Achter de bar

()

Ik werk in een hotel van de Holiday Inn keten. Een rottig baantje eigenlijk, maar samen met mijn vriend maken we het toch leuk voor mij. Hij helpt mij mee na te denken over dingen die ik kan doen op mijn werk, om het toch aangenaam te maken. Maar wel op voorwaarde dat ik hem helemaal op de hoogte houd van de afloop.

Het begon toen ik op een avond thuis kwam en hem vertelde van Jakke. Een collega die de hele tijd vunzige opmerkingen maakte. Die mij behandelde als een geil konijn. Ik vond dat wel grappig. Niet dat ik een zodanig geil konijn ben, maar het fleurde het werk wat op. Zeker omdat zijn opmerkingen nog aardig bleven en hij niet agressief deed. Hij vroeg mij wat ik onder mijn werkkleding droeg en dat soort dingen. En dat vertelde ik op een avond tegen Edward.

Edward had een idee. Ik moest enkel mijn jarretelles aan doen en geen slipje. Dat zou het leuker maken, zei hij. En dan moest ik maar kijken hoe het zou lopen. Ik keek hem nog ongelovig aan, maar hij zei dat hij het prima vond, als ik hem maar vertelde hoe het verder ging. Ik zou de volgende dag eerst ontbijtdienst hebben, en later die dag avonddienst. Ik heb dus gedaan wat Edward zei, en ben de volgende dag zonder slipje aan naar mijn werk gegaan.

Het was redelijk druk. Achter het buffet liepen we af en aan om koffie enz. bij te vullen. Jakke begon weer. “Lekker wijfje van me,” enz. Af en toe kwam hij achter mij staan en fluisterde in mijn oor “weet je waar ik zin in heb?” Ik vroeg hem waarin… en hij lachte en liep weg. Even later deed hij dat weer, en nu zei ik niets maar duwde mijn kont naar achter, tegen zijn kruis aan. En ik vroeg “hierin?” Dat had effect en een hand gleed over mijn billen. Ja, daar had hij wel zin in dus. Maar, toen werd het tijd om de tafels af te ruimen en op te dekken voor de lunch. Jakke kwam mij helpen met de verse tafelkleden over de grotere tafels te leggen. Daar was een moment van rare spanning. Ieder aan een andere kant van de tafel keken we elkaar aan, zonder wat te zeggen, direct in elkaars ogen. Ik voelde mijn maag kriebelen, en voelde dat ik spontaan nat werd tussen mijn benen. Ik zei dat ik duizelde, en doorbrak daarmee de spanning. Hij lachte en zei dat ik dan mijn hoofd tussen mijn benen moest houden. En voor ik het wist vroeg ik hem of zijn hoofd tussen mijn benen ook zou helpen. Hier zei hij niets op en keek mij alleen maar strak aan.

Ik liep weg naar het buffet en begon daar ook op te ruimen. Jakke stond plots weer achter mij. En vroeg mij weer of ik wist waar hij zin in had. Maar nu had ik geen tijd om te antwoorden, zijn hand kroop over mijn billen en gleed door onder mijn zwart rokje. Hij schoof het snel wat omhoog en liet zijn vingers tussen mijn benen glijden. Ik voelde hoe hij schrok toen hij merkte dat ik geen slipje aan had. En dat ik bovendien goed nat was. Ik keek snel om mij heen, zag dat alleen de laatste tafels nog bezet was. Die lette natuurlijk niet op ons. Mijn maag draaide om van geilheid en mijn benen stapten bijna onvrijwillig wat uit elkaar. Hij stak een vinger in mijn nat kutje en ik kon maar net een diepe kreun onderdrukken. Meteen trok hij weer weg. De baas kwam de zaal in lopen, met onze collega Niko van de bar. Jakke ging snel verder met werken en ik dus ook. We eindigden onze dienst met wat snelle blikken en glimlachjes. Snel zat de tijd er op. Jakke was al naar de personeelsruimte gegaan waar ik hem aantrof. Er was verder niemand, en Jakke vroeg mij of ik nog steeds geil was. Ik heb geen antwoord gegeven maar pakte zijn hand en trok hem het toilet in. Daar begonnen we zonder woorden elkaar te zoenen en hij legde zijn handen op mijn kont. Met snelle vingerbewegingen trok hij mijn rokje omhoog naar mijn middel en legde zijn handen om mijn naakte billen. Hij begon ze heerlijk te kneedden. Hij trok mijn billen uit elkaar en zijn vingertoppen raakten af en toe mijn zeiknatte kutje. Ik begon nu zijn riem los te maken en ik maakte zijn broek open. Mijn handen gleden in zijn broek en ik vond zijn harde pik.

“Weet je waar ik zin in heb,” fluisterde ik in zijn oor. Zonder wat te vragen draaide hij mij om. Ik leunde tegen de muur van het toilet aan en duwde mijn kont naar achter. Ik voelde een hand op mijn heupen en zijn pik tussen mijn billen. Hij bracht zijn stijve pik naar beneden en ik boog iets voorover, voor zover de ruimte dat toestond. In één stoot voelde ik zijn harde lid naar binnen schuiven. Ik moest mij inhouden om het niet te hard te kreunen. Met zijn handen op mijn heupen nam hij mij hard achterlangs, mijn kutje sloot zich, gloeiend van genot om zijn harde lul. Ik voelde zijn pik al spannen voor een komend orgasme toen ik de deur van de personeelskamer hoorde. Maar Jakke stootte door en kwam diep in mij klaar. Pas toen trok hij terug. Mijn warme kutje achterlatend, dat eigenlijk nog niet klaar was. Ik draaide mij stil om. We keken elkaar aan en hoorde gerommel in de ruimte. Jakke deed zijn broek weer dicht en ik stroopte mijn rokje omlaag. We stonden stil en luisterden. We hoorden eigenlijk niets meer bewegen. Jakke deed de deur open en keek in de personeelsruimte. Daar zat Niko koffie te drinken. Ik voelde en straaltje zaad langs mijn been lopen. Met een hand veegde ik alles snel weg en stapte ook de wc uit.

“Aha!” Zei Niko. “Gebrek aan toiletruimte zie ik.”

“Ja leuk,” zei Jakke. “Gewoon je mond houden, en geen stomme grappen maken.” Niko keek mij aan en ik probeerde gewoon te doen. Ik pakte mijn spullen en zei, “tot vanavond.” Ik ben de personeelsruimte uitgelopen op weg naar huis, voor een pauze, en ik liet de twee collega’s achter zonder om te kijken. Thuis nam ik een douche, en dacht stiekem terug aan zojuist. Ik voelde nog een kriebel in mijn kutje. Ik was inderdaad niet echt klaar. En vanavond? Hoe moest dit verder gaan? Gewoon werken? Ja, wel normaal blijven doen. Maar ik liet mijn string toch uit. En bovendien deed ik ook geen bh aan. Alleen mijn witte katoenen overhemd en mijn zwart rokje.

Om 19 uur begon mijn avonddienst, en ik bracht mijn tas naar de personeelsruimte. Daar was alleen Jakke. Die maakte zich net klaar om te beginnen.

“Hallo, lekker geil ding van me,” zei hij. Ik lachte even en hij stapte op mij af. Hij voelde even snel onder mijn rokje. “Ah, goed zo” zei hij. “Wat dacht je van een drankje als we klaar zijn,” vroeg hij.

“Wat dacht je van -ook geen bh-,” vroeg ik hem terug. Hij keek mij aan en zei, “prima maar dan wel zo,” en hij knoopte het één-na-bovenste knoopje van mijn overhemd los, de bovenste was al los. Toen liep hij weg, aan het werk. En dat ben ik maar gaan doen. Het was niet echt druk, een beetje saai zelfs. Maar Jakke vrolijkte het op door af en toe achter mij langs te lopen en mijn billen aan te raken. In de zaal legde hij af en toe zijn hand op mijn rug en liet die naar beneden glijden. Bij het afruimen van de tafels boog ik steeds voorover om hem mijn decolleté goed te laten zien. Langzaamaan vertrokken de gasten. Tot er een bestelling kwam voor een cognac die op was. Jakke kwam achter mij staan en liet zijn hand weer snel onder mijn rokje glijden. Maar nu bleef die hand en zijn vingertop wreef over mijn natte lipjes.

“Ah, mevrouw heeft zin in een drankje denk ik.” Een vinger gleed bij mij naar binnen en ik had moeite om recht te blijven staan. “Ga maar even een fles cognac halen in de bar,” zei hij. En hij liep weg. In de bar zat helemaal niemand. Niko stond zichzelf bezig te laten lijken. En met mijn gloeiend kutje liep ik achter de bar en vroeg om een fles cognac. Niko pakte er één en ging voor mij staan. “Voor een kusje,” zei hij. Ik lachte en zei hem mij de fles te geven. “Voor een kusje,” zei hij weer, en boog naar mij toe. Het was wat flauw van hem, maar ik moest ook wel lachen inwendig. Natuurlijk had hij het door gehad deze ochtend. En ook hij verveelde zich. Ik pakte de fles beet en kuste hem op zijn mond. En heel snel likte ik zijn lippen. Verbaasd keek hij mij aan, en lachte. Hij liet de fles los en liet mij gaan. “Tot straks, dan komen we wat drinken.”

Bij terugkomst ging het werk verder zijn verloop en we ruimden al vrij snel alles op. Daarna gingen we inderdaad samen naar de bar. Niko schonk ons wat in en bleef netjes achter de bar staan. Wel keek hij af en toe naar mij en probeerde een glimp op te vangen van mijn tieten. Zo aangespoord heb ik zelfs heel snel en onopvallend nog een knoopje los gemaakt. Er werd verder gewoon gekletst over het werk en een paar klanten. Zoals gewoon eigenlijk. Behalve dan dat Jakke een hand op mijn been legde en die langzaam omhoog liet kruipen, uit het zicht van Niko. Onder de bar dus. En al verder pratende kroop die hand zelfs onder mijn rokje naar mijn kutje toe. Ik voelde mij weer nat worden en werd ongemakkelijk. Toen zei Jakke.

“Hé Niko, als je wilt sluit ik wel af hoor.” Niko lachte.

“Ja, ja, ik snap het al.”

“Ga nou maar, dan ben je ook eens vroeg bij het vrouwtje thuis.”

“Oké” zei Niko, “tot later dan.” En hij vertrok. Nu zaten we nog samen in de bar, met een stil hotel om ons heen. Jakke keek mij aan en draaide mij naar zich toe. Hij begon de knoopjes van mijn blouse los te maken. Ik liet hem zijn gang gaan. Hij spreidde mijn overhemd open en keek even naar mijn borsten. Mijn tepeltjes gingen strak vooruit staan. Nu raakte hij ze zacht aan. Twee handen. En hij kneedde zacht mijn tieten. Rolde mijn tepels tussen zijn vingers, likte zachtjes over de topjes. Ik sloot mijn ogen en liet mij gaan. Een hand gleed tussen mijn benen. Hij stroopte mijn rokje omhoog en zakte door zijn knieën. Met mijn billen op de rand van de barkruk bracht ik mijn natte kutje naar zijn mond toe. Een warme natte tong gleed over mijn openstaande lipjes. Met zijn handen spreidde hij die nog verder open. En hij likte zich een weg via mijn grotje naar mijn klitje. Ik leunde achterover tegen de bar en kreunde zachtjes. Hij likte sneller over mijn klitje en ik voelde een golf opkomen uit mijn onderbuik. Een heerlijk orgasme stroomde door mij heen toen hij een vinger in mijn kutje stak terwijl hij mij likte. Hij likte nog even na en stond op.

“Die had je nog tegoed” zei hij. Maar ik wilde niet quitte staan. Ik maakte zijn broek los en haalde zijn harde pik weer tevoorschijn. Ik trok hem zachtjes af. Ik likte zijn mond en zei hem mij te neuken. Ik liet hem los en draaide mij om. Leunend, voorover op de bar, spreidde ik mijn benen. Ik schoof mijn rokje tot aan mijn middel en stak mijn billen naar hem toe. Ik voelde de top van zijn lul tegen mijn kutje duwen. Zonder handen. Ik pakte zijn pik tussen mijn benen door beet en duwde hem iets in mijn nat kutje. Nu stootte hij diep bij mij naar binnen en hij begon mij hard te neuken. Het kon mij nu ook niets meer schelen en ik kreunde gewoon voluit. Met zijn pik in mijn kut ging ik rechter opstaan en leunde tegen hem aan. Hij graaide naar mijn borsten en kneep d’r lekker in. En één hand gleed naar beneden en begon over mijn klitje te aaien. Dat was alles wat ik nodig had en kreunend leunde ik weer voorover toen een tweede orgasme door mij heen gloeide. Hij ramde zijn pik heel diep in mij en mijn kutje sloot zich strak om zijn harde lid. Ik voelde zijn warme straal in mij spuiten. Daarna bleven we even zo staan.

Het was al laat toen we ons fatsoeneerden. We zijn naar huis gegaan met een knipoog en een tikje op mijn kont.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *