Ochtendstond

()

Hij had haar de dag voordien ontmoet toen de zon op zijn hoogtepunt haar huid een extra laag goudgele gloed aanmat. Ze hadden elkaar keuvelend geholpen met de zonnebrandcrème. Samen hadden ze zorgvuldig het spit gedraaid dat hun lichamen egaal bruinde, en ze alleen het intiemste van hun lichaam niet met elkaar deelden.

Tijdens de zonsondergang waren woorden overbodig terwijl ze als vanzelfsprekend elkaar woordeloos ondersteunden. De tongen kwamen los bij de eerste cava en het zeebanket waarbij de rest van de wereld zalig buiten de lichtkring van hun tafellamp verstomde tot de kelner nadrukkelijk en ongevraagd met de rekening de betovering verbrak.

Het zand was nog warm genoeg toen ze gedekt met hun badlaken in elkaars armen het banket lieten verteren tijdens een hazenslaapje. De schuchtere zoen. De eerste gefluisterde liefkozing. Het onzekere zoekende strelen en verkennen van elkaars lichaam en ziel. Niets kon hem laten terugschrikken van haar verlangens, nu niet, morgen, na de vakantie… Niets van zijn dromen beangstigde haar.

Ze neukte graag en dat hoorde hij nog veel liever. Houden van was al mooi, maar zo in een vergeten hoek van het strand zittend met de opkomende zon na de wonderlijke avond en verkennende nacht, om dan te horen dat ze graag seks had, het liefst in de buitenlucht, dat was ultiem. Hij kreeg meteen een heftig verlangen en zag het dan ook echt als een uitnodiging om haar tegemoet te komen. Hij begon haar te betasten en ze kreunde. Ze spreidde haar benen en liet zijn hand op haar kutje, onder haar slipje glijden.

Begeleid door het gekwetter van de eerste meeuwen begon hij haar heel voorzichtig te vingeren. Eerst met één vinger maar al snel had hij er twee en toen drie inzitten.

Toen de zon helemaal ontwaakte deed ze haar slipje uit. Hij maakte ze zijn broek los zodat ze zijn pik lekker af kon rukken. Terwijl hij haar bleef vingeren serveerden ze in het hotel op de klif boven hen de eerste koffie. Hij was dol op haar lichaam, dol op haar kutje dat glinsterde door al dat geil in de opkomende zon. Het had iets romantisch, hij kon het niet goed beschrijven, maar er liep zowaar een traan door over zijn wang. De enige traan die op dat moment uniek was en nooit weer zou keren nadat hij verdamp was.

Hij tilde haar op. Met zijn broek op zijn enkels hangend nam hij haar mee het bosjes in naast de grote strand-kei. Zo dat niemand hen zien kon. Daar legde hij haar op haar rug en hij klom op haar.

De eerste strandstoel werd aangedragen en hij duwde zijn pik langzaam in haar kutje, begon haar liefdevol te neuken. Ze kreunde zacht en hij wist dat hij het goed deed. Ze beet zelfs op haar onderlip en haar tepels werden zichtbaar hard door haar topje heen en ze sloot haar mooie ogen. Dat vond hij wel jammer. Hij keek graag een vrouw recht in de ogen als hij haar neukte, zo kon hij zien hoe intens ze aan het genieten was. Maar haar ogen deden er niet toe omdat ze voor de eerste keer in hun gezamenlijk bestaan de lieve woorden in zijn oor fluisterde de hem nog decennia alle opwinding bezorgden die hij als man nodig had.

De zon tekende nu al de schaduw van het bosje op haar vlakke buik en zijn brede schouders. Gelukkig deed ze haar ogen ook snel weer open en hij werd er zo opgewonden van dat hij harder begon te neuken. Ze dreef haar nagels in zijn rug en begon krassen te maken op de schaduwvlekken. Nog geiler werd hij daarvan, hij was dol op een beetje ruige seks. Kreunend vroeg ze om haar nog harder te neuken, fluisterend smeekte ze hem haar te laten gillen van genot.

Het diepe pompen van zijn pik in haar hete lichaam, het voelde zo magisch, zo geweldig, zo puur. Zo zuiver als de eerste zonnestralen die hun schuilplaats, hun magische afzondering verwarmde. Voor het eerst werden ze samen, innig verbonden, verwarmd. Hij zag in dat eerste uitbundige licht dat ze de beheersing verloor over haar zijn. Haar geschoren vrouwelijkheid was heerlijk warm, nat, ze kneep haar spieren inwendig aan en zijn pik zat daardoor extra strak in haar mooie lichaam.

Uitbundig en toch voorzichtig met het brosse lichaam dat ze hem zonder beperkingen toevertrouwde dreef hij haar genot samen met het zijne naar het eerste hoogtepunt in hun nog korte samensmelting. Hij neukte nog harder en toen ze echt de top bereikte, greep hij haar haast spontaan bij haar volle tieten en kneep er heftig in, want ook hij begon aan een uitbarsting met een voor hemzelf ongekende kracht klaar te komen.

Zijn orgasme spoot diep in haar jonge lichaam, het vulde haar helemaal op. Schijnbaar genoot ze ervan want het was nooit zijn bedoeling geweest haar vol te spuiten, maar aangezien ze niets kwalijks zei, liet hij het maar voor wat het was. Samen lagen ze daar in het zand, genietend van de schaduw van de zon die nu volledig op was gekomen, badend in de geluiden van het tot leven komende strand.

De eerste peuters speelden met de uitlopers van de golven en door hun toekomst aangespoord rende ze samen de branding in.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *