en wat onzeker wat ik hiermee moest. “Sorry” begon Dirk te stamelen. Hij was knalrood. Ik vond het ook wel een beetje zielig. “Maakt niet uit. Maar mondje dicht tegen Mia, anders maakt ze het gelijk uit.” Dirk stond me nog steeds aan te kijken met zijn stijve lul in zijn hand.

“Wil je meer zien?” Vroeg ik. Dirk knikte. “Eigenlijk wel ja” Hij keek schuldig naar zijn lul. “Heb je Mia al eens zo gezien? Naakt bedoel ik.” Hij schudde van niet. “Andere meisjes?” Weer schudde hij van niet. Ik had de douche ondertussen uitgedraaid en stapte eruit. Nu stond ik bijna tegen Dirk aan. Ik duwde mijn venusheuvel zachtjes tegen Dirk zijn eikel aan. Hij schrok en deed een stap naar achteren.

“Wil je mij aanraken?” Vroeg ik Dirk. Hij keek me met grote ogen aan. Ik pakte zijn vrije hand en legde die op mijn borst. “Knijp maar”. Hij kneep in mijn borst. Eerst heel zachtjes. Toen wat harder.

Ik pakte zijn hand en duwde hem omlaag. Steeds lager en toen tussen mijn benen. Ik wreef ermee over mijn schaamlippen zoals ik net zelf gedaan had. Dirk slikte hoorbaar. Ik nam zijn wijs en middelvinger en duwde deze bij me naar binnen. “Voel je hoe nat ik ben, Dirk?” Hij knikte. “hm hm…” Ik begon zijn vingers heen en weer te bewegen. Dit voelde zo geil. Ik pakte zijn pik van hem over en begon er zachtjes aan te trekken. Het duurde niet lang voor zijn pik hevig begon te kloppen en ik voelde dat hij zou gaan komen. Ik liet los, pakte zijn hand en nam hem mee naar Mia’s kamer. Daar duwde ik hem op haar bed.

Ik klom bovenop Dirk, pakte zijn lul en stopte die in mijn mond. Ik begon eraan te zuigen, steeds harder, terwijl ik zijn ballen masseerde. Weer die kloppingen. Ik proefde al wat voorvocht en stopte weer. Deze jongen gaat het niet lang uithouden, dacht ik bij mezelf. Ik schoof naar voren, mijn kutje in zijn gezicht. “Wil je mij ook ruiken?” Zei ik tegen hem terwijl ik het slipje van Mia speels boven zijn hoofd hield. Ik legde Mia’s slipje op mijn gezicht en snoof eraan. Daarna nam ik hem in mijn mond en spuugde het slipje op de grond. Dirk nam een diepe haal. Ik duwde mijn kut in zijn gezicht. “Lik me!” Commandeerde ik.

Onhandig begon hij me te likken. Hij had duidelijk geen idee wat hij aan het doen was, maar raakte zo nu en dan de juiste spots. Ik werd steeds geiler en geiler en begon Dirk zijn mond te berijden. Toen ik bijna kwam ging ik van zijn gezicht af. Ik zoende hem en proefde mijn geil. Nu wilde ik hem. Ik wilde zijn pik in mij. Ik ging boven Dirk zijn stijve lul zitten en duwde die tegen mijn kutje. Moeiteloos gleed zijn pik bij mij naar binnen en ik begon hem te berijden. Met zijn handen was hij mijn tieten aan het kneden. Dirk gleed met elke stoot dieper naar binnen en het duurde niet lang voor ik zijn pik voelde opzetten. Hij gebaarde me te stoppen, maar daar wilde ik niks van weten. Ik bleef hem berijden binnen een paar seconden voelde ik zijn warme zaad mijn kutje vullen. Weer kwam ik. Deze keer hoefde ik me niet in te houden. Ik gilde het uit.

Nadat ik helemaal volgespoten en voldaan was, liet ik mezelf van Dirk afvallen. Ik rolde van hem af en stond op. Ik zei helemaal niks en liep de kamer uit terwijl zijn warme zaad uit mijn kut begon te druipen. Ik pakte Mia’s slipje van de grond en veegde mijn kut ermee af. Het met zaad en vocht besmeurde slipje gooide ik naar Dirk, recht in zijn gezicht. Toen liep ik de kamer uit.

Ik liep de gang door naar mijn kamer toen ik de sleutel beneden in de deur hoorde. Mia’s stem klonk door het huis. “Dirk, ben je er al?”

Met een glimlach op mijn gezicht trok ik mijn kamerdeur achter me dicht.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *