Fotoverslaving

()


Hallo allemaal, mijn naam is Vik en ik ben 32 jaar. Ik ben al 10 jaar getrouwd met mijn vrouw en we zijn zoals dat heet een beetje in de sleur geraakt. We hebben lang erover gepraat en zijn tot de conclusie gekomen om iets spannends te zoeken. Na wat pluizen op internet kwamen we op leuke ideetjes. Je weet wel een dvd-filmpje, wat attributen voor haar en mij etc. Dat was in begin leuk maar wende al snel. Maar toen kreeg ik ineens het idee om onszelf eens te filmen. Mijn vrouw was eerst een beetje bang maar na wat praten kreeg ik haar toch zover. Ten slotte zien we er allebei nog goed uit voor ons leeftijd en leek het mij leuk om eens vanaf een andere kant ons te bekijken. Ik installeerde een videocamera voor ons bed en draaide het schermpje om. Zo kon ik een beetje zien wat we filmden. Ik had stiekem de afstandsbediening in mijn nachtkastje gelegd zodat ik nog wat kon inzoomen of wat dan ook.

De bewuste avond waren we allebei erg opgewonden en we voelden ons weer als tieners die voor het eerst met elkaar naar bed gingen. Alleen dat al was super. We begonnen lekker te zoenen en hadden de camera nog niet aan. Mijn vrouw had haar mooiste lingerie aangedaan en ik was super geil op haar. We hadden weer fantastische seks en de weken vlogen om en ik ging een stapje verder.

Ik bewerkte de films op de computer en haalde screenshots van de films eraf en stuurde deze naar mijn vrouw haar werk e-mail. Dat sloeg aan. Ze belde mij direct toen ik het had gestuurd en verzocht mij meteen thuis te komen om aan de slag te gaan. Een wilde middag was het gevolg en we wipten weer als konijnen. Het sturen van geile plaatjes ging over en weer. Mijn vrouw had een digitale camera en maakte op het toilet foto’s van haar natte kutje en stuurde deze vervolgens naar mij op mijn werk. Ik werd daar weer helemaal gek van etc. Dit ging wekenlang door en we moesten oppassen dat we niet gesnapt werden op het werk. Maar die spanning maakte het extra spannend!

Ik was weer aan het werk en kreeg weer een e-mail van mijn vrouw. Daar zaten weer foto’s bij die er niet om logen. Ik genoot weer van haar omschrijvingen die ze aan de e-mail zelf en de bijlagen gaf. Op deze manier viel onze bijzondere manier van e-mail versturen niet al te veel op. Ik bekeek de rest van de post en moest door het vele koffie drinken naar het toilet. Toen ik terugkwam kreeg ik de schrik van mijn leven.

Hilda van de inkoop zat achter mijn pc en zocht wat documenten zei ze. Maar omdat mijn e-mailprogramma nog open stond kon Hilda zien dat ik een berichtje had gekregen van mijn vrouw. Hilda kent ons al jaren en met feestjes trekken we dan ook altijd samen op. Hilda is net als wij al jaren getrouwd en ook zei ziet er nog goed uit voor haar vierendertigste. Ze zag de e-mail van mijn vrouw en opende het brutaal. Toen stond ze ineens oog in oog met mijn lul die in het mondje van mijn vrouw zat. Ik zag haar gezicht blozen en ze keek mij vol schaamte aan. Stotterend zei ze “s ss sorry!” Ik wist mij ook geen houding te geven en zei niets. Snel klikte ze het weg en verliet snel de kamer. Ik kreeg het erg warm van binnen en kon mij niet zo goed meer concentreren.

Net voor de middaglunch kreeg ik een e-mail van Hilda dat ze met mij wilde lunchen en praten. Dat leek mij ook de beste oplossing want anders bleven we maar met vragen zitten. In het begin ging het gesprek een beetje onhandig, maar toen ik vertelde over onze sleur en hoe we dit opgelost hadden voelde ze zich een stuk meer op haar gemak. Ze kende de sleur en vond onze oplossing eigenlijk wel een goede. Ik zei dat ze het ook eens moest proberen omdat het zo goed hielp bij ons. We waren beiden opgelucht over ons gesprek en gingen weer normaal aan het werk die middag.

Die avond vertelde ik aan mijn vrouw over wat er gebeurd was. Ze schrok zich rot net als ik in het begin, maar toen ik vertelde van onze ervaringen om uit de sleur te komen, ging het wel weer met haar. Ondanks alles was het qua e-mail een paar dagen stil met sturen naar elkaar. Maar ik kreeg die week daarop al weer een schuin getinte e-mail met daarin een foto van haar onderkant. Het was gewoon verslavend!

Aan het eind van de week kreeg ik een e-mail van Hilda met daarin de woorden -missie geslaagd!- Ik heb haar een berichtje teruggestuurd met daarin -heel fijn voor jullie, fijn weekend-. Meteen kreeg ik een berichtje terug met daarin -wil je het zien?- Ik kreeg het weer warm vanbinnen. Wat had dit nu weer te betekenen? Maar ik denk dat ze zich schuldig voelde over dat zij mij wel had gezien, en ik haar niet of zo. Dus ik stuurde terug -is goed!-

Een minuutje later kreeg ik een berichtje terug. Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik het opende. Het berichtje was leeg met alleen een jpg bestand genaamd -inkoop.jpg’- Met trillende vingers dubbelklik ik op het icoontje. Het programma werd geopend en mijn hart sloeg over. Hilda had een grote brede glimlach op haar gezicht en had de pik van haar man in haar handen. Ik keek er 5 seconden naar en klikte het snel weg voordat iemand anders het zou zien. Ik tikte een kort berichtje terug met daarin -spannend hoor! Ik moet nu gaan! Heb afspraak thuis.- Ik pakte mijn spullen en verliet mijn werk. In de auto kon ik nergens anders aan denken dan die foto. Wat zag ze er lekker uit! En waarom stuurde ze die naar mij. Wist haar man hiervan? Dit soort vragen ging door mijn hoofd.

Eenmaal thuis werd mijn aandacht wel weer afgeleid door mijn vrouw en haar drukke gepraat van haar werk. We waren dat weekend druk met verjaardagen en vriendenbezoekjes en het was al snel weer maandag. Nog nooit was ik zo blij om weer naar het werk te gaan als toen. Ik ging aan het werk en keek heel vaak of ik e-mail had. Om tien uur zag ik een berichtje binnen komen van Hilda met daarin -foto’s ruilen?- Dit was spannend zeg. Ze wilde intieme foto’s ruilen met mij. Ik tikte snel terug -is goed, zoek wel wat moois voor je op.- In plaats van koffie drinken met mijn collega’s op de afdeling zocht ik wat foto’s op van ons.

Ik zocht er 3 uit waarin we in Adam en eva houding lagen. Mijn berichtje was net weg of ik kreeg van Hilda een e-mail terug. Ik opende weer met bonzend hart het plaatje en zat met mijn gezicht dicht bij het scherm. Het eerste plaatje was dat Hilda op haar man lag met gespreide benen. Je keek zo direct haar kutje in waar een pik in lag te boren. Ik geilde meteen op haar mooi geschoren kutje. Gelukkig voor mij waren de andere twee foto’s ingezoomde plaatjes van hetzelfde standje. De laatste foto was zo dichtbij dat je als je wilde haar schaamharen kon tellen. Ik legde mijn hand op het scherm en wreef over haar clitoris. Wat een geil kutje zeg! Mijn lul knelde in mijn broek en ik rommelde in mijn broekzak om hem wat meer ruimte te geven.

Ik bekeek de foto’s nog een paar keer om de beurt door en klikte ze toen weg. Ik had intussen weer een berichtje gekregen van Hilda met daarin -ik wil meer foto’s van je!- Met trillende handen zocht ik weer door mijn verzameling heen om een geschikt plaatje te kiezen. Ik koos uiteindelijk een foto waarin ik op mijn vrouw lag te neuken en je kon goed zien dat mijn pik helemaal in haar zat. De benen in mijn nek en diep neuken noemen we dat. Ik koos hem als bijlage en verstuurde hem per direct terug naar Hilda. Ik kreeg al snel bericht terug met -lekker hoor!- De rest van die dag kon ik maar niet op gang komen en dacht alleen maar aan Hilda haar kutje. Het plaatje van haar kut zat in mijn ogen geschreven en kwam ik overal tegen.

Om een uur of 3 kwam ik Hilda tegen in het archief. We keken elkaar glimlachend aan en deden alsof er niets gebeurd was. Toen we samen overgebleven waren zei ze ineens “leuk hé die e-mail?” Ik knikte en zei “we moeten alleen wel alert blijven! Het is gewoon een verslaving. Jij bent ook zo mooi” zei ik tegen haar. Ze kwam dicht naar mij toe en kneep in mijn kruis en zei zachtjes “en jij hebt een geile pik.” Daarna kusten wel elkaar en keken om ons heen. De kust was nog veilig maar voor hoe lang.

We besloten om een veilige ruimte op te zoeken. Die was snel gevonden. Het was een schoonmaakkast en ik deed de deur op slot. Wild begonnen we te zoenen en elkaar te strelen. Onze kleren gingen snel van onze lichamen af en ik kon mij niet inhouden om het kutje van Hilda te likken toen die bloot was. Lang kon ik er niet van genieten want ze wilde mij snel in haar voelen. Ik tilde haar op en zette haar tegen de deur aan met haar benen wijd. Mijn pik gleed moeiteloos in haar kutje en we genoten zo lekker van elkaar.

Hilda sloot haar benen om mij heen en ik stootte zo lekker in haar. Wild zoenden we elkaar en hijgden zachtjes. Hilda had haar ogen gesloten maar ik keek geil naar het neukwerk. Dat moest ik niet doen want ik werd er zo geil van dat ik naar mijn idee veel te snel klaarkwam. Ik schokte hevig en loosde mijn zaad in haar kutje. Hilda vrat mij op van geiligheid toen ik in haar klaar kwam. Een paar minuten genoten we nog na en kwamen voorzichtig uit de kast. We gingen weer naar onze werkplekken toe. Eenmaal achter de pc kreeg ik een berichtje van haar -ik wil meer- Ik moest erom lachen en stuurde een bericht terug dat ik niet kon wachten.

De volgende dag was de spanning niet te houden tussen ons. De geilste berichtjes en plaatjes gingen over en weer. Om kwart voor tien kreeg ik een bericht van Hilda waarin stond -zo wil ik eruitzien na de pauze – Ik opende de bijlage en mijn hart sloeg over toen ik hem opende. Het was Hilda haar gezicht die onder het sperma zat. Haar vriend had dit gedaan voor haar. Ik voelde mijn pik gewoon bonken in mijn broek. Een minuut later stond ze voor mijn bureau en zei -kom je?- We gingen in rap tempo naar de doucheruimte van het gebouw. Daar ging Hilda door haar knieën en maakte ze mijn broek los. Ze haalde mijn lul tevoorschijn en begon mij daarna heerlijk te pijpen. Ze maakte er een geweldig spektakel van. Een combinatie van heerlijk aftrekken en fantastisch likken zorgde ervoor dat ik snel mijn einde bereikte. Ik was ook al zo geil door het e-mailen en die plaatjes.

Hilda keek mij ook zo geil aan dat ik het maar liet gaan. Met een harde kreun begon mijn pik te spuiten. Hilda trok mij hard en stevig af en kreeg alles over haar gezicht heen. Wat is dat een geil gezicht zeg. Toen ik helemaal leeg was nam ze mijn pik in haar mond en zoog mijn pik helemaal schoon. Ik pakte mijn mobieltje en maakte snel een foto van Hilda. Ze glimlachte geil terwijl mijn pik tegen haar tong aan zat. Ik maakte zoveel foto’s als ik kon van dit geweldige moment. Hilda stond op en zei, “ik wil ze wel zo zien” en liep bij mij weg.

Een paar minuten later zat ik achter mijn pc de foto’s te versturen naar Hilda. En ik kreeg een berichtje terug -je smaakt naar meer – Ik was nog zo geil dat ik ook meer wilde. Ik stuurde toen met trillende handen een aantal plaatjes van kontje neuken met de tekst -Dit wil ik met je doen – Ik kreeg snel een berichtje terug -half één, zelfde plek? – En ik kan nu niet wachten tot het half één is!

T.Chris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *