Afspraakje

()

Nicolle: Zin om eens af te spreken?

Vicky: Ja, waarom niet!

Oké.

Morgen? 20 uur bij mij thuis?

Mag ik je adres dan?

Natuurlijk; Polderlaan 69.

Vicky stapte uit haar wagen. Ze was wel vrij nerveus. Het was de eerste keer dat ze met Nicolle had afgesproken. Ze trok haar blouse en rok recht en ging naar Nicolles huis. Daar aangekomen keek ze even op haar horloge, ‘19.57 uur, op tijd’. Ze ademde even in en uit, sprak zichzelf een beetje moed in en belde aan. Even later ging de deur open. Nicolle deed open.

“Hallo, lieverd”

“Hey” antwoordde Vicky. “Ik ben dus Vicky.”

“En ik ben Nicolle,” ze zoenden elkaar op de wang en Vicky ging naar binnen.

“Mooi huis, zelf ingericht?” vroeg Vicky. “Ja,” antwoordde Nicolle. Ze gingen op de sofa zitten en begonnen te praten. Ze praatte over koetjes en kalfjes. Nicolle opende een fles wijn, die ze samen hellemaal opdronken. Rond half twaalf besloot Vicky om maar eens op te stappen. Ze spraken af dat ze de volgende keer bij Vicky zouden afspreken, datum en uur zouden ze via msn nog wel regelen. Nicolle begeleide Vicky naar de hal. Ze praatte daar nog even, en kusten elkaar op de wangen. Een fractie van een seconde raakten hun lippen elkaar. Ze keken elkaar in de ogen. Ze zagen allebei het verlangen naar elkaar in de ander zijn ogen.

Nicolle nam Vicky vast en bracht haar lippen naar de die van Vicky. Ze kusten elkaar eerst op de lippen. Daarna voelde Vicky, Nicolles tong bij haar naar binnen gaan. Vicky liet dit toe, en hun tongen begonnen aan een verleidelijk spel. Vicky liet haar vingers over Nicolles rug gaan. Over de stof van haar shirt naar haar kont. Het spel van hun tongen werd steeds wilder.

Vicky voelde dat Nicolle haar rok naar boven trok en haar vingers haar slipje binnendrongen. Het voelde heerlijk hoe ze met haar vingers over haar kutje ging. Vicky liet een hand over Nicolles borst gaan en masseerde deze zachtjes. Ze stopte even met Nicolle te zoenen en trok Nicolles shirt uit. Ze legde het naast haar neer en liet haar vingers over de stof van Nicolles bh gaan. Niet veel later lag deze bij de shirt.

Vicky keek even naar Nicolles borsten en bracht haar mond naar haar tepels. Ze kuste eerst haar borsten en begon haar tepels te likken. Ze nam een tepel in haar mond en begon erop te zuigen. De andere borst masseerde ze met haar hand. Nicolle duwde haar van haar af en begon zich verder uit te kleden. Nu stond ze naakt voor Vicky. Vicky kon haar ogen niet van haar lichaam afhouden. Zo mooi was ze.

Nicolle kwam op Vicky af en kuste haar. Daarna begon ze Vicky ook uit te kleden. Elk stukje huid dat ze ontblootte, kuste ze. Na een tijdje stonden ze naakt tegenover elkaar. Ze omhelsden elkaar en begonnen weer te tongen. Het voelde heerlijk hoe hun borsten en hun 2 natte kutjes tegen elkaar kwamen. Ze streelden elkaar.

“Ga je mee naar boven, naar de slaapkamer?” Vroeg Nicolle.

“Heb niets liever,” antwoordde Vicky. Al kussend gingen ze de trap op. Boven aan de trap stopten ze even. Vicky duwde Nicolle tegen de muur en begon haar heftig te tongen. Nicolle duwde Vicky van zich af en leidde haar mee naar haar slaapkamer. Daar aangekomen ging Vicky op bed zitten en Nicolle op haar schoot. Ze tongden alsof hun leven ervan af hing.

Nicolle ging rechtstaan en duwde Vicky op haar rug op bed. Nicolle ging naast Vicky zitten op de rand van het bed en lachte. Ze pakte de hand van Vicky en bracht ‘m naar haar mond en sabbelde erop. Toen ze klaar was legde ze de hand op haar borst en voelde de natte vinger op haar tepel drukken. Ze hield de hand van Vicky vast en hielp haar kleine kneed beweginkjes te maken. Nicolle kwam wat voorover en zocht de warme mond van Vicky die ze vol kuste haar tong drukte haar lippen van elkaar en zocht de tong van Vicky waarna ze haar heftig tongde. Nicolles handen gleden over Vicky s mooie lichaam. Ze daalde af tot haar knieën en duwde deze zacht van elkaar. Ze beroerde zacht en lief de binnenkant van haar benen. Nicolle voelde de spanning in haar borsten stijgen en bloosde ze draaide zich zo dat ze met haar mondje bij Vicky ’s kutje kon en begon ‘t te kussen, ze sabbelde, likte en werd opgewonden door de heerlijk geur. Nicolle haar vinger streek zacht over haar lipjes en duwde ze wat van elkaar ondertussen voelde ze de handen van Vicky op haar billen en ze trilde ervan. Ze duwde haar vinger begerig in t mooie glinsterende kutje en kreunde geil. Ze fluisterde tegen Vicky.

“Als je speeltjes wil lieverd ze liggen in het kastje naast het bed.”

“Jij bent mijn speeltje,” antwoordde Vicky. Ze zoende Nicolle hevig op de mond en daalde al zoenend af naar haar kutje. Daar aangekomen rook ze Nicolles geil. Ze liet haar tong over Nicolles kutje gaan en proefde haar geil. “Je smaakt heerlijk lieverd.”

Nicolle antwoordde met een zachte kreun. Vicky begon Nicolles lipjes te strelen, te likken en te zoenen. Met har tong zocht ze haar clitje. Toen ze hem had gevonden begon ze erop te zuigen en lichtjes op te bijten. Nicolle kreunde van de geilheid. Vicky bewerkte Nicolles kutje hevig. Ze besloot om toch een speeltje uit het kastje te halen.

“Zoveel keus,” zei Vicky. Ze nam een vibrator van 20 centimeter. Ze ging terug naar Nicolle en liet de vibrator langs Nicolles borsten gaan. Over haar buikje. Ze draaide rondjes langs haar tepels. Ze kuste Nicolle vol op de mond. Ze zette de vibrator voor Nicolles kutje en bracht hem langzaam naar binnen. Nicolle kreunde. Vicky zette de vibrator aan. Nicolle begon te rillen van geilheid. Vicky bracht de vibrator steeds verder naar binnen. Nicolles hand ging naar Vicky ‘s kutje. Ze streelde haar lipjes terwijl Vicky haar bevredigde met de vibrator. Ze ging met twee vingers tegelijk bij Vicky naar binnen. Vicky werd er blijkbaar heel geil van. Want haar kutje was verschrikkelijk nat. Vicky begon harde neukbewegingen te maken met de vibrator. Na een tijdje kwam Nicolle al kreunend klaar.

“En nu ga ik jou eens goed verwennen,” zei ze tegen Vicky. Nicolle ging wijdbeens op Vicky zitten zodat haar kutje op dat van Vicky ruste, ze maakte haar vingers nat in haar mond en spande de borsten van Vicky en ging met haar natte wijsvingers over haar strak gespannen tepels, ze gooide haar hoofd achterover en begon haar tepels stevig te wrijven en maakte met haar kutje geile draai bewegingen op het kutje van Vicky. Ze drukte zich geil en stevig tegen het warme vochtige onderlichaam van Vicky en nam haar tepels tussen haar vingers kneep er zacht in en draaide ze rond. Ze boog wat voorover en tongde Vicky zacht en lief en keek haar geil aan, ze trok Vicky ’s tepels ver vooruit en rolde er met haar vochtige tong langs terwijl zij haar natte kutje geil over het natte kutje van Vicky bewoog.

Nicolle kon zich amper beheersen want Vicky keek haar zo geil aan en zette haar mooi gelakte nagels in Vicky ’s tepels en stootte haar kutje wild op Vicky haar kutje. Plotseling hield ze op ging naast het bed staan en draaide ze Vicky om zodat ze haar prachtige billen zag, ze masseerde ze zacht en plaagde Vicky om telkens een vingertje tussen haar bilnaadje te laten glijden. Vicky kon niet veel zien en Nicolle hoorde haar kreunen, Nicolle maakte haar vinger nat in haar eigen kutje en begon tussen Vicky ‘s billen te wrijven, tussen haar kutje en kontje, afwisselend duwde ze haar vinger in Vicky ‘s kutje en tegen haar strak gespannen aarsje, ze voelde de spanning die er hing en vroeg zich af of ze wel verder kon gaan, ze drukte haar vinger rustig tegen Vicky ‘s aarsje en wachtte even af of ze wat zou zeggen, Vicky keek zijdelings naar Nicolle en glimlachte. Nicolle duwde een beetje en hoorde Vicky kreunen en voelde dat ze haar kontje omhoog duwde. Ze voelde het gaatje van Vicky ontspannen en gleed er met haar vinger moeiteloos in. Er kwamen erg geile gedachte in haar op, maar het was de eerste keer en dacht beheers je Nicolle.

Ze vingerde voorzichtig even Vicky ‘s kontje, en begon zichzelf ook te vingeren. Ze schaamde zich dat ze met haar eigen begon, maar het was moeilijk om te stoppen. Na vijf minuten stopte ze toch, ze tongde Vicky hevig, ze stond op en haalde een dubbele dildo uit haar kastje. Ze draaide Vicky zo dat ze op haar rug laag en haar benen buiten het bed hingen. Nicolle pakte haar knieën en duwde ze ver uit elkaar en pakte de dildo en maakte er geile bewegingen mee over haar borsten. Ze maakte hem nat in haar mond en duwde hem geil lachend in Vicky ‘s kutje. Ze plaatste zich zo voor Vicky dat ze het overblijvende deel van de dildo in haar eigen kutje kon stoppen. Ze bewoog zich geil op en neer en zei tegen Vicky “kom mm… beweeg mee lieverd, we gaan samen onze kutjes leeg persen.” Ze bewogen allebei op en neer steeds sneller, tot ze allebei gillend klaarkwamen.

Vicky nam de dildo en begon de kant die in Nicolle haar kutje had gezeten schoon te likken. Nicolle deed net hetzelfde. Ze legden de dildo opzij en omhelsden elkaar.

“Ik zie je graag,” zei Nicolle tegen Vicky.

“Ik jou ook,” antwoordde Vicky. Ze tongden elkaar en vielen, terwijl ze elkaar omhelsden, in slaap.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *