Betty

()

Hoe ik Betty leerde kennen heeft voor dit verhaal weinig belang. Het voornaamste om weten is dat we elkaar steeds meer aanvoelden en naar elkaar toe groeiden.

We hadden een exclusief dinertje gehad waarvan we beide, onbesproken, wisten dat het zou eindigen in een even exclusief dessert.

Betty ’s huis bevond zich aan de rand van het stadscentrum, min­der dan tien minuten lopen van het restaurant. Het was meer een garagewoning of een loft dan een flat, ik werd er onmiddellijk verliefd op.

“Het is geweldig,” riep ik enthousiast, terwijl ik door de woonkamer liep en de verzameling kostbaar uitziende por­seleinen beeldjes bekeek.

“Hoe lang woon je hier al?”

“0, ongeveer drie jaar. Ik moest wachten tot het op de markt kwam. Dit soort woonruimten is erg gegeerd.”

“Zeg dat wel. Zoiets zou ik ook graag willen hebben,” ant­woordde ik, terwijl ‘k verder liep en alles bekeek.

Een Sia­mese kat sprong van de vensterbank en liep snorrend op mij af, waarna ze mijn benen kopjes gaf. Ik bukte automa­tisch en streelde de zijdeachtige vacht.

“Dat is Miszie,” zei Betty glimlachend. “Laat haar geen misbruik van je maken. Ze kan erg opdringerig zijn als ze iemand mag.”

Ik bleef de kat strelen. Onwillekeurig glimlachte ik toen ‘k zag dat het een poes was. Had Betty helemaal geen mannen in haar leven?

“Wil je een kop koffie of iets sterkers?” vroeg Betty.

“Graag een gin-tonic als je het in huis hebt,” antwoordde ik snel. Het effect van de wijn begon al af te nemen. Als ik ooit een beetje extra aanmoediging nodig had gehad, was het nu.

“Geen probleem. Ga maar gezellig op de bank zitten. Ik ga het ijs en de citroen halen.” Betty verdween met Miszie op haar hielen.

Ik ging nerveus op het puntje van de grote, zachte bank zitten, haalde diep adem en probeer­de mijn bonkende polsslag te kalmeren. Ik haalde diep adem en legde mijn handen in mijn schoot om het trillen bedwingen.

Toen ze terugkeerde met de drankjes, zette ze die op de sa­lontafel en ging zodanig naast mij zitten dat onze dijen elkaar raakten. Ik probeerde hierbij niet met mij ogen te knippe­ren. Ik faalde.

Betty keek mij aandachtig aan.

“Je hebt iets als dit nooit eerder gedaan, nietwaar? ” vroeg ze zacht.

De vraag verraste me. Ik bloosde en schudde mijn hoofd. Betty glimlachte bemoedigend. Ik had het gevoel dat mijn bekentenis haar eigen zelfvertrouwen had vergroot. Het voelde als een geruststelling. Nu moest nog iemand de moed vinden om de eerste stap te zetten. Maar, ik was te ge­spannen om helder te denken.

“Ontspan je maar. Het is niet zo moeilijk,” fluisterde Betty, ter­wijl ze haar lippen zacht op die van mij drukte.

Ik deed mij ogen dicht en beantwoordde de kus. Het leek niet zoveel anders dan een man kussen. Toen ik voelde dat ze mijn lippen met haar tong vaneen dwong, opende ik mijn mond om haar binnen te laten glippen.

Een tinteling van verlangen schoot door me heen. Kussen maakt mijn knieën altijd slap.

Betty trok me in een omhelzing. Ik schrok toen ik haar handen langs de ronding van mijn borsten voelde liefkozen. Mijn lichaam verstijfde instinctief en ik opende mijn ogen weer.

Betty hield onmiddellijk op met kussen en trok haar handen terug. Ik voelde een steek van spijt. Was ze teleurgesteld door mijn gebrek aan reactie? Ik had niet zo willen reageren. Het was niet onplezierig, alleen ongewoon. Snel plaatste ik mijn hand op Betty ’s borst. Ik schoof iets dichterbij en boog naar haar toe om de zachte verleidelijke lippen te kussen.

“Het spijt me,” fluisterde ik. “Ik heb het nog nooit op deze manier gedaan. Ik weet niet goed wat ik ervan moet ver­wachten.” Ik streek mijn lippen weer zacht over de hare. Betty glimlachte gerustgesteld.

Ik kneep zacht in de volle borst en voelde dat er meteen een huivering door haar lichaam trok. Aangemoedigd schoof ik mijn hand zoekend naar de tepel. Die voelde hard en gezwollen aan, zelfs door haar kle­ren heen. Weer voelde ik haar huiveren en werd ik overspoeld door een verlangen om een naakte borst te stre­len. Ik hief mijn andere hand en begon de knoopjes van Betty ’s blouse los te maken.

Ze kreunde zacht en hief haar eigen hand om mij te helpen. De blouse viel open, onthulde haar beha. Ik duwde hem omhoog met mijn vingers zodat de stevige borsten te voorschijn sprongen. Ik liet mijn vingers weer verleidelijk over de tepels gaan en voelde ze nog harder worden. Ik merkte dat Betty bezig was de rits van mijn jurk naar beneden te trekken.

“Schuif je hand onder mijn rok,” fluisterde ze, toen de rits open was en haar gretige vingers mij betastten.

“Ja, zo,” ver­zuchtte ze toen ‘k mijn handen langzaam over de zijden kous liet dwalen. Onder het praten haakte Betty de voorsluiting van mijn beha open. Ze boog voorover en bewoog haar tong luchtig over mij linker tepel.

Ik hield mijn hand stil, snakte naar adem van genot.

Haar aanraking was zo zacht, zo liefdevol. Als de aanraking van een veer. Mannen konden in hun enthousiasme soms ruw zijn. Maar, ik vermoedde dat Betty, als vrouw, precies wist wat lek­ker voelde en wat niet.

Ik had geen angst meer voor wat ik moest doen of juist niet mocht. Het enige wat ik moest doen was Betty strelen zoals ik zelf graag gestreeld wilde worden.

Ik schoof mijn vingers verder omhoog onder de rok, omdat ik een fantasie die ze me had toevertrouwd, hierover herinnerde. Mijn verlan­gen verdiepte zich. De huid aan de binnenkant van Betty ’s dij was zacht en glad. Ik voelde mijn opwinding nog meer groeien toen ‘k mijn hand langzaam omhoog liet kruipen. Dit is wat mannen moeten voelen, besefte ik. Die gedachte zond trillin­kjes van verlangen langs mij benen.

Mijn vingertoppen dwaalden licht over de schaamheuvel. Betty kreunde weer en hief haar billen van de bank, drukte zich tegen mijn hand.

“0, ja,” fluisterde ze.

Ik voelde een aandrang van pulserend verlangen, die zo sterk was dat ik bijna klaarkwam. Ik kon mij precies voorstellen wat Betty voelde. Het was bijna alsof ik mijzelf streelde, alleen nog veel beter. Ik duwde mij vingers onder de kanten rand van het slipje. Liet ze dwalen over haar heuveltje, tussen de reeds gezwollen lipjes en stimuleerde het knopje van genot dat haar de eerste stroom van geil ontlokte. Betty kronkelde van de ene naar de andere kant en ze zoog op mijn tepel, plaagde hem met haar tong.

Nu was ik degene die kreunde van genot. Betty liet haar vingers langs mijn dij glijden. Ik reageerde ver­rukt.

“Langzaam,” fluisterde Betty toen ze zag hoe opgewon­den ik werd. “Er is geen haast. We hebben de hele nacht. Laat me je kleren uittrekken.”

Ik leunde achterover op de bank, liet haar mijn jurk uittrekken en de bandjes van mijn beha langs mij armen naar beneden schuiven. Toen, nog slechts gekleed in slipje en kousen, ging ik rechtop zitten en hielp Betty uit haar blouse en beha. Ze stond op en deed haar rok uit. Ik keek bewonderend naar de jarretels en kousen. Het drong ineens tot mij door waarom die aanblik mannen tot het uiterste dreef.

“Kom mee. In de slaapkamer zullen we het comfortabeler hebben,” mompelde Betty.

Ik liet me door haar naar de slaapkamer lei­den. Ze drukte op een lichtknopje en we baadden meteen in een zachte, roze gloed van twee wandlampjes.

De kamer was uitgevoerd in grijs behang met een zacht rode tekening in verwerkt en werd gedomineerd door een groot rond tweepersoonsbed. Het was opgemaakt met bordeaux zijden lakens, ivoorkleurige kussenslopen en een dik natuurdonzen dekbed. Het geheel werd afgewerkt met een witte gehaakte sprei en overwelft door een hemel van ivoorkleurig chiffon.

Betty voerde mij naar het onweerstaanbare bed en liet mij wegzinken in het overvloedige dons. Ik streelde haar tepels weer en glimlachte toen ze beefde onder mijn aanraking. Ze boog voorover, kuste me zacht.

Ik ging achterover liggen en sloot mij ogen. Haar tong was zacht als zijde. Ik zuchtte van genot toen ‘k de punt van haar tong via mijn tepels over mijn buik voelde glijden. In­stinctief reikte ik naar haar borsten en kneep zacht met mijn vingertoppen in de harde tepels.

Betty duwde haar tong in mijn navel en streelde mij langzaam met cirkelende bewegingen. Ik kromde gretig mij rug, haar strelingen tegemoet. De tong ging verder naar beneden en ik voelde dat vaardige vingers mij slipje over mij heupen trokken. Ik kneep harder in Betty ’s tepels en hoorde dat haar ademhaling zich als reactie ver­snelde.

“0, je hebt je geschoren. Daar houd ik van.”

Ik voelde dat Betty ’s tong een reis over mij schaamheuvel begon. Ik zette mijn kiezen op elkaar in af­wachting van wat er zou volgen.

Maar, niets had mij voorbereid op de schok die ik ervoer toen haar tong de gezwollen knop van mij clitoris streelde. Het was zo’n verrukkelijke ervaring dat ik op mijn tong beet en mijn lichaam op een zij draaide in een poging te ontsnappen.

“Alsjeblieft,” smeekte ik. “Dat is te veel.”

Betty hief haar hand en streelde mijn wang. “Ontspan je maar, we hebben de hele nacht.”

Ik knikte, te opgewonden om te spreken aangezien mij orgasme zich opbouwde en dreigde mij volkomen te over­spoelen. Ik wist dat ik me, als ze mijn klit nu zou aanraken, niet meer zou kunnen beheersen. Ik knarsetandde toen haar hoofd weer naar mijn dijen boog.

Betty ’s tong kroop over mijn linkerdij naar beneden en over mijn rechterdij omhoog. Ik snikte toen de tong over mijn schaamlippen fladderde en terugging naar het centrum van mijn verlangen. Ze liet haar tong er snel en vlinderlicht overheen gaan. Het was onverdraaglijk.

Met een snik kwam ik klaar. Mijn hele lichaam trok samen door de heftigheid van mijn climax.

“0, ja…” verzuchtte ik adem­loos toen mijn lichaam hulpeloos onder Betty ’s likkende tong heen en weer kronkelde en de golven mij overspoelde. Ik huilde van genot, toen haar mond zich vol om mijn lippen sloot en alle geil dat uit mijn vagina stroomde verslond. Eeuwen later plof­te ik uitgeput terug op het bed en zuchtte verzadigd.

Ik voelde dat ze zich naast mij uitstrekte, mijn tepels weer begon te strelen en haar ogen mij aanstaarde om de reacties niet te missen. Ik hees mij op een elleboog om­hoog en staarde naar het volmaakte lichaam dat zich naast mij openbaarde. Ze lag tevreden op haar rug met een vage glimlach om de mond. Ik her­kende die glimlach die ‘k zelf zo vaak had gehad nadat ik een man tot een climax had gebracht. Ik boog over haar heen en kuste zacht de volle sensuele lippen.

Betty hief het hoofd en keek mij doordringend aan. Ik voelde bijna het brandende verlangen in haar schoot. Ik werd overrompeld door een wanhopig verlangen deze vrouw, die mij zo verrukkelijk had bevredigd, hetzelfde genot te schen­ken.

Alsof ze mijn gedachten las schoof Betty dichter naar mij toe. Ik stak mijn handen uit en strekte mijn benen terwijl ze zich tegen mij aan nestelde.

Voor het eerst van mijn leven lag ‘k met mijn naakte lichaam tegen dat van een andere vrouw aan. Mijn borsten werden hard tegen de gezwollen tepels gedrukt en ik voelde het schaamhaar tegen mijn geschoren schaamheuvel. Het was ongelooflijk.

Betty verhevigde de intensiteit van haar kussen en kreunde zacht toen ik mijn tong enthousiast in haar gewillige mond duwde. Ik tilde mijn been op, legde het over de gespannen, harde dij en trok haar lichaam nog dichter tegen me aan. Mijn klit werd hard tegen haar geslacht gedrukt en ik voelde Betty huiveren van genot toen ze zich heftig tegen mij aan perste. Ik voelde hoe ze mijn heu­pen liet rollen om de druk op mij eigen gezwollen knop te ver­hogen, voelde hoe het bruisend bloed de sappen van mijn opwinding aanmaakte.

Ik legde een vinger op mijn mond, likte hem en streelde er ver­volgens mee langs Betty ’s dijen. Ik glim­lachte toen ik de verrukking op haar gezicht zag en hoorde hoe een zucht van genot aan de zijdezachte lippen ontsnapte.

Ik streelde met een vinger over Betty ’s klit en vervolgens langs mijn eigen vagina. We lagen zo dicht tegen elkaar aan dat de rug van mijn hand langs mijn eigen geslacht streek, waarbij ik ons beiden tegelijkertijd masturbeerde. Het was een van de meest erotische momenten van mijn leven.

Betty was zo nat, het leek wel of ze net uit bad kwam.

Zonder aarzelen duwde ik een vinger naar binnen en streelde haar G-spot.

Betty jammerde zacht en duwde zich hard tegen mijn hand, bewoog haar heupen op en neer zodat mijn vinger als een klei­ne penis in en uit haar pompte. Ik zag dat Betty haar eigen borsten streelde, de tepels kneep en hoorde het wanhopige gekreun.

Zonder mijn vinger terug te trekken strekte ik mijn duim naar Betty ’s klit en begon die zacht te plagen. Mijn hele hand lag nu op de schaamheuvel, kneedde die, streelde hem. Ik stak mijn an­dere hand tussen mijn eigen dijen, gebruikte mijn eigen vocht om mezelf te wrijven.

Ik voelde Betty ’s vagina samentrekken toen de krampen van haar climax door het sidderende lichaam trokken. Ze schokte, strekte haar rug, kromp terug in elkaar en dwong mijn hand om stil en bewegingloos op haar schaamstreek te blijven liggen. De kleinste beweging van mijn hand ontlokte  heftige naschokken. Ze klemde huilend haar hele lichaam rondom mij en we werden één.

Het feit dat ze klaar­kwam was zo opwindend en stimulerend, dat ik bijna weer mijn zelfbeheersing verloor. Mijn ademhaling haperde, ik wou meer maar liet haar terug bij zinnen komen.

Uiteindelijk kwam ze naast mij zitten, sloeg een arm om me heen, drukte een kus op mij wang.

“Dank je. Dat was heel goed. Nu de spanning er uit is kunnen we de tijd nemen om werke­lijk van elkaar te genieten.”

Even keek ik Betty geschrokken aan. Ik had verwacht dat het voorbij was nu we beiden waren klaargekomen. Deson­danks tintelde ik nog over mij hele lichaam door de opwin­ding van het zien en voelen van haar climax. Ik herinnerde mij dat Betty had gezegd dat een orgasme nog maar het begin was. Ik huiverde van verwachting.

Betty kroop over het bed en reikte naar een la van ‘t nacht­kastje. Ik bekeek het strakke kontje, stak mijn hand uit en streelde een bil, glimlachend om de manier waarop de spieren zich samentrokken. Ik hief mijn hand en gaf er een zachte klap op. Ze kronkelde van genot.

“Ga weer liggen en spreid je benen,” beval Betty.

Toen ze zich omdraaide zag ik dat ze een vibrator in haar linkerhand had. Mijn ogen sperden zich open maar ik deed wat mij was opgedragen. Ik hoorde hem zoemen en schrok even toen het koude plastic in contact kwam met de binnenkant van mijn dij. Ik kreunde toen de top van de vibrator in mijn vagina gleed. Onwillekeu­rig hief ik mijn heuveltje ertegenaan. Dwong haar, om hem dieper in mij door te laten dringen waardoor de vibraties op een plek kwamen die ik met mijn eigen Tarzan nooit kon bereiken.

Ik kreunde en beet op mijn lip toen ik de vingers van haar andere hand naar mijn clitoris voelde tasten. De dubbele sti­mulatie op twee plaatsen tegelijk was ongelooflijk. Het zou niet veel langer meer duren of ‘k zou klaarkomen.

Alsof ze mijn gedachten raadde, begon Betty de vibrator lang­zaam in en uit mij te bewegen. Ze verminderde tegelijkertijd de druk van haar vingers tot de zachtste aanraking. Ik rolde met mijn heupen en kreunde van frustratie. Wanhopig verlangend naar bevrediging.

“Alsjeblieft, ” smeekte ik hulpeloos. “0, God! Betty! Alsjeblieft, plaag me niet.” Ik hief mijzelf op, probeerde de vibrator dieper te laten doordringen.

“Ik wil… “

“Ja? Wat wil je? Wees niet bang om te zeggen wat je wilt.”

“Ik wil je tong daar weer voelen,” fluisterde ik en rolde nog steeds mijn heupen heen en weer.

Betty glimlachte vol begrip. Ze duwde de vibrator weer in mijn vagina en boog zich over mij heen om mijn klop­pende klit te likken. Mijn lichaam beefde en ‘k klemde mijn spieren stevig om de vibrator. Ik draaide mijn hoofd en zag dat ze haar hand tussen haar eigen dijen schoof en haar schaamheuvel kneedde. Haar gezicht was rood en de ademhaling opper­vlakkig.

Ik voelde dat Betty ook op het punt stond weer een climax te krijgen en er ging een rilling door mij heen.

Haar hoofd boog dieper en omvatte mijn seksknop met haar lippen. Terwijl zij er zacht aan zoog beefde ik over mijn hele lichaam en een onbeheerste kreun ontsnapte aan mijn lippen. Ik was op het randje.

Een zalige huivering verspreidde zich door mijn ledematen. Betty zoog nog harder terwijl één hand de vibrator gestaag heen en weer in mijn geslacht duwde en de andere hand haar eigen gezwollen clitoris streelde.

Ik verstijfde, snikte onbeheerst toen een volgend orgasme mij overweldigde.

“0, Jezus,” verzuchtte ik en kronkelde onbeheerst over het bed terwijl we in elkaars lichaam wilden op gaan.

Toen de storm van genot in onze lichamen, nog enkel een zacht gefluister werd vond ik Betty zacht kreunend op mijn buik.

Ik wist niet precies hoe lang het duurde voor ik weer in staat was mij beheerst te bewegen. Ik opende mijn ogen en staarde naar Betty ’s hoofd dat op mijn onderlichaam rustte. Ik glimlachte te­vreden en speelde zacht met mijn vingers door het blonde haar.

Betty ging rechtop zitten en glimlachte.

“En? Niet zo slecht hé? Of, toch?” Vroeg ze plagend.

Ik grinnikte schaapachtig en schudde mij hoofd. Ik kon nauwelijks geloven dat ik zo had genoten of mij herinneren waarom ik mij zoveel zorgen had gemaakt. Het was totaal an­ders dan ik had verwacht. De hele ervaring was zo volkomen anders dan seks met een man. Heel langzaam, heel sensueel. Niet beter, maar gewoon heel anders en heel erg goed.

Betty klopte op mij been.

“Ik ga koffie zetten.” Ze stond op en glipte in een kamerjas die over een stoel hing. “Kom maar wanneer je zover bent.”

Ik stond op en bekeek mijzelf, ‘k was helemaal bezweet.

“Vind je het goed als ik een douche neem?”

“Natuurlijk. Ik had het moeten aanbieden. Het is door die deur.”

“Wil je misschien mee­doen?” Stelde ik een beetje benepen voor.

Betty ’s gezicht lichtte op. Ze kwam terug en nestelde zich in mijn armen. “Ik hoopte dat je dat zou voorstel­len,” fluisterde ze.

Toen we onder de douche stapten en Betty de kraan had opengedraaid, pakte ik de spons en zeepte haar grondig in.

Ik liet mijn ogen over het slanke figuurtje dwalen en stak vervolgens mijn hand uit om haar gezwollen tepels te strelen…

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *