De advertentie

()

Een aantal keren heb ik een advertentie geplaatst in de “Via Via” om een leuke meid te vinden… Dit keer had ik bingo… In je reactie op mijn advertentie heb je uw telefoonnummer gezet. Met bonzend hart heb ik gelezen wat je zoekt. Een lekkere vrijpartij met een gewillige vrouw. Je hebt jezelf beschreven en je bent precies de vrouw die ik zoek. Bevend pak ik de telefoon en toets je nummer.

“Hallo…? “Klinkt je zachte stem als je de telefoon hebt opgenomen.

“Hoi, met Pandora…” Antwoordt ik.

“Pandora?” Vraag je.

“Van de advertentie… Je hebt gereageerd…”

“Oh… Ja…” lach je, “ik was een beetje dronken en euh… Goh, wat leuk dat je belt!” Het ijs is gebroken. Je verteld over hoe je al lang van droomt om met een vrouw te vrijen, maar hoe moeilijk het is om ook daadwerkelijk een leuke meid te vinden. Ik ken dat en vertel, dat het me erg leuk lijkt je te ontmoeten. “Waarom niet vanavond nog?” Vraag ik. De zenuwen gieren door mijn keel, maar tien minuten en een douche later zit ik in de auto. Als ik aanbel twijfel ik nog, maar als de deur eenmaal open gaat zet ik alles opzij en stapt naar binnen.

Ik kijk je aan en zie in je ogen dat het bevalt wat je ziet. Je zoent me op mijn wangen en ik ruik je heerlijke parfum, voel je borsten tegen die van mij. We drinken een glas wijn en je vraagt of ik dit wel eens vaker doen. Als ik vertel dat ik wel eens massages geef aan vriendinnen van mij, is er eigenlijk niets liever dan mijn zachte handen over je huid te voelen. “Kom maar”, zeg ik tegen je en klim achter je op de bank. zacht laat ik mijn handen over je schouders gaan en kneed ik je spieren. “Je bent gespannen zeg”, fluister ik in je oor. We lachen wat en terwijl er mooie muziek op staat, begin je uw mooie blouse los te maken. “Kun je er beter bij…” zeg je gewillig.

Je hebt ’n zwart kanten bh aan, waarvan ik de bandjes met mijn vinger van je schouder laat zakken. Je huid voelt heerlijk en ik ruik je heerlijke lichaam. Teder zoen ik je hals, schouders en zuchtend ontspan je. “Heerlijk Pan…” Mijn handen gaan over je hals langs je nek en je armen en voorzichtig laat ik ze over de gladde huid boven de borsten dwalen. Ik voel je hart slaan en de iets te haastige ademhaling.

“Fijne borsten,” zucht ik zacht. Mijn handen laat ik over de randjes van je bh gaan en zie dat je tepels verstijven. Ik neem je borsten in mijn hand en weeg ze zorgvuldig. Ik rijk naar de massage olie en clip je bh bandje los. De warme lotion voelt heerlijk over je rug en schouders, tijd dus om mijn topje ook uit te doen. Een bh heb ik niet aan. Ik druk mijn lijf tegen je rug en masseer je rug met mijn borsten. Mijn tepels drukken hard tegen je rug, terwijl mijn handen je borsten en buik strelen. Met mijn handen glijd ik van je nek tot je buik en dan weer terug, elke keer voel je mijn borsten langs je rug op en neer glijden. “Ga je mee naar de slaapkamer?”

In de slaapkamer stap je gewillig uit je rokje. Ik doe hetzelfde. Alleen je slipje houd je aan, het is ook zwart. Ik zie je mooie billen en bewonderend kijk je naar mijn lijf. Ik houd mijn kousen en jarretelles aan en leg je op je rug op ons waterbed. Ik smeer je benen en buik verder in met de olie en kom bovenop je liggen. Je bent geschoren, net als ik en ik voel hoe je borsten onder die van mij weg glibberen. Als een man lig ik tussen je benen en glijd over je lijf heen en weer. Ik voel elk detail, elke ronding van je lijf en het vocht dat uit me loopt mixt zich met de olie.

Ik glijd naar beneden en laat mijn gezicht over je buik glibberen. Je staat open en ik ruik de heerlijke lucht van je geilheid. Laat mijn tong door je liezen gaan en plaag je door van lies naar lies te gaan via je billen, zonder je smachtende poesje aan te raken. Zacht kreun je als ik langs het uiteinde van je schaamlippen lik met het puntje van mijn tong. Je drukt je onderlijf omhoog in de hoop meer spanning op je lippen te krijgen, maar ik blijf je plagen. Mijn handen blijven over je lijf glijden, met mijn nagels kras ik voorzichtig over je borsten en buik. Dan gaan mijn handen naar het restje schaamhaar en ik druk je huid omhoog, zodat je helemaal voor me open staat. Je klit staat recht overeind, bijna trillend. Mijn tong zoekt het zachte huidje er net naast en als ik je aanraak slaak je een gilletje. “Meer… Meer…” kreun je zacht. “Lik me Dora, lik me dan…”

Maar ik blijf plagend over de randjes van je vagina likken. Ik zie hoe belletje geil op je schaamlippen verschijnen, terwijl mijn tong plagend langs je klit blijft gaan en mijn vingers je tepels masseren. Steeds sneller maak ik cirkelende bewegingen langs je klit en je drukt met je buik ritmisch omhoog en naar beneden. Dan druk ik mijn tong tussen je schaamlippen en proef je heerlijke hete sap. Ik drink je. “Ja… Oh… Ja!” Kreun je luid.

Hijgend neem ik grote likken van je sleufje, steeds sneller, diep en tot net onder je klitje. Ik lik je als een poes die een bakje melk leeg likt, zo lik ik jou leeg. Steeds sneller en sneller, in het ritme van je ademhaling, tot ik voel dat je gaat komen. Als ik voel dat je gaat komen, knijp ik iets harder in je tepels en lik vol over je clitoris, je krijst dat je komt en ik laat je komen…Op mijn mond. Ik voel je spieren in je buik samentrekken en je benen klemmen mijn hoofd vast. Nog meer van je sappen lekken uit je en je smaakt heerlijk, terwijl je meer en meer komt.

Je orgasme ebt langzaam weg. Terwijl ik zachtjes je dijen blijf strelen. Je lipjes dansen ritmisch op en neer met elke scheut van het orgasme. Ik glijd omhoog over je lekkere lijf en zoen je op je mond. Je proeft mijn speeksel en je eigen sappen als onze tongen met elkaar spelen. Ik ben enorm geil, en ik verlang nu, naar jouw strelingen. Kom je mee doen?

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *