Avondje uit

()

Leen bekeek zichzelf nog eens goed in de spiegel. “Je bent om op te eten” zij ze tegen zichzelf.

Ze had zich zonet gedoucht en zich uitgebreid geschoren, zodat er geen vervelende haren komen piepen op plaatsen waar ze dat niet wou. Daarna had ze haar sexy lingerie setje aangetrokken. De lipjes van haar naakte poesje drukte tegen de stof van haar slipje en haar tepels probeerden zachtjes haar BH te doorpriemen. Daarna trok ze een los rood kort rokje aan dat tot halfweg haar knieën reikte. Tenslotte deed ze een wit topje met voldoende decolleté aan, zodat het speels een stukje van haar BH liet zien. Ze was er klaar voor. Ze ging zich vanavond misschien eens goed laten verwennen. Door wie… dat wist ze nog niet, dat zou de avond wel uitwijzen.

Ze had afgesproken met wat vriendinnen om iets te gaan drinken in de stad, maar toen ze aankwam in het café waar ze hadden afgesproken was er nog niemand. Het was erg rustig, slechts drie mannen zaten aan de bar de rest van het café was leeg. Leen besloot om voorlopig ook plaats te nemen aan de bar, zodat ze goed kon zien wanneer haar vriendinnen toekwamen. Ze ging op een barkruk zitten, kruiste zedig haar benen en bestelde een Mojito. Een van de aanwezige gasten bood onmiddellijk aan om haar drankje te betalen, daar had Leen geen probleem mee. Ze bleef op haar barkruk zitten en bedankte de vrijgevige man.

Terwijl ze van haar Mojito dronk hield ze een beetje speels oogcontact met de man. Het was geen Adonis, maar hij zag er wel leuk uit. Zijn ogen waren helder groen en hij was ook lichtjes gebruind. De twee mannen die bij hem stonden waren ook niet mis, de ene had best een leuk kontje en de andere zag er mooi afgetraind uit. Na enkele ogenblikken kwam de man die haar drankje had betaald naast haar staan.

“Hallo, ik ben Bert” sprak hij haar vrolijk toe. Leen schrok eerst even, ze was namelijk aan het kijken waar haar vriendinnen toch bleven, nog steeds geen spoor van hen.

“Ik ben Leen, vriendelijk van je om me te trakteren” zij ze met een licht verleidende stem.

Ondertussen waren de twee andere mannen er ook komen bij staan het waren Joris en Carl, twee vrienden van Bert. Leen begon met de drie mannen te praten over koetjes en kalfjes. Even later ontving ze een sms van Katrien, een van de vriendinnen waarmee ze had afgesproken, dat de girlsnight werd afgelast.

Daar gaat mijn avondje uit, dacht Leen. Ik kan er net zo goed het beste van maken, ik zit hier nu toch en het zijn best aardige kerels. Leen vertelde aan de drie mannen dat haar afspraak niet doorging en of zij nog iets van plan waren die avond. De drie kerels keken naar en elkaar en zeiden dat ze best zin hadden om een stapje in de wereld te zetten. En zo gebeurde het dat Leen met deze drie wildvreemde kerels meeging naar een danscafé even verderop.

De muziek in het danscafé stond erg luid, zodat je dicht tegen elkaar aan moest staan om iets te kunnen zeggen. Ondertussen bestelden Bert, Joris en Carl de ene Mojito na de andere voor haar. Na een tijdje begon de drank naar haar hoofd te stijgen. Leen had zin om te dansen en ging midden op de dansvloer staan. De drie mannen kwamen onmiddellijk rond haar staan. Er was maar weinig plek waardoor de mannen bijna tegen haar aanplakten. Leen raakte stilaan opgewonden van de continue aanrakingen van de mannen. Ze begon steeds uitdrukkelijker met haar kont en borsten uit te zwaaien zodat ze tegen de schaamstreek of de borstkas van de mannen aanduwde. Na enkele nummers deed Bert teken om even mee te komen naar een rustigere plek buiten het café.

“Heb je geen zin om mee te komen naar mij thuis en het feestje daar verder te zetten?” Vroeg hij heel neutraal. Al enigszins bedwelmd door de drank in haar lichaam, maar ook haar aangewakkerde geilheid als gevolg van het dansen, antwoordde Leen volmondig.

“Ja, daar heb ik wel zin in”.

Eens aangekomen op het appartement van Bert, dat slechts enkele straten van het danscafé verwijderd is, werden er onmiddellijk vier cocktails gemaakt en werd de muziek aangezet. Leen begon opnieuw te dansen zoals ze was gestopt in de bar. De mannen kwamen nu nog dichter tegen haar aanrijden en begonnen zachte neukbewegingen te maken met hun heupen. Hier werd Leen nog meer opgewonden van en ze begon de mannen een voor een te strelen over hun borstkas afzakkend naar hun kont en schaamstreek.

Aangemoedigd door haar uitnodigende bewegingen begonnen de drie mannen haar te strelen, het leek wel of er handen op elk plekje van haar lichaam waren om haar te strelen. Leen werd er bloedgeil van, haar hele lichaam schreeuwde om bevredigd te worden. Leen kon zich niet meer bedwingen en begon zachtjes te kreunen, de mannen wisten onmiddellijk dat het goed zit. Twee handen streelden ondertussen haar volle borsten, twee andere handen streelden haar rug en buik. De laatste twee handen streelden van haar benen opstijgend en onder haar rokje naar haar kont en poesje.

“Kan ik nog geiler dan dit gemaakt worden?” Dacht Leen.

De handen begonnen haar langzaam uit te kleden, haar rokje en topje lagen al op de grond. Daar stond ze dan tussen drie wildvreemde kerels in haar sexy lingerie, bijna vragend om eens goed gepakt te worden. Enkele vingers verkenden ondertussen de zones onder haar lingerie. Ze streken langs haar tepels en knepen er even in, ze streken langs haar poesje en verkenden haar ondertussen gezwollen clitoris en natte lippen. Bijna zonder dat Leen het gemerkt had was ondertussen al haar lingerie uit en stond zij bijgevolg volledig naakt tussen de drie mannen.

“Zo gaat dat hier niet hé” zei Leen toen gespeeld streng “Als ik hier naakt ben, moeten jullie ook je kleren uitdoen”. Daar hadden de mannen geen probleem mee, terwijl zij zich uitkleedden ging Leen nog even een nipje nemen van haar cocktail en keurde ze haar drie naakte minnaars nog eens van kop tot teen. Ze had het slechter kunnen treffen dacht ze bij zichzelf, ze waren alle drie mooi verzorgt en de grootte van hun penissen mocht er zijn. De mannen gingen alle drie in de zetel zitten met hun half stijve paal mooi in het zicht. Leen zette zich op haar knieën en begon hen van links naar rechts en van rechts naar links om beurten te verwennen. Ze wou in geen geval dat er een te snel zou klaarkomen, dus ze ging heel rustig en plagend te werk.

Eerst streelde ze enkel de penis, dan zakte ze van de penis naar de ballen. Daarna gaf ze een lief kusje op de eikel, om vervolgens de volledige lengte van de penis te likken waarbij ze haar tong nog liet doorglijden over hun balzak tot bij hun anus. Daarna nam ze de eikel volledig in haar mond en zoog er even zachtjes op. Vervolgens nam ze de basis van de penis in haar hand en zakte met haar lippen tot ze haar hand bereikte. Nu begon ze met haar hoofd op en neer te gaan, terwijl ze stevig de basis van de penis vasthield. Deze stappen voerde ze bij elke penis uit, de mannen kreunden zacht van genot, maar Leen genoot er minstens evenveel van als zij. Het effect van haar werk was zeer snel zichtbaar, er rezen drie perfect harde palen voor haar op die niet zouden zakken voor ze volledig bevredigd waren.

Leen stond op en de mannen begeleidden haar naar de slaapkamer waar een super kingsize bed stond, dit was vast niet de enige keer dat hier meer dan twee personen seks hebben dacht ze snel. Leen ging liggen en Joris en Carl kwamen naast haar liggen en streelden en likten haar borsten, waarbij ze elke keer ze over haar tepel gleden er even in knepen of beten, elke keer iets harder. Bert had ondertussen haar benen zachtjes uit elkaar gelegd en was zich met zijn tong en lippen een weg naar boven aan het werken van haar tenen naar haar dijen om bij haar poesje uit te komen.

“Ik ben er zeker van” dacht Leen, “ik wordt op en top verwend vanavond” en ze liet met een kreun duidelijk verstaan dat de heren niet hoefden op te houden. Bert was ondertussen bij haar poesje beland en streek zachtjes met zijn tong over haar clitoris en haar schaamlippen. Vervolgens begon hij met zijn tong binnen te dringen in haar poesje waarbij hij met zijn duim zachtjes haar clitoris bleef stimuleren. Straks klap ik nog uit elkaar van geilheid dacht ze bij zichzelf. Carl en Joris gingen op hun knieën zitten naast haar hoofd en ze nam beide penissen in de hand en kuste ze een voor een, om vervolgens om beurten hun eikels in haar mond te nemen.

Bert ging ondertussen rustig door met het zachtjes penetreren van haar poesje met zijn tong. Hij liet zijn tong zo nu en dan haar warme grotje verlaten om haar clitoris en anus ook even te strelen, zodat alles goed vochtig was. Bert nam haar bij haar heupen en draaide Leen op haar buik. Flink als ze was stak Leen onmiddellijk fier haar lekkere kont omhoog, zodat haar natte poesje en anus prachtig vertoont werden aan Bert. Hij gromde even als een wild beest en ging verder met een likken van haar poesje en haar kont en haar dijen. Leen was nog steeds bezig om de twee andere mannen een lekkere pijpbeurt te geven. Plots voelde ze Bert stoppen met likken en voelde ze zijn penis naar haar poesje toekomen. Zachtjes duwde hij met zijn eikel tegen haar schaamlippen, die spontaan opzij gingen en de poort naar haar in vuur en vlam staande poesje openden.

Bert nam haar bij haar heupen en begon langzaam in en uit haar liefdesgrot te glijden met zijn kloppende paal. Dit zorgde ervoor dat Leen de paal van de man die ze aan het pijpen was steeds dieper in haar keel kreeg, iedere keer Bert stootte ging het iets verder. Uiteindelijk had ze een volledige penis in haar mond, normaal gezien zou zij beginnen kokhalzen maar vreemd genoeg gebeurde dit nu niet. Met een penis diep in haar poesje en een diep in haar keel werd Leen langs twee zijden tegelijk geneukt. Na even stopte Bert met stoten en haalde zijn penis uit haar grotje, “wisselen!” Riep hij lachend alsof ze op een draaimolen zaten.

Bert kwam nu voor haar staan en Carl nam plaats achter haar. Ze nam de penis van Bert onmiddellijk in haar mond en likte het geil van haar eigen poesje er gretig af. Carl was ondertussen met zijn tong haar schaamstreek aan het verkennen, hij likte met grote halen van haar clitoris naar haar anus. Af en toe duwde hij even met zijn tong op haar anus, waardoor die een beetje in haar drong. Anaalseks vond Leen maar niks, maar dit speelse prikkelen maakte haar nog geiler dan ze al was.

Bert en Joris wisselden ondertussen af voor een pijpbeurt, als Leen de ene penis in haar mond had ging de andere iets halen om te drinken. Althans dat dacht Leen, eigenlijk filmden ze om de beurt het hele tafereel maar omdat Leen het zo druk had met pijpen en extreem geil worden had ze dit niet in de gaten. Ondertussen was Carl ook begonnen met haar poesje te penetreren, hij hield daarbij met een hand haar heup vast met zijn andere hand drukte hij zachtjes een vinger in haar anus. Leen had nooit gedacht dat ze dit opwindend zou vinden, normaal gezien zou ze die kerel immers een trap in zijn ballen geven, maar omdat ze zich nu ook moest bezig houden met die andere twee penissen had ze de kans niet gekregen om dat te doen en voelde ze nu langzaam de vinger dieper en dieper in haar doordringen. Ze werd er helemaal wild van en maakte zachte neukbewegingen met haar kont om het effect te versterken.

Carl werd zelf zo opgewonden van de hele scène dat hij keihard klaarkwam in haar poesje, Leen voelde het warme zaad tegen haar baarmoeder spuiten. De ene lading na de andere, jongens wat kon die kerel klaarkomen. Wanneer Carl zijn balzak had geledigd in haar poesje trok hij zijn penis eruit en riep “Wisselen!”

Carl nam de camera over van Bert, zodat de twee andere mannen zich enkel nog hoefden bezig te houden met neuken. Er liep ondertussen een grote lading zaad uit haar poesje op het beddengoed. Bert ging een papiertje halen om de boel op de kuisen. Joris was nu aan de beurt en hij ging met zijn rug op het bed liggen en begeleide haar naar zijn keiharde paal, Leen liet zich gewillig zakken. Dan nam hij haar bij haar heupen en begon haar zachtjes op en neer te laten bewegen, Leen liet zich keurig leiden en huppelde op en neer op de penis.

Toen Bert weer terug kwam, legde Joris Leen op haar rug en begon stevig met zijn paal in haar te pompen. Het was misschien wel een beetje ruw, maar nu mocht dat zeker van Leen ze wou klaarkomen en alle middelen waren goed om dit doel te bereiken. Ze nam de penis van Bert weer in haar mond en begon hem als een gek af te zuigen, terwijl Joris zijn paal alsmaar heftiger in en uit haar poesje dreef. Plotseling begon alles te tintelen bij Leen en ze begon hevig te schokken. Wat een orgasme, het leek maar te blijven duren. Joris stopte ondertussen niet met stoten, maar door haar felle orgasme kon hij zich ook niet meer bedwingen en ook hij kwam heftig klaar in haar poesje. “Hm…” dacht Leen bij zichzelf, “In minder dan een uur twee flinke ladingen sperma in mijn poesje, jij had precies grote honger hé”.

Ook Joris haalde zijn penis pas uit haar poesje als hij zijn volledige lading diep in haar grotje had gespoten. Leen voelde even met enkele vingers in en rond haar poesje. Het voelde plakkerig aan, ze stak haar vingers even in haar mond om te proeven. Tot haar verbazing smaakte het relatief goed, was dit echt zo of verbeeldde ze zich het maar door haar extreme geilheid. Ze was nog steeds niet helemaal bevredigd en begon zich zelf te vingeren om nog een extra orgasme te krijgen terwijl ze Bert gewillig bleef pijpen. Bert had gezien dat ze van het zaad van Joris geproefd had en zei.

“Ik zal je het eens rechtstreeks vanuit de tapkraan laten drinken, meisje”. Daarop nam hij zijn penis uit haar mond en kwam met zijn eikel naar haar mond terwijl hij zich stevig aan het masturberen was. “Ga ik dit wel toelaten” bedacht Leen nog even bij zichzelf. Ondertussen bleef ze zichzelf vingeren, omdat ze bijna een nieuw orgasme kreeg slaagde ze er niet in een besluit te nemen. Toen voelde ze Bert zijn warme zaad in haar mond en over haar buik en borsten spuiten het was erg veel en van verbazing kwam ze spontaan nog een keer zelf klaar waarbij ze zelfs ejaculeerde. Zo heftig was ze nog nooit klaargekomen, zonder het te beseffen slikte ze de lading zaad in haar mond helemaal in. Tot groot jolijt van de drie mannen. Bert stak zijn penis nog even in haar mond op de laatste druppels zaad te lozen en Leen likte ze gedwee op.

Na deze heerlijke neuksessie gingen ze met zijn vieren onder de douche. Nadat ze allen gedoucht waren vertelden de drie heren dat ze alles gefilmd hadden, Leen schrok en werd even boos. Ze hadden dat toch op zijn minst even aan haar kunnen vragen of ze ermee akkoord was. Bert, Joris en Carl vertelden dat ze de film niet zelf wilden houden, maar net aan haar wilden geven. Leen werd nu toch even rood.

“Dus ik heb hier zonet een pornofilmpje gemaakt, met mezelf in de hoofdrol”

“Zo is het” zei Bert.

De film werd op een DVD gebrand en de originele beelden werden van de camera verwijderd. Leen hield het goed in de gaten dat ze niet stiekem beelden achter hielden, maar alles verliep eerlijk en fair. Hierna nam ze afscheid van de drie mannen en ging voldaan naar huis, “Ik ben echt wel goed verwend geweest vanavond” dacht ze toen ze in haar bed kroop.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *